2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum canım ama öğrenirim sana haber veririm senden genetik testi dr mi istedi amniyosentezden sonra bende amniyosentez oldum ama benden öyle bir test istemediler

kromozomda yer degısıklıgı cıkınca esımden ve benden kan aldılar.aynı sey bızdede cıksaydı bebekte sorun cıkmayacaktı.ama ne esımde nede bende cıkmadı.oyuzden

dorti inanırmısın bugün bütün gün o doğum anlarını düşündüm. benim sonucum cıktıgında 6 aylık olacak bu cocuk ya diyorum 6 aylık çocuk nasıl alınır. nasıl doğurulur. bide yasayan cocugu karnında öldürecekler. bi de benim kanamam vardı. o kan cocugun sıvısına gtmiş heralde yavrum heralde kanlı suyu yutuyo. kafayı yiyorum. bugun benım konustugum genetikçi kromozom bozuklugunu tespit ederiz. onun dısındaki otizm sudur budur bilemeyiz dedi. işimiz allaha kaldı anlayacağın.

kromozomda yer degısıklıgı cıkınca esımden ve benden kan aldılar.aynı sey bızdede cıksaydı bebekte sorun cıkmayacaktı.ama ne esımde nede bende cıkmadı.oyuzden

canım şimdi aradım arkadaşımı amniyosentez olmamış o kendi isteğiyle genetik testi yaptırmış lütfen aldrımadan önce bi dryr daha gözük belki bi hata vardır inan çok üzüldüm senin adına umarım sevindirici haberler verirsin

rabbım yardımcımız olsun sanada allah yardım etsın.cok zor bısey bu.ınsallah ıyı olur hersey hepımız ıcın.benım korkumda ultrasonda bana soylenen seylerın gorulmemesı.yanı genetıkcı doktorun haklı cıkmasından korkuyorum.genetıkcı tek tek anlattı bıze rısklerı.karar sızın dedı.ınan cok kotuyum.

yeşimcim canım yaa allahtan ümit kesilmez kendini koyverme.bakarsın bişeycik çıkmaz bebeğinde.
sanırım bebeği suni sancı ile doğurtacaklar.Allah sabır versin canım çok dua et.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.

sorma basıma gelenı.perısanım mahvoldum ınankı.19 bucuk haftalık bebek.vajınadan bır ılac uygulanıyomus onun dusmesını beklıyolarmıs.sancılı agrılı bır ıslem.bayıltma falan yok yani.yarın ayrıntılıda bakacaklar ona gore karar kesınlesecek.ama genetıkcının dedıgı rıskler anomalıler,ayrıntılıda gorulmezmıs

canım bugün hep gözlerim seni aradı ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım bence başka dr larada git prof lara git hemen vazgeçme kuzundan belki sağlıklıdır allahım size güç versin hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inşallah bebişin yarın ki sınavını iyi atlatır

kızlar kar yagısı ıyıce hızlandı.ınternet kopuyor arada bır

sagol canım.benım doktorumda prof..zaten doktorum almamak ıcın ugrasıyor.benı muayene ettı ultrasonda.bırde ayrıntılıya bakalım dedı.doktorum hıc ıstemıyor almayı.bıze genetık doktoru kotu seyler soyledı zaten.olabılecek rısklerden cocukta olabılecek bozuklukları anlattı.karar sızın dedı.

yani ayrıntılı ultrasonda genetık sorunlar cıkmazmıs.sagırlık genetık bozukluklar gelısım bozuklugu falan işte.bunlar cıkmazmış.zaten kafamı o karıstırıyo.korkuyorum kızlar.ne olur bana sızde dua edın.

Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.

Dorti,

Canim ne diyebilecegimi sasirdim inan, cok uzuldum
Bebegini aldirmaya karar vermeden evvel cok cok iyi dusun canim,
genetikci olasiliklari anlatmis sonucta, kesin olur dememis.
Senin kendi doktorunda aldirma tarafrari degilmis..
Butun bunlari iyi degerlendirin canim..
Olasiliklarin gerceklesme payi nekadar, ne siklikla dogru cikiyor bunlari arastir..
Bu isler cok zor isler...
Baska bir doktorada gorun ve danis derim canim, en azindan bir nebzede olsa icin rahat eder..yapmadim demezsin..
Rabbimden umit kesilmez...
Sana dayanma gucu versin insallah..

canım çok teşekkürler.
Hayırlı olsun ..maşallah... herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim

sitede problemmi var ...çok ağır ve kilitleniyor ...sizde de oluyormu . yoksa benim internetmi ağırlaştı
teşekkürler nevracım
inşallah herşey yoluna girer özlem bu defa bebişini sagsaglim kucagına alır
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.

canım benim ya ne sıkıntılar yaşadın ama bi doktora daha görün allahtan ümit kesilmez

kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.

caım benim yaa okudum çok kötü oldum inşalllah bir yanlışlık vardır rabbim kıymasınn o melege canım yaa korkma inşallah gerek kalmayacakk oo anlattıklarına birden karar vermeyin birkaç yere daha git dualarımız seninle cnım benim rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahhh

Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.

INSALLAH canim güzel haberlerle dönersin cok üzüldüm okuyunca ne dicemi sasdim

Merhaba kızlar ben 2010 mayıs annesiyim. Geçen sene bu zamanlar ben de heyecan içinde oğlumu bekliyordum. Günler çok çabuk geçiyor şimdi 7 aylık. allah hepinize sağlıkla mutlulukla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsinEvlat sevgisi üstüne bir sevgi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…