2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canm yakınız birbirimize birkaç güne hissettirir annesi kendini sana o merak etme iyiden iyiye bende haftay adüzenli hissetmeyi bekliyorum artıkım... Kendine sticker yapsana canım....

ne için yapıyım canım :26: anlamadım bende düzenli hissetmek istiyorum artık heralde ilk bebeğim olduğu çin oynuyosada ben hissetmiyo olabilirim bakalım yarın kontrole gidip görücem 4 ocaktada detaylı usg var inş güzel şeyler duyarım drden

görmemiş olması imkansızz
büyük ihtimalle tanımadığı içün 2.plan aattı beni neyse sağlık olsun
teşk ederim bilgi verdiğin için
çok çok geçmiş olsunnn
allahım yaww
allahımm hepimiz önce sana sonra dr eline emanetiz...
allahım sen bizi yanlış teşhislerden koru yarabbimmm

günaydın canım maşşah oğluşuna ardacık annenin uyanmasını bekliyor demekki acıkmıştır oğluşun annesi
saol kuşummm. aynen uyanmamı bekliyor sıpa ne tatlı oluo ama
saool canım benim çok korktum az kalsın korkudan bebeğimi düşürcektim. bi de adam prof. nasıl sinir oldum.Allah hiç birimize yaşatmasın.
GÜNAYDIN
nasılsın
dün sana yazdım ama cvp alamadım
bi problemin varmış anlamadım ne olduğunu
kötü bişeyyoktur inş.
canım dün cevap yazdım eski sayfalarda ama görmemişsindir. dün öğrendim sen SUBARUymuşsun
dün karın ağrısı ile doktora gittim kendi doktorum telde düşüyodur bebek dedi. hastaneye bi gittim ishalden olmuş. korkudan elim ayağıma dolaştı
canım sanada geçmiş olsun korkutmuş seni hain doktor

benim tosun yemek yemeden hiç kımıldamıyo tam tosun yani
saol hayatım doktoruma uyuz oldum ya adam gibi bi doktor bulamadım ben. oyy yirim tosununuuuuu

alınma hayatımmmm ben cevap veriommmda şuan kayınvalidemlerdeyim ameliyatlı sürekli ona bakıorum ondan geç cevap yazıorum

sen sağol canım..inan moral vermek bir yana tamamen içimden geçen hisleri söyledim.aylar sonra bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın zaman şimdi kendine yaptığın bu stres ve üzüntü için gülüp geçiceksin..
ben iyiyim ama bebiş nasıl bilmiyorum,1 aydır görmedim,yarın kısmetse.inşaallah hayırlı haberler alırız..

Canm hepmzin allta gebelk takibini gösteren şeritlerden demiştim... inşallah iyi geçer detaylı ultrasonun canım . Benimde ilk gebeliğim....belkide evet biz pek anlamıyor olabiliriz oynadılarını...

merhaba güzel annelerrrrr

canım benim merhabalarrrrrrr...............

s

çok geçmiş olsunnn
valla baya bi eskilere baktım ama görmemişim demekki
neyse önemli olan senin burda olman ve iyi olmann
allahım yaww
ne kadar kolay söylüyolar değilmi düşüyodur diye hepsimi ruhsuz oluyo bunların
kayınvalidene çok geçmiş olsunn
allah onada sanada güç kuvvet versin
dikkat et kendine

Semaysem zonoxla ilgili cevap yazdım sanaaaaaaa.........Ama zonoxda gelmiş zaten.....
canım saol bilgilendirmen için mesajlara yetişemiyorum kayınvalideme bakıorum arada bakıorum nete.

merhaba güzel annelerrrrr
hoşgeldin canım

öylel tatlım dün ağlama krizine girdim. az kalsın korkudan düşücekti. mideme kramp girdi. Allah doktorların eline düşürmesin inanılmaz hissiyatsızlar:95: sen nasılsın canım miniğimiz nasıll:82:

KIZLAR
bişey sorucammm
ben kızıma sepet beşik aldım
krem renginde ve örtüleride krem rengi
pembe yada mavi olmasın dedim sonradan bi bebişim daha olurs onada kullanmak istedimm
şimdiiii
ben beşiğimi pembiş bişeylerle süslemek istiyorum
ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Zonoxcum dıkkat et kendıne.yorma kendını.zaten bu streslerden hep bebeklerımız etkılenıyo.ben zaten zavallı bebegımı ıkı aydır cok uzdum.halada uzuntum bıtmıyor ıste.hem ıyıyım hem kotuyum.ama ınsallah artık tamamen ıyı olacagım ve sızlerıde sorunlarımla uzmeyecegım ınsallah.sanada cok cok gecmıs olsun canım

canım dün büyük bir korku atlatmışsın geçmiş olsun allhım bu dr lar ne kadar ruhsuz birde hastalarını karıştırması hiç hoş olmamış eskiden türk filmlerinde boşuna tiye almamışlar bu hasta raporu karıştırma olayını yani burası türkiye her an her şey olabilir dikkatli olmalıyız canım kayınvalidene de çok geçmiş olsun allah şifa versin kendini fazla yorma

hayırlı olsun canım.bence pembe tonlarda muzıklı syelreden alabılırsın.hanı besıklerın ustune takılan muzıklı oyuncaklar varya.pembe yastıklar olabılır.besıgın kenaarlarına pembe tülden kurdaleler yapabılırsın.

merhaba güzel anneler..bilmem benide aranıza alırmısınız geç katılıyorum sizlerin yanına..daha önce 3 kez kayıp yaşadım ben kimseyi üzmek istemedim tekrar kaybedersem diye..
topiğinizi takip etmeye çalışıyorum sürekli ama hızlı ilerliyor maşallah..
tanıtıyım kendimi azıcık..25 yaşındayım,sat 18 ağustos,doğumum mayıs 20 gibi,kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum..ikili testim çok güzeldi genede üçlü yaptırim dedim afp 0.86 mom güzel çıktı ama trizomi 21 1:405 çıktı iki dr gösterdim sorun yok güzel dediler ama rahat edemedim 4 lüde yaptırdım 22 sinde alıcam kısmetse..yaptıran varsa yorumlarsa sevinirim..
benden haberler böyle umarım herkes iyi olur ve allah bebeklerimizi sağlıkla bize kavuşturur hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…