kızlarr rabbim hepimizin bebişlerinide sagsaglim kucaklarımıza almayımnasip etsinn inşallahh
test yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların ssonuçlarıda güzel çıkar inşalllahhhh rabbim esirgesin bebişlerii
herkese merhabalar, ben siteye yeni üye oldum, mayıs başında bende bebeişimi kucağıma almayı umuyorum allahın izniyle...
herkese merhabalar, ben siteye yeni üye oldum, mayıs başında bende bebeişimi kucağıma almayı umuyorum allahın izniyle...
inşallah o günlerede gelecegiz canımmAminnn diyorumm ... inşallah yarabbim .... şu günleri bi atlatsak Allahın izniyle HEPİMİZ..... şöyle 30 lu haftalara gelsek sağlıkla ....
yarında benim Test sonuçlarım çıkacak teyzesi ... Allah hepimizin yanında olsun
turko cum hoşgeldin canım nasılsın allahım tüm sıkıntıdaki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun yavrularını onlara bağışlasın
CAnımm iyiyim cok sukur..Araya haftasonu girince giremiyorum nete..Kocam evde oldugu için..
Bu haftasonu da yogun gecti bayagı evde diildik...
Sen ve meleginde iyisinizdir inşallah..Öpüyorum tatlım seni.bu arada yemekte yenmiş afiyet bal şeker olsun yarasın bebegine
afiyet olsun canımcım valalhi öyle masa başı çalışınca insan hamlaşıyor aksamları ben işten eve giderken yürüyorum vasıtadan sonra yürüme mesafem var....Tekrardan vasıtaya binmektense..Eve gidince yemek yap ortalıgı topla derken belimin agrıısndan ölüyorum...
aynı dertten bende muzdaribim canım :) yemek yediğim zaman hemen gelip masama oturuyorum dolaşacak mekan yok burada ama sağolsun çalışma arkadaşım beni çok idare ediyo öğle tatilinde15 dakika kestirdimmi kendime geliyorum
Dorti İnan Çok Üzüldüm Ne Söylesem Etkili Olur Seni Nasıl Teselli Edebilirim Bilmiyorum Bu Sabah Namazımda İçime Doğmuş Gibi Dua Ettim Hepinize Elimizden Başka Birşeyde Gelmiyor Rabbim Çok Büyük İnşallah Bir Mucize Yaşıyosundur Şuan Allahım Bebeğini Sana Bağışlasın Canım Arkadaşım
Özlem Seninde İyi haberlerine Çok Sevindim Hep Söyledim Yine Söylüyorum Rabbimin İzniyle Bebeğini Kucağına Alacağına İnanıyorum Dularım Seninle Arkadaşım
derencıgım sagol tatlım ınsdorti inan çok üzüldüm ne söylesem etkili olur seni nasıl teselli edebilirim bilmiyorum bu sabah namazımda içime doğmuş gibi dua ettim hepinize elimizden başka birşeyde gelmiyor rabbim çok büyük inşallah bir mucize yaşıyosundur şuan allahım bebeğini sana bağışlasın canım arkadaşım
özlem seninde iyi haberlerine çok sevindim hep söyledim yine söylüyorum rabbimin izniyle bebeğini kucağına alacağına inanıyorum dularım seninle arkadaşım
canım dortinin durumu benide çok üzdü çok etkiledi allah yardımcısı olsun maşallah furkan paşa ya büyümüşte tepikleri basrmış annesine benim oğluşum ilginçtir bazı günler çok hareketli oluyor bazende 1 -2 gün sessiz sedasız duruyor bende böyle olunca endişeleniyorum ama dah çok küçük ondandır çünkü daha öncede 2 gün hareketsiz olup sonraki günlerde hissettirdi kendini yine öyledir inşallah çünkü dünden beri paşamız yine hareketsiz sence tecrübeli bir anne olarakinşallah o günlerede gelecegiz canımm
işallah yarın bize güzel haberle geliceksin inan okudukça hep aklımda kalıyor dua ediiyorumm yavrucuklar saglıcakla dogsunlar inşallahhh dualarım hepiniz için canımm
hoşbuldum canımm şükür iyiyiz ama kötü haberr okuyunca çok kötü oluyorum dortinin durumu geceden beri aklımdan çıkmadı çok zor bi durum rabbimm yardımcısı olsun
inşallahh güzell haberler duyarız bundan sonraaa inşalllahh
sen nasılsın canımmm bebiş asıll tepikliyormu artık maşallah bizim furkan bey baya basıyor tekmeyi dün eşime bile tekme attı eşim hissedince şaşırdıı maşallahh
deren merhaba
ciesra dan heber getirdim size
biraz önce aradı
iyiymiş kendisi evde yatıyor
sabah dr gitmiş dr.10 gün daha rapor vermiş
ilaçlara devam edicek
hepinize çok selamı var
nete giricem ama oturmamam gerekiyor o yzüden giremediğini söyledi
deren senin özel mesajınıda ilettim
onunda sana çok selamı var
deren merhaba
biraz önce aradı
ilaçlara devam edicek
hepinize çok selamı var
hoşgeldin canım ciesra nın iyi olmasına çok sevindim umarım bu topikte bundan sonra hep güzel haberler alırız bitisn artık bu sıkıntılar allahım kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın canım görüşünce bizlerden bol selam söyle ciesra yaderen merhaba
biraz önce aradı
ilaçlara devam edicek
hepinize çok selamı var
canım dortinin durumu benide çok üzdü çok etkiledi allah yardımcısı olsun maşallah furkan paşa ya büyümüşte tepikleri basrmış annesine benim oğluşum ilginçtir bazı günler çok hareketli oluyor bazende 1 -2 gün sessiz sedasız duruyor bende böyle olunca endişeleniyorum ama dah çok küçük ondandır çünkü daha öncede 2 gün hareketsiz olup sonraki günlerde hissettirdi kendini yine öyledir inşallah çünkü dünden beri paşamız yine hareketsiz sence tecrübeli bir anne olarak
bu durumum normal mi perşembe dr a gidicem allahım korusun kuzucuklarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?