canlarım bırtanecık arkadaslarım hepınıze gunaydın.benım ıcın nasıl bır gun olacak bılmıyorum.saat ıkıde evden cıkacagım ama nasıl gerı donecegım gercekten bılmıyorum.dun ıyı haberler alamadım genetıkden.ama doktorumuz bır sans daha verdı bebege ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ama bu bebegın kusurlarını bıze gostremeyecek bunu bılıyorum.yani işitme bozuklugu,zeka geriliği,gelısme bozuklugu olabılecegı gıbı seylerı yani.ama son bır umut bakacagız bugun.kızlar cok kotuyum cok korkuyorum.dun sankı bebege bırısı soylemıs alınacagını oyle hareketlıkı anlatamam sıze.hastaneden berı kıpır kıpır hıc durmuyor.sankı bana bıseyler anlatmaya calısıyor.ben ne yapacagım kızlar
dorti
sen nerdeydin hangi ildesin hangi hast.ye gidiyodun
bu nasıl bişey yaww
resmen cinayet buuu
canım ya bende seni okuduktan sonra inan kendime gelemedim.. ne diceğimi nasıl diceğimi inan bilmiyorum ilk defa hayatımda kelimelerin anlamsız kaldığını ve cümle kuramadığımı gördüm.. hayırlısı neyse o olsun peki genetik doktoru %100 sağır ya da %100 zeka geriliği olacak diyormu??? yani sonuçlar varsayyım mı evet bu bebek hastamı diyor ya valla aklım almıyor neden ya neden??? içim çok tuaf şu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum rabbim yardımcın olsun... evet kimse yavrusuna kıymak istemez ama bile bile acı çektirmekte istemez...dualarım seninle tüm kalbimle ediyoreum allahım yalvarıyorum dortiye bana ve tüm sonuç bekleyenlere yardım etsin...
sagol canım.yuzde yuz demıyolar ama olasılıkları soyluyolar.yanı olabılecek rısklerı bebekte dogumdan sonra olusabılecek hastalıkları anlatıyolar.bızım kanımızda tasıyıcılık cıksaydı bebekte sorun olmayacakmış.kafam oyle karısıkkı.ne yapacagımı bılmıyorum ınan.olasılık tabıkı bunlar ama korkutuyor ınsanıda.dusunsenıze rısklı bır bebek dogurma sansım cok yuksek benım ne yapacagımı bılmıyorum
canlarım bırtanecık arkadaslarım hepınıze gunaydın.benım ıcın nasıl bır gun olacak bılmıyorum.saat ıkıde evden cıkacagım ama nasıl gerı donecegım gercekten bılmıyorum.dun ıyı haberler alamadım genetıkden.ama doktorumuz bır sans daha verdı bebege ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ama bu bebegın kusurlarını bıze gostremeyecek bunu bılıyorum.yani işitme bozuklugu,zeka geriliği,gelısme bozuklugu olabılecegı gıbı seylerı yani.ama son bır umut bakacagız bugun.kızlar cok kotuyum cok korkuyorum.dun sankı bebege bırısı soylemıs alınacagını oyle hareketlıkı anlatamam sıze.hastaneden berı kıpır kıpır hıc durmuyor.sankı bana bıseyler anlatmaya calısıyor.ben ne yapacagım kızlar
dorti asla tek bir doktora güvenme, prof da olsa farketmez. fırsatın cvarsa kadın hastalıklarıyla yakından ilgilenen bir devlet hastanesine de git derim. Orda özel hastanedeki gibi maddi kaygılar çok fazla yok. ama mutlaka başka doktorlarada görün. Bebeğin artık bir insan, senin benim gibi bir canlı ve hiçkimsenin birbaşkasını canından etmeye hakkı yok, anne baba dahi olsalar, çok iyi düşün canım.
kızlar ben 16 +6.haftamdayım ama bebeğimi hissetmiyorum bu durum beni biraz endişelendiriyor.hepiniz hissediyor musnuz ?
canım maşallah kuzuna demek artık tam anlamıyla kendini hissettiriyor annesine canım bende aslında ofak ufak bişeyler hissediyorum ama dünden beri sanki hiç hissedemiyorum dilekci sen kuzunun hareketlerini hergün düznli hissediyormusun ben biraz bu durumdan tedirgin oluyorum
Canıum ben 19. haftada hissetmeye başladım telaşlanma herkeste farklı olabiliyoo...Dün dışardan bakıyodum göbeğime ozaman bile hissettim çok güzel bi duygu..
canım maşallah kuzuna demek artık tam anlamıyla kendini hissettiriyor annesine canım bende aslında ofak ufak bişeyler hissediyorum ama dünden beri sanki hiç hissedemiyorum dilekci sen kuzunun hareketlerini hergün düznli hissediyormusun ben biraz bu durumdan tedirgin oluyorum
canım inşallah annen bunuda atlacak .Dualar a en iyi şifA.gene hep du edelim ameliyattan sonra senelerce sağlıkla başınızda olacak ...Arkadaşlar az önce annemle konuştum, doktor birazda tedbir amaçlı rahim ve yumurtalıkları alacakmış. Gerçi annemin 15 yıl evvel yumurtalıklarından birisi alınmıştı. Şimdi kalan bir taneyide alacaklarmış. Ocak ayına gün vermişler ameliyata, sonra tekrar parçça patolojiye gidecekmiş. Anladığım kadarıyla doktor şu an için çok kötü birşeyler varmış gibi konuşmamış. allahıma şükürler olsun, sağsalim ameliyattanda çıkıp sonucunuda temiz alır inşallah. Ben çok inanıyorum dua ile birşeylerin düzeldiğine, dünya dua ile ayakta durur diye bir cümle okumuştum. O zaman şimdi dorti ve diğer arkadaşlar için dua edelim. İnşallah onlarda hayırlı haberlerle gelirler Allahım, amin.
kızlar selam. bilgisayarım bozuldu salı çarş.gelecek ondan yazamadım size...şu an arkadaştayım oradan yazıyorum. dorti yazdıklarını okudum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Allahım yanınızda olsun ne diyim ki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin..Çıkmam lazım kızlar arkadaşın çocukları tepemde sıra bekliyolar.Kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?