deren merhaba
ciesra dan heber getirdim size
biraz önce aradı
iyiymiş kendisi evde yatıyor
sabah dr gitmiş dr.10 gün daha rapor vermiş
ilaçlara devam edicek
hepinize çok selamı var
nete giricem ama oturmamam gerekiyor o yzüden giremediğini söyledi
deren senin özel mesajınıda ilettim
onunda sana çok selamı var
hoşgeldin canım ciesra nın iyi olmasına çok sevindim umarım bu topikte bundan sonra hep güzel haberler alırız bitisn artık bu sıkıntılar allahım kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın canım görüşünce bizlerden bol selam söyle ciesra ya
inşallah canım o günlerde gelir bol bol tepik yeriz çok istiyorum kuzumu net bir şekilde hissetmeyim rabbim en kısa sürede herbirimize hissettirsin bu güzel duyguyucanım hiç endişe etme o haftalarda normal daha küçük oldugu için her oynayışını hissedemezmişsin bend ehada önceki haftalarda öyle oluyorum bikaç günd ebir hissediyordum ama endişelenmedim ormal güç getiremiyor daha küçük hassettiremiyor kendini ):)))
canımm biraz daha bekle annesii yakında tekmeleri basacak hergün az sabır et boşu boşuna dert et me çok normal canımm bebişin çok iyidirr merak etme doktorunda söylecek bunları göreceksinn
ogluşun yakında acısını çıkarırr bol bol tepikler gör sen :))
cümleten hoşbulduk arkadaşlar... 20 haftalık hamileyim, bi oğlum olacak inşallah.
evet canım ya bende özellikle baharnazı merak ediyorum bugün 4 lü sonucunu alıcaktı inşallah güzel haberlerle döner bize blue- sky arkadaşımızda kuzusu da iyidir inşallahbugün haber alamadığımız
baharnaz ve blue-sky kaldı :97:
canım ne güzel elinden geliyor yapıyorsun becerikli annne olmak ne güzel bende çok özeniyorum ama hiç kabiliyetim yok bu konuda örnekler çok hoş el memği göz nuru gibisi varmıdır ne güzel zevkle yaparsın furkan paşayakızlarr bende kurşuni kremli böyle ebruli ip aldım birazdan bundan başlıyacagımm öteki yelegi bitirdimm bu defada bundan olsu badıyle gömlekle falan iyi giderr yapınca bitmişini gösteririm sizee sizde boş durmayım çok zevkli birsürü elbise aldım şimdiden ama elimde örmek kadar zevk verei yok kendi emeginizi giydireceksinizz çok hoşuma gisdiyor yapmasıı benim Eki Görüntüle 114483 Eki Görüntüle 114484
amin canımm ama yakında hissetmeye başlayacaksın inşallahh yüregin kalkacakk ama benden söylemesii :)))inşallah canım o günlerde gelir bol bol tepik yeriz çok istiyorum kuzumu net bir şekilde hissetmeyim rabbim en kısa sürede herbirimize hissettirsin bu güzel duyguyu
hoşgeldin canım..sanırım bizim tarihlerimiz yakın..
turkocum iyi olmana çok sevindim..maşallah oğluna tepikleri basıyor demek.
ciesraya da cok sevindim
dorti içimize dert oldu..aklımdan çıkmıyor..bir mucize olur inşallah
bugün haber alamadığımız
baharnaz ve blue-sky kaldı :97:
inşallah onlardan da iyi haber gelir Allahım ......
kızlar
ben bu sabah elevite başladım
kahvaltıyla beraber aldım
ancak o kadar şiştimki sanki bir koyun yemiş gibiyim
aranzıda elevit içen varsa nasıl kullandığını söyleyebilirmi bana
kızlar
kızlar
kızlar
kızlar
canım ben kullanıyorum yatmadan önce taze sıkılmış portakal suyuyla içiyorum c vitamini ile alınması daha iyi olur emilimi için demişti doktorum akşam içmemin sebebi ise uyku yapması sabah içtiğimde yatak beni tekrar kendine çekiyordu umarım yardımcı olur yazdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?