ay canım benim hoşbulduk...iyiyim...sen nasılsın?:81: kaç gündür sitede bakım var diyor ...almıyor beni siteye..sizde yok muydu bölye birşey?ilginç yaaaaa....ceza mı verdi ne yaptı bana
hangi arada hallettin semacan yaw....ne yaptın aldın mı?ne aldın?
canım
youkkk halledemedimm
sepeti aldımm
3 ay sepet kullanırım
ilerleyen zamanlarda karyola alırım..karyola şimdilik oturma odamda kalır ...
ilk 3 ay yatak odamda sepet olacak
sepet kalkar karyola gelir dolabın şekli konusunda kararsızım
aaa bu arada mp den büyük ikramiye bize çıkarda büyük eve geçersemmm o zaman sorun olmayacakkkk
canım hoşbulduk.blue_sky canım hoşgeldinnn. evet bazen o yazı çıkıyor bende de. bugünde 30 dk bakım vardı
canım kızın bana gücendi mi yoksa?aceleyle onu sormayı unuttumteşk ederim ben iyiyimm
kızımda iyi teyzesi fıkırdıyooo
evet bakım bizi deli ettii
arada bakım oldu vs ama burdaydık hepp
yok yaw sana kim ceza verebilir
ay ben daha hiçbirşey yapmadım yaw....of of...benim kızımın çok ihmalkar annesi var sanırım...gerçi daha vakit var..telafi edebilirim...ama karar vermekte zorlanıyorum...canım
youkkk halledemedimm
sepeti aldımm
3 ay sepet kullanırım
ilerleyen zamanlarda karyola alırım..karyola şimdilik oturma odamda kalır ...
ilk 3 ay yatak odamda sepet olacak
sepet kalkar karyola gelir dolabın şekli konusunda kararsızım
aaa bu arada mp den büyük ikramiye bize çıkarda büyük eve geçersemmm o zaman sorun olmayacakkkk
sepeti ne kadara aldın cnm internetten bekıyorum 300 civarı dha ucuz bulursam bende istiyorum çok güzel duruyor
hşbk canım...ben iyiyim.siz nasılsınız?bebeğin ve sen yanihoşgeldin blue_sky evet canım aynen bende de oluyor ve uzun süre giremedim sanıyorum 2 gün önce ... sitede hala sorun var bi türli düzeltemediler.. nasılsın bu arada ?
blue-sky bendede çıktı o yazı bugün deli etti beni....
Onun Haricinde kızlar bende hergün yağlananlardanım. çatlamaktan tırsıyorum.
Bende park beşik alcam gardolap konusunda kararsızım.Zaten taşınıcam hala ev bulamadım kış ırtasında sinir oldum...
250 tl aldımm
karyolam hediye gelecek
o yüzden bunun için kıydımm paraya
yoksa çok pahalı ama çokk şıkkk
canım hoşbulduk.nasılsın?...bebiş nasıl?:80:ne bakımıymış ki bu?ayrıca herkeste farklı bir aralık bakım yapılmış gibi...neyse yaaaaaa...bu kk nın da bakımları hiç bitmiyor...3 gündür hiçbirşey okuyamadım nerdeyse..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
ufak tefek sıkıntılı olan arkadaşlarımız vardı ama geçti çok şükür
canım kızın bana gücendi mi yoksa?aceleyle onu sormayı unuttumçok sevgilerimi gönderiyorum ikinize de sen işleri bitirdin mi?
youk teyzesi sana gücenirmi oda çok merak etmiş teyzem nerde diye fıkırdıyodu
işlerimi bitirdim çokkşükürr
ay ben daha hiçbirşey yapmadım yaw....of of...benim kızımın çok ihmalkar annesi var sanırım...gerçi daha vakit var..telafi edebilirim...ama karar vermekte zorlanıyorum...
haftasonu memlekete annemlere gidip geleceğim inş.3 gün kalacağım..onlara da bir fikir sorayım...
ne taşınması kış kış?hayır hamilesin bir de ya....
yok olurmu sen aileni gör ondan sonra bir gazla karar verirsin merak etmee
hşbk canım...ben iyiyim.siz nasılsınız?bebeğin ve sen yaniyok bir de saçma saçma 270 gün kaldı diye geriye sayıyor... bu neyse artık yani...şaka gibi
canım benim eşim öğretmen ataması oldu maltepeye atandı gerçi ama bizde kiracıyız oturduğumuz ev bebişe göre ayarlancak gibin değil bide annem var benim yanımda yani kalabalık aile olcaz bebeğim geldiğinde. Bizde yarın öbürgün ev alcak duruma gelene kadar düzgün bi ev bulup taşınmaya karar verdik. Zaten bu evin kirasıda fazla geliyodu bize ben çalışırken iyiydide işten çıkarılınca zorlucak bizi. İşte böle tatlım taşınmak tek çareeeee....Zor olcak biliyorum ama evin yarısını topladım bilem zaten yavaş yavaş....
merhaba cnm önceikle allah yardımcın olsun ablamın ikiz kızlarından biri doğduğunda aynı downlu gibiydi bütün belirtileride vardı 3 . ayında dr down dan şüphelendiğini söyledi.test yapıldı genetik test .dr iyi bir uzmandı alanında memorial de yaptırdık .o zaman dr şöyle demişti down değilde kromozomlarla ilgili başka hastalıklarda var ancak çocukta farkedilir bir rahatsızlık yapmıyor hatta türkan şorayın kızında da var bu hastalık dedi ama hiç kimse farketmiyor bile dedi bize. neyse sonuç olarak kızımızda çıkmadı hiç bir sorun gözlerinin çekik olması felan babaneye çekmiş
yani aynı şeymi bilemedim ama belki yardımcı olur diye anlattım.ama bazı şeyler çok açık genetikçinin dediği gibi çocukta görünüşte hiç bişi yoktur büyüdükçe zeka ile ilgili sorunlar veya diğer şeyler çıkabilir yada hiç birşey çıkmaz.bu sorun down gibi bir sorun değil.yani tamamen senin düşüncene kamış down olsa kesin gibi bişiy sonuçlar artık ama bu ihtimal böyle bir ihtimal için bebeğinden vazgeçebilirmisin sana kalmış
bu arada ben hiç bir testi yaptırmadım mesleğim gereği çoook engelli çocukla çalıştım zorluğu var ama rabbimin verdiği canı alamam diye kafamı karıştırmak istemedim.eğitimle bazı problemler nerdeyse yok düzeye geliyor.dünyaya imtihan için gelmişiz herşey mükemmel olsa burada olmamızın anlamı olmazı bence kalbinin sesini dinle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?