Merhaba kızlar ben 2010 mayıs annesiyim. Geçen sene bu zamanlar ben de heyecan içinde oğlumu bekliyordum. Günler çok çabuk geçiyor şimdi 7 aylık. allah hepinize sağlıkla mutlulukla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsinEvlat sevgisi üstüne bir sevgi yokmuş
Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
Kızlar hakkınızı helal edın.allaha emanet olun.ınsallah ıyı haberlerle donerım yarın.rabbım yardımcımız olsun.allahım benıde sevındırsın ınsallah.
Gunaydin kizlar,
Bende hepinize saglikli, uzurlu bir gun diliyorum.
Doktora gidicek arkaslarimiz insallah guzel haberlerle donerler.
Dorti, canim Rabbim yardimcin olsun, umarim cok erken kararlar vermezsin..
SEMAYSEM, Ciesradan varmi canim daha haberler? Gorusebildinmi o gunden sonra?
Sahsen ben onuda cok dusundum, cok merak ettim, umarim hersey yolundadir. Dun doktora gitmis olmasi gerekmiyormuydu:26:
Baharnaz da ayni sekilde...birkac gundur ugramadi..
Rabbim herkezin isini rastgetirsin insallah.
arkadaşlar dortiye ulaşabileceğimiz bi irtibat telefonu bilen varmı acaba ?
ayy çok kötü oldum ya, dortiye çok üzüldüm. Herşeye gücü yeten Allahım, nolur bebeğini dortiye bağışla, lütfen... Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et bize, bizi çocuklarımızla, eşlerimizle, sağlığımızla,huzurumuzla imtihan etme, taşıyamayacağımızdan fazlasını verme bize Allahım. annemde bugün doktora gidicek, lütfen onunda iyi haberlerle eve dönmesini sağla, onuda çocuklarına, eşine, torunlarına ve sevdiklerine bağışla yarabbi
BEN dün gündüz işyerinde çok yoğundum
akşamda eve geç gittim arayamadım..kayınvalidesinde olduğu için yanlış bir zamanda aramak istemiyorum
bugün öğlen gibi arayacağım
sanada yazarım merak etme
ayy çok kötü oldum ya, dortiye çok üzüldüm. Herşeye gücü yeten Allahım, nolur bebeğini dortiye bağışla, lütfen... Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et bize, bizi çocuklarımızla, eşlerimizle, sağlığımızla,huzurumuzla imtihan etme, taşıyamayacağımızdan fazlasını verme bize Allahım. annemde bugün doktora gidicek, lütfen onunda iyi haberlerle eve dönmesini sağla, onuda çocuklarına, eşine, torunlarına ve sevdiklerine bağışla yarabbi
arkadaşlar dortiye ulaşabileceğimiz bi irtibat telefonu bilen varmı acaba ?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...aminn ..
Allah bebeklerimize bize tüm sevdiklerimize sağlık, şans versin
kızlar bugün haber bekleyenlere hep beraber dua edelim, bilhassa da dortiye..çok üzüldüm çok..hamilelerin duası kabul olurmuş, bu kadar hamileyiz, hep beraber dua edelim...Rabbim kimseye yaşatmasın..
kızlar bugün haber bekleyenlere hep beraber dua edelim, bilhassa da dortiye..çok üzüldüm çok..hamilelerin duası kabul olurmuş, bu kadar hamileyiz, hep beraber dua edelim...Rabbim kimseye yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?