2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm önceikle allah yardımcın olsun ablamın ikiz kızlarından biri doğduğunda aynı downlu gibiydi bütün belirtileride vardı 3 . ayında dr down dan şüphelendiğini söyledi.test yapıldı genetik test .dr iyi bir uzmandı alanında memorial de yaptırdık .o zaman dr şöyle demişti down değilde kromozomlarla ilgili başka hastalıklarda var ancak çocukta farkedilir bir rahatsızlık yapmıyor hatta türkan şorayın kızında da var bu hastalık dedi ama hiç kimse farketmiyor bile dedi bize. neyse sonuç olarak kızımızda çıkmadı hiç bir sorun gözlerinin çekik olması felan babaneye çekmiş

yani aynı şeymi bilemedim ama belki yardımcı olur diye anlattım.ama bazı şeyler çok açık genetikçinin dediği gibi çocukta görünüşte hiç bişi yoktur büyüdükçe zeka ile ilgili sorunlar veya diğer şeyler çıkabilir yada hiç birşey çıkmaz.bu sorun down gibi bir sorun değil.yani tamamen senin düşüncene kamış down olsa kesin gibi bişiy sonuçlar artık ama bu ihtimal böyle bir ihtimal için bebeğinden vazgeçebilirmisin sana kalmış

bu arada ben hiç bir testi yaptırmadım mesleğim gereği çoook engelli çocukla çalıştım zorluğu var ama rabbimin verdiği canı alamam diye kafamı karıştırmak istemedim.eğitimle bazı problemler nerdeyse yok düzeye geliyor.dünyaya imtihan için gelmişiz herşey mükemmel olsa burada olmamızın anlamı olmazı bence kalbinin sesini dinle cnm

tekarar söylüyorum cnm ısrarla sorduğun için inanki yoksa bu konuya karışmak istemedim ama bi umut cvp bekliyosun görünüşte fiziksel sorun olmasada ihtimal var bu örnekler çevremde gördüm sayısız zeka engelli öğrencim oldu.ama bu ihtimal hepimizinkide var tek zeka ile ilgili hastalık down değilki testlerde down a bakıyorlar sadece ama sebebi bilinmeyen bir çok zihinsel gerilik çıkıyor karşımıza

Hergün yağlanıyormusun canım???

evet :86:
hergün işyerimde onca yoğunluğumun arasında mutlaka bir fırsatını yaratıp yağlanıyorum
akşam evde vaktim olmuyor
en güzeli işyerimde yağlanmak
öğlen yemekten sonra malum karnımız biraz daha şişiyor o arada yağlanıyorum
benim karnım normal ayıma göre biraz fazla şiş galiba
her gören 6 aylıkmı 7 aylıkmı diye soruyor
böyle olunca çok korkuyorum çatlamaktan

kızlar bende selülit aldı başını gidiyor. zaten basenliydim sanki benim kız karnımda değilde aarkada büyüyor:) yürüyüşte yapamıorum hava soğuk işten eve kendimi zor atıyorum az önce işten çıkınca yürüyim dedim artık eve yaklaşırken kendimi penguen gibi hissetme başladım bi garip yürüyorum yorgunlıktan

bu arada ben bacaklarını kalçamı da yağlarken keseyle masaj yapıyorum selülit için aklım başıma geç geldi bakalım inş işe yarar.

merhaba canım yarın bende 3 ü ya da 4 lü testlerden birini yaptıracam ve oğlumu görücem çok özledim kuumu simgecim inşallah güzel sonuçlar alırız bu sonuçlar 4-5 günde çıkıyor galiba

İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla şu günleride geçirsek

Ne kullanıyorsun aslında iyi fikir işte yağlanmak ama kıyafetler yağ çekerse malum ben iş gereği klasik giyiniyorum kumaşta belli olur diye ben haftada 1 kere yağlanıyorum sanırım biz çatlayacağız

benm kendi evim ama bebek odam minicik. ben altı şifonyerli gardrobu yaptırcam sadece düşün ayrıca şifonyer bile yaptıramıorum yatağıda park olsun ki odama sığsın istiyorum. napalım eldeki şartlarla idare edicez artık

tatlım şimdi ne desek yalan olur. en iyisini doktorlar verir. zaten senin burda yazılan ve önerilen şeyleri uygulama aşamasına geçmen doğru olmaz. kararı sen ve doktorun vericek. kromozom bozuklukları ultrasonda görülebilir mi onu bile bilmiyorum kendi adıma. doktorunla irtibatı koparma derim:26:

penguen miii allah iyiliğini versinn
selülit benim bacaklarımdada var
kızlarımız annelerinin bütün güzelliklerini alıcaklar bu gidişle:97:

Ne kullanıyorsun aslında iyi fikir işte yağlanmak ama kıyafetler yağ çekerse malum ben iş gereği klasik giyiniyorum kumaşta belli olur diye ben haftada 1 kere yağlanıyorum sanırım biz çatlayacağız

ben johnson bebe yağı kullanıyorum
yok kıyafetlere geçmiyor emin olabilirsin
atlet giyiyorum malum kışş hepiniz giyiyosunuzdur
atletimin rengi değişiyor ama öyle yağ gibi değil sadece bir sarartı oluyo sanki
hayatım bari akşamları evde yağlansaydın
ihmale gelmez bu iş ammman dikkat

penguen miii allah iyiliğini versinn
selülit benim bacaklarımdada var
kızlarımız annelerinin bütün güzelliklerini alıcaklar bu gidişle:97:

ya vallahi bide boyum 170 düşünsene dahada komik oluyo bu boyla hamileliğimin başından beri bi bel de kalçada ağrı var kasların zayıflığından oluyormuş daha şimdiden böyleyim karnım daha çok çıkınca yolda yürüyemiycem heralde

bu mobilya konusunda bende kararsızım kızlar kiracıyım fazladan çok odam var ev büyük ama oda almakta kararsızım sanki minnacık bebeğe ayrı oda almak fuzuli masraf giibi geliyo 7-8 yaşına gelince ya beğenmezse bida masraf bide 1-2 binlik odalara baktım çekmeceleri bile sürgülü değil diğerleride pahalı geliyo

şu park yatak nasıl bişey çocuk orda uyuya biliyomu yatağı rahatmı acaba biraz basit geldi gözüme ama zonox bahsedince sorayım dedim beşik yerine mi kullanılıyor

Bende bebe yağının içine kakao yağı attım kullanan arkadaşlar öyle söyledi onu kullanıyorum rengi koyu olduğu için leke bırakıyor benimki bide çukulata kokusu oluyor çokda severim

kızlar slm.nasılsınız?dün de sormuştum ama cevap veren olmadı...3 gündür siteye gireceğim zaman bakım yapılıyor...şu kadar saat falan kaldı diey saçma sapan bir yazı çıkıyor...giremiyorum o yüzden..sizde de çıktı mı hiç?:26:

gözümde canlandırdım seni
çocuk odası şimdi belki sana fuzuli gelebilir ama nasıl olsa bir odaları olacak
sürekli aynı odada yatamayız ki
beğenmeme lüksüne sahip olabileceklermi
ben o lükse sahip olmadım
cıksss sanırım kızımda öyle bir lükse sahip olamayacak
ben kendi adıma park yatağı beğenmedim
yani içime sinmiyoo

blue_sky canım hoşgeldinnn. evet bazen o yazı çıkıyor bende de. bugünde 30 dk bakım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…