2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynı dertten bende muzdaribim canım :) yemek yediğim zaman hemen gelip masama oturuyorum dolaşacak mekan yok burada ama sağolsun çalışma arkadaşım beni çok idare ediyo öğle tatilinde15 dakika kestirdimmi kendime geliyorum

özlem kuşum ne demek aşk olsun aklım hep sendeydi bugün güleç sevinçli sesini duydum ya mutlu oldum rabbim bebeğini saglıcakla kucagına alacagın günü göstersin tatlım allah nasip ederse hep yanında olacagım tatlı annecikk prenseslerimiz arkadaş oalcaklar he he beraber oynayacaklar

hoş geldin gülesram .... zonoxdan iyi haber getirmen çok iyi oldu ... böyle haberler duymak bizede iyi geliyor.... Allah diğer arkadaşlarımızada yardım etsin ...

Canımm hosbuldum demek isterdim ama cok üzücü haber aldım yaa dorti den...Valla gec girdim bugun nete neler olmus dun gece..Okudum içim acıya acıya..Şimdi diyorum ki bi banyo yapsam boy abdesti alsam sonrada bi Yasin okusam..Rabbim inşallah kabul eder..
Dua etmekten baska elden bişey gelmez diyoruz ama buraya nasılsın canım diye yazmak bile moral oluyor insana..Sevgiye ve ilgiye ne kadar cok ihtiyacımız var aslında

Gulesram hoşgeldin tatlım maşallah zonow ve ogluşu iyi çok sevindim tatlım...İş yoğunlugundan siteye giremesemde sıks ık takip ediyorum sizleri...Bu aralarda site çok agır mesajlar geri geliyor çıldırtıyor zaten hepimzi hassas dönemlerdeyiz ..

Bu arada online olan herkese de kocaman bir merhaba...
Gecmişi okuyup kötü haberler alınca direkt daldım kimseye selam vermeden...
Öpüyorum hepinizi.SAglık huzur ve nese peşinizi bırakmasın inşallah

hoşgeldin gülesram kuzunda sende iyisniz inşallah kızlar gece uyurken sağa sola dönmekten rahat uyuyamıyorum uykum bölük börçük oluyor sürekli tedirgin oluyorum dönerken sizde uyku durumu nasıl sorun bende mi

canım yaa inan aglayarak okudum ne diyecegimi bilmiyorum inşallahh abbim bebegine kıymaz ve herşey güzel olur canımm hakkımızda herzaman için hayırlısı olsunn işalllah iyi haberlerle dönersin bizee geceden beri senin için dua ediyorumm rabbimm yardımcınız olsun aminnnn

aminn canım hoşgeldin bugün pek neşeli degilizz yaa arkad aşımızın bu duru mu beni çok etkiledi

amınnnnn canım arkadasım benım ıns....

ya kızlar bu sıte dün hiç açılmadı bende ben anlamadım buyuzden zonoxla ılgılı bı durummu oldu noldu

CAnımm Zonox gecen hafta 4'lü test için kan vermişti daha sonucu almadı sanırım..
Cok sukur o da bebegide cok iyi

CAnım merhaba sana ve bebegine..Fdilek dun yazmıs bende ona hak verdim...Sadece tv izlerken ya da uzanırken sola yatmaya özen gösterin...Eger uykuda bile sola yatmalıyım diye sartlanırsAnız o zaman uykunuz hep bölnür tedirgin olursunuz diye yazmıs..bunu da bir doktordan duymus..RElax ol sekerim..Zaten bebek dogunca uyku muyku hayal olacak bari şimdi rahat edelim dimi yaa
Zaten bebeişler iyice büyüyünce içimizde rahatsız oldukları an basacaklar tekmeyi..annecim rahat dilim lutfen pozisyonunu degiştir der gibiİçini ferah tut..Rabbim tüm bebişleri korur inan bana

kızlarr rabbim hepimizin bebişlerinide sagsaglim kucaklarımıza almayımnasip etsinn inşallahh
test yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların ssonuçlarıda güzel çıkar inşalllahhhh rabbim esirgesin bebişlerii

amııııııın canım ıns....

Son düzenleme:

Sende hosgeldin canim, iyisiniz insallah.
Bugun hepimizi akli basindan gitti sanirim, uzulduk cok..umarim herkez icin hersey yoluna girer...bu tur haberlerden cok etkileniyoruz. Rabbim ne yelerse hayirli eylesin hakkimizda.

Aminnn diyorumm ... inşallah yarabbim .... şu günleri bi atlatsak Allahın izniyle HEPİMİZ..... şöyle 30 lu haftalara gelsek sağlıkla ....
yarında benim Test sonuçlarım çıkacak teyzesi ... Allah hepimizin yanında olsun

evet canım haklısın bebişlerimiz doğunca uykuya hasret kalıcaz relax olmak gerek gerçekten bu akşam daha rahat olmaya çalışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…