2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün mobilyacı çağırdım eve bebeğim için gardolap yaptırıcam hazır almıycam çünkü kullanışlı kendi isteğime göre olsun istiyorum .Hemmdf hemde istediğim renk ve özellikte yaptırıcam tanıdık olduğu için 365 dedi iyi değilmi fiyatıı ??

bence fiyat çook ii benim arkadaşımda özel yaptırdı dolabı resmen kelebek şeklinde rengi falanda çok güzel kendi çizdi içide çok kullanışlı ..yatağını şifonyerini herşeyini yaptırmıştı fiyatını sormadım ama söylediğin fiyat dışarıdaki fiyatlara ve kalitesine göre oldukça hesaplı canım..

canım merhaba ,nette problemim vardı.bayağıdır giremedim.
amniyo sonucun nasıl oldu nasıl gelişti ?
benimde 2 li ve 3 lü testim riskli çıkmıştı.recep has riskli gebelik prof. a gittik.ultrasonda bebeğimi iyi gördü ve yapsakta temiz çıkar dedi.eşimle vazgeçtik yapmadık. ayrıca süremde geçmiştir heralde şuan 18+2 haftalıkım.iyimi ettik bilemiyorum inş. oğlum ve bizim için sağlık verir rabbim hepimizi için..

bu sayfalara noldu böyle gariplik var
direk mesaj yazı yazamıcakmıyız

Çok duygulandım .. okurken gözlerim doldu ...sadece pembe değil .. pembe beyaz süs iyi fikir bencede ..kimbilir ne kadar güzel olmuştur .... eldivenleri emme kısmında koptum zaten çok şirinnn... ,,
birde bişey sorucam arkadaşın sezaryandan çıktığında odaya gelince nasıldı .. çok sancılımıydı .. iyimiydi ?

konuşursan yada yanına gidersen selam ve iyi dileklerimizii iletirsin ... hastanede yatması daha iyi ..kontrol altında olur.

bence fiyatı çok uygun .hemde istediğin gibi olacakmış .. güle güle kullan bebişin için ..hayırlı olsun ...

canım benim,, ben bayağı bi şansızlık yaşadım cvs yaptırdım ilk önce onda üreme olmadığı için tekrar amniyosentez yapıldı fakat 23 aralıkta çıkacak sonuç hala bekliyorum canım dua ediyorum bol bol yapacak tek şey bu.. eğer doktorun iyi dediyse korkma bence ama daha günün geçmemiş 20. haftaya kadar amniyosentez yapılıyor içini rahatlatmış olursun.. yinede sen bilirsin prof. gerek görse yap derdi bende en son prof. gittimm benim 2 li testim 1:171 çıkmıştı .. canım içini ferah tut inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız..

iyi akşamlar arkadaşlar internette bebiş kıyafetlerine bakıyordum belki bilgisi olan vardır mothercare'nin kendi sitesinden alışveriş nasıl yapılıyor yada sipariş türkiyeden alınıyormu bilgilendirirseniz sevinirim

canım malesef türkiyeye gönderilmiyor.keşke gönderilse ne güzel şeyler var dimi????hemde fiyatlar süper.....

ya netten bazı kişiler satıyor.
yada mağazadan alacaksın.

canım saoğlasın içini hiç karartma emi...inş. herşey çok güzel olacak dualarım hepimiziçin..
inş. hayırlı güzel sonuçlar alacaksın.
direk yorum yazamıyormuyuz yaaaw noldu bişiler karışmış değişmiş galiba bendemi bir gariplik var.

bu arada ne tarafta oturuyosun hastaneye doğum için karar verdiğini bir yer varmı?
ben hala tüp bebek yaptığım yere gidiyorum doğumu orda yapmıcanm heralde..
güneşli yenibosna tarafında oturan varmı? nerde düşünüyorsunuz doğumu?
ceren sen nerede oturuyosun?

canım malesef türkiyeye gönderilmiyor.keşke gönderilse ne güzel şeyler var dimi????hemde fiyatlar süper.....

ya netten bazı kişiler satıyor.
yada mağazadan alacaksın.

anladım sedacım fiyatları çok uygun ben burdaki mağazasını hiç gezmedim fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama eminim türkiyede pahalıdır çok orjinal şeyler var :)

bence fiyatı çok uygun .hemde istediğin gibi olacakmış .. güle güle kullan bebişin için ..hayırlı olsun ...

Bende daha pahalı bekliyodum hemde çok kaliteli ürünleri suntalem değil mdf yaptırıcam rengine şekline karar vermedim beşikte yaptırırım belki onu konuşmayı unuttum :))Evim küçük olduğundan şifonyer yada tam takım alamıycam artık nasip genç odasını takım alırım

canım çok teşekkür ederim.. bak sol tarafta konuya cevap ver yazıyı kırmızı orayı tıkla yaz:))) bende görememiştim bi arkadaş gösterdi:)) ben istanbulda değilim canım,gaziantepteyimmm ama form da sanıyorum 5-6 tane istanbullu var onlarla yarın tekrar iletişime geçersen sana yardımcı olurlar canım.. burda özel hastaneler süper ücretleride öyle abartı değil sezeryan 250 tl falan galiba belki daha az normal doğum da çok dahaa azdır ben çok memnunun bakalım hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar alırsam daha çok düşünücem..

herkese slm kizlar nasilsiniz ? bizim topicde baya yavaslama var valla haziran anneleri bizi gecicek sohbetleri cok koyu cok hos bi göz attimda :)

cinsiyetlerini ögreneneler negüzel hazirlik yapmaya baslamislar bense da bi corap almadim

kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???

kendinize ve kuzucuklara ii bakın güzeller hepinizi kokulu kokulu öpüyorum yarın sabah tekrar görüşmek üzre hoşçakalın...

rabia merhaba canım nasıl gidiyor?
maşallah çok büyümüşsünüz.. kızmıydı senin..................................*
tam 1 hafta aramızda bilelimde benim oğluşum olacak ..
başını bağlarız belki kızları bilelim de sayfada haberimiz olsun:81:

seda merhaba canım
ner tarafta olucaksın bilmiyorum ama yenibosnada birkaç arkadaşım çok memnun kaldı doğumdan ultrason bilgisi olarak esin hanım var nisa hastanesinde güvenebilirsin.tavsiye ederim

..Sağlıkla gel ... sıkı giyin .. istanbul soğuk bu aralar ..

istanbulda Asya yakasına mı ..Avrupa yakasınamı geleceksin ...

ben Asya yakasında yanı Anadolu tarafında bostancı Küçükyalıda " Duncan" arkadaşımızın gittiği bir hastane var 150 tl fiyatı .. bende ocağın ilk haftası oraya gideceğim ...
ilgilenirsen adres telefon yollarım sana

cinsiyeti daha belli degil yasemincim ama kizim olucak diyorum ben kizimi kimselere veremem evde kalsin kiyamam
hayirli olsun oglusun
iyiyim canim sen nasilsin ? ama mide sorunu yasiyorum 2 gündür sanki midemde tas var bebek yokari cikti desem yok degil cok asagida his ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…