2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar bugün hala dün dortiden aldıgımız kötü haberin etkisindeyim.dualarımızı eksik etmeyelim.bu arada zonox ve baharnaz ile ilgilidemi sorun var

günaydınn
hepberaber dualrımız onlarla
baharnaz ve zonox dün gelmediler sebebini merak ettim
problem yoktur inş.

kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.

canım çok üzüldüm inan şoka girdim... Rabbim bebeğini sağlıklı biçimde bağışlar sana inşallah. Canım benim yinede gebeliğini sonlandırma konusunda düşün derim çünkü Rabbim verdiyse bir hayır vardır düye düşünüyorum.Karar senin tabi ki...

Günaydın canım bu arada diğer kızları biliyorum ama zonoxda ne problem vardı ben mi kaçırdım...

Awshar duaların kabul olsun canım inşallah anneciğinde iyi olcak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Kızlar topik neden bu kadar yavaş ilerliyor dün neredeyse kimsecikler yoktu... Yalnızca düzenli giren birkaç kişi kaldık çoğu kişi girmiyor artık topiğe... Anlamadım valla ama doğru düzgün bir paylaşım olmuyo uzun süredir...

Duncan
dün site çok kötü durumdaydı
ağırdı sürekli yapım aşamasında
birde içeriği çok kötü oldu
sizlere çok alıştım herkesi tek tek merak ediyorum
yoksa bende girmiycem

kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.

canım kelimeler boğazımda düğümlendi valla bozma moralini lütfen iyi şeyler düşün genede allah sabır versin

Duncan
dün site çok kötü durumdaydı
ağırdı sürekli yapım aşamasında
birde içeriği çok kötü oldu
sizlere çok alıştım herkesi tek tek merak ediyorum
yoksa bende girmiycem

Canım benim bende burda hepinize alıştım merak ediyorum herkesi birine bişey olsa üzülüyorum biri sevinse bende seviniyorum bana olmuş gibi. İnan sabahtan beri moralim bozuldu dortiye salya sümük ağlıyorum...
Valla sitenin canına okudular evet bende belli bi saatten sonra girmedim siteye aşırı ağırdı. İnşallah herkesler gelirde eskisi gibi neşeli sohbetler ederiz. Valla hamilelerin morale ihtiyacı oluyor her zmaan.... Bende çıkıcam birazdan ev işlerini yapcam...

Arkadaşlar az önce annemle konuştum, doktor birazda tedbir amaçlı rahim ve yumurtalıkları alacakmış. Gerçi annemin 15 yıl evvel yumurtalıklarından birisi alınmıştı. Şimdi kalan bir taneyide alacaklarmış. Ocak ayına gün vermişler ameliyata, sonra tekrar parçça patolojiye gidecekmiş. Anladığım kadarıyla doktor şu an için çok kötü birşeyler varmış gibi konuşmamış. allahıma şükürler olsun, sağsalim ameliyattanda çıkıp sonucunuda temiz alır inşallah. Ben çok inanıyorum dua ile birşeylerin düzeldiğine, dünya dua ile ayakta durur diye bir cümle okumuştum. O zaman şimdi dorti ve diğer arkadaşlar için dua edelim. İnşallah onlarda hayırlı haberlerle gelirler Allahım, amin.

Canım benim geçmiş olsun inan böyle halledilebilmesine çok sevindim. En azından kötü birşey dememişler Rabbim büyüktür dualarımızı kabul eder canım....

Bu konuda doktorlar tedbiri elden birakmiyorlar canim, o konuda icin rahat olsun. Heleki cocuklari olan bir bayanda bu tur rahatsizlik nuksettimi tedavisi daha kolay, cocuk istegi daha olmadigindan rahimi vegerekirse yumurtaliklarida alarak olasi hastaliktan kurtarabiliyorlar.

Bence sonuclar guzel canim, annen ameliyatinida olsun hayirlisiyla, insallah guzelce sifasini bulucak.rabbim beterinden esirgesin cumlemizi.

Ayrica Dunyanin Dualarla ayakta durduguna bende cok inaniyorum!

canlarım bırtanecık arkadaslarım hepınıze gunaydın.benım ıcın nasıl bır gun olacak bılmıyorum.saat ıkıde evden cıkacagım ama nasıl gerı donecegım gercekten bılmıyorum.dun ıyı haberler alamadım genetıkden.ama doktorumuz bır sans daha verdı bebege ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ama bu bebegın kusurlarını bıze gostremeyecek bunu bılıyorum.yani işitme bozuklugu,zeka geriliği,gelısme bozuklugu olabılecegı gıbı seylerı yani.ama son bır umut bakacagız bugun.kızlar cok kotuyum cok korkuyorum.dun sankı bebege bırısı soylemıs alınacagını oyle hareketlıkı anlatamam sıze.hastaneden berı kıpır kıpır hıc durmuyor.sankı bana bıseyler anlatmaya calısıyor.ben ne yapacagım kızlar

Selam canim,

belkide icinden gelen o kipirtilara kulak vermelisin....

daha evvelde tekrarladigimiz gibi, bebeginden vazgecme hemen..cok iyi dusun canim,

baska doktorlarada danis, fikir al...

Rabbim yardimcin olsun...yavrunu sana bagislasin INSALLAH

awhsar ,, canım çok geçmiş olsun ... benim anneminde rahmi ve yumurtalıkları alınmıştı hemde 42 yaşındaydı onunda aynen anne gibi parça alınmıştı .. şimdi maşallah 54 yaşına girdi allah başımızdan eksik etmesin çok şükür iyi..

evet buğün gerçekten çok dua edelim rabbim darda olanlarımıza yardım etsin inşallah ...ben hala kendime gelemedim..

kızlar selam. bilgisayarım bozuldu salı çarş.gelecek ondan yazamadım size...şu an arkadaştayım oradan yazıyorum. dorti yazdıklarını okudum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Allahım yanınızda olsun ne diyim ki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin..Çıkmam lazım kızlar arkadaşın çocukları tepemde sıra bekliyolar.Kendinize iyi bakın...

dorti günaydınnn
inş.dr un detaylı usg den sonra sana biraz daha destek verip cesaretlendirir
hepimize dert oldu bebeğin inanki aklıma geldikçe
sana ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum
ben olsam ne yapardım onuda bilemiyorum
bizler daha çok duygusal yönden bakıyoruz belkide mantıklı olanı seçmeliyiz bilemiyourm
herhalde ben olsam allaha inanır güvenir bu bebeğin benden kopmasına izin vermezdimm
yavrummm teyzesi ona kurban olsunnn
allahım sen annesine babasına bağışla bebişi
amiiin amiiinnnn amiiiinnn

en kotüsüde kurtaj bıldıgımız gıbı olan bayılarak yapılan kurtajda degılmıs.once bır ılacla bebegı dusuruyolarmıs sonra alıyolarmıs.cok kotu bısey bu.dusunsenıze bebegınızın ölumunu bekleyeceksınız karnınızda.allahım yardım etsın bana ve butun hamılelere

dorti
sen nerdeydin hangi ildesin hangi hast.ye gidiyodun
bu nasıl bişey yaww
resmen cinayet buuu

sagol canım allah hepınızden razı olsun.ınan oyle berbat durumdayımki.oyle zor bır kararkı anlatamam.ama ozurlu bır cocuk dogurmakda hayat boyu acı verır ınsana.bılmıyorum bılemıyorum kızlar.ayrıntılı ultrasonda hersey cıkmıyormus.ama en azından baska sorunlar varmı yokmu yada ne yapabılırız ona karar verecegız.bende bebgımden ayrılmak ıstemıyorum.offfff allahım oyle zordayımkı anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…