bende sormuş ayrıntılı usg yi ama kimse yanıtlamamış sorumu
sanırım topikte pek yaptıran yok ayrıntılı usg yi
bnm merak ettiğim ve sorduğum soru ayrıntılı usg illaki 5. ayda mı yapılıyor?
bn karar veremedim halen yaptırmak konusunda
6. ayda yaplısa olur mu acaba?
kizlar uyurken sag sol dönümüne hic dikkat etmiyorum uykum cok agir bir uyudummu nasil uyumusum nereye dönmüsüm haberim bile olmuyor
kızlar bi kaç denemeden sonra oturarak dönmeye alışıyosunuz sadece eşiniz uykumu bölüyosun diyebilir okadar
bana ocak ilk haftası git dedi dokto r ... senlen aramızda 4-5 gün var ...bu tarih sanada uyar sanırım ...
benim ayrıntılı ultrasona girme sebebim şu = bende trombofili kan pıhtılaşma probl . var . hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum .... bu nedenden dolayı (.aslında problem çıkmaz ama titiz davranalım dedi ..) fetal ultrasonla bebeğin kalbine baktırmamı istedi doktor ....
benim bu ayin 20de ayrintili usg var 45 dak sürecekmis ama benimki ücretsiz sigorta karsiladi icin türkiyede parayla tahminim
evet yazmistin dün rahatsiz oldunu bugün nasil oldun ? mide üstümesinde yararli yemekler diye yemekleri canim
benim bildim buzamanlar bebislerin yokari cikmasi benimde tam tersi cok asagida :26:
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
canım amniyosentez sonucunmu dur bakalım hmen panikleme belkide herşey normaldir ayrıntılı ultrasonda
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
canım amniyosentez sonucunmu dur bakalım hmen panikleme belkide herşey normaldir ayrıntılı ultrasonda
bılmıyorumkı.genetık sonucum kotu cıktı.ama ultrasonda bebekıyı gorunuyo.ama yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım bıde orada bakacaklar.ama bazı kusurlar ultrasonda gorulmezmıs.bıze soylenen bebegın sagır olabılecegı,zeka ozurlu olabılecegı yada gelısım bozuklugu falan olabılırmıs.genetık doktoru aldırmamızı ıstıyor
dorti kendini üzme canım herşey olacağına varıyor. bugün bende süpriz bi şekilde amniyosentez oldum,kolay kolay şoku atlatamadım ama şu anda herşeyi kaderin ellerine bıraktım allaha şükürler olsunki tekrar doğurma kabiliyetim var. bunu düşün ve doktorlar bence abartıyorlar sonucta hiç bişi çıkmıyo. bir tek doktorla bırakma işi başka doktorlarada git.
evet ultrasonda gözükmüyo bazı şeyler hangi drye gidiyorsun hangi hastaneye canım bak çok okudum bazen yanılmalare olabiliyomuş bi başka drye dha git derim benim arkadaşımın bi arkadaşına kesinlikle aldırmalısın zeka özürlü demişler başka bir drye daha gitmiş ve öyle bişey olmadığını sölemiş ve kız doğurmuş hatta şuanda çok zeki bir kızı varmış yani umarım herşey yoluna girer ama bi başka drye daha görün canım hemen karar verme
sagol canım.acaba arkadasını amnıyosentez oldumu.sonucune cıktı bılıyomusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?