2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldinn... esranın iyi olmasına çok sevindim ... Özleme sevindik ... Awsharın annesi korktuğumuz gibi değilmiş iyi olacak inşallah .atladığım varmı .bilemiyorum Dortiden dolayı hep kafalar karışık . diğer arkadaşlardanda hayırlı güzel haberler gelir İnşallah ...

A.S
hepinizin selamını tekrar iletirim
amin amin inş.
bundan sonra neşeli günlere döneriz inş. hep birlikte
aramızda birinin sıkıntısı olduğunu bildiğimde inanın espri bile yapamıyorum:97:

inşallah canım o günlerde gelir bol bol tepik yeriz çok istiyorum kuzumu net bir şekilde hissetmeyim rabbim en kısa sürede herbirimize hissettirsin bu güzel duyguyu

cümleten hoşbulduk arkadaşlar... 20 haftalık hamileyim, bi oğlum olacak inşallah.

hoşgeldin canım..sanırım bizim tarihlerimiz yakın..
turkocum iyi olmana çok sevindim..maşallah oğluna tepikleri basıyor demek.
ciesraya da cok sevindim

dorti içimize dert oldu..aklımdan çıkmıyor..bir mucize olur inşallah

kızlarr bende kurşuni kremli böyle ebruli ip aldım birazdan bundan başlıyacagımm öteki yelegi bitirdimm bu defada bundan olsu badıyle gömlekle falan iyi giderr yapınca bitmişini gösteririm sizee sizde boş durmayım çok zevkli birsürü elbise aldım şimdiden ama elimde örmek kadar zevk verei yok kendi emeginizi giydireceksinizz çok hoşuma gisdiyor yapmasıı benim

kızlarr bende kurşuni kremli böyle ebruli ip aldım birazdan bundan başlıyacagımm öteki yelegi bitirdimm bu defada bundan olsu badıyle gömlekle falan iyi giderr yapınca bitmişini gösteririm sizee sizde boş durmayım çok zevkli birsürü elbise aldım şimdiden ama elimde örmek kadar zevk verei yok kendi emeginizi giydireceksinizz çok hoşuma gisdiyor yapmasıı benim Eki Görüntüle 114483 Eki Görüntüle 114484

bugün haber alamadığımız
baharnaz ve blue-sky kaldı :97:
evet canım ya bende özellikle baharnazı merak ediyorum bugün 4 lü sonucunu alıcaktı inşallah güzel haberlerle döner bize blue- sky arkadaşımızda kuzusu da iyidir inşallah

canım ne güzel elinden geliyor yapıyorsun becerikli annne olmak ne güzel bende çok özeniyorum ama hiç kabiliyetim yok bu konuda örnekler çok hoş el memği göz nuru gibisi varmıdır ne güzel zevkle yaparsın furkan paşaya

inşallah canım o günlerde gelir bol bol tepik yeriz çok istiyorum kuzumu net bir şekilde hissetmeyim rabbim en kısa sürede herbirimize hissettirsin bu güzel duyguyu
amin canımm ama yakında hissetmeye başlayacaksın inşallahh yüregin kalkacakk ama benden söylemesii :)))

sağol canımmm ewet tarihle r yakın benimki sezeryanla oldugu için doktorumla konuştuk herşey yolunda giderse 23 nisanda alınacak inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum valla sende bebişte iyisiniz işallahh çıkmadan bir sorayım dedimm

kızlar
ben bu sabah elevite başladım
kahvaltıyla beraber aldım
ancak o kadar şiştimki sanki bir koyun yemiş gibiyim
aranzıda elevit içen varsa nasıl kullandığını söyleyebilirmi bana

kızlar

canım bende başladım 1 hafta oluyor fakat gün aşırı içiyorum.. eğer kullandığın başka ilacın yoksa gece yatmadan önce al derim.. mideyi o zana rahatsız etmiyor ya da akşam yemeğinden 1 saat sonra..

kızlar

canım ben kullanıyorum yatmadan önce taze sıkılmış portakal suyuyla içiyorum c vitamini ile alınması daha iyi olur emilimi için demişti doktorum akşam içmemin sebebi ise uyku yapması sabah içtiğimde yatak beni tekrar kendine çekiyordu umarım yardımcı olur yazdıklarım

kızlar

ben eleviti kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum aslında dr um kilo aldım diye gün aşırı içmemei söyledi ama ben bebeğim iyi beslensin diye hergün içiyorum bazıları akşam yatmadan içiyormuş ben sabah içiyorum

kızlar

ben tok karnına alıyorum ... bazen kahvaltıdan sonra .. bazen akşamüstü ...

ben kaç aydır kullanıyorum eleviti ... artık 2 günde 1 taneye düşürdü doktorum

kızlar

Ben Sürekli Kullanıyorum Canım
Sabah Kahvaltıdan Hemen Sonra İçiyorum
Ne Şişlik Nede Kabız Yapmadı Bana

sanırım içinde demir var diye portakalo suyu ile önerdi doktorun .. uyku yapıyorsa bende akşamları içeyim artık ....belki daha rahat uyutur beni

Cok sukur Ciesra arkadasimiz iyimis,
Saolasin Semaysem arada köpru vazifesi goruyorsun canim
Konustugunda tekrar selamimizi iletirsin, cok iyi baksin kendisine, kuzucugu onu birakmicak guvensin ona

Baharnaz ve Blue Sky arkadaslarimizi bende merak ediyorum. Blue nun evinde net yoktu bildigim kadariyla, modemini bekliyordu gelicekmis bugun yarin...isyerinden normalde seslenirdi ama,,,duymadik bir iki gundur ondanda bir ses. Umarim hersey yolundadir bu arkadaslarimiz icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…