2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim msj mıokudunmu
bu arada sayfada o kadar ağırlaştıki 2 saatta yanıtlayamıyorum
umut brc vardı sanki
bunu anlamanın yolu var
yvonna nın mayıs ayı anneleri listesinden bulabiliriz
haydi koş baklaım orayaaa

subaruuu canım evet bende hatırladım ama cvp vermemiştim ona inan okurken aklıma geldi .. kesin budur dedim.. nasıl bi terbiyesizliktir allahım anlamış değilim..

canım öyle şeymi olur bak ben çalışıyorum arada bakabiliyorum arkadaşlarda öyle çalışanlar zaten kaçamak giriyoruz evdeki arakadaşlarda kaçırmışlardır hemen alınma ama .. lütfenn sakın bizi bırakıp gitme valla darılırımmm..

Bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle beğenmiyorsan topiği neden girip yorum yazıyor ya da okuyorsun

aynen öyle canım ... terbiyeszilikk

canım lütfen alınma bazen bazı yazılanlar atlanıyor fark edilmiyor burayı bırakıtsan ben kendi adıma çok üzülürüm
benimde bazen yazdıklarım fark edilmiyor ama yinede olabilir diyip geçiyorum çünkü burayı ve burdaki arkadaşlıkları paylaşımları çok seviyorum

canım benim msj mıokudunmu
bu arada sayfada o kadar ağırlaştıki 2 saatta yanıtlayamıyorum
umut brc vardı sanki
bunu anlamanın yolu var
yvonna nın mayıs ayı anneleri listesinden bulabiliriz
haydi koş baklaım orayaaa

kızlar sakin olun hamilesiniz sizi üzmek istemem.okurken rastladım ve görmenizi istedim. resmen küçümsemiş bende sinirlendim aslında..
lütfen sakin olun takmayın beğenmeyen girmesin..üzülüp kafanıza takmayın.sanal alem işte boşverin.umarım bende sizler gibi hamile olurum en kısa sürede

umutbrc yi Buldum Şimdi Mesajlarını Aratıyorum
Eğer Herhangi birine tuzlu su gargarası tavsiye ettiyse kesin olarak bu terbiyesizliği yapanın kendini olduğunu anlamış olacağız

SAKİNLEŞTİM ŞİMDİ
sizede çok teşk ederimm bilgilendirdiğiniz için
bunu yazan arkadaş bu gruptan bir arkadaş mış
şimdi baktım mayıs anneleri listesinde
allah gönlüne göre versin inş...

buradaki dostlugu gercekcılıgı samımıyetı ve sıcaklıgı kım bulabılır.buradakı gercek dostluk sevgı kardeslık hıcbıryerde yok.kurban olsunlar onlar bıze.ben hayatımda buradakı gıbı sevgı dolu arkadaslık dostluk gormedım.kıskananlar catlasın

canim bana link atarmisin nereye yazmis aratip bulmak zor olur yetkiliye sikayet etcem bu üyeyi terbiyesizlinden dolayi

Tuzlu Su Tavsiye Mesajını Bulamadım Ama

2 Tane İmla Kuralları Konusunda Uyarı Mesajını Buldum
Eğer Bu Terbiyesizliği Yapan Bizlerle Dalga Geçen Kendisiyle Allaha Havale Ediyorum

Ve Bunu YApan Her Kimse Kocaman Bir Kınama Yolluyorum Kendisine Ve Ekliyorum Sen Kocaman Kadın Olmuşsun İmla Kurallarına Uymayı Öğrenmişsin Ama Bunları Bizim Yüzümüze Söyleyecek Kadar Cesaretli Olmayı Öğrenememişsin Sen Şimdi Kendi Çöplüğünde Eğlenmene Devam Et

ekşi sözlüğe girin arama kısmına hamilelik yazın 15. sayfa 142. mesaj

bir kere burda çıkarsız saf bir iletişim söz konusu herkes çıkarı olmadan biribirinin bebeleri için dua edip yapılabileceklri konuşuyor bence bu tip insanlar hayyatta hiçbirşeyi elde edememiş,kendi mutsuzluğunu başkalarınınkiyle kapatmaya çalışan bir çok afedersiniz ama gerzeğin teki :)

canım benim neden bu kadar alındınki çoğu bende yazıyorum cevap alamıyorum ama biliyorum ki işleri vardır sonradan dönüş yapanlar oluyo bende iş yerindeyim açıyorum kk yı akşam giderken bakıyorum bi vaktim olmuyo hepsini okumaya boş yere alınmışsın tatlım :)

ekşi sözlüğe girin arama kısmına hamilelik yazın 15. sayfa 142. mesaj

Sğol canım böyle bir duyarlılığı gösterip bize haber verdiğin için böyle hadsiz insanlar her zaman çıkacaktır umarım sende en yakın sürede bu güzel duyguyu yaşarsın

kızlar nerdesınız bosverın su delılerı.nerdesınız yemekmı yıyosunuz canlarım.bende acıktım vallahı.elım ayagım tutmuyor sankı.elımı degdıgım yere dusuyor.sızlerle rahatlıyorum ben.ıyıkı bu sıtedeyım.ıyıkı varsınız hepınızde canımsınız sızler benım.ıyıkı tanısdım sızlerı.eşim bıle sızınle burada oldugum ıcın oyle sevındıkı.sızlerle dertlesıp rahatladıgımı gormek yazısacak dostlarım oldugunu gormek onuda cok mutlu ettı.sız dunyada eşi bulunmaz ınsanlarsınız arkadaslar.tek tek hepınız bırer pırlantasınız.vallahı aglamaktan yazamıyorum hepınızı cok sevıyoruuum...

yorumuna sonuna kadar katılıyorum canım

ben burdayimda forum cok yavas msjlarim ulasmiyor,canim aglama kiymamam hersey cok güzel olucak bak görceksin saglikli bebisini kucagina alinca bu günleri unutacaksin usgde güzel cikmis,bidaki randevun nezman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…