Bende daha pahalı bekliyodum hemde çok kaliteli ürünleri suntalem değil mdf yaptırıcam rengine şekline karar vermedim beşikte yaptırırım belki onu konuşmayı unuttum :))Evim küçük olduğundan şifonyer yada tam takım alamıycam artık nasip genç odasını takım alırım
cinsiyeti daha belli degil yasemincim ama kizim olucak diyorum ben kizimi kimselere veremem evde kalsin kiyamam
hayirli olsun oglusun
iyiyim canim sen nasilsin ? ama mide sorunu yasiyorum 2 gündür sanki midemde tas varbebek yokari cikti desem yok degil cok asagida his ediyorum
kizlar birsey sorcagim 3,4 günden beri bebegi cok asagida his ediyorum cok yürüdüm zaman sanki bisey düscek gibi oluyor :26: hemen ouruyorum sizde nasil ?
kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???
ya çok ilginç dünden beri ben de aynını hissediyorum.saki biraz aşağı inmiş gibi.bugün dr. kontrolum vardı dr.anormal bi durum görünmüyor dedi ama ben de endişelendim.normal mi acaba?
hic bilmiyorumki bu ayin 20de randevum ozman bende sorcagim durumum dahada kötülesirse acile giderim peki agrin oluyormu o anda ?
Bende daha yukarda zannediyodum ama aşağıda hissediyorum tekmelerii..Hem dr. usg de bakıncada baya altta bakıyo bi sorunmuki acaba aşağıda olması???Ben gece uyurken birden dönünce çok sancı oluyo sizdede oluyomu??kizlar birsey sorcagim 3,4 günden beri bebegi cok asagida his ediyorum cok yürüdüm zaman sanki bisey düscek gibi oluyor :26: hemen ouruyorum sizde nasil ?
Sağol canımm.Bebişe hiç kıyafet almıycam hiç değilse bunlarla uğraşayım şimdilik ne yapacağıma karar verdim ne zaman yaptırırım bilmiyorum ama yapılınca resmini eklerim tabikii...Bende bi beşik bi dolap alıcam dolabı çekmeceli yaptırıyorum şifonyer gibii..dilek hayılısı olsun ..hazırlıkların eminim çok güsel olur mobilyaların
benim evimde küçük yatak odama beşik bile sığmayacak.direl bebek odası almak zorundayım.resimlerini paylaşırsan bitince bizede fikir olur.
şimdiden hayırlısı olsun.güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız inş.
hayır ağrı falan olmadı ama ishal olmuştum dün ben onunla ilgili old. düşünmüştüm 2 kilo kaybettim aynı zamanda.
doktorum 20. haftadan sonra bebek yukarı çıkmaya başlayacak dedi bana .20 .haftadasın ya şu an . senin bu haftadan itibaren yukarı çıkacak sanırım ...Bende daha yukarda zannediyodum ama aşağıda hissediyorum tekmelerii..Hem dr. usg de bakıncada baya altta bakıyo bi sorunmuki acaba aşağıda olması???Ben gece uyurken birden dönünce çok sancı oluyo sizdede oluyomu??
B][/COLOR]
Bende daha yukarda zannediyodum ama aşağıda hissediyorum tekmelerii..Hem dr. usg de bakıncada baya altta bakıyo bi sorunmuki acaba aşağıda olması???Ben gece uyurken birden dönünce çok sancı oluyo sizdede oluyomu??
geçmiş olsun canım.
türlü değişik şeyler yaşıyoruz..ve yapacak bişi olmuyor malesef
benim tam 3 gün kasığımla bacağımın birleştiği nokta ağrıyordu.hep gece 12 den sonra sabaha kadar ağrıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım ilk defa sabaha kariı 5 te geçtide sızmışım.
bunun dışında amniyo yaptırmaktan vazgeçtik eşimle inş. hayırlısı olur hakkımızda.
bu konuyu yaşayan 3-4 kişi daha var.rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun meleklerimize
Kdilaraa uyarın için teşekkürler ben çok dönüyorum yaaa nasıl alışıcam bilmiyorum bide hızlı dönüyorumm(
Teşekkürler kızlar yorumlarınız içinn ...
Acarasye geçen tvde doktor dinlenirken uzanırken sola dönün ama uyurken illahaki sol diye uğraşmayın uykusuz kalırsınız dedi kafanıza takarsanızz..Sırtüstü yatarken kendi nefesimizi zor alırmışız bebek rahatsız olsa zaten bize hissettirirmiş:))
kızlar bende 2 hafta sonra istanbula geliyorum.
burada ayrıntılı ultrason yapan kimse yok.
gittiğiniz bana tavsiye edeceğiniz doktor varmı???
bende sormuş ayrıntılı usg yi ama kimse yanıtlamamış sorumu
sanırım topikte pek yaptıran yok ayrıntılı usg yi
bnm merak ettiğim ve sorduğum soru ayrıntılı usg illaki 5. ayda mı yapılıyor?
bn karar veremedim halen yaptırmak konusunda
6. ayda yaplısa olur mu acaba?
bende sormuş ayrıntılı usg yi ama kimse yanıtlamamış sorumu
sanırım topikte pek yaptıran yok ayrıntılı usg yi
bnm merak ettiğim ve sorduğum soru ayrıntılı usg illaki 5. ayda mı yapılıyor?
bn karar veremedim halen yaptırmak konusunda
6. ayda yaplısa olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?