2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bende seni okuduktan sonra inan kendime gelemedim.. ne diceğimi nasıl diceğimi inan bilmiyorum ilk defa hayatımda kelimelerin anlamsız kaldığını ve cümle kuramadığımı gördüm.. hayırlısı neyse o olsun peki genetik doktoru %100 sağır ya da %100 zeka geriliği olacak diyormu??? yani sonuçlar varsayyım mı evet bu bebek hastamı diyor ya valla aklım almıyor neden ya neden??? içim çok tuaf şu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum rabbim yardımcın olsun... evet kimse yavrusuna kıymak istemez ama bile bile acı çektirmekte istemez...dualarım seninle tüm kalbimle ediyoreum allahım yalvarıyorum dortiye bana ve tüm sonuç bekleyenlere yardım etsin...

Son düzenleme:
dorti
sen nerdeydin hangi ildesin hangi hast.ye gidiyodun
bu nasıl bişey yaww
resmen cinayet buuu

ankaradayım canım.hrs dıye ozel bır hastane var oraya gıdıyorum.ankarada tek kadın dogum özel hastanesi bu.doktorumuzda prof. genetık doktoru cok karamsar ve hep kotu haberler verdı o kadın bana.yıne o konustu dun bızımle.çunku o kadında genetık bolumunun hocası baskanı yani.

Dorticim yeni okudum ve inan çok üzüldüm hareketli olmasına falan yazdıkların beni çok etkiledi((Off yaa keşke %100 diye bilebilsek okadar zor bir karar vericeksinizki Allah yardımcınız olsun güzelimm...

Awshar annene geçmiş olsun riske girmemek en güzeli..Bu olay kadınlarda çok oluyo yaa ben kızıma rahim ağzı aşıları varya ondan yaptırıcamm ..

sagol canım.yuzde yuz demıyolar ama olasılıkları soyluyolar.yanı olabılecek rısklerı bebekte dogumdan sonra olusabılecek hastalıkları anlatıyolar.bızım kanımızda tasıyıcılık cıksaydı bebekte sorun olmayacakmış.kafam oyle karısıkkı.ne yapacagımı bılmıyorum ınan.olasılık tabıkı bunlar ama korkutuyor ınsanıda.dusunsenıze rısklı bır bebek dogurma sansım cok yuksek benım ne yapacagımı bılmıyorum

anladım canım,ben ne diceğimi bilemiyorum zor çok zor bi durum.. hayırlısı neyse o olsun canım...

herkese günaydın kızlar.DORTİ o kadar üzüldüm ki anlatamam zaten başım ağrıyordu ama şimdi çok daha kötü ağırmaya başladı rabbim yanınızda yardımcınız olsun canım ne diceğimide bilemiyorum ki.allah yardımcınız olsun

dorti asla tek bir doktora güvenme, prof da olsa farketmez. fırsatın cvarsa kadın hastalıklarıyla yakından ilgilenen bir devlet hastanesine de git derim. Orda özel hastanedeki gibi maddi kaygılar çok fazla yok. ama mutlaka başka doktorlarada görün. Bebeğin artık bir insan, senin benim gibi bir canlı ve hiçkimsenin birbaşkasını canından etmeye hakkı yok, anne baba dahi olsalar, çok iyi düşün canım.

canım dün akşamdan beri çok kötüyüm aklım sende biz burda birbirimize öyle alıştık ki inan birinizin sıkıntısı ailemden birinin sıkıntısıymış gibi hissediyor ve üzülüyorum bak kızın da kıpır kıpır anneciğine belki de ben iyiyim demeye çalışıyordur ne olur bebeğinden hemen vazgeçme bir başka dr la başka genetikçiyle görüş farklı görüşler al burası türkiye benim tanıdığım bir çok risk içeren bebek sağlılı dünyaya geldi gerekirse istanbulda büyü özel hastanalerden birine riskli gebelikler dr na git allahım yaredımcınız olsun gönlüm ve dualarım seninle allahım işlerinizi rastgetirsin

ay sinir oldum mesaj atamıyorum.umarım bu sefer olur. dorti benim doktorum zekai tahirde ve çok iyidir, dilersen sorunlu gebelikler içn başka bir doktor daha önerebilirim..lütfen fikir al..

kızlar ben 16 +6.haftamdayım ama bebeğimi hissetmiyorum bu durum beni biraz endişelendiriyor.hepiniz hissediyor musnuz ?

Canıum ben 19. haftada hissetmeye başladım telaşlanma herkeste farklı olabiliyoo...Dün dışardan bakıyodum göbeğime ozaman bile hissettim çok güzel bi duygu..

DORTI site bi garıpdi dunden beri ben daha yeni girdim okudummm yazdıklarını okuyunca sadece dua edıp ağladım allahım yuzunuze baksın ve bu bebegın son sansıysa allh onu sana bagıslasın demek kıpırdadı dıurdu butun gun kıyamam ben ona allahım yardım et bu bebegımıze onu annesıne babasına bağışla nolur

dorti, bence karar vermeden önce arkadaşların da dediği gibi başka doktora da görün. İnşallah yanılıyordur doktorun.. Çok duyuyoruz sağlıksız denilip sağlıklı doğan bebekleri... Allah yardımcımız olsun.

Canıum ben 19. haftada hissetmeye başladım telaşlanma herkeste farklı olabiliyoo...Dün dışardan bakıyodum göbeğime ozaman bile hissettim çok güzel bi duygu..
canım maşallah kuzuna demek artık tam anlamıyla kendini hissettiriyor annesine canım bende aslında ofak ufak bişeyler hissediyorum ama dünden beri sanki hiç hissedemiyorum dilekci sen kuzunun hareketlerini hergün düznli hissediyormusun ben biraz bu durumdan tedirgin oluyorum

aralcım canım biraz erken daha hissetmek için..goreceksin her hafta geçtikce daha cok hissedeceksin.

selam arkadaşlar .... canım inşallah annen bunuda atlacak .Dualar a en iyi şifA.gene hep du edelim ameliyattan sonra senelerce sağlıkla başınızda olacak ...

Bebeğin kıpır kıpırmış ...sağlıklı çocuk oynarmış .. ne olur bir yerlere daha göster ... kararını vermeden önce ....

uzun zamandır sana rastlamıyordum ... seni soracaktım bugün diğer arkadaşlara da .. ben mi rastlamıyorum acaba diye ... merak ettim.. ama önce bir geçmişi okudum mesajını gördüm ...sevindim iyi olmana

selam kızlar... nasılsınız..
rabbıme cok sukur bız cok ıyıyız amnıyosentez hafta sonuna kaldı agrım kanamam yok servıks uzunlugum 3.2 cm cık dr onada ıyı dedı...
rabbıme gecırdıgımız her saglıklı gun gun ıcın sukredıyoum sıkıntıda oln herkesın yardımcısı olsun ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…