2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin..böyle iyi haberlere ihtiyacımız var, Rabbim böyle haberler duymayı nasip etsin

çok çok geçmiş olsun .... evet doğru söylüyorsun ..her geçen sağlıklı gün bizi bebeklerimize bir adım daha yaklaştırıyor. ..

birşey soracağım ; bu aralar çok başağrısı çekiyorum .. göz kapaklarım + başım çok ağrıyor ..
birde burnumu silerken yada yıkarken hep biraz kan geliyor. sizlerde de oluyormu

birşey soracağım ; bu aralar çok başağrısı çekiyorum .. göz kapaklarım + başım çok ağrıyor ..
birde burnumu silerken yada yıkarken hep biraz kan geliyor. sizlerde de oluyormu

aynen bana da oluyor. sinüzitin varsa ondandır, benim var çünkü. yoksa da baş ağrısı ve artan kan hacmi nedeniyle burun kanaması gayet normalmiş.

kızlar
sabah biri 2.düzey usg fiyatı nerede yaptırıcağını sormuştu yanlış hatırlamıyosamm
dorti aklımı başımdan aldı:18:
benim 27 aralıkta 29 mayıs hastanesinde randevum var
normal fiyatı 250 TL miş.
sgk indirimli fiyat 100 TL.

hoşgeldin canım çok şükür kuzunda sende iyimişsiniz aklımız hep sizlerdeydi güzel haberler almak ne üzel inşallah tüm arkadaşlardan böyle güzel haberler alızırız darısı dorti ciesra cernliyağmur monaroza ve ismini hatırlıyamadığım tüm arkadaşlarımızın başına rabbim hepimizin kuzularını bize bağışlasın bu arada AWSHAR rabbim anneciğinede bol şifa versin

dorti canım arkadaşım,
allahtan ümit kesilmez.. arkadaşlar haklı ben de riskli gebelik prof. a gitmiştim.böyle birileri yokmu üniversite hastanesinde vardır.kendi muaynehanesine git .bir yerin fikriyle karar verme.mümkünse onları birbirine onaylat.
dualarım seninle canım.rabbim yüzünüze gülsün hayırlı güzel haberler

hosbuldum canım...
dortıyı okudun uzuldun cok dıger arkadaslardan haber yok sanırım...

Arkadaşlar haklılar senin yerinde olsam başka doktora daha giderdim kolaymı öyle hemen aldırmak bu doktorlarda insanı sinir ediyorlar zaten o hastane uyuz bir yerdi sürekli tahlillerini geç verip durdu ben olsam güvenmezdim o tahlillere bile inşallah aldırmazsın sağlıklı olur bebeğin
kızlar ben 16 +6.haftamdayım ama bebeğimi hissetmiyorum bu durum beni biraz endişelendiriyor.hepiniz hissediyor musnuz ?
Çok erken en geç 22. haftalar belli oluyormuş benim bir arkadaşımın kız çocuğu oldu 6 aylıkken hissetmeye başlamış
[

burnumu silerken kan bana da geliyor canım..normalmiş.
peki kızlar arada da olsa nefes darlığı oluyor mu..cok az bazen oluyor bana..
kitaba baktım olurmus..sizde var mı?

[B]özlemcim senin adına çok sevindim canımm...tekrar geçmiş olsun.... dilerim hiç bir daha sorun yaşamazsın canımm..[/B]

Son düzenleme:
:79:
Canım çok çok geçmiş olsun tatlım...Alalhım bebeğini ve seni korusun tatlım...İnanıyroum hafta sonu yapılacak olan amiyosentez sonucun korkuldugu gibi çıkmayacak canım arkadaşım bu sefer herşey güzel olucak rabbime sıgın bol bol dua et emi.

burnumu silerken kan bana da geliyor canım..normalmiş.
peki kızlar arada da olsa nefes darlığı oluyor mu..cok az bazen oluyor bana..
kitaba baktım olurmus..sizde var mı?

Canımcım burun kanaması şiddetli değil ama hafiftem bendede epeydir oluyor doktorum ilk hamile kaldığımda söylemişti burun kanaması olabilir olursa telaş etme normal demişti..Tabi kanama şeklinde olmayacak olursa dr başvur demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…