2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

turko cum hoşgeldin canım nasılsın allahım tüm sıkıntıdaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun yavrularını onlara bağışlasın

herkese merhabalar, ben siteye yeni üye oldum, mayıs başında bende bebeişimi kucağıma almayı umuyorum allahın izniyle...

herkese merhabalar, ben siteye yeni üye oldum, mayıs başında bende bebeişimi kucağıma almayı umuyorum allahın izniyle...

Hosgeldin arkadasım...İnşallah hepiniz saglıkla mutlulukla alırız bebeklerimizi kucagımıza

Dorti İnan Çok Üzüldüm Ne Söylesem Etkili Olur Seni Nasıl Teselli Edebilirim Bilmiyorum Bu Sabah Namazımda İçime Doğmuş Gibi Dua Ettim Hepinize Elimizden Başka Birşeyde Gelmiyor Rabbim Çok Büyük İnşallah Bir Mucize Yaşıyosundur Şuan Allahım Bebeğini Sana Bağışlasın Canım Arkadaşım

Özlem Seninde İyi haberlerine Çok Sevindim Hep Söyledim Yine Söylüyorum Rabbimin İzniyle Bebeğini Kucağına Alacağına İnanıyorum Dularım Seninle Arkadaşım

inşallah o günlerede gelecegiz canımm
işallah yarın bize güzel haberle geliceksin inan okudukça hep aklımda kalıyor dua ediiyorumm yavrucuklar saglıcakla dogsunlar inşallahhh dualarım hepiniz için canımm
turko cum hoşgeldin canım nasılsın allahım tüm sıkıntıdaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun yavrularını onlara bağışlasın

hoşbuldum canımm şükür iyiyiz ama kötü haberr okuyunca çok kötü oluyorum dortinin durumu geceden beri aklımdan çıkmadı çok zor bi durum rabbimm yardımcısı olsun
inşallahh güzell haberler duyarız bundan sonraaa inşalllahh
sen nasılsın canımmm bebiş asıll tepikliyormu artık maşallah bizim furkan bey baya basıyor tekmeyi dün eşime bile tekme attı eşim hissedince şaşırdıı maşallahh

biz iyiyiz canım teşekkür ederim.. geç geldim kusura bakmayın işlerim çok yoğun ama aklım sizde

canım servis kapıdan alıyor, kapıyada bırakıyor:)ama aryık eve gelmeden 15 dakika önce inicem yoksa bu gidişle topalak olcam.. gerçi incemde heryer kar kış nasıl yağmur yağıyor şuan şansıma...eve gidince yatana kadar bende hiç oturmuyorum müthiş bi bel ağrısı var bende daha doğrusu kuyruk sokumu olan yer..

canım ben burda 5 dakika kafamı koyamıyorum öyle idare denimde yok...:18::18::18:

deren merhaba
ciesra dan heber getirdim size
biraz önce aradı
iyiymiş kendisi evde yatıyor
sabah dr gitmiş dr.10 gün daha rapor vermiş
ilaçlara devam edicek
hepinize çok selamı var
nete giricem ama oturmamam gerekiyor o yzüden giremediğini söyledi
deren senin özel mesajınıda ilettim
onunda sana çok selamı var

20 haftalık... bu arada test sonuçlarını bekleyenlere sabırlar diliyorum bi sorun yoksa bile insan geriliyor sonuçları duyana kadar...

derencıgım sagol tatlım ıns

canım dortinin durumu benide çok üzdü çok etkiledi allah yardımcısı olsun maşallah furkan paşa ya büyümüşte tepikleri basrmış annesine benim oğluşum ilginçtir bazı günler çok hareketli oluyor bazende 1 -2 gün sessiz sedasız duruyor bende böyle olunca endişeleniyorum ama dah çok küçük ondandır çünkü daha öncede 2 gün hareketsiz olup sonraki günlerde hissettirdi kendini yine öyledir inşallah çünkü dünden beri paşamız yine hareketsiz sence tecrübeli bir anne olarak
bu durumum normal mi perşembe dr a gidicem allahım korusun kuzucuklarımızı bize bağışlasın

Merhaba Canım
A.Selam Selamı Getirenden'de Götürenden'de Rabbim Razı Olsun
Neler Oluyor Böyle Arkadaşlarımıza İnanmak İstemiyorum
Ciesramında Bebişininde İyi Olmasına Çok Sevindim
Kıyamam Ben Ona Yata Yata Her Tarafı Tutulmuştur
Allahım Bütün Arkdaşlarımıza Tez Zamanda Şifalar Versin İnşallah

Cok sukur rabbime..İnşallah tez zamanda iyi olur kuzucum...
Benden de cok selam söyle canım ona...

hoşgeldin canım ciesra nın iyi olmasına çok sevindim umarım bu topikte bundan sonra hep güzel haberler alırız bitisn artık bu sıkıntılar allahım kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın canım görüşünce bizlerden bol selam söyle ciesra ya

canım hiç endişe etme o haftalarda normal daha küçük oldugu için her oynayışını hissedemezmişsin bend ehada önceki haftalarda öyle oluyorum bikaç günd ebir hissediyordum ama endişelenmedim ormal güç getiremiyor daha küçük hassettiremiyor kendini ):)))
canımm biraz daha bekle annesii yakında tekmeleri basacak hergün az sabır et boşu boşuna dert et me çok normal canımm bebişin çok iyidirr merak etme doktorunda söylecek bunları göreceksinn
ogluşun yakında acısını çıkarırr bol bol tepikler gör sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…