Buradaki Samimiyeti Anlamadıysa Konuşmalarımızdan Bunu Çıkarmak Yerine İmla Hatalarına Taktıysa Kendisi Dangalağın Daniskasıdır Bana Göre
Kızlar Bizim 2011 Mayıs Annelerinde Umutbrc Diye bir Arkadaş Varmıydı Benmi Yanlış Hatırlıyorum
Çünkü Yukarda Umutburçak Yazıyor İsmi Kısaltırsak Umutbrc Oluyor
Hoşbuldum canımm..Cok sukur iyiyim bi yaramazlık yok..Bekleyip görücez artık kilo alımım nasıl olacak...
Bu arada bana yanıt veren tek kişi sen oldugun için seni kocaman öpüyorum...
Sorularıma uzun zamandır yanıt alamadıgım ve bu durumdan sıkıldıgım içinde artık kk sayfasını kapatıyorum..
Hepiniz allaha emanet olun
Bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle beğenmiyorsan topiği neden girip yorum yazıyor ya da okuyorsun
canım lütfen alınma bazen bazı yazılanlar atlanıyor fark edilmiyor burayı bırakıtsan ben kendi adıma çok üzülürümHoşbuldum canımm..Cok sukur iyiyim bi yaramazlık yok..Bekleyip görücez artık kilo alımım nasıl olacak...
Sorularıma uzun zamandır yanıt alamadıgım ve bu durumdan sıkıldıgım içinde artık kk sayfasını kapatıyorum..
Buradaki Samimiyeti Anlamadıysa Konuşmalarımızdan Bunu Çıkarmak Yerine İmla Hatalarına Taktıysa Kendisi Dangalağın Daniskasıdır Bana Göre
Kızlar Bizim 2011 Mayıs Annelerinde Umutbrc Diye bir Arkadaş Varmıydı Benmi Yanlış Hatırlıyorum
Çünkü Yukarda Umutburçak Yazıyor İsmi Kısaltırsak Umutbrc Oluyor
canım benim msj mıokudunmu
bu arada sayfada o kadar ağırlaştıki 2 saatta yanıtlayamıyorum
umut brc vardı sanki
bunu anlamanın yolu var
yvonna nın mayıs ayı anneleri listesinden bulabiliriz
haydi koş baklaım orayaaa
kızlar sakin olun hamilesiniz sizi üzmek istemem.okurken rastladım ve görmenizi istedim. resmen küçümsemiş bende sinirlendim aslında..
lütfen sakin olun takmayın beğenmeyen girmesin..üzülüp kafanıza takmayın.sanal alem işte boşverin.umarım bende sizler gibi hamile olurum en kısa sürede
kızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et
sevgili arkadaşlarım, aşağıda çok kişiyi görünce yazayım dedim, affınıza sığınarak.. forumla ilgili bir sıkıntım var. herkesin imla kurallarını tamı tamına bilmesini beklemiyorum( aslında bilmek lazım ama) ama en azından mesajları yazarken nokta ve virgül kullansak nasıl olur? çünkü böyle olunca ben yazılan şeyi anlayamıyorum, ya da birkaç kez okumam gerekiyor anlamak için. burada hepimiz birbirimize destek olmak, moral vermek ve birbirimizin sıkıntılarına yardımcı olmak için varız, ama önce birbirimizi iyi anlamamız gerekir diye düşünüyorum..
hepinizi seviyorum
tabi canım, benim de zaman zaman doğru yanlış yazdığım olmuştur, ama gerçekten anlamıyorum denilmek isteneni, bir nokta koymak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum
bu arada fdilek, geçmiş olsun, korkma düşünme böceği artık. kalabileceğiniz bir yer varsa ilaçlayıp bir iki gün başka yerde kalabilirsiniz. hiç olmazsa için rahat eder
kizlar forum coook yavas
Hoşbuldum canımm..Cok sukur iyiyim bi yaramazlık yok..Bekleyip görücez artık kilo alımım nasıl olacak...
ekşi sözlüğe girin arama kısmına hamilelik yazın 15. sayfa 142. mesaj
bir kere burda çıkarsız saf bir iletişim söz konusu herkes çıkarı olmadan biribirinin bebeleri için dua edip yapılabileceklri konuşuyor bence bu tip insanlar hayyatta hiçbirşeyi elde edememiş,kendi mutsuzluğunu başkalarınınkiyle kapatmaya çalışan bir çok afedersiniz ama gerzeğin teki :)
kızlar nerdesınız bosverın su delılerı.nerdesınız yemekmı yıyosunuz canlarım.bende acıktım vallahı.elım ayagım tutmuyor sankı.elımı degdıgım yere dusuyor.sızlerle rahatlıyorum ben.ıyıkı bu sıtedeyım.ıyıkı varsınız hepınızde canımsınız sızler benım.ıyıkı tanısdım sızlerı.eşim bıle sızınle burada oldugum ıcın oyle sevındıkı.sızlerle dertlesıp rahatladıgımı gormek yazısacak dostlarım oldugunu gormek onuda cok mutlu ettı.sız dunyada eşi bulunmaz ınsanlarsınız arkadaslar.tek tek hepınız bırer pırlantasınız.vallahı aglamaktan yazamıyorum hepınızı cok sevıyoruuum...
yorumuna sonuna kadar katılıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?