4 gündür yoktum doktora gittim doktorum il dışında malum.herşey yolunda doya doya bebişimi izledim.bu arada ogluşum tescillendi testislerinide gördük.doktorum ayrıntılı ultrason istemedi hayati olan organları ben görüyorum dedi.ufak tefek sorunlar çıksa ne yapacaksın gereksiz dedi.halbuki yeniliklere çok açıktır zaten aynı zamanda tüp bebek doktoru.bende düşündüm anlattıkları mantıklı.idrar ve kan teslerim tekrar edildi hepsi normal çok şükür.
Canım Öyle Bi Tehlikem Yok Ben Şimdiden Çıkmak İçin Yalan Söyleyeceğim
Valla Toplamda 8 Senedir Çalışıyorum Ama İlk 2 Sene Filan Sigortam Yapılmamıştı
Şuan 5 Sene 8 Ay Sigortalı Gözüküyorum Kıdem Alabilirmiyim Bilemiyorum :44:
kizlar merhaba liste nerde? bende yazayim sat, kilomu, oglusumu, dogum tarihimizi falan.
canım ay ben heyecanlandım okurken sen bire bir yaşamışsın ne güzel bir heyecan ne güzel bir duygu allahım hepimize yaşatsın bu güzel mutluluğuHerkese kocaman bir merhaba yurdumun güzel anneleri
Topik bayagı yavas ilerlemiş o yuzden okumak cok kolay oldu
dun harika bir gün gecirdim kızlar...
En yakın arkadasın dogum yaptı ve dunyalar guzeli bir kızı oldu...
Eşlerimizde aynı bankada calısıyorlar cok yakın arkadslar hepimiz toplastık..Hem heyecan hem korku..
Arkadasım dogumhaneye girdi ve 10 dk sonra bebek dogdu..Sezeryan oldu bu arada..Aşısı muayenesi ve gydirilmesi derken yarım saat sonra odaya getirdiler..gözleri fıldır fıldır elleri agzında nasıl emiyo...
Maaşallah rabbim korusun nazarlardan..Sonra arkadsımı getirdiler o sırada bebek gözlerini bi dikti annesine hiç ayırmıyo... -Ki o ana kadar kafasını hep saga sola oynatıyo hatta sapkası hep cıkıyodu kafasından bu sebeple-bir annada annesi gelince durdu cin cin bakıyo ona..Emmekten eldivenleri su gibi oldu ama doktor 2 saat daha durabilir merak etmeyin onun depo saglam dedi..Bu arada dogurtan doktorda benim kendi doktorum olur benide öyle heyecanlı görünce merak etme Esracım az kaldı seninle birlikte bu sevinci yasamamıza dedi ben nasıl aglıyorum sevincten...
Ayy cok konustum biliyorum ama dün hastaneden eve zor geldim.Aklım hep o minik melekte..Bu arada ismini Nehir koydular..İsim arayan kız anaları varsa fikir olabilir..
Hastane odasını süslettik her yer pembe beyaz harika bir ortamdı..O koridorda dogum yapan bizim dsımızda 10 anne daha vardı ve hepsininkide kızdı..Her yer pembe beyaz bayıldım yaaaa..Hepinizi dusundum kızlar inşallah rabiim hepimze nasip eder bu mutlulugu yasamayı...
canım ay ben heyecanlandım okurken sen bire bir yaşamışsın ne güzel bir heyecan ne güzel bir duygu allahım hepimize yaşatsın bu güzel mutluluğu
DERENCİM .. çok zor bir süreçten geçiyorsun .Allah yardımcın olsun .. bende 4 ay önce çıktım işten ... hamilelikte problem yaşayacağımı biliyordum ... çalıştığım okulda izin almak falan çok zordu ... yerinden kalksan bile dakikaları sayan bir ve müdüre ispiyonlayan .. çekmecelerimi karıştıran bir gerizekalı adamla beraber çalışyordum ... onun yanına 4 sene dayanan tek kişi ben olduğum için ..çıkmamı hiç bir zaman istemediler .. gelen 1 ay yada 2 hafta kalıp gidiyormuş çünkü ..
çıkacağımı söyledim ..zorla birşeyler alamayacaktım .. ben çıkıyordum nihayetinde .. kovdurabilirdimde kendimi ..yapanlar var ama ben böyle bir strese dayanamam dedim....
beni çıktı gösterin dedim tazminat istemiyorum ....sadece işsizlik maaşı alayım 10 ay ....
tazminat istemiyorum deyince.. üzülmüşler .. bana 2 tane cumhuriyet altın yolladılar.. birde teşekkür beratı ... işsiszliği kabul etmediler .. muhasebe müdürü beni sever. patrona çaktırmadan imzaladı işsizlik maaşıda alıyorum ..kafam rahat ....
çıkarken sinirle çıkıpta haklarından vazgeçme sakın ... sonra pişman olursun ... rahat davran .. .kendini sıkma ... tatlılıklahallolur inşallah seninkide ...zorlamak stres sadece ..bitince herşey evinde yaslanıp bir ohhh dersin inşallah ...
cnm hakkında hayırlısı olsun. eğerki onlar seni işten çıkarıyorlarsa kıdem tazminatını alırsın tabikide. ama ihbar süresi vermişler anladığım kadarıyla. ihbar tazminatını ödemeyecekler heralde.
bu işverenler hep böyle. sadece kendi çıkarlarını düşünürler. sıkma canını. dediğin gibi allah bi kapı kapar bi kapı açar. :79:
Derencim acele karar verme yanlışa düşme bi avukata falan sor..İhbar yazısı yolladıklarına göre ihbar tazminatı isteseler vermezler.:Ayrıca 1 yıldan fazla çalışınca kıdem tazminatı alma hakkın var yani usulüyle yaparsan işini kıdem alabilirsin.Umarım gönlünce olur herşey...
Araştırmaktan kafayı yedim zaten enson o dediklerim mantıklı geldi gibiben ilk hamileliğimde minicik bir ilçedeydim netten almak zorunda kaldım.ha deyince çıkamıyorduk,imkanı olan iyice araştırsın.sürüşüne baksın.sepeti geniş olsun.ben memnun değilim fazla ama napıyım başkada almam israf olur..işimi görüyor sonuçta..
Canım bende öyle düşündüm de henüz bizim arabamız yok ne zaman alırız bilmiyorum doğuma kadar alırmıyız alamazsak boşuna almış olcam gibi ana kucaklıları birde çok ağır oluyorlar baktım seninkine seninkide 15 kg gibi chicco da var 15 kilo o yüzden karar veremedim benim baktığım 7 kilo artık napcam bilmiyorum 1 ay diye düşüneyim diyorumben mothercaredan aldım cnm hem anakucagı var ustunde aynı zamanda araba koltugu oluyor hem de puset fiyatı da çok uygundu 400 lıraya aldım burda linki var bakmak isthttp://www.mothercare.com/Mothercare-U-Move-Travel-System/dp/B0030G58CG?_encoding=UTF8&ersen
Canım bende chicco alcam herkez çok övmüş topikleride aradım chicco liteway özellikle, bakalım napcam bilmiyorumgünaydın herkeze
tülin bende chicco puset alıcam yanındada ana kucağınıda çünkü onlar otoya takılıyorya aynı zamanda
daha iyi olur diye düşündüm.benim kuzenimde öyle kullanıyo.bir yere gittiklerindede ana kucağında taşıyorlar.bebek rahat rahat içinde uyuyo son gördüğümde 8 aylıktı ve gayet rahat gözüküyordu.
ama ev için alınabilir çok güzel dediğin gibi müzikli fisher price falan ana kucakları var.fiyatları çok pahalı değil.uygun birşey alırız evdede onda durur.ben alıcam
Bende senin yerinde olsam hemen bırakırdım haklarını öğren hemen bırak bebeğine yazık üşüyorsun falan kafan rahat olur en azından stres bebeğe zarar canım hakkında hayırlısı olsunBizim Genel Müdür Ben Nişanlanıncada Aynısını Yapmıştı Neymiş Evli Bayanların İş Verimi Düşüyormuş
Onu Bir Şekilde Durdurdu Şube Yetkilim
2 Ay Öncede Hamile Olduğumu Öğrenmiş
Ertesi Gün İhbar Geldi
25.12.2010 Tarihinde İşinize Son Verilecektir
Daha Sonra Tazminatınızı Almak İçin Şirketimize Başvurun Filan Yazıyordu
Daha Sonra Telefonda Filanda Konuştuk Şakamı Yapıyosunuz Diye Hayır Dedi
Benim Doğumum Tam İşlerimizin Açık Olduğu Zamana Denk Gelecek Kötü Olurmuş O Zaman
Sonra Gelmeme Gerek Yokmuş Zaten Burası Çok Soğuk Oluyo Odamda Ufo Var Ama Üşüyorum
Yıl Sonunda Bana Bu Soğukta Sayım Yaptıracaklar Sene Sonu Evraklarını Teslim Ettirecekler
Benden Başkası Yapamaz İçinden Çıkamaz
Onlar Beni Yüz Üstü Bıraktı Bende Onları Bırakmak İstiyorum
Ayrıca Sizleri Bırakmam Evimde Net Var Canım
İşte Bilemiyorum Sabret Diyorum 2 Hafta Daha Ama Bu Soğuktata Dayanmak Çok Zoruma Gidiyo
Bende senin yerinde olsam hemen bırakırdım haklarını öğren hemen bırak bebeğine yazık üşüyorsun falan kafan rahat olur en azından stres bebeğe zarar canım hakkında hayırlısı olsun
Şuan Evimdeyim Tülincim Kendi Çapımda Bıraktım Az Önce Arkamdan Yarın Bekliyoruz Dediler
Gitmeyi Düşünmüyorum Hayırlısı Bakalım
Herkese kocaman bir merhaba yurdumun güzel anneleri
Topik bayagı yavas ilerlemiş o yuzden okumak cok kolay oldu
dun harika bir gün gecirdim kızlar...
En yakın arkadasın dogum yaptı ve dunyalar guzeli bir kızı oldu...
Eşlerimizde aynı bankada calısıyorlar cok yakın arkadslar hepimiz toplastık..Hem heyecan hem korku..
Arkadasım dogumhaneye girdi ve 10 dk sonra bebek dogdu..Sezeryan oldu bu arada..Aşısı muayenesi ve gydirilmesi derken yarım saat sonra odaya getirdiler..gözleri fıldır fıldır elleri agzında nasıl emiyo...
Maaşallah rabbim korusun nazarlardan..Sonra arkadsımı getirdiler o sırada bebek gözlerini bi dikti annesine hiç ayırmıyo... -Ki o ana kadar kafasını hep saga sola oynatıyo hatta sapkası hep cıkıyodu kafasından bu sebeple-bir annada annesi gelince durdu cin cin bakıyo ona..Emmekten eldivenleri su gibi oldu ama doktor 2 saat daha durabilir merak etmeyin onun depo saglam dedi..Bu arada dogurtan doktorda benim kendi doktorum olur benide öyle heyecanlı görünce merak etme Esracım az kaldı seninle birlikte bu sevinci yasamamıza dedi ben nasıl aglıyorum sevincten...
Ayy cok konustum biliyorum ama dün hastaneden eve zor geldim.Aklım hep o minik melekte..Bu arada ismini Nehir koydular..İsim arayan kız anaları varsa fikir olabilir..
Hastane odasını süslettik her yer pembe beyaz harika bir ortamdı..O koridorda dogum yapan bizim dsımızda 10 anne daha vardı ve hepsininkide kızdı..Her yer pembe beyaz bayıldım yaaaa..Hepinizi dusundum kızlar inşallah rabiim hepimze nasip eder bu mutlulugu yasamayı...
Kızlaar size Özlem483 ten haber getirdim..
Bugun konustuk telefonla..Hala hastanede ve ne zaman cıkacagı belli degil
ama cok sukur o da bebekte cok iyilermiş..
Rahim agzı uzunlugu iyi durumdaymıs ama nolur nolmaz diye hastanede tutmaya devam ediceklermiş.
İnşallah bir aksilik olmazsa yarın ziyaretine gidecegim..
İnşallah ciesra dan da iyi haberler gelir..Bu arada Özlem de ciesra yı sordu ve üstüne basa basa tekrarladı..Rahim agzı uzunlugu her doktor mutlaka kontrol etmeli..Eger doktordan talep gelmiyorsa - ki cogu bunu yapmıyor- siz talep edin..Tedbiri elden bırakmamak lazım..
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah..Hepiniz allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?