hoşgeldin gülesram napıyosun nasılsın canım yoksun bu aralar ya da karşılaşamıyoruz..
kızlar yemekten geldim 1 saat oldu ama bi ağırlık çöktü anlatamam gözümü açamıyorum deli oldum kafamı masaya koyduğum an uyumuşum.. ay şimdi evde olmak için neler vermezdim.. dışarı çıktım hava aldımda biraz kendime geldim gözlerim acıyor başım ağrıyorr,,çok acıkmıştım çok yedim ondan sanıyorum bide gel otur masada.. benim işim zor valla...:44::44:
bısde senı cok sevıyoruz......Özlemmmm seviyorum seni ve melegini....
Canlarım benimmm
hoş geldin gülesram .... zonoxdan iyi haber getirmen çok iyi oldu ... böyle haberler duymak bizede iyi geliyor.... Allah diğer arkadaşlarımızada yardım etsin ...
hosgeldın esracıgım...
zonox amnıyosentezz mı verecektı...
Ozlemcimm, canim ne guzel senden iyi haberler almak. Insallah hersey hep boyle yolunda giderde kuzunu saglikla alirsin canim kucagina. Kizimiz biraz zahmetli gelicek ama dunyaya,,,varsin zahmetli oluversin, cani sagolsun yeterki/B]
sagol canım benım allah razı olsun...allah nasıp ederse ben bu kızı kımselere vermeyecegım dıyorum esıme guluyo....saglıkla gelsın meleklerımız ıns...
canım yaa inan aglayarak okudum ne diyecegimi bilmiyorum inşallahh abbim bebegine kıymaz ve herşey güzel olur canımm hakkımızda herzaman için hayırlısı olsunn işalllah iyi haberlerle dönersin bizee geceden beri senin için dua ediyorumm rabbimm yardımcınız olsun aminnnncanlarım bırtanecık arkadaslarım hepınıze gunaydın.benım ıcın nasıl bır gun olacak bılmıyorum.saat ıkıde evden cıkacagım ama nasıl gerı donecegım gercekten bılmıyorum.dun ıyı haberler alamadım genetıkden.ama doktorumuz bır sans daha verdı bebege ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ama bu bebegın kusurlarını bıze gostremeyecek bunu bılıyorum.yani işitme bozuklugu,zeka geriliği,gelısme bozuklugu olabılecegı gıbı seylerı yani.ama son bır umut bakacagız bugun.kızlar cok kotuyum cok korkuyorum.dun sankı bebege bırısı soylemıs alınacagını oyle hareketlıkı anlatamam sıze.hastaneden berı kıpır kıpır hıc durmuyor.sankı bana bıseyler anlatmaya calısıyor.ben ne yapacagım kızlar
Bu arada online olan herkese de kocaman bir merhaba...
Gecmişi okuyup kötü haberler alınca direkt daldım kimseye selam vermeden...
Öpüyorum hepinizi.SAglık huzur ve nese peşinizi bırakmasın inşallah
amınnnnn canım arkadasım benım ıns....özlem kuşum ne demek aşk olsun aklım hep sendeydi bugün güleç sevinçli sesini duydum ya mutlu oldum rabbim bebeğini saglıcakla kucagına alacagın günü göstersin tatlım allah nasip ederse hep yanında olacagım tatlı annecikk prenseslerimiz arkadaş oalcaklar he he beraber oynayacaklar
ya kızlar bu sıte dün hiç açılmadı bende ben anlamadım buyuzden zonoxla ılgılı bı durummu oldu noldu
hoşgeldin gülesram kuzunda sende iyisniz inşallah kızlar gece uyurken sağa sola dönmekten rahat uyuyamıyorum uykum bölük börçük oluyor sürekli tedirgin oluyorum dönerken sizde uyku durumu nasıl sorun bende mi
amııııııın canım ıns....kızlarr rabbim hepimizin bebişlerinide sagsaglim kucaklarımıza almayımnasip etsinn inşallahh
test yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların ssonuçlarıda güzel çıkar inşalllahhhh rabbim esirgesin bebişlerii
Bu arada online olan herkese de kocaman bir merhaba...
Gecmişi okuyup kötü haberler alınca direkt daldım kimseye selam vermeden...
Öpüyorum hepinizi.SAglık huzur ve nese peşinizi bırakmasın inşallah
Ozlemcimm, canim ne guzel senden iyi haberler almak. Insallah hersey hep boyle yolunda giderde kuzunu saglikla alirsin canim kucagina. Kizimiz biraz zahmetli gelicek ama dunyaya,,,varsin zahmetli oluversin, cani sagolsun yeterki/B]
sagol canım benım allah razı olsun...allah nasıp ederse ben bu kızı kımselere vermeyecegım dıyorum esıme guluyo....saglıkla gelsın meleklerımız ıns...
Verme canim kizini kimseciklere..hakkin walla...bende vereyi dusunmuyorum:))) okadar emek ver besle buyut...sonra gitsin ellere...
hoşgeldin gülesram kuzunda sende iyisniz inşallah kızlar gece uyurken sağa sola dönmekten rahat uyuyamıyorum uykum bölük börçük oluyor sürekli tedirgin oluyorum dönerken sizde uyku durumu nasıl sorun bende mi
Aralcim, ayni problemleri bende yasiyorum canim hemde hamileligimin en basindan buyana...nedir bilemicem ama surekli donuyorum yatakta ve tam uykuya dalamiyorum..uyumakla uyaniklik arasi birsey iste:) ama bu yuzdende sabah dinlenmis kalkmiyorum yataktan...ileriki aylarda nasil olucaz Allah bilir
aminn canım hoşgeldin bugün pek neşeli degilizz yaa arkad aşımızın bu duru mu beni çok etkiledi
kızlarr rabbim hepimizin bebişlerinide sagsaglim kucaklarımıza almayımnasip etsinn inşallahh
test yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların ssonuçlarıda güzel çıkar inşalllahhhh rabbim esirgesin bebişlerii
evet canım haklısın bebişlerimiz doğunca uykuya hasret kalıcaz relax olmak gerek gerçekten bu akşam daha rahat olmaya çalışacamCAnımm Zonox gecen hafta 4'lü test için kan vermişti daha sonucu almadı sanırım..
Cok sukur o da bebegide cok iyi
CAnım merhaba sana ve bebegine..Fdilek dun yazmıs bende ona hak verdim...Sadece tv izlerken ya da uzanırken sola yatmaya özen gösterin...Eger uykuda bile sola yatmalıyım diye sartlanırsAnız o zaman uykunuz hep bölnür tedirgin olursunuz diye yazmıs..bunu da bir doktordan duymus..RElax ol sekerim..Zaten bebek dogunca uyku muyku hayal olacak bari şimdi rahat edelim dimi yaa
Zaten bebeişler iyice büyüyünce içimizde rahatsız oldukları an basacaklar tekmeyi..annecim rahat dilim lutfen pozisyonunu degiştir der gibiİçini ferah tut..Rabbim tüm bebişleri korur inan bana
Sende hosgeldin canim, iyisiniz insallah.
Bugun hepimizi akli basindan gitti sanirim, uzulduk cok..umarim herkez icin hersey yoluna girer...bu tur haberlerden cok etkileniyoruz. Rabbim ne yelerse hayirli eylesin hakkimizda.
Verme canim kizini kimseciklere..hakkin walla...bende vereyi dusunmuyorum:))) okadar emek ver besle buyut...sonra gitsin ellere...
Aralcim, ayni problemleri bende yasiyorum canim hemde hamileligimin en basindan buyana...nedir bilemicem ama surekli donuyorum yatakta ve tam uykuya dalamiyorum..uyumakla uyaniklik arasi birsey iste:) ama bu yuzdende sabah dinlenmis kalkmiyorum yataktan...ileriki aylarda nasil olucaz Allah bilir
canım demek sende benim gibi tedirgin uyuyyorsun bu durum çok kötü gerçekten ama rahat olalım bundan sonra yoksa gülesrmın da dediği gibi kuzular doğunca enerjisiz kalırız allahım korusun bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?