Herkese meraba 17. haftama girdim ve bu ana kadarda hayattan vazgeçmiş gibiydim hergün ağlıyordum mide problemlerim çok fazlaydı serumlar takıldı derken sonunda sizlerle görüşecek kadar iyi oldum sanırım midem düzeliyor gibi çok az bulantılarım var ve kilorda almaya başladım ve bu haftasonuda bebişimin cinsiyeti belli olacak...çok heyecanlıyım...:
kızlar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz ben tam göbeğimin altında hissediyorum yada bazen sol tarafımda :)
bence senin kızın olacak bestecimm
Canım bazen bende göbek deliğimin çevresinde hissediyorum ama sıklıkla aşağıya doğru vuruyo... Bu arada sen yeni gelmiştin aramıza hoşgeldin....Sağlıklı hamilelikler olsun hepimizinki...........
arkadaşlar ben doktorun verdiği hiçbir ilacı kullanamadım kullandığım anda çıkarıyordum ve suan çok korkuyorum bebeğim nasıl aceba die bu haftasonuda kontrolüm var inş bebeğimin sağlığı iyidir...canım aramıza hoşgeldin. Geçmişler olsun bundan sonra Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah cinsiyetinide öğren bakalım annesi...
Hoşbulduk canım benim......
Maşallah tosununa canım benim benimkide yemeği yiyince ödül tepiğimi veriyo sağolsun aşağı doğru
benimde kızım olacak canım
sağol canım evet bende genelde hep aşağıda hissediyorum tekmelerini özellikle gece yatarken sol tarafıma döndüğüm zaman ama bizimki biraz rahatına düşkün galiba çok nadir hissettiriyo kendini
çevremdeki herkes erkek olacak dio ama bakalım süpriz...:)bence senin kızın olacak bestecimm
arkadaşlar ben doktorun verdiği hiçbir ilacı kullanamadım kullandığım anda çıkarıyordum ve suan çok korkuyorum bebeğim nasıl aceba die bu haftasonuda kontrolüm var inş bebeğimin sağlığı iyidir...
kaçıncı haftandasın canm sen normail olabilir hissetmen ben bilem hergün düzenli hissetmeye başlamadım sayılır çok fazla takılmıyorum o yüzden....uyuyo olabiliyolarmış içimizdeki melekler bu haftlarda uyumayı öğrenmişler hele benimki bana çektiyse fosur fosur uyuyodur içerde
kızlaarrr
zonox un nesi var
dünden beri ısrarla ona nesi olduğunu sordum
oda aynı ısrarla bana cvp vermedi
isim değiştirdim beni tanımadığı için yazmıyo sanırım öyle umuyourm
yoksa çok feci alınıcam
sagol canım.vallahı oyle zor bır seykı.dün bebegımı gorunce şok oldum.guluyor ve oynuyordu.saglıklı rabbıme cok sukur.doktorum kesınlıkle devam dıyor.genetıkcılerde ınsanın ıcıne kurt dusuruyor.o yuzden kafamız cok karıstı canım.ama saglıklı bır bebegıde aldırmak cok kötu olur.boyle bısey yapamam ben zaten
ınan aglamakdan gozlerım sıstı.kız bebek duyunca cok duygulanıyorum.benımde kız.ama bu sıkıntılar benıde bebegımıde cok yıprattı.cok yoruldum hem beynım yorgun hem bedenım.bebegın hayırlı olsun ınsallah kızlarımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alacagız ınsallah
20+3. haftamdayım canım valla ne biliyim artık baya hissetmek istiyorum
çevremdeki herkes erkek olacak dio ama bakalım süpriz...:)
selam kızlar..işyerindeyim ve çok yoğunum ama dorti'ye bişeyler demeden edemiyeceğim..ben tamamen içimden gelen hislerimle söylüyorum ki,karnındaki bebek çok ama çok sağlıklı..doktorunda devam demiş sonuçta.sakın aldırmayı aklından bile geçirme bence.genetikçiler işin hesap kitap bölümündeler,hiç mi yanlış hesap yapamazlar,hiç mi yanıltıcı ölçümler olmaz.tabiki olur ve yanlış hesap bağdattan döner mutlaka..görünen köy kılavuz istemez,senin bebişin hareketli,kalbi atıyo,bütün uzvları tamam..içini rahat tut..devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?