bende yatak odasına o sepetlerden alıcam bir tane canım ben pembe örtünün kenarlarını pembe çiçek ve kelebeklerle süslemeyi düşünüyorum:87:
merhaba güzel anneler..bilmem benide aranıza alırmısınız geç katılıyorum sizlerin yanına..daha önce 3 kez kayıp yaşadım ben kimseyi üzmek istemedim tekrar kaybedersem diye..
topiğinizi takip etmeye çalışıyorum sürekli ama hızlı ilerliyor maşallah..
tanıtıyım kendimi azıcık..25 yaşındayım,sat 18 ağustos,doğumum mayıs 20 gibi,kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum..ikili testim çok güzeldi genede üçlü yaptırim dedim afp 0.86 mom güzel çıktı ama trizomi 21 1:405 çıktı iki dr gösterdim sorun yok güzel dediler ama rahat edemedim 4 lüde yaptırdım 22 sinde alıcam kısmetse..yaptıran varsa yorumlarsa sevinirim..
benden haberler böyle umarım herkes iyi olur ve allah bebeklerimizi sağlıkla bize kavuşturur hoşçakalın..
bende yatak odasına o sepetlerden alıcam bir tane canım ben pembe örtünün kenarlarını pembe çiçek ve kelebeklerle süslemeyi düşünüyorum:87:
evet benim doktorumda 2li test dedi ama 3 lü testide yapalım dedi yaptırmaktada yarar var diye düşünüyorum ....en azından içimizdeki şüpheler biter..benim doktorumda benden 3lü falan istemedi zaten 2linin sonucu daha güvenilrmiş 3lüde onun bi benzeriymiş sadece
AYY seninki daha bi başka güzel olur pembe örtüleriyle
kelebek süsleri iyi fikir teşk ederim
inş.biyerlerde bulurum
hosbuldum cerencıgım..hoşgeldin canım.. inşallah as de rahat geçer... neyse atlattın çok şükür sıkıntılarını dilerim tekrarlamaz..
evet benim doktorumda 2li test dedi ama 3 lü testide yapalım dedi yaptırmaktada yarar var diye düşünüyorum ....en azından içimizdeki şüpheler biter..
canım ben sepet almıcam direkt park beşik alıcam. salonda uyuması içinde kraftın sallanan mini beşiğini alıcam, aynı zamanda mama sandalyesi oluomuş. eşimle soğuklar gelmeden, ben ağırlaşmadan ocak sonuna artık eşyalarını almaya başlıcaz:79:
hosbuldum cerencıgım..
ayyy ıns tatlım...yenı haber verdıler yarın ıcın dr randevu verecekmıs sukur....
allahım kım zordaysa yardım etsın elınden tutsun ıns...rabbıme cok sukur...
ya inan hiçbişey bilmiyorum ve doktorum ne derse yapıyorum 2 li test iyi dedi inş diğerleride iyi çıkar...ah be canım bu testler bitmiyo ki4lüsü var 5lisi var benim ikili tetim riskli çıkınca direk amniyosentez dedi doktorum hiç 3 lüyle 4lüyle uğraşma dedi
şuan iş yerindeyim ve devamlı birşeyler yiyorum bazen abartıyormuyum die düşünüyorum ama elimde değil....ya bu arada benim bebişim 4 ay 1 hafta oldu ama karnım hala büyümedi normal mi aceba arkadaşlar 4 aylıkmı hiç belli değil diolar bende düşünmeye başladım ....sizce normalmi
ya inan hiçbişey bilmiyorum ve doktorum ne derse yapıyorum 2 li test iyi dedi inş diğerleride iyi çıkar...
herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım başım öyle çok ağırıyor ki napıcam bilemiyorum bu migren mahvediyor beni.15 gün sonra ayrıntılı ultrosona giricem bende çok heyecanlıyım kızımı göriceğim için :) allah hepimizin bebklerini korusun.DORTİ çok sevindim canım ultrosonda herşey normalmiş benim teyzemin büyük kızınada kötü şeyler söylediler başka doktorlara gitti ve diğerleri gayet sağlıklı dedi testi kötü çıkmıştı onun şimdi 12 yaşında kızı turp gibi maşallah
valla bestecim ben 3. ayımdan itibaren 6 aylık gibiydimama tabi bünyeden bünyey değişiyodur şuandada normal tam 5 aylık gibi görünüyorum 5 ayda 6 kilo aldım [/QUO
ben 1,67 boyunda ve 50 kilo iken hamile kaldım ve ilk 3 ayda 3 kilo verdim şuan hala 50 kiloyum ve karnım hiç belli değil bu haftasonu kontrolum var ve sabırsızlıkla bekliyorum bi muayane olsamda içimdeki şüpheler bitse ....
sagol dıanacım.benım bebegımde sorun gorunmuyor ultrasonda.ama olasılıklar var dıyor genetıkcıler kafamı cok karıstırdılar.ınankı ıcım daralıyor artık
valla bestecim ben 3. ayımdan itibaren 6 aylık gibiydimama tabi bünyeden bünyey değişiyodur şuandada normal tam 5 aylık gibi görünüyorum 5 ayda 6 kilo aldım [/QUO
ben 1,67 boyunda ve 50 kilo iken hamile kaldım ve ilk 3 ayda 3 kilo verdim şuan hala 50 kiloyum ve karnım hiç belli değil bu haftasonu kontrolum var ve sabırsızlıkla bekliyorum bi muayane olsamda içimdeki şüpheler bitse ....
şüphe edcek bişey yok ilk başlarda bende kilo verdim ama sonra alıyo insan ebru şallıyı hatırlatırım :) ki boyuna göre zatn kilon az ben evlendikten sonra kilo almıştım baya belkide ondandır diyorum bu kadar karnımın çıkması
AYY seninki daha bi başka güzel olur pembe örtüleriyle
kelebek süsleri iyi fikir teşk ederim
inş.biyerlerde bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?