ben yerim o teyzesini merak eden ayşemiya evet doğru söylüyorsun...bir bakalım onlar çok tecrübeli...büyük ihtimalle onların tavsiyelerine uyarım...
semacan bu arada bebeğimi iyiden iyiye hissediyorum yaaa...aman ne değişik birşey bu böyle ...aslında uzun zamandır hissediyormuşum da bilmiyormuşum ben...acemilik kötü şey ya...
canım benim eşim öğretmen ataması oldu maltepeye atandı gerçi ama bizde kiracıyız oturduğumuz ev bebişe göre ayarlancak gibin değil bide annem var benim yanımda yani kalabalık aile olcaz bebeğim geldiğinde. Bizde yarın öbürgün ev alcak duruma gelene kadar düzgün bi ev bulup taşınmaya karar verdik. Zaten bu evin kirasıda fazla geliyodu bize ben çalışırken iyiydide işten çıkarılınca zorluyor bizi. İşte böle tatlım taşınmak tek çareeeee....Zor olcak biliyorum ama evin yarısını topladım bilem zaten yavaş yavaş....
Selam Kızlarrrr
Az Önce Bebeğimin Park Beşiğini
Ortapedik Yatağını
Uyku Setini
Birde Johnson´s Baby Hediye Setini Aldım
Toplam 320.00 Tl Ödedim
2. Bebeğimiz Kız Olursa Oda Faydalansın Diye Bu Renkleri Tercih Ettik
Almak İsteyen Arkadaşlara Fikir Olabilir :87:
ne oldu Zonoxcum?:18:iyiyiz çok şükür canım. bazı kötü haberlerimiz oldu amaAllahtan gelene bişey diyemiyoruz
duncann
allah kolaylık versin
şartlara ayak uydurmamız gerekiyor
hatta şimdiye kadar alıştığımız standartın bile altına düşücez belkide
kendimizi ona göre ayarlamamız gerekiyor
allah hepimize kolaylık versinn
inş.sizde en kısa zamanda ev sahibi olursunuz inş.bende olurum
amiiinnn amiiinn
kolay gelsin canım..yine de çok yorma kendini...hayırlısı olsun..inş gönlüne göre bir eve çıkarsın..
Canım iyi dileklerin için sağol. Bende dualarına kocaman bir amin diyeyim ev sahibi olmak önemli valla inşallah bigün hepimiz oluruz....
AMİNN TEKRAR İNŞ..
allah sağlık versin hepimizin eşlerine güç kuvvet versin
allahında yardımıyla inş. bigün ev sahibi olucaz
Selam Kızlarrrr
Az Önce Bebeğimin Park Beşiğini
Ortapedik Yatağını
Uyku Setini
Birde Johnson´s Baby Hediye Setini Aldım
Toplam 320.00 Tl Ödedim
2. Bebeğimiz Kız Olursa Oda Faydalansın Diye Bu Renkleri Tercih Ettik
Almak İsteyen Arkadaşlara Fikir Olabilir :87:
Herkese kocaman bir merhaba
Cok sukur keyifler yerinde bebişlere ciciler alınmaya baslanmıs...
Semasem inşallah bebegin güzel güzel uyur besiginin içinde...
Her ayın 15 inde Mothercare de %50 indirim oluyormus ama her üründe degil..
Eşim bugun ögle arası gitmiş bakmıs yenidoganlara yönelik cok fazla ürün yokmus..
Üç tane bir arada kısa kollu badi almıs bizimki..Gelecek ay bakıcaz yine...İnşallah işe yarar bişeylerde indirim yaparlar bu sefer..
Sizlere bişey daha sormak istiyorum...Bu ayın 18 inde 4 ayımız bitiyor 5' e giriyoruz ama ben hala verdigim 3 kiloyu geri alamadım kızlar..Hiç iştahım yok..İnanın yemek yemegi unutuyorum bazen
Hiç açlık hissetmiyorum..20 aralık ta doktor randevumuz var..en son gittigimde 1 ay bekleyelim demişti bakalım kilo alcakmıyım ama hala aynı kilodayım..İlk zamanlar takmıyodum ama zaman gectikce canım sıkılmaya basladı...
Herkese kocaman bir merhaba
Cok sukur keyifler yerinde bebişlere ciciler alınmaya baslanmıs...
Semasem inşallah bebegin güzel güzel uyur besiginin içinde...
Her ayın 15 inde Mothercare de %50 indirim oluyormus ama her üründe degil..
Eşim bugun ögle arası gitmiş bakmıs yenidoganlara yönelik cok fazla ürün yokmus..
Üç tane bir arada kısa kollu badi almıs bizimki..Gelecek ay bakıcaz yine...İnşallah işe yarar bişeylerde indirim yaparlar bu sefer..
Sizlere bişey daha sormak istiyorum...Bu ayın 18 inde 4 ayımız bitiyor 5' e giriyoruz ama ben hala verdigim 3 kiloyu geri alamadım kızlar..Hiç iştahım yok..İnanın yemek yemegi unutuyorum bazen
Hiç açlık hissetmiyorum..20 aralık ta doktor randevumuz var..en son gittigimde 1 ay bekleyelim demişti bakalım kilo alcakmıyım ama hala aynı kilodayım..İlk zamanlar takmıyodum ama zaman gectikce canım sıkılmaya basladı...
kızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et
canımhoşgeldin nasılsın??? sakın kafana takma bence canım kimisi 9 kilo ile bitiriyor belki bu aydan sonra almaya başlayacaksın.. bence sen herşeyden azda olsa ye yani sana faydalı olan yicekleri tüket bari süt iç sebze yemekleri yapıp ye meyveni ye ...burda bi arkadaş anlatıyor 5. ayına kadar hiç kilo almamış tabi sen yinede doktorunla görüş bakalım ne dicek .. bende yemekten çatlıcam
kızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
Buradaki Samimiyeti Anlamadıysa Konuşmalarımızdan Bunu Çıkarmak Yerine İmla Hatalarına Taktıysa Kendisi Dangalağın Daniskasıdır Bana Göre
Kızlar Bizim 2011 Mayıs Annelerinde Umutbrc Diye bir Arkadaş Varmıydı Benmi Yanlış Hatırlıyorum
Çünkü Yukarda Umutburçak Yazıyor İsmi Kısaltırsak Umutbrc Oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?