2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim hoşbulduk...iyiyim...sen nasılsın?:81: kaç gündür sitede bakım var diyor ...almıyor beni siteye..sizde yok muydu bölye birşey?ilginç yaaaaa....ceza mı verdi ne yaptı bana

teşk ederim ben iyiyimm
kızımda iyi teyzesi fıkırdıyooo
evet bakım bizi deli ettii
arada bakım oldu vs ama burdaydık hepp
yok yaw sana kim ceza verebilir

hangi arada hallettin semacan yaw....ne yaptın aldın mı?ne aldın?

canım
youkkk halledemedimm
sepeti aldımm
3 ay sepet kullanırım
ilerleyen zamanlarda karyola alırım..karyola şimdilik oturma odamda kalır ...
ilk 3 ay yatak odamda sepet olacak
sepet kalkar karyola gelir dolabın şekli konusunda kararsızım
aaa bu arada mp den büyük ikramiye bize çıkarda büyük eve geçersemmm o zaman sorun olmayacakkkk

sepeti ne kadara aldın cnm internetten bekıyorum 300 civarı dha ucuz bulursam bende istiyorum çok güzel duruyor

blue-sky bendede çıktı o yazı bugün deli etti beni....

Onun Haricinde kızlar bende hergün yağlananlardanım. çatlamaktan tırsıyorum.
Bende park beşik alcam gardolap konusunda kararsızım.Zaten taşınıcam hala ev bulamadım kış ırtasında sinir oldum...

hoşgeldin blue_sky evet canım aynen bende de oluyor ve uzun süre giremedim sanıyorum 2 gün önce ... sitede hala sorun var bi türli düzeltemediler.. nasılsın bu arada ?

blue_sky canım hoşgeldinnn. evet bazen o yazı çıkıyor bende de. bugünde 30 dk bakım vardı
canım hoşbulduk.nasılsın?...bebiş nasıl?:80:ne bakımıymış ki bu?ayrıca herkeste farklı bir aralık bakım yapılmış gibi...neyse yaaaaaa...bu kk nın da bakımları hiç bitmiyor...3 gündür hiçbirşey okuyamadım nerdeyse..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...

teşk ederim ben iyiyimm
kızımda iyi teyzesi fıkırdıyooo
evet bakım bizi deli ettii
arada bakım oldu vs ama burdaydık hepp
yok yaw sana kim ceza verebilir
canım kızın bana gücendi mi yoksa?aceleyle onu sormayı unuttumçok sevgilerimi gönderiyorum ikinize de sen işleri bitirdin mi?
ay ben daha hiçbirşey yapmadım yaw....of of...benim kızımın çok ihmalkar annesi var sanırım...gerçi daha vakit var..telafi edebilirim...ama karar vermekte zorlanıyorum...
haftasonu memlekete annemlere gidip geleceğim inş.3 gün kalacağım..onlara da bir fikir sorayım...

hoşgeldin blue_sky evet canım aynen bende de oluyor ve uzun süre giremedim sanıyorum 2 gün önce ... sitede hala sorun var bi türli düzeltemediler.. nasılsın bu arada ?
hşbk canım...ben iyiyim.siz nasılsınız?bebeğin ve sen yani yok bir de saçma saçma 270 gün kaldı diye geriye sayıyor... bu neyse artık yani...şaka gibi

ne taşınması kış kış?hayır hamilesin bir de ya....

yok olurmu sen aileni gör ondan sonra bir gazla karar verirsin merak etmee

ne taşınması kış kış?hayır hamilesin bir de ya....

canım benim eşim öğretmen ataması oldu maltepeye atandı gerçi ama bizde kiracıyız oturduğumuz ev bebişe göre ayarlancak gibin değil bide annem var benim yanımda yani kalabalık aile olcaz bebeğim geldiğinde. Bizde yarın öbürgün ev alcak duruma gelene kadar düzgün bi ev bulup taşınmaya karar verdik. Zaten bu evin kirasıda fazla geliyodu bize ben çalışırken iyiydide işten çıkarılınca zorluyor bizi. İşte böle tatlım taşınmak tek çareeeee....Zor olcak biliyorum ama evin yarısını topladım bilem zaten yavaş yavaş....

Son düzenleme:
Selam Kızlarrrr
Az Önce Bebeğimin Park Beşiğini
Ortapedik Yatağını
Uyku Setini
Birde Johnson´s Baby Hediye Setini Aldım
Toplam 320.00 Tl Ödedim
2. Bebeğimiz Kız Olursa Oda Faydalansın Diye Bu Renkleri Tercih Ettik
Almak İsteyen Arkadaşlara Fikir Olabilir :87:

yok olurmu sen aileni gör ondan sonra bir gazla karar verirsin merak etmee

ben yerim o teyzesini merak eden ayşemi ya evet doğru söylüyorsun...bir bakalım onlar çok tecrübeli...büyük ihtimalle onların tavsiyelerine uyarım...
semacan bu arada bebeğimi iyiden iyiye hissediyorum yaaa...aman ne değişik birşey bu böyle ... aslında uzun zamandır hissediyormuşum da bilmiyormuşum ben...acemilik kötü şey ya...

iyiyiz çok şükür canım. bazı kötü haberlerimiz oldu ama Allahtan gelene bişey diyemiyoruz

hşbk canım...ben iyiyim.siz nasılsınız?bebeğin ve sen yani yok bir de saçma saçma 270 gün kaldı diye geriye sayıyor... bu neyse artık yani...şaka gibi

bizde iyiyiz canım çok şükür ... müthiş bi iştahla başladık güne sonumuz hayrolaaa doymak nedir bilmiyorum bu arada ben şimdi 4. aymı dolmuşmuş mu olucam yarın tam 19. hafta oluyo da ya valla 4 bittii 5 den gün alıyorum demek istiyorum çünkü karnım maşallah 6 aylık gibi ya da kaçıncı haftada bitiyor 4. ayımız 20. hafta demi

Son düzenleme:

duncann
allah kolaylık versin
şartlara ayak uydurmamız gerekiyor
hatta şimdiye kadar alıştığımız standartın bile altına düşücez belkide
kendimizi ona göre ayarlamamız gerekiyor
allah hepimize kolaylık versinn
inş.sizde en kısa zamanda ev sahibi olursunuz inş.bende olurum
amiiinnn amiiinn

Herkese kocaman bir merhaba
Cok sukur keyifler yerinde bebişlere ciciler alınmaya baslanmıs...
Semasem inşallah bebegin güzel güzel uyur besiginin içinde...

Her ayın 15 inde Mothercare de %50 indirim oluyormus ama her üründe degil..
Eşim bugun ögle arası gitmiş bakmıs yenidoganlara yönelik cok fazla ürün yokmus..
Üç tane bir arada kısa kollu badi almıs bizimki..Gelecek ay bakıcaz yine...İnşallah işe yarar bişeylerde indirim yaparlar bu sefer..

Sizlere bişey daha sormak istiyorum...Bu ayın 18 inde 4 ayımız bitiyor 5' e giriyoruz ama ben hala verdigim 3 kiloyu geri alamadım kızlar..Hiç iştahım yok..İnanın yemek yemegi unutuyorum bazen
Hiç açlık hissetmiyorum..20 aralık ta doktor randevumuz var..en son gittigimde 1 ay bekleyelim demişti bakalım kilo alcakmıyım ama hala aynı kilodayım..İlk zamanlar takmıyodum ama zaman gectikce canım sıkılmaya basladı...

selam canım.ben gercekten cok zor durumdayım.ama dunku ayrıntılı ultrasonda bısey cıkmayınca bıraz rahatlamıstım.yınede beynımı kemıren seyler var.ama cuma gunu kesın karar verıılecek.saglıklı bır bebegıde aldırmak ıstemıyorumki.yanı suanda butun hamıleler nerden bılıyolar cocuklarının dogduktan sonra ne olacagını.benımkıde oyle işte.cok buyuk rısk olmadıgı ıcın bıraz rahatlamıstım ama kafamda hep acabalar dolasıyor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…