Canm yakınız birbirimize birkaç güne hissettirir annesi kendini sana o merak etme iyiden iyiye bende haftay adüzenli hissetmeyi bekliyorum artıkım... Kendine sticker yapsana canım....
canım benim atlamıştır belki görmemiştir alınma sakın...Zonox dün doktora gitti ya amniyo sıvısına bulanık demiş doktor önce ..Sonra evdeyken eleviti içmiş sabah kahvaltıdan sonra kramp girmiş karnına doktoru düşük olabilir demiş korkutmuş kızı ishalmiş ama iyiymiş şimdi.. Merak etme güzelim....
saol kuşummm. aynen uyanmamı bekliyor sıpa ne tatlı oluo amagünaydın canım maşşah oğluşuna ardacık annenin uyanmasını bekliyor demekki acıkmıştır oğluşun annesi
saool canım benim çok korktum az kalsın korkudan bebeğimi düşürcektim. bi de adam prof. nasıl sinir oldum.Allah hiç birimize yaşatmasın.Arkidişler günaydınnnnnnnnnnnasılsınız bakim...
Zonox çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha öyle korku yaşatmasın sana.... bu arada sen zaten günde 10 bardak su içmiyomuydun dahamı fazla iç dedi doktorun....
Canım sabahları benim minnoşumda tekmeliyo anasını ben uyanınca bide gün içinde öğlenleri içimde yuvarlanıyo:))Rabbim nazarlardan korusun....
canım dün cevap yazdım eski sayfalarda ama görmemişsindir. dün öğrendim sen SUBARUymuşsunGÜNAYDIN
nasılsın
dün sana yazdım ama cvp alamadım
bi problemin varmış anlamadım ne olduğunu
kötü bişeyyoktur inş.
saol hayatım doktoruma uyuz oldum ya adam gibi bi doktor bulamadım ben. oyy yirim tosununuuuuucanım sanada geçmiş olsun korkutmuş seni hain doktor
benim tosun yemek yemeden hiç kımıldamıyo tam tosun yani
kızlaarrr
zonox un nesi var
dünden beri ısrarla ona nesi olduğunu sordum
oda aynı ısrarla bana cvp vermedi
isim değiştirdim beni tanımadığı için yazmıyo sanırım öyle umuyourm
yoksa çok feci alınıcam
canım benım hosgeldın.cok ıyı soylemısıın bnde aynı seyı dusunuyorum ama seytan durtuyor ıste.ama gercekten bebegım saglıklı rabbıme sukur.sen nasılsın canım.çok sagol moralımı duzelttın
ne için yapıyım canım :26: anlamadım bende düzenli hissetmek istiyorum artık heralde ilk bebeğim olduğu çin oynuyosada ben hissetmiyo olabilirim bakalım yarın kontrole gidip görücem 4 ocaktada detaylı usg var inş güzel şeyler duyarım drden
merhaba güzel annelerrrrr
Canm hepmzin allta gebelk takibini gösteren şeritlerden demiştim... inşallah iyi geçer detaylı ultrasonun canım . Benimde ilk gebeliğim....belkide evet biz pek anlamıyor olabiliriz oynadılarını...
nerden yapabilirim onu canım
ssaol kuşummm. aynen uyanmamı bekliyor sıpa ne tatlı oluo ama
saool canım benim çok korktum az kalsın korkudan bebeğimi düşürcektim. bi de adam prof. nasıl sinir oldum.Allah hiç birimize yaşatmasın.
canım dün cevap yazdım eski sayfalarda ama görmemişsindir. dün öğrendim sen SUBARUymuşsun
dün karın ağrısı ile doktora gittim kendi doktorum telde düşüyodur bebek dedi. hastaneye bi gittim ishalden olmuş. korkudan elim ayağıma dolaştı
saol hayatım doktoruma uyuz oldum ya adam gibi bi doktor bulamadım ben. oyy yirim tosununuuuuu
alınma hayatımmmm ben cevap veriommmda şuan kayınvalidemlerdeyim ameliyatlı sürekli ona bakıorum ondan geç cevap yazıorum
canım benim atlamıştır belki görmemiştir alınma sakın...Zonox dün doktora gitti ya amniyo sıvısına bulanık demiş doktor önce ..Sonra evdeyken eleviti içmiş sabah kahvaltıdan sonra kramp girmiş karnına doktoru düşük olabilir demiş korkutmuş kızı ishalmiş ama iyiymiş şimdi.. Merak etme güzelim....
canım saol bilgilendirmen içinSemaysem zonoxla ilgili cevap yazdım sanaaaaaaa.........Ama zonoxda gelmiş zaten.....
hoşgeldin canımmerhaba güzel annelerrrrr
s
çok geçmiş olsunnn
valla baya bi eskilere baktım ama görmemişim demekki
neyse önemli olan senin burda olman ve iyi olmann
allahım yaww
ne kadar kolay söylüyolar değilmi düşüyodur diye hepsimi ruhsuz oluyo bunların
kayınvalidene çok geçmiş olsunn
allah onada sanada güç kuvvet versin
dikkat et kendine
canım saol bilgilendirmen içinmesajlara yetişemiyorum kayınvalideme bakıorum arada bakıorum nete.
hoşgeldin canım
öylel tatlım dün ağlama krizine girdim. az kalsın korkudan düşücekti. mideme kramp girdi. Allah doktorların eline düşürmesin inanılmaz hissiyatsızlar:95: sen nasılsın canım miniğimiz nasıll:82:[/QUOT
amiin amiin
allah doğru inssanlarla karşılaştırsın hepimizi
ben iyiyimm bebişimde çok fıkırdakkkk teyzesi
fıkır fıkır
bazen kendimden şüpheleniyorum
acaba benmi yanlış hissediyorum diye
senin bebişte iyiymiş maşşallahhhh
canım dün büyük bir korku atlatmışsın geçmiş olsun allhım bu dr lar ne kadar ruhsuz birde hastalarını karıştırması hiç hoş olmamış eskiden türk filmlerinde boşuna tiye almamışlar bu hasta raporu karıştırma olayını yani burası türkiye her an her şey olabilir dikkatli olmalıyız canım kayınvalidene de çok geçmiş olsun allah şifa versin kendini fazla yormacanım saol bilgilendirmen içinmesajlara yetişemiyorum kayınvalideme bakıorum arada bakıorum nete.
hoşgeldin canım
öylel tatlım dün ağlama krizine girdim. az kalsın korkudan düşücekti. mideme kramp girdi. Allah doktorların eline düşürmesin inanılmaz hissiyatsızlar:95: sen nasılsın canım miniğimiz nasıll:82:
kızlar
bişey sorucammm
ben kızıma sepet beşik aldım
krem renginde ve örtüleride krem rengi
pembe yada mavi olmasın dedim sonradan bi bebişim daha olurs onada kullanmak istedimm
şimdiiii
ben beşiğimi pembiş bişeylerle süslemek istiyorum
ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?