2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

NEVRAA saol canım süt kansızlık yaptığı için sadece haftada bikaç kez var ama bakalım nolcak
sen TSH için kime gittin? Kalple ilgilimi bu TSH?

canım TSH tiroit hormonu gebelikte daha çok çalışıyor eğer az çalışıyorsa demek ki ilaçla takviye yapılması gerekir kalple ilgisi yok bence çarpıntıların bu hormonun düşüklüğünden kaynaklanıyor

Merhaba Baharnaz cokk gecmis olsun dilerim tum sonuclarin temiz cikar..bizim burda bir hastane var kalp uzerine ve herkes cokk memnun..mehmet akif ersoy kalp damar hastanesi..devlet hastanesi..eger dusunursen ve istanbul'daysan sana adresini yollarim..

Baharnaz cim, cok sukur bir sesini duyduk,elbetteki cokmerak ettik senide.
Umarim bu saglik problemlerin biran evvel yoluna girer. Bebeginin sagliginin onemli oldugu gibi seninde sagligin cok onemli canim. Hicbir sekilde ihmale gelmez.

AS icin karar vermekte zor, icin rahatsa yaptirmayabilirsinde, bende sahsen cok taraftari degilim.
Insallah en kisa surede isin ehli bir doktor bulur sagligina kavusursun canim.
Rabbim yardimcin olsun canim. Bizlerin birbirimize dua etmekten baska birbirimize faydasi olamiyor malesef.

NEVRAA saol canım süt kansızlık yaptığı için sadece haftada bikaç kez var ama bakalım nolcak
sen TSH için kime gittin? Kalple ilgilimi bu TSH?

ben bahçeciye gidiyorum ... herşeye bakıyorlar orada ... ..hamileleikte gıda +beslenme diyet uzmanı var ... ölçüm yapıyor tüm vücüda ...TSH benimde çok düşük çıkmıştı . 0.15 diye hatırlıyorum
kalple ilgisi yok ... boynumuzda bademciğin yanında 2 tane bez var onların çok çalışması ile alakalı ..

Cerenliyağmur canım bakalım hayırlısı AS de kararsızım

lalehan anladım düşüklüğede bir ilaç vardır belkide bebeğin gelişiminden dolayı erken doğum ihtimalinden de söz etti drum suda olmaktansa su dışında olması bazen daha sağlıklı oluyor dedi.
Ben gelişimini TSH değilde daha çok tansiyonum etkiliyor diye düşünüordum ama ş,imd nette bakıyorumda erken doğuma sebepmiş TSH.
çoğunuzun yüksek o yüzden ilaç alıyorsunuz peki benim düşük ben napcam?

yarın bir hastaneye gitmek

hazal Ben başakşehirdeyim sanırım o hastanede bu taraflarda ama tam nerde bilmiyorum işte sen gittinmi memnun kaldınmı?

kızlar benim şuan otururken birden üst dudağım kaşındı .. kaşımamla .. kocaman bir uçuk belirdi ... 1 saat önce hiçbirşey yoktu .. aynaya baktım iyi biliyorum ... sanırım bugün çok etkilendim çok üzüldüm dortiden VE bebeğinin kıpırtılARINDAN .ve diğer rahatsızlanan arkadaşlardan ... yarında test sonuçlarım çıkacak yaa.. o da üstüne ....
ondan oldu sanırım ...

canım benimde müthiş bir başağrısı başladı normalde başımın ağırdığını pek bilmem şuan taşıyamıyorum ... aynen bende çok etkilendim canım ya,, rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

tsh ister yuksek olsun ister düşük dr. lar bunu ilaç dozuyla normal seviyeye getirmeye çalışıyorlar
ama ilacın dozu önmli.. tsh normal seviyede olunca korkacak bşey yok...bnm rahatsızlığım haşimato hipotroidi ve ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım..bunun için sürekli kan tahlili oluyorum...tsh nin durumuna göre ilaç dozu ayarlanıyor...
troid hormonları vucudun tüm organlarını etkiliyor maalesef..özlellikle kalp beyın ve yumurtalık üzerinde etki yapar tedavi edilmedikçe...
aslında şimdi her kadın doğum uzmanı ne oursa olsun ilk başta kan tahlilinde tsh yi ölçmek zorunda
tüp bebek tedavisinde bile tsh gözönünde bulunduruluyor...
yani hem önmli bir rahatszılık hemd etedavisi var çok şükür
vakit kaybetmeden enokrin uzamnına görün derim
herşey yoluna girecek inş....fazla stres yapmamaya çalış...hormonları çok etkiliyor çünki

Nevra seninde 3 lü test sonnuçlarınmı çıkacak?

semaysem saol canım

AS kararsızım yapılacaksada birkaçgün içinde yapımalıymış 20.haftada son oluyor
Senin bahsettiğin dr kim yazarsan memnun olurum hangi bölüm?

BENCE hiç düşünme yaptır bu şüpheyle 4 ay daha çekılmez olur sana bak yaptıran arkadaslardan hiç de korkulcak bişi olmadıgı yazıo emın ellerde yaptır yeterkı

Lalehan bende haşimato rahatsızıyım sen günlük ne kadar doz alıyorsun hangi ilacı kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…