2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun ..maşallah... herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim

sitede problemmi var ...çok ağır ve kilitleniyor ...sizde de oluyormu . yoksa benim internetmi ağırlaştı

DERENCİM .. çok zor bir süreçten geçiyorsun .Allah yardımcın olsun .. bende 4 ay önce çıktım işten ... hamilelikte problem yaşayacağımı biliyordum ... çalıştığım okulda izin almak falan çok zordu ... yerinden kalksan bile dakikaları sayan bir ve müdüre ispiyonlayan .. çekmecelerimi karıştıran bir gerizekalı adamla beraber çalışyordum ... onun yanına 4 sene dayanan tek kişi ben olduğum için ..çıkmamı hiç bir zaman istemediler .. gelen 1 ay yada 2 hafta kalıp gidiyormuş çünkü ..
çıkacağımı söyledim ..zorla birşeyler alamayacaktım .. ben çıkıyordum nihayetinde .. kovdurabilirdimde kendimi ..yapanlar var ama ben böyle bir strese dayanamam dedim....
beni çıktı gösterin dedim tazminat istemiyorum ....sadece işsizlik maaşı alayım 10 ay ....
tazminat istemiyorum deyince.. üzülmüşler .. bana 2 tane cumhuriyet altın yolladılar.. birde teşekkür beratı ... işsiszliği kabul etmediler .. muhasebe müdürü beni sever. patrona çaktırmadan imzaladı işsizlik maaşıda alıyorum ..kafam rahat ....

çıkarken sinirle çıkıpta haklarından vazgeçme sakın ... sonra pişman olursun ... rahat davran .. .kendini sıkma ... tatlılıklahallolur inşallah seninkide ...zorlamak stres sadece ..bitince herşey evinde yaslanıp bir ohhh dersin inşallah ...

Son düzenleme:

cnm hakkında hayırlısı olsun. eğerki onlar seni işten çıkarıyorlarsa kıdem tazminatını alırsın tabikide. ama ihbar süresi vermişler anladığım kadarıyla. ihbar tazminatını ödemeyecekler heralde.
bu işverenler hep böyle. sadece kendi çıkarlarını düşünürler. sıkma canını. dediğin gibi allah bi kapı kapar bi kapı açar. :79:

bende yemek yapıyorum mutfağa geçiyorum ... akşama yemek lazım ... benim öğlene çorbam yok ... haftasonu tüm yemekleri tükettik ..biraz çalışayım dimi .....
diğerleride yemekte heralde durgun bugün ...herkese afiyet olsunnn...

Herkese kocaman bir merhaba yurdumun güzel anneleri
Topik bayagı yavas ilerlemiş o yuzden okumak cok kolay oldu
dun harika bir gün gecirdim kızlar...
En yakın arkadasın dogum yaptı ve dunyalar guzeli bir kızı oldu...
Eşlerimizde aynı bankada calısıyorlar cok yakın arkadslar hepimiz toplastık..Hem heyecan hem korku..
Arkadasım dogumhaneye girdi ve 10 dk sonra bebek dogdu..Sezeryan oldu bu arada..Aşısı muayenesi ve gydirilmesi derken yarım saat sonra odaya getirdiler..gözleri fıldır fıldır elleri agzında nasıl emiyo...
Maaşallah rabbim korusun nazarlardan..Sonra arkadsımı getirdiler o sırada bebek gözlerini bi dikti annesine hiç ayırmıyo... -Ki o ana kadar kafasını hep saga sola oynatıyo hatta sapkası hep cıkıyodu kafasından bu sebeple-bir annada annesi gelince durdu cin cin bakıyo ona..Emmekten eldivenleri su gibi oldu ama doktor 2 saat daha durabilir merak etmeyin onun depo saglam dedi..Bu arada dogurtan doktorda benim kendi doktorum olur benide öyle heyecanlı görünce merak etme Esracım az kaldı seninle birlikte bu sevinci yasamamıza dedi ben nasıl aglıyorum sevincten...
Ayy cok konustum biliyorum ama dün hastaneden eve zor geldim.Aklım hep o minik melekte..Bu arada ismini Nehir koydular..İsim arayan kız anaları varsa fikir olabilir..
Hastane odasını süslettik her yer pembe beyaz harika bir ortamdı..O koridorda dogum yapan bizim dsımızda 10 anne daha vardı ve hepsininkide kızdı..Her yer pembe beyaz bayıldım yaaaa..Hepinizi dusundum kızlar inşallah rabiim hepimze nasip eder bu mutlulugu yasamayı...

canım ay ben heyecanlandım okurken sen bire bir yaşamışsın ne güzel bir heyecan ne güzel bir duygu allahım hepimize yaşatsın bu güzel mutluluğu

Derencim acele karar verme yanlışa düşme bi avukata falan sor..İhbar yazısı yolladıklarına göre ihbar tazminatı isteseler vermezler.:Ayrıca 1 yıldan fazla çalışınca kıdem tazminatı alma hakkın var yani usulüyle yaparsan işini kıdem alabilirsin.Umarım gönlünce olur herşey...

Esracım çok güzel olmalı o ortamı yaşamak bende böyle olaylar duyuncaa benim nasıl olacak diye merak ediyorumm

Buarada baharnazda girmiyo bu ara ses yok onuda merak ediyorum özlem ciesra dorti inş. hepsi iyilerdir..

Az Önce Kendi Kafama Göre Çıktığımı Söyledim Şube Müdürüme
Çok Kızdı En Azından Kendi İşlerini Toplayana Kadar Beklemem Gerektiğini Söyledi
Bende Bu şartlar Altında Beklemeyeceğimi Söyledim
Sen Git O Zaman Ben Genel Müdüre Telefon Ettiricem Dedi
Artık Nasıl Ettirecekse
Ben Özel Eşyalarımı Toplamışım Gidiyorum Adam Hala Sabah Bekliyorum Diyo
30 Kere Gelmicem Dedim Anlamıyo
Tabiki Genel Müdür Arayıp Çıkarma İşi İptal Oldu Diyene Kadar Gitmeyeceğim
2 Hafta Daha Tahammül Edemeyeceğim
Bu Arada Nevracım Seninki Gibi Bir Dengesizde Benim İş Yerimde Var

Amin Canım Evet İlk İhbar Onlardan Geldi
İhabar Süresince Erken Çıkışlarımı Filan Kullanmadım
Güya Vereceklermiş İhbar Tazminatımıda
Sıkıntısız Bir Şekilde Kurtulayım Başka Birşey İstemiyorum

Dayanamadım Ben Dilekcim Herkez Çok Bencil
Vermezlersede Kendileri Bilir Ne Diyebilirim
Çıktık Bir Yola Bakalım Allahım Sonumu Hayır Etsin

Araştırmaktan kafayı yedim zaten enson o dediklerim mantıklı geldi gibi
Canım bende öyle düşündüm de henüz bizim arabamız yok ne zaman alırız bilmiyorum doğuma kadar alırmıyız alamazsak boşuna almış olcam gibi ana kucaklıları birde çok ağır oluyorlar baktım seninkine seninkide 15 kg gibi chicco da var 15 kilo o yüzden karar veremedim benim baktığım 7 kilo artık napcam bilmiyorum 1 ay diye düşüneyim diyorum
Canım bende chicco alcam herkez çok övmüş topikleride aradım chicco liteway özellikle, bakalım napcam bilmiyorum
Bende senin yerinde olsam hemen bırakırdım haklarını öğren hemen bırak bebeğine yazık üşüyorsun falan kafan rahat olur en azından stres bebeğe zarar canım hakkında hayırlısı olsun

Bende senin yerinde olsam hemen bırakırdım haklarını öğren hemen bırak bebeğine yazık üşüyorsun falan kafan rahat olur en azından stres bebeğe zarar canım hakkında hayırlısı olsun

Şuan Evimdeyim Tülincim Kendi Çapımda Bıraktım Az Önce Arkamdan Yarın Bekliyoruz Dediler
Gitmeyi Düşünmüyorum Hayırlısı Bakalım

Şuan Evimdeyim Tülincim Kendi Çapımda Bıraktım Az Önce Arkamdan Yarın Bekliyoruz Dediler
Gitmeyi Düşünmüyorum Hayırlısı Bakalım

En iyisini yapmışsın artık hakkını ararsın, boşver kimse hakkı falan geçti diye düşünme, çünkü herkez kendini düşünüyor bu devirde nasıl olsa bulursun yine iş

Kızlaar size Özlem483 ten haber getirdim..
Bugun konustuk telefonla..Hala hastanede ve ne zaman cıkacagı belli degil
ama cok sukur o da bebekte cok iyilermiş..
Rahim agzı uzunlugu iyi durumdaymıs ama nolur nolmaz diye hastanede tutmaya devam ediceklermiş.
İnşallah bir aksilik olmazsa yarın ziyaretine gidecegim..
İnşallah ciesra dan da iyi haberler gelir..Bu arada Özlem de ciesra yı sordu ve üstüne basa basa tekrarladı..Rahim agzı uzunlugu her doktor mutlaka kontrol etmeli..Eger doktordan talep gelmiyorsa - ki cogu bunu yapmıyor- siz talep edin..Tedbiri elden bırakmamak lazım..
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah..Hepiniz allaha emanet olun

selam canım nasılsın saatlerdir forma giremiyorumm..hepinizi merak ettim.. öyle güzel öyle iştahlı anlatmışsınki okurken heycanlanmamk mümkün değil rabbim darısı tüm bekleyenlerin başına ...

görüşürsen sende çok ama çok geçmiş olsun dediğimi söyle canım ..hastanede kalması onun için daha iyi sanıyorum sabretmek lazım yeterki bebişlerimize bişey olmasın.. bu arada ciesra ,baharnaz nasıllar dorti hepsini merak ediyorum..evet bende ayın 23 nde sonuç çıkınca allahın izniyle sorucam rahim ağzı uzunluğu nasıl diye bunları keşke bizim sormamıza fırsat vermeden söyleseler değilmi ya.. sende allaha emanet ol canım görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…