2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet
sana verecekleri moral yeter
kaç gün kalıcaksın
yaa ne güzel bi duygu
bende senin gibi düşünüyorum
bebekle gazı ayırd ettikten sonra kendi kendime ammada safmışın ben kızım dedim yaawww

kolay gelsin canım..yine de çok yorma kendini...hayırlısı olsun..inş gönlüne göre bir eve çıkarsın..

hepsi çok güzel hayırlı olsun derencim...

iyiyiz çok şükür canım. bazı kötü haberlerimiz oldu ama Allahtan gelene bişey diyemiyoruz
ne oldu Zonoxcum?:18:

Canım iyi dileklerin için sağol. Bende dualarına kocaman bir amin diyeyim ev sahibi olmak önemli valla inşallah bigün hepimiz oluruz....

derencim, hayırlı olsun canım, bebişinin cicileriii. nerden aldın netten mi??
içindeki ortopedik yatağının özelliği var mı:26:

Canım iyi dileklerin için sağol. Bende dualarına kocaman bir amin diyeyim ev sahibi olmak önemli valla inşallah bigün hepimiz oluruz....

AMİNN TEKRAR İNŞ..
allah sağlık versin hepimizin eşlerine güç kuvvet versin
allahında yardımıyla inş. bigün ev sahibi olucaz

derencım cok guzel seyler almıssın.hayırlı ugurlu olsun canım.ayyyy bebegını orada mısıl mısıl uyutursun ne guzel.aglayıncada kızarsın amanııın yıne aglıyor bu canavar dersın.ınsallah hepımız goruruz o guzel gunlerı

dereenn
hayırlı uğurlu olsunn
çok şeker çok cici renkleri varmışş
güle güle sağlıcakla kullanırısn inş...

canımhoşgeldin nasılsın??? sakın kafana takma bence canım kimisi 9 kilo ile bitiriyor belki bu aydan sonra almaya başlayacaksın.. bence sen herşeyden azda olsa ye yani sana faydalı olan yicekleri tüket bari süt iç sbeze yemekleri yapıp ye meyveni ye ...burda bi arkadaş anlatıyor 5. ayına kadar hiç kilo almamış tabi sen yinede doktorunla görüş bakalım ne dicek .. bende yemekten çatlıcam

Derencim çok güzelmiş oğluşnunyatağı inşallah sağlıklı mutlu günlerde kullanırsın oğluşunu sağlıkla büyütürsün inşallah

canımhoşgeldin nasılsın??? sakın kafana takma bence canım kimisi 9 kilo ile bitiriyor belki bu aydan sonra almaya başlayacaksın.. bence sen herşeyden azda olsa ye yani sana faydalı olan yicekleri tüket bari süt iç sebze yemekleri yapıp ye meyveni ye ...burda bi arkadaş anlatıyor 5. ayına kadar hiç kilo almamış tabi sen yinede doktorunla görüş bakalım ne dicek .. bende yemekten çatlıcam

kızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden

bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;

-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...

şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum

hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.

inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et

Blue_Sky & Duncan & Zonox & Dorti & Semaysem & Aral Hepinize Çok Teşekkür Ederiz Kızlar Daha İyisi Daha Cicileri Sizin Bebişleriniz İÇin Olsun

Zonoox'Cum Evet Netten Aldım Canım Yatağın Özellikleride Şöyle

Bebefix Lüks Oyun Parkı Yatağı

* Ürün ölçüleri 70 x 110 cm dir.
* Çocuğunuzun hassas vücut dokusuna uyum sağlayan akıllı viskoleks teknolojisi ile üretilmiştir.
* Bakteri barındırmayan pamuklu kumaştan üretilmiştir.
* Fermuarlı kılıfı sayesinde rahatlıkla çıkarılıp yıkanabilir
* Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına yardımcı olur.

kızlaaarrrrr
beni sakinleştirin delircem şimdi
kim bu kendini bilmez dedim ama sonradan hatırladım mı sanki kim olduğunu
benim hafızam kuvvetlidir
bakın neyi hatırladımmm yanılıyoda olabilirim
hani bizim sanırım 11-12 haftalarımızdı yada daha sonraları ama benim foruma yeni girdiğim zamandı
bir bayan vardıı
düzgün cümle kurun hatta imla kurallarına uymamızı istemiştiii..noktalara virgüllere dikkat etmemizi söylemişti..
imlaya uymadan yazdığımız için kafasının karıştığını okuduklarını anlamadığını yazmıştı hatırladınızmı
o kişi bu kişi olabilirmi ?

Hoşbuldum canımm..Cok sukur iyiyim bi yaramazlık yok..Bekleyip görücez artık kilo alımım nasıl olacak...
Bu arada bana yanıt veren tek kişi sen oldugun için seni kocaman öpüyorum...
Sorularıma uzun zamandır yanıt alamadıgım ve bu durumdan sıkıldıgım içinde artık kk sayfasını kapatıyorum..
Hepiniz allaha emanet olun

Bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle beğenmiyorsan topiği neden girip yorum yazıyor ya da okuyorsun

Buradaki Samimiyeti Anlamadıysa Konuşmalarımızdan Bunu Çıkarmak Yerine İmla Hatalarına Taktıysa Kendisi Dangalağın Daniskasıdır Bana Göre
Kızlar Bizim 2011 Mayıs Annelerinde Umutbrc Diye bir Arkadaş Varmıydı Benmi Yanlış Hatırlıyorum
Çünkü Yukarda Umutburçak Yazıyor İsmi Kısaltırsak Umutbrc Oluyor

Evet canım bu nikte birisi var bildiğim kadarıyla önceki sayfalara bakarsak görebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…