2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilek hayılısı olsun ..hazırlıkların eminim çok güsel olur mobilyaların
benim evimde küçük yatak odama beşik bile sığmayacak.direl bebek odası almak zorundayım.resimlerini paylaşırsan bitince bizede fikir olur.
şimdiden hayırlısı olsun.güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız inş.

geçmiş olsun canım.
türlü değişik şeyler yaşıyoruz..ve yapacak bişi olmuyor malesef
benim tam 3 gün kasığımla bacağımın birleştiği nokta ağrıyordu.hep gece 12 den sonra sabaha kadar ağrıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım ilk defa sabaha kariı 5 te geçtide sızmışım.
bunun dışında amniyo yaptırmaktan vazgeçtik eşimle inş. hayırlısı olur hakkımızda.
bu konuyu yaşayan 3-4 kişi daha var.rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun meleklerimize

kizlar birsey sorcagim 3,4 günden beri bebegi cok asagida his ediyorum cok yürüdüm zaman sanki bisey düscek gibi oluyor :26: hemen ouruyorum sizde nasil ?

kizlar birsey sorcagim 3,4 günden beri bebegi cok asagida his ediyorum cok yürüdüm zaman sanki bisey düscek gibi oluyor :26: hemen ouruyorum sizde nasil ?

ya çok ilginç dünden beri ben de aynını hissediyorum.saki biraz aşağı inmiş gibi.bugün dr. kontrolum vardı dr.anormal bi durum görünmüyor dedi ama ben de endişelendim.normal mi acaba?

kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???

canım ben medipol de hakan apaydına gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim çok şeker bir dr insanı çok rahatlatıyo ve alanında çok iyi bir drdur randevu bulmakta zorlanabilirsin belki eğer onu düşünürsen hemen aramalısın

ya çok ilginç dünden beri ben de aynını hissediyorum.saki biraz aşağı inmiş gibi.bugün dr. kontrolum vardı dr.anormal bi durum görünmüyor dedi ama ben de endişelendim.normal mi acaba?

hic bilmiyorumki bu ayin 20de randevum ozman bende sorcagim durumum dahada kötülesirse acile giderim peki agrin oluyormu o anda ?

Bende daha yukarda zannediyodum ama aşağıda hissediyorum tekmelerii..Hem dr. usg de bakıncada baya altta bakıyo bi sorunmuki acaba aşağıda olması???Ben gece uyurken birden dönünce çok sancı oluyo sizdede oluyomu??

Sağol canımm.Bebişe hiç kıyafet almıycam hiç değilse bunlarla uğraşayım şimdilik ne yapacağıma karar verdim ne zaman yaptırırım bilmiyorum ama yapılınca resmini eklerim tabikii...Bende bi beşik bi dolap alıcam dolabı çekmeceli yaptırıyorum şifonyer gibii..

hayır ağrı falan olmadı ama ishal olmuştum dün ben onunla ilgili old. düşünmüştüm 2 kilo kaybettim aynı zamanda.

evet yazmistin dün rahatsiz oldunu bugün nasil oldun ? mide üstümesinde yararli yemekler diye yemekleri canim
benim bildim buzamanlar bebislerin yokari cikmasi benimde tam tersi cok asagida :26:

Günlerdir girmemiştim hala geçmişi okuyorum ama üzüldüm annesi rahatsız olan arkadaşımız ve bebekleriyle ilgili sorunları olan arkadaşlarımız varmış ALLAHIM HEPSİNE ŞİFA VERSİN çok geçmiş olsun inşallah her şey güzel olacak bende artık sitresten o kadar yoruldumki biran önce mayıs gelsede hepimizinki sağlıkla gelse ya beniğm küçükkem midem bulanmadı ama şimdi bulanıyor ne iş anlamadım yemek yiyince oluyor birde akşamları göbek oluyor sabah dümdüz sizdede oluyormu ve son bir şey ben gece sola yatmak için savşıyorum sola dönük yatıyorum bi bakıyorum sırtüstüyüm sola dönüyorum bi bakıyorum yine sırt üstüyüm nasıl alışacam sizler ne yapıyorsunuz ha birde şu ayrıntılı sitresi benide bastı 29 aralıkta ya 15 gün oldu gideni çok merak ediyorum gün geçmiyor ya hepimiz bence şöyle dua edelim ALLAHIM BÜTÜN HAMİLELERİN BEBEKLERİNİ HAYIRLI SAĞLIKLI ANANI BABALI DÜNYAYA GETİRİP YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN DİYE bir arkadaşın dediği gibi hepimiz hamileyiz bir kere bu şekilde dua edersek ALLAHIM geri çevirmez inşallah hemde mart nisan mayıs annelerine deyil bütün herkesede dua etmiş oluruz arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın bunlar benim nacizane görüşlerim umarım sizleri sıkmamışımdır

doktorum 20. haftadan sonra bebek yukarı çıkmaya başlayacak dedi bana .20 .haftadasın ya şu an . senin bu haftadan itibaren yukarı çıkacak sanırım ...

bende gece dönerken kramp gibi oluyor birden ..yavaş dönüyorum ..
bide bebeğin olduğu yerzaten sertti ama bu hafta semsert oldu ... tam göbek deliğimin orda

asagiya son haftalar inmesi lazim doguma yakin bildim kadariyla ama bazi bebislerde hep asagida olabiliyormus bizim bebislerde öyle tahminim :) yok bende dönerken sanci olmuyor sanki asagidan bisey düsecek gibi bisey oldu zaman hafif agri oluyor ama buda 3,4 gündür oluyor

yasemincim iyi yapmissin amniyo filan gerek yok bak mayista hepimiz saglikla kucagimiza alcagiz bebislerimizi
tahminim agrin kuyruk sokumu agrisi hamilerlerde oluyormus normaldir diye duymusdum

kızlar bide şunu unutmayın soldan sağa yada sağdan sola dönerken yatakta ilk önce kalkıp oturun ondan sonra istediğiniz tarafa dönn bana drum böyle söledi ani dönüşlerde kordon dolanması olabiliyormuş

Kdilaraa uyarın için teşekkürler ben çok dönüyorum yaaa nasıl alışıcam bilmiyorum bide hızlı dönüyorumm (
Teşekkürler kızlar yorumlarınız içinn ...
Acarasye geçen tvde doktor dinlenirken uzanırken sola dönün ama uyurken illahaki sol diye uğraşmayın uykusuz kalırsınız dedi kafanıza takarsanızz..Sırtüstü yatarken kendi nefesimizi zor alırmışız bebek rahatsız olsa zaten bize hissettirirmiş:))

Son düzenleme:

rica ederim canım valla bende öle dönüyodum ama artık sürekli oturup öyle dönüyorum biraz zor ama alışıyo insan

kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???

bende sormuş ayrıntılı usg yi ama kimse yanıtlamamış sorumu
sanırım topikte pek yaptıran yok ayrıntılı usg yi
bnm merak ettiğim ve sorduğum soru ayrıntılı usg illaki 5. ayda mı yapılıyor?
bn karar veremedim halen yaptırmak konusunda
6. ayda yaplısa olur mu acaba?

benim bu ayin 20de ayrintili usg var 45 dak sürecekmis ama benimki ücretsiz sigorta karsiladi icin türkiyede parayla tahminim

ben 23. haftaya kadar yapılıyo diye biliyorum ben 23. haftamda gidicem 4 ocağa randevu aldım bebeğimi ayrıntılı bir şekilde görmek için sabırsızlanıyorum drumdan bir sürü resim isticem :) ilerdede kızıma göstericem sen böyleydin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…