kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.
nefes darlığı bende yaşıyorum canım özellikle merdiven çıkarken son basamağı attığımda ayklarım titriyo düşüvercekmişim gibi hissediyorum kilolu biride değilim aslında hani birden kilo aldım desem oda değil birde bende dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyo sizlerde de oluyomu buburnumu silerken kan bana da geliyor canım..normalmiş.
peki kızlar arada da olsa nefes darlığı oluyor mu..cok az bazen oluyor bana..
kitaba baktım olurmus..sizde var mı?
Canımcım burun kanaması şiddetli değil ama hafiftem bendede epeydir oluyor doktorum ilk hamile kaldığımda söylemişti burun kanaması olabilir olursa telaş etme normal demişti..Tabi kanama şeklinde olmayacak olursa dr başvur demişti.
amın canım...sagol canım...özlemcim çook geçmiş olsun canım.
rabbim kuzucuklarımızı bağışlasın.
sagol canım...ıns hep boyle haberler verırız..özlemcim çok güzel bir haber bu şükür iyi bir haber var bugün bizlere :)
tesekkurederım canım ıns tahlıkemız devem edıyomus ama kotu gıden bısey yok rabbıme cok sukur...AMIN CANIM INA YASAMAYIZ...[B]özlemcim senin adına çok sevindim canımm...tekrar geçmiş olsun.... dilerim hiç bir daha sorun yaşamazsın canımm..[/B]
sagol kusum canım arkadasım rabbım hepımızın melegını korusun...ıns tatlım..edıyorum etmezmıyım rabbım cok buyuk ona sıgınıyoruz...:79:
Canım çok çok geçmiş olsun tatlım...Alalhım bebeğini ve seni korusun tatlım...İnanıyroum hafta sonu yapılacak olan amiyosentez sonucun korkuldugu gibi çıkmayacak canım arkadaşım bu sefer herşey güzel olucak rabbime sıgın bol bol dua et emi.
özlemcimmm güzel haberler vermene cok sevindim canım..çok geçmmiş olsunn..
sagol canım..
awsharcım dortinin durumuna bakarken, kaynadı ama anneciğine de sevindim cok. umarım bu şekilde atlatır geçer gider.
sagol tulıncıgım allah razı olsun ıns..AWSHAR annene çok sevindim gözünüz aydın ,ÖZLEMCİğseninde gözün aydın inşallah böyle devam eder canım
kızlaar bende bgn netten burun kanamasını arastırıodum tam konu konuslmus..dun oturorum şirkette burnum aktı sandım cunku gun boyu tıkalıydı bi sildim kanamıs korktum ama öle çok şiddetli deildi 3-4 damla bişi aktı
kızlaar bende bgn netten burun kanamasını arastırıodum tam konu konuslmus..dun oturorum şirkette burnum aktı sandım cunku gun boyu tıkalıydı bi sildim kanamıs korktum ama öle çok şiddetli deildi 3-4 damla bişi aktı
selam kızlar... nasılsınız..
rabbıme cok sukur bız cok ıyıyız amnıyosentez hafta sonuna kaldı agrım kanamam yok servıks uzunlugum 3.2 cm cık dr onada ıyı dedı...
rabbıme gecırdıgımız her saglıklı gun gun ıcın sukredıyoum sıkıntıda oln herkesın yardımcısı olsun ıns...
Bu site çok iğrenç oldu bu ne yavaşlık ben çıkıyorum sıkıldım 2 saatte açılıyor ,mslar gidiyor
hoşgeldin gülesram napıyosun nasılsın canım yoksun bu aralar ya da karşılaşamıyoruz..
kızlar yemekten geldim 1 saat oldu ama bi ağırlık çöktü anlatamam gözümü açamıyorum deli oldum kafamı masaya koyduğum an uyumuşum.. ay şimdi evde olmak için neler vermezdim.. dışarı çıktım hava aldımda biraz kendime geldim gözlerim acıyor başım ağrıyorr,,çok acıkmıştım çok yedim ondan sanıyorum bide gel otur masada.. benim işim zor valla...:44::44:
hoşgeldin gülesram napıyosun nasılsın canım yoksun bu aralar ya da karşılaşamıyoruz..
kızlar yemekten geldim 1 saat oldu ama bi ağırlık çöktü anlatamam gözümü açamıyorum deli oldum kafamı masaya koyduğum an uyumuşum.. ay şimdi evde olmak için neler vermezdim.. dışarı çıktım hava aldımda biraz kendime geldim gözlerim acıyor başım ağrıyorr,,çok acıkmıştım çok yedim ondan sanıyorum bide gel otur masada.. benim işim zor valla...:44::44:
Off kızlar dun gece nasıl bir marataon yasanmıs burda..CAnım Yeşim'im inşallah bebegi ve o bir ömür ayrılmazlar ve saglıklı güzel bir hayat yasarlar..İlk kez ne diyecegimi bilemiyorum...
Rabbim yardımcımız olsun inşallah..Dualarımızı eksik etmeyelim
Aslında biçok kişiye burada yazdıklarına yanıt verecektim ama inanın hepsi aklımdan ucup gitti..
Bu arada Zonox u merak eden arkadslara hemen haber vereyim...
Bugun hastaneye gitti.Cok sukur o da ogluda cok iyilermiş..Ama aminosıvısı için doktor bulanık demiş..bol bol su içmesini önermiş..Yavrum nasıl korkmus o da..ama söyledim zaten eger coook önemli kötü bişey olsa doktor mutlaka bu konuda bilgi verrirdi diil mi ama...
Rabbim hepimizin evlatlarını bize bagıslasın inşallah..Saglıklı günler hepimizin olsun..
Sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?