2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar

Birçok arkadaşın beni merak ettiğini biliyorum saolun kızlar Dualarınız için Allah razı olsun.
Durumumu özetleyeyim.
Ayrıntılı ultrasondan sonra 4lü testim yapıldı Dr Bebeğin kalbinde ışık gördüğünü söylemişti. Bunu yazmıştsım sanırım. Down Sendromu riski pozitif çıktı dr Amnio önerdi 1:181
Bu arada TSH ım çok düşük. bu durumda olan varmı? Lalehan seninmi düşüktü ilaç kullanıyormuydun dra gidiyormusun? bu konuyla ilgili
Tansiyon ilacı kullanıyorum fakat çarpıntılarım oluyor nabız yüksek dr Kardiyolojiye görünmem gerektiğini söyledi şimdi dr arayışlarım devam ediyor. Erken doğum riski ve anne olarak bazı risklerimden bahsetti. buralara girmiycem.
Tavsiye edeceğiniz bir kalp dru varmı Özelmuayehanesi olan devlet hastaesinde de çalışan bir hoca olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca Avrupa yakasında Rıza Madazlıda başka riskli gebelik druna giden varmı yazarsa sevinirim.

Selam kızlar

Birçok arkadaşın beni merak ettiğini biliyorum saolun kızlar Dualarınız için Allah razı olsun.
Durumumu özetleyeyim.
Ayrıntılı ultrasondan sonra 4lü testim yapıldı Dr Bebeğin kalbinde ışık gördüğünü söylemişti. Bunu yazmıştsım sanırım. Down Sendromu riski pozitif çıktı dr Amnio önerdi 1:181
Bu arada TSH ım çok düşük. bu durumda olan varmı? Lalehan seninmi düşüktü ilaç kullanıyormuydun dra gidiyormusun? bu konuyla ilgili
Tansiyon ilacı kullanıyorum fakat çarpıntılarım oluyor nabız yüksek dr Kardiyolojiye görünmem gerektiğini söyledi şimdi dr arayışlarım devam ediyor. Erken doğum riski ve anne olarak bazı risklerimden bahsetti. buralara girmiycem.
Tavsiye edeceğiniz bir kalp dru varmı Özelmuayehanesi olan devlet hastaesinde de çalışan bir hoca olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca Avrupa yakasında Rıza Madazlıda başka riskli gebelik druna giden varmı yazarsa sevinirim.

Hepinize tek tek teşekkür derim.

kızlar
ben bu sabah elevite başladım
kahvaltıyla beraber aldım
ancak o kadar şiştimki sanki bir koyun yemiş gibiyim
aranzıda elevit içen varsa nasıl kullandığını söyleyebilirmi bana

canım bende akşam yatmadan önce içiyorum doktorum süt grubuyla almazsan daha iyi olur emilimi açısından demişti bilgin olsun

kızlar bu yazıcaklarım ıstanbulda oturan annelerı ılgılendırıo daha çok.duymussunuzdur CHİCCO adlı markayı tuzlada chıcco depo gunlerı yapılıomus bebek kıyafetlerı bakım urunlerı sandalyeler arabaları hepsı satılan yer ve en az yüzde 50 indirimli satılıomus depodan tabı 3 ayda fln bir acılıomus ve kayıt yaptırmanız gerekıomus cep telefonunuza msj atıolar depo gunlerı başladı dıe ilgilenen olursa 0212 444 24 42 i arasın kaydını yaptırsın zaten nette arastırırsanız yorumları görursunuz 5 tl ye badiler alanlar 20 tl ye bot alanlar .... ben kaydımı yaptırdım kasım da ve aralıkta daha acmamıslar ocak gıbı acılabılr dıolar ilgilenenlere duyrulurrr

canım hoşgeldin seni çok merak ettik bence A.S. yaptırt aklınızda şüphe kalmasın inşallah AS temiz ıkar bende tiroit hastasıyım her gün aç karnına ilaç kullanıcam muhtemelen sana da i,laç verecektir dr un çarpıntıların tiroit lede ilgili olabilir çünkü ben o çarpıntıları tiroidim düzgün çalışmadığında hissediyordum inşalllah sonuçta herşey senin ve bebeğin için güzel olur yinede bir kardiyoloğa git canıım allah yardımcın olsun

birşey değil ne demek
ben 3.köprü kurulana kadar geçici köprü vazifesini seve seve görürümm
bu arada elevitle ilgili cvp veren arkd.çokkk teşk.ederimm
dr elevit ve ferro sanol verdi
ferro sanol portakal suyuyla içilmesi tavsiye ediliyo
eleviti kahvaltıdan 1 saat sonra
amma velakin ben şiştimm bu gidişle ben hergün içemiycem bunu
ayrıca 20.haftadan itibaren aksatmadan hergün elevit ve demir ilacı olan ferro sanolu mutlaka kullanmamız gerekiyor

Durumumu özetleyeyim.

Hepinize tek tek teşekkür derim.[/QUOTE]
benımde ayrıntılımı 27 aralıkta rıza madazlı yapacak senınkını de mı rıza bey yaptı memnun kalmadın mı... allah yardımcın olsun canım bakalım bızlerın nasıl gecıcek ayrıntıları benımde gözümü çok korkutuo bu muayene nedense:18:

meraba kızlar

bu ara vitamin ve demir ilaçları konuşuluyor,ben gynoferon kullanıyorum ama bütün demir ilaçları aynı,karnımı sertleştiriyor çok aşırı şişkinlik ve kabız yapıyor. bende arada bir kullansam acaba bi sorun olurmu,vitaminide aynı sekılde ıkı gunde bir alıyorum.

baharnaz ben dün as oldum,korkulacak hiç birşey yok canın o kadarda yanmıyor zaten cok kısa bir işlem,4 5 ay içinde şüpheyle gezmektense yapıp kurtulmak daha iyi

Aral saol canım sen TSH için hangi dra gittin seninkidemi çok düşük çıktı ?

Lover ben Rıza madazlıya gitmedim

benımde ayrıntılımı 27 aralıkta rıza madazlı yapacak senınkını de mı rıza bey yaptı memnun kalmadın mı... allah yardımcın olsun canım bakalım bızlerın nasıl gecıcek ayrıntıları benımde gözümü çok korkutuo bu muayene nedense:18:[/QUOTE]

BAHARNAZ
hoşgeldinn
nasılsın
amniyo yaptırıcakmısın..yaptıracaksan ne zaman yapılacak...
tsh için bildiğim bir dr var ama ssk okmeydanı hastanesinde
baharnaz araştırma vs derken vakit kaybetme
bir yerden başla canım benimm
diğer özel konulara gelince allah ne sıkıntın varsa yardımcın olsunn

rıza madazlıyı hiç duymadım canım benim
keşke elimden gelen bişey olsada yardımcı olsammm

canım benim.. tekrar geçmiş olsun 3 lü testin düşük çıkmış evet 1:181 riskli ama şunu sakın unuma 3 lü teste yanılma payı daha fazla ve daha yüksek kalbini ferah tut.. 2 li testin yanılma payı 3 lü ye göre daha azmış.. amniyosentezde çok kolay bi işlem inan hissetmeyeceksin bile,tabi sen istiyorsan yaptıracaksın,içimde soru işaretleri kalmasın diyorsan yaptır canım.. ikalp doktorunada görün tabi benim arkadaşımın 9 ay çarpıntısı oldu doktorada gitti bişey çıkmadı inşallah sendede çıkmayacak canım benim..araştırma hastanelerinde çalışan kalp doktorları çok ii oluyor araştır iyice..bu arada riskli gebelik uzmanı istanbulda atıl yüksel vardı ben mail atmıştım cevaplamıştı fiyatının çok uçuk olduğunu duymuştum fakat oda amniyosentez önerecek...
canım umarım çabucak atlatırsın bu sıkıntılarını allah hepimizin yardımcısı olsun ...

semaysem saol canım

AS kararsızım yapılacaksada birkaçgün içinde yapımalıymış 20.haftada son oluyor
Senin bahsettiğin dr kim yazarsan memnun olurum hangi bölüm?

çok geçmiş olsun baharnaz ..evet cnm merak ettik tabiii ...İnşallah herşey sırayla yoluna girer... bende de hamileliğin ilk 3 ayında troid probl çıktı ..çok çalışıyordu..sonra doktor günde ya 4 öğün ... mısır ekmeği +yoğurt yada mısır gevreği +süt ye dedi .. 2 sinin toplamı 4 öğün olsun ... 15 gün sonra tahlillerde düzeldi Allaha şükür . troid çok çalışınca çok enerji kaybı oluyormuş .. bu öğunler halsizlik ve enerji kaybını kapatıyormuş ... tabi canım doktoruna sormadan hiçbirşey deneme genede sen ..başka rahatsızlıkların var çünkü ..ben bilgi olarak vereyim sadece

çok saol paylaştığın için .. CHİCCO ürünleri çok güzel ama çok pahalı ... bu güzel bir fırsat bizler için

Aral saol canım sen TSH için hangi dra gittin seninkidemi çok düşük çıktı ?

Lover ben Rıza madazlıya gitmedim

canım benim ki haşimato tiroid yani ani iniş çıkışları var ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor ben endokrinciye gidiyordum tabi bulunduum şehirde sen istanbuldasın daha iyi imkanların var iyi bir endokrinci araştır ve git canım inşallah herşey yolunda gider senin ve bebeğin için

semaysem saol canım

sende sağol
kızkardeşim bu yaz doğum yaptı...
onun troit problemi var hamilelikte bazen çok yüksek bazen çok düşük oluyodu
hamileykende tsh için ssk dan bir dr tavsiye ettiler
onun kontrolünde tsh normal değerlere çıkmıştı
biraz bekleyebilirsen sana o dr ismini öğrenip verebilirim

semaysem saol canım

canım evet amniyosentez için hemen karar vermen lazım 20. haftaya kadar yapılıyor.. peki kalbindeki ışık ayrıntılıda çıktı demii doktorun nediyor ? bence hemen yarın riskli gebelik uzmanına git o ne dicek bakalım ayrıca amniyosentez için geç kalmamış olursun..
aralın da dediği gibi troid bezlerinin çok çalışması ya da az çalışması çarpıntı yapıyor ilaç içince düzene girecektir.

NEVRAA saol canım süt kansızlık yaptığı için sadece haftada bikaç kez var ama bakalım nolcak
sen TSH için kime gittin? Kalple ilgilimi bu TSH?

baharnaz geçmiş olsun canım
topiğe girmeyınce evet merak ettik
tsh konusuna gelince bnm ki yüksek çıkıyor genelde
ama ilaç dozuyla ayarlanıyor..dönem dönem de düştüğü oluyor
en yakın zamanda vakit kaybetmeden endokrin uzmanına git
ve tsh t4 anti tpo anti tg kan değerlerini ölçtür
kalp çarpıntısı tsh düşük olduğunda etki yapabilir
bende de oluyor zaman zaman
tsh bebğin gelişimini etkliyor önmli bu noktada
ama kontrol altına alınınca düzeliyor önmli olan vaktinde gitmek
çoğu hamilelikte tsh hormonları az ya da fazla çalışabilir
merak etme dr. kontrolunde inş. düzelir
ama en önmli ilacı stres yapmaman..
sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz
dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…