bilmiyorum canım ama öğrenirim sana haber veririm senden genetik testi dr mi istedi amniyosentezden sonra bende amniyosentez oldum ama benden öyle bir test istemediler
hıc sorma.dovn sendromu cıkmadı dıye sevınırken bırde bunlar cıktı basımıza.genetık doktoru her zamankı gıbı kotu haberı verdı bıze.ama doktorum umutlu.yarın ayrıntılıya bakacaklar.ama ayrıntılıda cıkmıyormus hersey.oyuzden kafamız cok karısık.eşimde bende perısan durumdayız.bırde bebegı alma seklı cok kotu.dogum yapar gıbı oluyomuş.yanı bır ılacla bebegı dusureceklermıs.sancılı acılı berbat bır durum yani.kızlar ben cok kotuyum
kromozomda yer degısıklıgı cıkınca esımden ve benden kan aldılar.aynı sey bızdede cıksaydı bebekte sorun cıkmayacaktı.ama ne esımde nede bende cıkmadı.oyuzden
dorti inanırmısın bugün bütün gün o doğum anlarını düşündüm. Benim sonucum cıktıgında 6 aylık olacak bu cocuk ya diyorum 6 aylık çocuk nasıl alınır. Nasıl doğurulur. Bide yasayan cocugu karnında öldürecekler. Bi de benim kanamam vardı. O kan cocugun sıvısına gtmiş heralde yavrum heralde kanlı suyu yutuyo. Kafayı yiyorum. Bugun benım konustugum genetikçi kromozom bozuklugunu tespit ederiz. Onun dısındaki otizm sudur budur bilemeyiz dedi. Işimiz allaha kaldı anlayacağın.
kromozomda yer degısıklıgı cıkınca esımden ve benden kan aldılar.aynı sey bızdede cıksaydı bebekte sorun cıkmayacaktı.ama ne esımde nede bende cıkmadı.oyuzden
yeşimcim canım yaa allahtan ümit kesilmez kendini koyverme.bakarsın bişeycik çıkmaz bebeğinde.
Sanırım bebeği suni sancı ile doğurtacaklar.allah sabır versin canım çok dua et.rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.
rabbım yardımcımız olsun sanada allah yardım etsın.cok zor bısey bu.ınsallah ıyı olur hersey hepımız ıcın.benım korkumda ultrasonda bana soylenen seylerın gorulmemesı.yanı genetıkcı doktorun haklı cıkmasından korkuyorum.genetıkcı tek tek anlattı bıze rısklerı.karar sızın dedı.ınan cok kotuyum.
kızlar cok kotutyum elım kolum kalkmıyor.yarın ne olacak acaba.kurtajı bıldıgımız gıbı yapmayacaklarmış.ılacla bebegın dusmesını bekleyeceklermıs.bendede kramlar sancılar olacakmış.kızlar ne olur bana dua edın.bebegımın ölmesını bekleyecekler ılaclarla.ben ne yaparım nasıl dayanırım.rabbım ogluma uzun omurler versın.allah onun acısını gostermesın bana.cok zor durumdayım ınanın
canım bugün hep gözlerim seni aradı ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım bence başka dr larada git prof lara git hemen vazgeçme kuzundan belki sağlıklıdır allahım size güç versin hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inşallah bebişin yarın ki sınavını iyi atlatır
sagol canım.benım doktorumda prof..zaten doktorum almamak ıcın ugrasıyor.benı muayene ettı ultrasonda.bırde ayrıntılıya bakalım dedı.doktorum hıc ıstemıyor almayı.bıze genetık doktoru kotu seyler soyledı zaten.olabılecek rısklerden cocukta olabılecek bozuklukları anlattı.karar sızın dedı.
Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.
canım çok teşekkürler.Canım benim hamileliğimin başında benimde başıma gelmişti hatta burda yazmıştım gerçi bana hamilesin diye işten çıkarıyoruz demediler işler iyi gitmiyo dediler özel sektör değilmi ******** hepsi işlerine geldiği gibi davranıyolar.. Kardeşim madem evlenen doğuran istemiyosunuz toptan genç erkek çalıştırın o zman insanız çünkü doğurcaz evlencez hakkkımız bizimde yaşamak... Ay sinirlendim neyse canım RAbbim kolaylığını verir bebekte rızkıyla gelir zaten takma kafana....
canım dikkat et kendine ayaklarına sıcak tutsun diye patik giy ....
Canım benim bebişini görmüşsün hayırlı olsun... SAğlıklı olmasına sevindim canım bebeğinin. benimde iki hafta sonra kontrolüm bazen banada oluyo kendi kendime konuşuyomuşum gibin ama ben alıştım:)))
teşekkürler nevracımHayırlı olsun ..maşallah... herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim
sitede problemmi var ...çok ağır ve kilitleniyor ...sizde de oluyormu . yoksa benim internetmi ağırlaştı
inşallah herşey yoluna girer özlem bu defa bebişini sagsaglim kucagına alırKızlaar size Özlem483 ten haber getirdim..
Bugun konustuk telefonla..Hala hastanede ve ne zaman cıkacagı belli degil
ama cok sukur o da bebekte cok iyilermiş..
Rahim agzı uzunlugu iyi durumdaymıs ama nolur nolmaz diye hastanede tutmaya devam ediceklermiş.
İnşallah bir aksilik olmazsa yarın ziyaretine gidecegim..
İnşallah ciesra dan da iyi haberler gelir..Bu arada Özlem de ciesra yı sordu ve üstüne basa basa tekrarladı..Rahim agzı uzunlugu her doktor mutlaka kontrol etmeli..Eger doktordan talep gelmiyorsa - ki cogu bunu yapmıyor- siz talep edin..Tedbiri elden bırakmamak lazım..
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah..Hepiniz allaha emanet olun
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?