kızlar bugün mobilyacı çağırdım eve bebeğim için gardolap yaptırıcam hazır almıycam çünkü kullanışlı kendi isteğime göre olsun istiyorum .Hemmdf hemde istediğim renk ve özellikte yaptırıcam tanıdık olduğu için 365 dedi iyi değilmi fiyatıı ??
bence fiyat çook ii benim arkadaşımda özel yaptırdı dolabı resmen kelebek şeklinde rengi falanda çok güzel kendi çizdi içide çok kullanışlı ..yatağını şifonyerini herşeyini yaptırmıştı fiyatını sormadım ama söylediğin fiyat dışarıdaki fiyatlara ve kalitesine göre oldukça hesaplı canım..
canım merhaba ,nette problemim vardı.bayağıdır giremedim.
amniyo sonucun nasıl oldu nasıl gelişti ?
benimde 2 li ve 3 lü testim riskli çıkmıştı.recep has riskli gebelik prof. a gittik.ultrasonda bebeğimi iyi gördü ve yapsakta temiz çıkar dedi.eşimle vazgeçtik yapmadık. ayrıca süremde geçmiştir heralde şuan 18+2 haftalıkım.iyimi ettik bilemiyorum inş. oğlum ve bizim için sağlık verir rabbim hepimizi için..
Çok duygulandım .. okurken gözlerim doldu ...sadece pembe değil .. pembe beyaz süs iyi fikir bencede ..kimbilir ne kadar güzel olmuştur .... eldivenleri emme kısmında koptum zaten çok şirinnn... ,,Herkese kocaman bir merhaba yurdumun güzel anneleri
Topik bayagı yavas ilerlemiş o yuzden okumak cok kolay oldu
dun harika bir gün gecirdim kızlar...
En yakın arkadasın dogum yaptı ve dunyalar guzeli bir kızı oldu...
Eşlerimizde aynı bankada calısıyorlar cok yakın arkadslar hepimiz toplastık..Hem heyecan hem korku..
Arkadasım dogumhaneye girdi ve 10 dk sonra bebek dogdu..Sezeryan oldu bu arada..Aşısı muayenesi ve gydirilmesi derken yarım saat sonra odaya getirdiler..gözleri fıldır fıldır elleri agzında nasıl emiyo...
Maaşallah rabbim korusun nazarlardan..Sonra arkadsımı getirdiler o sırada bebek gözlerini bi dikti annesine hiç ayırmıyo... -Ki o ana kadar kafasını hep saga sola oynatıyo hatta sapkası hep cıkıyodu kafasından bu sebeple-bir annada annesi gelince durdu cin cin bakıyo ona..Emmekten eldivenleri su gibi oldu ama doktor 2 saat daha durabilir merak etmeyin onun depo saglam dedi..Bu arada dogurtan doktorda benim kendi doktorum olur benide öyle heyecanlı görünce merak etme Esracım az kaldı seninle birlikte bu sevinci yasamamıza dedi ben nasıl aglıyorum sevincten...
Ayy cok konustum biliyorum ama dün hastaneden eve zor geldim.Aklım hep o minik melekte..Bu arada ismini Nehir koydular..İsim arayan kız anaları varsa fikir olabilir..
Hastane odasını süslettik her yer pembe beyaz harika bir ortamdı..O koridorda dogum yapan bizim dsımızda 10 anne daha vardı ve hepsininkide kızdı..Her yer pembe beyaz bayıldım yaaaa..Hepinizi dusundum kızlar inşallah rabiim hepimze nasip eder bu mutlulugu yasamayı...
konuşursan yada yanına gidersen selam ve iyi dileklerimizii iletirsin ... hastanede yatması daha iyi ..kontrol altında olur.Kızlaar size Özlem483 ten haber getirdim..
Bugun konustuk telefonla..Hala hastanede ve ne zaman cıkacagı belli degil
ama cok sukur o da bebekte cok iyilermiş..
Rahim agzı uzunlugu iyi durumdaymıs ama nolur nolmaz diye hastanede tutmaya devam ediceklermiş.
İnşallah bir aksilik olmazsa yarın ziyaretine gidecegim..
İnşallah ciesra dan da iyi haberler gelir..Bu arada Özlem de ciesra yı sordu ve üstüne basa basa tekrarladı..Rahim agzı uzunlugu her doktor mutlaka kontrol etmeli..Eger doktordan talep gelmiyorsa - ki cogu bunu yapmıyor- siz talep edin..Tedbiri elden bırakmamak lazım..
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah..Hepiniz allaha emanet olun
kızlar bugün mobilyacı çağırdım eve bebeğim için gardolap yaptırıcam hazır almıycam çünkü kullanışlı kendi isteğime göre olsun istiyorum .Hemmdf hemde istediğim renk ve özellikte yaptırıcam tanıdık olduğu için 365 dedi iyi değilmi fiyatıı ??
canım merhaba ,nette problemim vardı.bayağıdır giremedim.
amniyo sonucun nasıl oldu nasıl gelişti ?
benimde 2 li ve 3 lü testim riskli çıkmıştı.recep has riskli gebelik prof. a gittik.ultrasonda bebeğimi iyi gördü ve yapsakta temiz çıkar dedi.eşimle vazgeçtik yapmadık. ayrıca süremde geçmiştir heralde şuan 18+2 haftalıkım.iyimi ettik bilemiyorum inş. oğlum ve bizim için sağlık verir rabbim hepimizi için..
iyi akşamlar arkadaşlar internette bebiş kıyafetlerine bakıyordum belki bilgisi olan vardır mothercare'nin kendi sitesinden alışveriş nasıl yapılıyor yada sipariş türkiyeden alınıyormu bilgilendirirseniz sevinirim
canım benim,, ben bayağı bi şansızlık yaşadım cvs yaptırdım ilk önce onda üreme olmadığı için tekrar amniyosentez yapıldı fakat 23 aralıkta çıkacak sonuç hala bekliyorum canım dua ediyorum bol bol yapacak tek şey bu.. eğer doktorun iyi dediyse korkma bence ama daha günün geçmemiş 20. haftaya kadar amniyosentez yapılıyor içini rahatlatmış olursun.. yinede sen bilirsin prof. gerek görse yap derdi bende en son prof. gittimm benim 2 li testim 1:171 çıkmıştı .. canım içini ferah tut inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız..
canım malesef türkiyeye gönderilmiyor.keşke gönderilse ne güzel şeyler var dimi????hemde fiyatlar süper.....
ya netten bazı kişiler satıyor.
yada mağazadan alacaksın.
bence fiyatı çok uygun .hemde istediğin gibi olacakmış .. güle güle kullan bebişin için ..hayırlı olsun ...
Bende daha pahalı bekliyodum hemde çok kaliteli ürünleri suntalem değil mdf yaptırıcam rengine şekline karar vermedim beşikte yaptırırım belki onu konuşmayı unuttum :))bence fiyat çook ii benim arkadaşımda özel yaptırdı dolabı resmen kelebek şeklinde rengi falanda çok güzel kendi çizdi içide çok kullanışlı ..yatağını şifonyerini herşeyini yaptırmıştı fiyatını sormadım ama söylediğin fiyat dışarıdaki fiyatlara ve kalitesine göre oldukça hesaplı canım..
canım saoğlasın içini hiç karartma emi...inş. herşey çok güzel olacak dualarım hepimiziçin..
inş. hayırlı güzel sonuçlar alacaksın.
direk yorum yazamıyormuyuz yaaaw noldu bişiler karışmış değişmiş galiba bendemi bir gariplik var.
bu arada ne tarafta oturuyosun hastaneye doğum için karar verdiğini bir yer varmı?
ben hala tüp bebek yaptığım yere gidiyorum doğumu orda yapmıcanm heralde..
güneşli yenibosna tarafında oturan varmı? nerde düşünüyorsunuz doğumu?
ceren sen nerede oturuyosun?
herkese slm kizlar nasilsiniz ? bizim topicde baya yavaslama var valla haziran anneleri bizi gecicek sohbetleri cok koyu cok hos bi göz attimda :)
cinsiyetlerini ögreneneler negüzel hazirlik yapmaya baslamislar bense da bi corap almadim
kendinize ve kuzucuklara ii bakın güzeller hepinizi kokulu kokulu öpüyorumyarın sabah tekrar görüşmek üzre hoşçakalın...
kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???
kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???
rabia merhaba canım nasıl gidiyor?
maşallah çok büyümüşsünüz.. kızmıydı senin..................................*
tam 1 hafta aramızda bilelimde benim oğluşum olacak ..
başını bağlarız belki kızları bilelim de sayfada haberimiz olsun:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?