seda merhaba canım
ner tarafta olucaksın bilmiyorum ama yenibosnada birkaç arkadaşım çok memnun kaldı doğumdan ultrason bilgisi olarak esin hanım var nisa hastanesinde güvenebilirsin.tavsiye ederim
günaydın arkadaşlar bugün hala dün dortiden aldıgımız kötü haberin etkisindeyim.dualarımızı eksik etmeyelim.bu arada zonox ve baharnaz ile ilgilidemi sorun var
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
bu arada herkese günaydınnlarrrr
mutlu sabahlar
sağlıklı bir gün geçirmemizi diliyorum
inş.bugün tüm arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız
en başta dorti den daha sonra ciesra zonox baharnaz inş.sizlerden de güzel haberler alırız
blue-sky da dün girmedi onuda merak ediyorummm
kıslarr böyle yapıp bizi meraklandırmayın arada bi beş dak uğrayıp bi nasıl olduğunuzu yazın yine gidin
merak ediyoruz sizi:97:
canım çok üzüldüm inan şoka girdim... Rabbim bebeğini sağlıklı biçimde bağışlar sana inşallah. Canım benim yinede gebeliğini sonlandırma konusunda düşün derim çünkü Rabbim verdiyse bir hayır vardır düye düşünüyorum.Karar senin tabi ki...
Günaydın canım bu arada diğer kızları biliyorum ama zonoxda ne problem vardı ben mi kaçırdım...
zonoxta bildiğim kadarıyla problem yok..olmasında inş.
dün girmedi acaba problemmi var diye merak ettimm
Kızlar topik neden bu kadar yavaş ilerliyor dün neredeyse kimsecikler yoktu... Yalnızca düzenli giren birkaç kişi kaldık çoğu kişi girmiyor artık topiğe... Anlamadım valla ama doğru düzgün bir paylaşım olmuyo uzun süredir...
kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
günaydınn
hepberaber dualrımız onlarla
baharnaz ve zonox dün gelmediler sebebini merak ettim
problem yoktur inş.
Duncan
dün site çok kötü durumdaydı
ağırdı sürekli yapım aşamasında
birde içeriği çok kötü oldu
sizlere çok alıştım herkesi tek tek merak ediyorum
yoksa bende girmiycem
Arkadaşlar az önce annemle konuştum, doktor birazda tedbir amaçlı rahim ve yumurtalıkları alacakmış. Gerçi annemin 15 yıl evvel yumurtalıklarından birisi alınmıştı. Şimdi kalan bir taneyide alacaklarmış. Ocak ayına gün vermişler ameliyata, sonra tekrar parçça patolojiye gidecekmiş. Anladığım kadarıyla doktor şu an için çok kötü birşeyler varmış gibi konuşmamış. allahıma şükürler olsun, sağsalim ameliyattanda çıkıp sonucunuda temiz alır inşallah. Ben çok inanıyorum dua ile birşeylerin düzeldiğine, dünya dua ile ayakta durur diye bir cümle okumuştum. O zaman şimdi dorti ve diğer arkadaşlar için dua edelim. İnşallah onlarda hayırlı haberlerle gelirler Allahım, amin.
Arkadaşlar az önce annemle konuştum, doktor birazda tedbir amaçlı rahim ve yumurtalıkları alacakmış. Gerçi annemin 15 yıl evvel yumurtalıklarından birisi alınmıştı. Şimdi kalan bir taneyide alacaklarmış. Ocak ayına gün vermişler ameliyata, sonra tekrar parçça patolojiye gidecekmiş. Anladığım kadarıyla doktor şu an için çok kötü birşeyler varmış gibi konuşmamış. allahıma şükürler olsun, sağsalim ameliyattanda çıkıp sonucunuda temiz alır inşallah. Ben çok inanıyorum dua ile birşeylerin düzeldiğine, dünya dua ile ayakta durur diye bir cümle okumuştum. O zaman şimdi dorti ve diğer arkadaşlar için dua edelim. İnşallah onlarda hayırlı haberlerle gelirler Allahım, amin.
canlarım bırtanecık arkadaslarım hepınıze gunaydın.benım ıcın nasıl bır gun olacak bılmıyorum.saat ıkıde evden cıkacagım ama nasıl gerı donecegım gercekten bılmıyorum.dun ıyı haberler alamadım genetıkden.ama doktorumuz bır sans daha verdı bebege ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ama bu bebegın kusurlarını bıze gostremeyecek bunu bılıyorum.yani işitme bozuklugu,zeka geriliği,gelısme bozuklugu olabılecegı gıbı seylerı yani.ama son bır umut bakacagız bugun.kızlar cok kotuyum cok korkuyorum.dun sankı bebege bırısı soylemıs alınacagını oyle hareketlıkı anlatamam sıze.hastaneden berı kıpır kıpır hıc durmuyor.sankı bana bıseyler anlatmaya calısıyor.ben ne yapacagım kızlar
canlarım bırtanecık arkadaslarım hepınıze gunaydın.benım ıcın nasıl bır gun olacak bılmıyorum.saat ıkıde evden cıkacagım ama nasıl gerı donecegım gercekten bılmıyorum.dun ıyı haberler alamadım genetıkden.ama doktorumuz bır sans daha verdı bebege ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ama bu bebegın kusurlarını bıze gostremeyecek bunu bılıyorum.yani işitme bozuklugu,zeka geriliği,gelısme bozuklugu olabılecegı gıbı seylerı yani.ama son bır umut bakacagız bugun.kızlar cok kotuyum cok korkuyorum.dun sankı bebege bırısı soylemıs alınacagını oyle hareketlıkı anlatamam sıze.hastaneden berı kıpır kıpır hıc durmuyor.sankı bana bıseyler anlatmaya calısıyor.ben ne yapacagım kızlar
en kotüsüde kurtaj bıldıgımız gıbı olan bayılarak yapılan kurtajda degılmıs.once bır ılacla bebegı dusuruyolarmıs sonra alıyolarmıs.cok kotu bısey bu.dusunsenıze bebegınızın ölumunu bekleyeceksınız karnınızda.allahım yardım etsınbana ve butun hamılelere
dorti günaydınnn
inş.dr un detaylı usg den sonra sana biraz daha destek verip cesaretlendirir
hepimize dert oldu bebeğin inanki aklıma geldikçe
sana ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum
ben olsam ne yapardım onuda bilemiyorum
bizler daha çok duygusal yönden bakıyoruz belkide mantıklı olanı seçmeliyiz bilemiyourm
herhalde ben olsam allaha inanır güvenir bu bebeğin benden kopmasına izin vermezdimm
yavrummm teyzesi ona kurban olsunnn
allahım sen annesine babasına bağışla bebişi
amiiin amiiinnnn amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?