kızlar ne olur bana cevap verın.ultrasonda hıcbır sorun cıkmayan bebekte sızce ne gıbı bır anomali olabılr.yani bebekte gorunen hıcbısey yokken nasıl olurda hala rısk var derler.yani bır anormallık olsaydı bebekte ayrıntılı ultrasonda cıkmazmıydı kızlar.ne olur bana fıkır yazarmısınız
KIZLARRRR
yağlanma vakti geldiiii huh huuuuuuu :92::92:
haydi kalkın yağlanmaya
bende şimdi yağlanıp gelicemm
wc buz gibi şimdi gidip orda yağlanıcamm
sımsıcak evinizdesiniz hayde üşenmeyin
kalkın gayrıııı
Hergün yağlanıyormusun canım???
merhaba canım yarın bende 3 ü ya da 4 lü testlerden birini yaptıracam ve oğlumu görücem çok özledim kuumu simgecim inşallah güzel sonuçlar alırız bu sonuçlar 4-5 günde çıkıyor galiba
evet :86:
hergün işyerimde onca yoğunluğumun arasında mutlaka bir fırsatını yaratıp yağlanıyorum
akşam evde vaktim olmuyor
en güzeli işyerimde yağlanmak
öğlen yemekten sonra malum karnımız biraz daha şişiyor o arada yağlanıyorum
benim karnım normal ayıma göre biraz fazla şiş galiba
her gören 6 aylıkmı 7 aylıkmı diye soruyor
böyle olunca çok korkuyorum çatlamaktan
benm kendi evim ama bebek odam minicik. ben altı şifonyerli gardrobu yaptırcam sadece düşün ayrıca şifonyer bile yaptıramıorumya zonox
evimin küçük olması ayrıca kiracı olmamız benim bütün oda hayallerimi yıktı biçti geçirdi
karyola alsam yatak odama sığdıramıyorum
sığanıda içim almıyor
bende en sıkıntılı zamanlarımı bununla atlatıp
karyolasınıda başka bir odaya koyma kararı aldım
yada ilerleyen zamanlarda yatak odamda bir eşyayı diğer odaya geçiricem yer açılması için
yadaaa o zaman neyi gerektiriyosa öyle yapıcam inş.
allah yardımcımız olsunn
kızlar ne olur bana cevap verın.ultrasonda hıcbır sorun cıkmayan bebekte sızce ne gıbı bır anomali olabılr.yani bebekte gorunen hıcbısey yokken nasıl olurda hala rısk var derler.yani bır anormallık olsaydı bebekte ayrıntılı ultrasonda cıkmazmıydı kızlar.ne olur bana fıkır yazarmısınız
kızlar bende selülit aldı başını gidiyor. zaten basenliydim sanki benim kız karnımda değilde aarkada büyüyor:) yürüyüşte yapamıorum hava soğuk işten eve kendimi zor atıyorum az önce işten çıkınca yürüyim dedim artık eve yaklaşırken kendimi penguen gibi hissetme başladım bi garip yürüyorum yorgunlıktan
bu arada ben bacaklarını kalçamı da yağlarken keseyle masaj yapıyorum selülit için aklım başıma geç geldi bakalım inş işe yarar.
Ne kullanıyorsun aslında iyi fikir işte yağlanmak ama kıyafetler yağ çekerse malum ben iş gereği klasik giyiniyorum kumaşta belli olur diye ben haftada 1 kere yağlanıyorum sanırım biz çatlayacağız
benm kendi evim ama bebek odam minicik. ben altı şifonyerli gardrobu yaptırcam sadece düşün ayrıca şifonyer bile yaptıramıorumyatağıda park olsun ki odama sığsın istiyorum. napalım eldeki şartlarla idare edicez artık
yaa oda başka bir türlü dert
benim en azından tesellim var
kiracıyım ilerde büyük eve geçerim gibi hayalim var :97:
yatak işini hallettim sayılır şimdi sadece dolapta sıkıntı var
dolapsız mümkün değil olmayacak galiba
onun içinde ayrı bir formül düşünüyorum:97:
penguen miii allah iyiliğini versinn
selülit benim bacaklarımdada var
kızlarımız annelerinin bütün güzelliklerini alıcaklar bu gidişle:97:
ben johnson bebe yağı kullanıyorum
yok kıyafetlere geçmiyor emin olabilirsin
atlet giyiyorum malum kışş hepiniz giyiyosunuzdur
atletimin rengi değişiyor ama öyle yağ gibi değil sadece bir sarartı oluyo sanki
hayatım bari akşamları evde yağlansaydın
ihmale gelmez bu iş ammman dikkat
Bende bebe yağının içine kakao yağı attım kullanan arkadaşlar öyle söyledi onu kullanıyorum rengi koyu olduğu için leke bırakıyor benimki bide çukulata kokusu oluyor çokda severim
blue-skyyyyyyyy gelmiiişşşş
hoşgeldinn canıımm
nasılsın nerlerdesinn
yatak işini hallettim sayılır şimdi sadece dolapta sıkıntı var
dolapsız mümkün değil olmayacak galiba
onun içinde ayrı bir formül düşünüyorum:97:
ya vallahi bide boyum 170 düşünsene dahada komik oluyo bu boyla hamileliğimin başından beri bi bel de kalçada ağrı var kasların zayıflığından oluyormuş daha şimdiden böyleyim karnım daha çok çıkınca yolda yürüyemiycem heralde
bu mobilya konusunda bende kararsızım kızlar kiracıyım fazladan çok odam var ev büyük ama oda almakta kararsızım sanki minnacık bebeğe ayrı oda almak fuzuli masraf giibi geliyo 7-8 yaşına gelince ya beğenmezse bida masraf bide 1-2 binlik odalara baktım çekmeceleri bile sürgülü değil diğerleride pahalı geliyo
şu park yatak nasıl bişey çocuk orda uyuya biliyomu yatağı rahatmı acaba biraz basit geldi gözüme ama zonox bahsedince sorayım dedim beşik yerine mi kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?