2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sayfada sureklı hata oluyor.bakım sebebıyle ara verıldı dıyor bazende.sızdede oluyomu

aramıza hoşgeldin ..geçmiş olsun .. bendede kan pıhtılaşma probl . var .. iğne oluyorum ..daha önceki kayıplarında bu yüzdenmiydi ?. 4lü yaptırmadım .. daha bugüm 3lünün sonucunu alıcam .... 4lünün zamanı ne zaman bilmiyorumda

Kızlar bu üçlü test kaldırılıyormus.ınsanları bosu bosuna telasa sokuyor bu testler.ama ıkılı test daha ıyıymıs gercekten.uclu kaldırılacakmış

Canım hoşgeldin aramıza allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu canım bendede pıhtılaşma var hergün iğne vuruluyorum bende senin gibi başlarda okuyordum sadece topiği korkudan yazamıyordum seni çok iyi an lıyorum 3 lü normal çıkmış canım çok pimpiriklenme allah korusun allaha emanet yavrularımız 4 lünde güzel çıkar inşallah

bende yatak odasına o sepetlerden alıcam bir tane canım ben pembe örtünün kenarlarını pembe çiçek ve kelebeklerle süslemeyi düşünüyorum:87:

canım senin durumunda bir muamma olmuş. sana bu konuda ne aldır ne aldırma tavsiyesi verebilirim. eğrileri ve doğruları ile Allah yoluna ışık tutsun inşallah. ama tabi ki başka doktorlara gitmektede fayda var. eğer aldırmaya karar verirsen çok geç kalmaman gerek bebeğin günden güne büyüyor. aldırmayacaksan da bebeğinin sağlığı ile ilgili doktorlara görünmende fayda var diye düşünüyorum

canım ben sepet almıcam direkt park beşik alıcam. salonda uyuması içinde kraftın sallanan mini beşiğini alıcam, aynı zamanda mama sandalyesi oluomuş. eşimle soğuklar gelmeden, ben ağırlaşmadan ocak sonuna artık eşyalarını almaya başlıcaz:79:

Kızlar bu üçlü test kaldırılıyormus.ınsanları bosu bosuna telasa sokuyor bu testler.ama ıkılı test daha ıyıymıs gercekten.uclu kaldırılacakmış

benim doktorumda benden 3lü falan istemedi zaten 2linin sonucu daha güvenilrmiş 3lüde onun bi benzeriymiş sadece

özlemcim hoşgeldin canım. saol Allahtan geçmiş oldu çok şükür:87:

herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım başım öyle çok ağırıyor ki napıcam bilemiyorum bu migren mahvediyor beni.15 gün sonra ayrıntılı ultrosona giricem bende çok heyecanlıyım kızımı göriceğim için :) allah hepimizin bebklerini korusun.DORTİ çok sevindim canım ultrosonda herşey normalmiş benim teyzemin büyük kızınada kötü şeyler söylediler başka doktorlara gitti ve diğerleri gayet sağlıklı dedi testi kötü çıkmıştı onun şimdi 12 yaşında kızı turp gibi maşallah

Canım geçmişler olsun ama bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.......

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine............

Kızlar siteye sinir oldum yaklaşık bir saattir giremedim ya bakım var yazıyo artık düzeltsinler bu siteyiiiiiiiii. Zaten çok yavaş...

Meraba hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inş çok şirin bebeğin olur....benim gördügüm kadarıyla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 li testi yaptırdım bu hafta sonuda 3 lü testi yaptırıcam inş hersey yolunda gider ....bebişinede slmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…