2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA
ohh ne güzel şimdi tecrübeli anne oldunuz
bize tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim...
allah daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin
allah sizinde oğlunuzu bağışlasınn
bizlerde kimi zaman heyecan kimi zaman panik içindeyiz ama genelde çok mutluyuz allah bozmasın inş.

Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.

dorti
ne diyeceğimi inanki bilemedim :26:
allah sana güç kuvvet versin
inş düşündüğünüz şeyi yaşamazsınız
akşam burda olsaydım inanki sana cvbım kesinlikle bu bebişi aldırmaman konusunda olurdu ve başak bir kaç dr daha görünmen olurdu ama geç kaldım
hepimiz duygularımız ve mantığımız arasında git geller yaşıyoruz
allah herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir o birşey veriyosa mutlaka bunda bir hikmet vardır
ama karar sizin ve gerçekten çok zor karar vermek
allah yardımcınız olsun
inş.bugün güzel haberlerle bebişinle bize gelirsin :97:

günaydınn....

kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.

dorti,,
inan bana ne diceğimi bilemiyorum... ben çok ama çok kötü oldummm ... rabbim hakkımıza hayırlısını versin,evet doğurganlık özelliğimiz var çok şükür ama bu psikolojiyi yaşamak ne biliyim ya ne diceğimi bilmiyorum.. allahım hepimizin yardımcısı olsun..

bu arada herkese günaydınnlarrrr
mutlu sabahlar
sağlıklı bir gün geçirmemizi diliyorum
inş.bugün tüm arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız
en başta dorti den daha sonra ciesra zonox baharnaz inş.sizlerden de güzel haberler alırız
blue-sky da dün girmedi onuda merak ediyorummm
kıslarr böyle yapıp bizi meraklandırmayın arada bi beş dak uğrayıp bi nasıl olduğunuzu yazın yine gidin
merak ediyoruz sizi:97:

Gunaydin kizlar,

Bende hepinize saglikli, uzurlu bir gun diliyorum.
Doktora gidicek arkaslarimiz insallah guzel haberlerle donerler.

Dorti, canim Rabbim yardimcin olsun, umarim cok erken kararlar vermezsin..

SEMAYSEM, Ciesradan varmi canim daha haberler? Gorusebildinmi o gunden sonra?
Sahsen ben onuda cok dusundum, cok merak ettim, umarim hersey yolundadir. Dun doktora gitmis olmasi gerekmiyormuydu:26:

Baharnaz da ayni sekilde...birkac gundur ugramadi..
Rabbim herkezin isini rastgetirsin insallah.

Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.

dorti canım rabbim yardımcım olsun bugün gün içerisinde hep senin ve olumlu haber bekleyen arkadaşlarımında duacısı olacağım inan. umarım herşey olumlu gelişir bizler senin duacınız metanetli ol diyeceğim yanında olamasakta kalplerimiz burdaki tüm annelerle bir rabbim herşeyi kararlamıştır ona sığın

BEN dün gündüz işyerinde çok yoğundum
akşamda eve geç gittim arayamadım..kayınvalidesinde olduğu için yanlış bir zamanda aramak istemiyorum
bugün öğlen gibi arayacağım
sanada yazarım merak etme

günaydın kızlar,
nasılsınız?

kızların test sonucları cıktı mı diye gireyim dedim iş arasında özlem iyiymiş cok şükür ama dortiye cok üzüldüm(((((((

Dorticim dualarımız seninle. ne diyeceğimi, ne söyleyeceğimi de bilemiyorum.
bunlar cok ama cok zor durumlar.
güzel haberlerle gelmen için duacıyız..ve senin yanındayız..

diğer kızlardan haber var mı sonuc bekleyen?

ayy çok kötü oldum ya, dortiye çok üzüldüm. Herşeye gücü yeten Allahım, nolur bebeğini dortiye bağışla, lütfen... Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et bize, bizi çocuklarımızla, eşlerimizle, sağlığımızla,huzurumuzla imtihan etme, taşıyamayacağımızdan fazlasını verme bize Allahım. annemde bugün doktora gidicek, lütfen onunda iyi haberlerle eve dönmesini sağla, onuda çocuklarına, eşine, torunlarına ve sevdiklerine bağışla yarabbi

amiiinnn amiiinnnn amiiiinnnn
inş.yarabbimmmm

Tamam canim cok sagol.
Guzel haberlerini getirirsin bize insallah

Aminn canim insallah. Annecinde guzel haberlerle gelir, Rabbim buyuktur.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...aminn ..
Allah bebeklerimize bize tüm sevdiklerimize sağlık, şans versin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...aminn ..
Allah bebeklerimize bize tüm sevdiklerimize sağlık, şans versin

kızlar bugün haber bekleyenlere hep beraber dua edelim, bilhassa da dortiye..çok üzüldüm çok..hamilelerin duası kabul olurmuş, bu kadar hamileyiz, hep beraber dua edelim...Rabbim kimseye yaşatmasın..

amin ... aminnnn... cümlemizin yardımcısı olsun..dilerim hakkımıza hayırlısı neyse o olur..

kızlar bugün haber bekleyenlere hep beraber dua edelim, bilhassa da dortiye..çok üzüldüm çok..hamilelerin duası kabul olurmuş, bu kadar hamileyiz, hep beraber dua edelim...Rabbim kimseye yaşatmasın..

evet ben bu haberi aldığımdan beri işlerimi yapamıyorum hiç ii değilim hemde hiçç.. dua edelim rabbim neolur sen bağışla yavrularımızı...

edelim canım,sürekli de ediyoruz aslında.
ben de cok üzüldümmm..tarifi yok..

günaydın arkadaşlar bugün hala dün dortiden aldıgımız kötü haberin etkisindeyim.dualarımızı eksik etmeyelim.bu arada zonox ve baharnaz ile ilgilidemi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…