selam kızlar... nasılsınız..
rabbıme cok sukur bız cok ıyıyız amnıyosentez hafta sonuna kaldı agrım kanamam yok servıks uzunlugum 3.2 cm cık dr onada ıyı dedı...
rabbıme gecırdıgımız her saglıklı gun gun ıcın sukredıyoum sıkıntıda oln herkesın yardımcısı olsun ıns...
rabbıme cok sukur bız cok ıyıyız amnıyosentez hafta sonuna kaldı agrım kanamam yok servıks uzunlugum 3.2 cm cık dr onada ıyı dedı...
rabbıme gecırdıgımız her saglıklı gun gun ıcın sukredıyoum sıkıntıda oln herkesın yardımcısı olsun ıns...
birşey soracağım ; bu aralar çok başağrısı çekiyorum .. göz kapaklarım + başım çok ağrıyor ..
birde burnumu silerken yada yıkarken hep biraz kan geliyor. sizlerde de oluyormu
kızlar baharnazdan cıesradan haber var mı?....
aralcım canım biraz erken daha hissetmek için..goreceksin her hafta geçtikce daha cok hissedeceksin.
ankaradayım canım.hrs dıye ozel bır hastane var oraya gıdıyorum.ankarada tek kadın dogum özel hastanesi bu.doktorumuzda prof. genetık doktoru cok karamsar ve hep kotu haberler verdı o kadın bana.yıne o konustu dun bızımle.çunku o kadında genetık bolumunun hocası baskanı yani.
kızlar baharnazdan cıesradan haber var mı?....
hosbuldum canım...hoşgeldin canım çok şükür kuzunda sende iyimişsiniz aklımız hep sizlerdeydi güzel haberler almak ne üzel inşallah tüm arkadaşlardan böyle güzel haberler alızırız darısı dorti ciesra cernliyağmur monaroza ve ismini hatırlıyamadığım tüm arkadaşlarımızın başına rabbim hepimizin kuzularını bize bağışlasın bu arada AWSHAR rabbim anneciğinede bol şifa versin
amin..böyle iyi haberlere ihtiyacımız var, Rabbim böyle haberler duymayı nasip etsin
Arkadaşlar haklılar senin yerinde olsam başka doktora daha giderdim kolaymı öyle hemen aldırmak bu doktorlarda insanı sinir ediyorlar zaten o hastane uyuz bir yerdi sürekli tahlillerini geç verip durdu ben olsam güvenmezdim o tahlillere bile inşallah aldırmazsın sağlıklı olur bebeğinbılmıyorumkı.genetık sonucum kotu cıktı.ama ultrasonda bebekıyı gorunuyo.ama yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım bıde orada bakacaklar.ama bazı kusurlar ultrasonda gorulmezmıs.bıze soylenen bebegın sagır olabılecegı,zeka ozurlu olabılecegı yada gelısım bozuklugu falan olabılırmıs.genetık doktoru aldırmamızı ıstıyor
Çok erken en geç 22. haftalar belli oluyormuş benim bir arkadaşımın kız çocuğu oldu 6 aylıkken hissetmeye başlamışkızlar ben 16 +6.haftamdayım ama bebeğimi hissetmiyorum bu durum beni biraz endişelendiriyor.hepiniz hissediyor musnuz ?
sagolsın canım rabbım hep guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns...özlemcim çok güzel bir haber bu şükür iyi bir haber var bugün bizlere :)
birşey soracağım ; bu aralar çok başağrısı çekiyorum .. göz kapaklarım + başım çok ağrıyor ..
birde burnumu silerken yada yıkarken hep biraz kan geliyor. sizlerde de oluyormu
burnumu silerken kan bana da geliyor canım..normalmiş.
peki kızlar arada da olsa nefes darlığı oluyor mu..cok az bazen oluyor bana..
kitaba baktım olurmus..sizde var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?