2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım bu kez herşey güzel olacak merak etme

benim doktorumda benden 3lü falan istemedi zaten 2linin sonucu daha güvenilrmiş 3lüde onun bi benzeriymiş sadece
evet benim doktorumda 2li test dedi ama 3 lü testide yapalım dedi yaptırmaktada yarar var diye düşünüyorum ....en azından içimizdeki şüpheler biter..

AYY seninki daha bi başka güzel olur pembe örtüleriyle
kelebek süsleri iyi fikir teşk ederim
inş.biyerlerde bulurum

pardon canım ya pembe tül demişim krem rengi örtünün üstüne yapıcam pembe kelebek ve çiçek böyle yapışkanlılar var onlardan alıcam arkası yapışkanlı yada iğnelilerde olabilir

hoşgeldin canım.. inşallah as de rahat geçer... neyse atlattın çok şükür sıkıntılarını dilerim tekrarlamaz..
hosbuldum cerencıgım..
ayyy ıns tatlım...yenı haber verdıler yarın ıcın dr randevu verecekmıs sukur....
allahım kım zordaysa yardım etsın elınden tutsun ıns...rabbıme cok sukur...

Günaydın Arkadaşalarr

Bu Sabah Yatakta Oğlumun Hareketlerini Çok Net Bir Şekilde Hissettim
Üstelik Arka Arkaya Attı Pıtır Pıtır Çok Mutluyuuuuummm

evet benim doktorumda 2li test dedi ama 3 lü testide yapalım dedi yaptırmaktada yarar var diye düşünüyorum ....en azından içimizdeki şüpheler biter..

ah be canım bu testler bitmiyo ki 4lüsü var 5lisi var benim ikili tetim riskli çıkınca direk amniyosentez dedi doktorum hiç 3 lüyle 4lüyle uğraşma dedi

ya zonox
evimin küçük olması ayrıca kiracı olmamız benim bütün oda hayallerimi yıktı biçti geçirdi
karyola alsam yatak odama sığdıramıyorum
sığanıda içim almıyor
bende en sıkıntılı zamanlarımı bununla atlatıp
karyolasınıda başka bir odaya koyma kararı aldım
yada ilerleyen zamanlarda yatak odamda bir eşyayı diğer odaya geçiricem yer açılması için
yadaaa o zaman neyi gerektiriyosa öyle yapıcam inş.
allah yardımcımız olsunn

şuan iş yerindeyim ve devamlı birşeyler yiyorum bazen abartıyormuyum die düşünüyorum ama elimde değil....ya bu arada benim bebişim 4 ay 1 hafta oldu ama karnım hala büyümedi normal mi aceba arkadaşlar 4 aylıkmı hiç belli değil diolar bende düşünmeye başladım ....sizce normalmi

hosbuldum cerencıgım..
ayyy ıns tatlım...yenı haber verdıler yarın ıcın dr randevu verecekmıs sukur....
allahım kım zordaysa yardım etsın elınden tutsun ıns...rabbıme cok sukur...

amin canım aminn... rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. as çok kolay bi işlem canım için rahat olsun hiç stres yapma yapıldığı gün git dinlen gerekmedikçe kalkma ve bol bol sıvı al ertesi gün normal yaşantına dönüyosun zaten..

ah be canım bu testler bitmiyo ki 4lüsü var 5lisi var benim ikili tetim riskli çıkınca direk amniyosentez dedi doktorum hiç 3 lüyle 4lüyle uğraşma dedi
ya inan hiçbişey bilmiyorum ve doktorum ne derse yapıyorum 2 li test iyi dedi inş diğerleride iyi çıkar...

valla bestecim ben 3. ayımdan itibaren 6 aylık gibiydim ama tabi bünyeden bünyey değişiyodur şuandada normal tam 5 aylık gibi görünüyorum 5 ayda 6 kilo aldım

sagol dıanacım.benım bebegımde sorun gorunmuyor ultrasonda.ama olasılıklar var dıyor genetıkcıler kafamı cok karıstırdılar.ınankı ıcım daralıyor artık

kızlar ne olur bana cevap verın.ultrasonda hıcbır sorun cıkmayan bebekte sızce ne gıbı bır anomali olabılr.yani bebekte gorunen hıcbısey yokken nasıl olurda hala rısk var derler.yani bır anormallık olsaydı bebekte ayrıntılı ultrasonda cıkmazmıydı kızlar.ne olur bana fıkır yazarmısınız

sagol dıanacım.benım bebegımde sorun gorunmuyor ultrasonda.ama olasılıklar var dıyor genetıkcıler kafamı cok karıstırdılar.ınankı ıcım daralıyor artık

Bence doktorları dinlemeyiz ama arkadaşların dediği gibi başka doktorlarada gitmelisin ki bu şekilde stresli olmanda iyi değil kendini rahat bırak iyi şeyler düşünerek pozitif enerjiyi kendine çekmelisin...inş herşey gönlünce olur ve hayırlı haberlerini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…