2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın benimde 3 lü testim yapılacak şimdiden heyecan başladı bende inşallah Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bu test sonucu kaç günde çıkıyor arkadaşlar hemen çıkıyormu??

bır kac gune cıkar canım.ama duyduguma gore artık uclu testkalkıyormus ortadan keske hıc test falan olmasaymış

bır kac gune cıkar canım.ama duyduguma gore artık uclu testkalkıyormus ortadan keske hıc test falan olmasaymış

merhaba canım yarın bende 3 ü ya da 4 lü testlerden birini yaptıracam ve oğlumu görücem çok özledim kuumu simgecim inşallah güzel sonuçlar alırız bu sonuçlar 4-5 günde çıkıyor galiba

arkadaslar duyun sesımıııııııı.yıne fenalasıyorum ben kızlar.gozlerım kararıyor.uzuntuden.allah askına soyleyın benım bebegımde arıza olsaydı dunku ultrasonda cıkmazmıydı kızlar.yani o genetıkcılerın dedıgı seyler varya dunku ayrıntılıda en ufak bır ıpucu cıkmazmıydı kızlar sızce.cıldıracagım ben

dorticim böyle yaparsan sağlıklıysa bebeğin üzüntüden etkilenecek güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun

sema bana akıl ver ne olur.bebekte bır anormallık olsaydı ayrıntılıda cıkmazmıydı sence

CANIIMM
ben sana ne diyeyim
benimde ilk hamileliğim ilk kez usg gördüm duydumm
bende çoğu şeyi ilk kez forumdaki arkadaşlardan duydumm
canımm
sana en güzel cevabı dr un vermiş zaten
yılların tecrübesi eminim bu ilk defa yaşadığı bi durum değildir.
bence ya dr.na güveneceksin yada diğer seçeneği seçeceksinn

canım kaçgündür dualarımız seninle inan seninle gözyaşı döküyorum okudukça..
rabbim sana doğru yolu göstersin söyleyecek başka bişi yok çook önemli bir sorumluluk..önelikle rabbim sana en sağlıklı bir şekilde evladını bağışlasın..lütfen bebeğini üzme..

ben aş den vazgeçtim ama kaçgündür bu durumlardan etkilendim galiba yaptırıcam hemde yarın şu an öle düşünüyorum.
genetik olayına nasıl geldiniz amniyon iyi çıkmıştı hatırladığım kadarıyla..
neden genetik testi yaptınız?

KIZLARRRR
yağlanma vakti geldiiii huh huuuuuuu :92::92:
haydi kalkın yağlanmaya
bende şimdi yağlanıp gelicemm
wc buz gibi şimdi gidip orda yağlanıcamm
sımsıcak evinizdesiniz hayde üşenmeyin
kalkın gayrıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…