2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcimmm güzel haberler vermene cok sevindim canım..çok geçmmiş olsunn..

awsharcım dortinin durumuna bakarken, kaynadı ama anneciğine de sevindim cok. umarım bu şekilde atlatır geçer gider.

kızlar herkese ıyı aksamlar.benım sonuclarım cıktı.ama ıyı degıl.yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım.ama buyuk ıhtımalle gebelıgım sonlandırılacak.çok kotuyum arkadaslar.

Dorti güzelim hemen pes etmek yok sonuçlarını birkaç doktora göster lütfen hemen bebeğinden vazgeçme bebeğin çok üzülür yapma bunu kendine ve bebeğine canım...Ben çok duydum tahlil sonucu kötü çıkıpta inatla bebeğini doguranları ve sonucundaa saglıklı bir bebekle karşılaştıklarını rabbim sınıyor canım güzel düşün....

AWSHAR annene çok sevindim gözünüz aydın ,ÖZLEMCİğseninde gözün aydın inşallah böyle devam eder canım

DORTI CANIM...
cok gecmıs olsun bende arkadaslara katılıyorum kesınlıkle baska dr a gıt ben daha once uc kere vazgecmek zorunda kaldım bebeklerımden hıc kolay deyıl...ben butun kalbımle bebegının saglıklı olduguna ınanıyorum cok duyuyoruz senın durumunda olupda dogurmaya kara verıp saglıkla kucagına alanları dılıyorum sende onlardan bırısın..
rabbım cok buyuk canım hepımızın yaardımcısı olsun...kalbım dualarım senınle...

Bu site çok iğrenç oldu bu ne yavaşlık ben çıkıyorum sıkıldım 2 saatte açılıyor ,mslar gidiyor

burnumu silerken kan bana da geliyor canım..normalmiş.
peki kızlar arada da olsa nefes darlığı oluyor mu..cok az bazen oluyor bana..
kitaba baktım olurmus..sizde var mı?
nefes darlığı bende yaşıyorum canım özellikle merdiven çıkarken son basamağı attığımda ayklarım titriyo düşüvercekmişim gibi hissediyorum kilolu biride değilim aslında hani birden kilo aldım desem oda değil birde bende dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanıyo sizlerde de oluyomu bu

kızlaar bende bgn netten burun kanamasını arastırıodum tam konu konuslmus..dun oturorum şirkette burnum aktı sandım cunku gun boyu tıkalıydı bi sildim kanamıs korktum ama öle çok şiddetli deildi 3-4 damla bişi aktı

özlemcim çook geçmiş olsun canım.
rabbim kuzucuklarımızı bağışlasın.
amın canım...sagol canım...
özlemcim çok güzel bir haber bu şükür iyi bir haber var bugün bizlere :)
sagol canım...ıns hep boyle haberler verırız..
[B]özlemcim senin adına çok sevindim canımm...tekrar geçmiş olsun.... dilerim hiç bir daha sorun yaşamazsın canımm..[/B]
tesekkurederım canım ıns tahlıkemız devem edıyomus ama kotu gıden bısey yok rabbıme cok sukur...AMIN CANIM INA YASAMAYIZ...
sagol kusum canım arkadasım rabbım hepımızın melegını korusun...ıns tatlım..edıyorum etmezmıyım rabbım cok buyuk ona sıgınıyoruz...
KUSUM BENIM BENI HIC YANLIZ BIRAKMADIGIN ICIN COK TESEKKUREDERIM....
özlemcimmm güzel haberler vermene cok sevindim canım..çok geçmmiş olsunn..
sagol canım..
awsharcım dortinin durumuna bakarken, kaynadı ama anneciğine de sevindim cok. umarım bu şekilde atlatır geçer gider.

AWSHAR annene çok sevindim gözünüz aydın ,ÖZLEMCİğseninde gözün aydın inşallah böyle devam eder canım
sagol tulıncıgım allah razı olsun ıns..

Off kızlar dun gece nasıl bir marataon yasanmıs burda..CAnım Yeşim'im inşallah bebegi ve o bir ömür ayrılmazlar ve saglıklı güzel bir hayat yasarlar..İlk kez ne diyecegimi bilemiyorum...
Rabbim yardımcımız olsun inşallah..Dualarımızı eksik etmeyelim
Aslında biçok kişiye burada yazdıklarına yanıt verecektim ama inanın hepsi aklımdan ucup gitti..
Bu arada Zonox u merak eden arkadslara hemen haber vereyim...
Bugun hastaneye gitti.Cok sukur o da ogluda cok iyilermiş..Ama aminosıvısı için doktor bulanık demiş..bol bol su içmesini önermiş..Yavrum nasıl korkmus o da..ama söyledim zaten eger coook önemli kötü bişey olsa doktor mutlaka bu konuda bilgi verrirdi diil mi ama...
Rabbim hepimizin evlatlarını bize bagıslasın inşallah..Saglıklı günler hepimizin olsun..
Sizi seviyorum

hoşgeldin gülesram napıyosun nasılsın canım yoksun bu aralar ya da karşılaşamıyoruz..

kızlar yemekten geldim 1 saat oldu ama bi ağırlık çöktü anlatamam gözümü açamıyorum deli oldum kafamı masaya koyduğum an uyumuşum.. ay şimdi evde olmak için neler vermezdim.. dışarı çıktım hava aldımda biraz kendime geldim gözlerim acıyor başım ağrıyorr,,çok acıkmıştım çok yedim ondan sanıyorum bide gel otur masada.. benim işim zor valla...:44::44:

benim direkt akmıyor .. burnumu sildiğimde mendile geliyor. tabi ileride ne olur bilemem .. bide coraspin içiyorum + kan sulandırıcıiğne de oluyorum ...

Ben alışkanlık yaptım selpak ile hergün bakıyorum tortu şeklinde 3-4 damla birşey geliyor bazende kurumuş oluyor...Dişlerimi fırçalarkende kanama oluyor..Malum istanbulda havalar sogudu evde dogalgaz yandıgında ben nefes almakta zorlanıyorum mesela...Merdiven çıkarken dizleirm titriyor nefes alamıyorum oluyor canlarım artık...Rabbim hepimize saglıklı hamilelikler nasip eyleisn..

Ozlemcimm, canim ne guzel senden iyi haberler almak. Insallah hersey hep boyle yolunda giderde kuzunu saglikla alirsin canim kucagina. Kizimiz biraz zahmetli gelicek ama dunyaya,,,varsin zahmetli oluversin, cani sagolsun yeterki/B]

Bu site çok iğrenç oldu bu ne yavaşlık ben çıkıyorum sıkıldım 2 saatte açılıyor ,mslar gidiyor

Tulincim, aynen katiliyorum...surda amac birseylei paylasmak..sitedeki aksilikler elvermiyorki dogrudurust yazisalim surda...kac gundur birsuru mesajim gume gitti..atiliyorum habire siteden..

CAnımm iyiyim cok sukur..Araya haftasonu girince giremiyorum nete..Kocam evde oldugu için..
Bu haftasonu da yogun gecti bayagı evde diildik...
Sen ve meleginde iyisinizdir inşallah..Öpüyorum tatlım seni.bu arada yemekte yenmiş afiyet bal şeker olsun yarasın bebegine

afiyet olsun canımcım valalhi öyle masa başı çalışınca insan hamlaşıyor aksamları ben işten eve giderken yürüyorum vasıtadan sonra yürüme mesafem var....Tekrardan vasıtaya binmektense..Eve gidince yemek yap ortalıgı topla derken belimin agrıısndan ölüyorum...

afiyet olsun canımcım vallahi öyle masa başı çalışınca insan hamlaşıyor aksamları ben işten eve giderken yürüyorum vasıtadan sonra yürüme mesafem var....Tekrardan vasıtaya binmektense..Eve gidince yemek yap ortalıgı topla derken belimin agrısından ölüyorum...

hoş geldin gülesram .... zonoxdan iyi haber getirmen çok iyi oldu ... böyle haberler duymak bizede iyi geliyor.... Allah diğer arkadaşlarımızada yardım etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…