2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayimda forum cok yavas msjlarim ulasmiyor,canim aglama kiymamam hersey cok güzel olucak bak görceksin saglikli bebisini kucagina alinca bu günleri unutacaksin usgde güzel cikmis,bidaki randevun nezman ?

sagol acnım.ben ınankı ılk defa burada bu kadar sıcak bu kadar sevgı dolu bır arkadaslık buldum.hepınızı cok sevıyorum ben.kımseye laf soyletmem

kızlar bunu yazan aynen de umutbrc nin kendisidir bence...şüphe falan değil eminim ben...elbette ayıp etmiş bizleri küçümseyerek..burada her türlü insan var...eğitimli eğitimsiz...mesele bu değil.ortak bir paydada buluşabilmek..aynı endişeleri taşıyan aynı şeylerden heyecan duyan bir güruhuz...en azından bir süre böyleyiz...böyle olacağız...aslında yazısında bizim gibi insanların seviyesine düştüğünü de itiraf etmiş (kendi tabiriyle)...arkadaş pek bir alçakgönüllülük (!) etmiş doğrusu...
hiç alınmıyoruz yazdıklarını üzerimize..biz burada sevinçlerimiz endişelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz...ha bir de bu arada bu arkadaş ne iş yapar,bir işe yarar mı bilemem ama o çok takık olduğu imlasına benim imlamın 5 basacağını da iddia ederim...bu kadar basit düşünülüp değerlendirilyorsa insanlar ve topluluklar,bu değerlendirmeyi yapanın ne kadar basit olduğunu varın siz düşünün...

onuda aramıza almak lazım ama dimi kızlar annelik psikolojisi diyelim biz

Evet Bizleri Çok Küçümsemiş
Normalde Yanına Bile Uğramayacağı İnsalarmışızzda Bilmem Neymişşş
Çokda Umrumuzdaydı Hasba

kızlar gulesram nıye darılmış.bırdaha gırmeyecegım buraya demiş.hay allah ne olduki cok uzuldum ben haberı olan varmı

Ayyyy sinir olduummmm ne kadar ikiyüzlü insanlar var burda sorununu paylaş dertleş sonra git başka siteye dedikodumuzu yapp galiba mali müşavirdi kendini bişey zannediyo buraya gelip okuyacak yorum yazacak yüzü olacakmı merak ediyorum......
Esracım facedede yazdım sana aynısını alıngan olma tatlım bizede oluyo ama yoğunluğa bağlıyorum benn gerii ddöönnn kızarım bakkk..

Kızlar lütfen boşverin şu arkadaşı. Konu uzadıkça prim veriyorsunuz. açıkcası kimsenin imla kuralları ile uğraşmasını bekleyemem(kimimiz çalışıyor, kimimiz çocuk bakıyor...vs) hem bunun dışında herkesin imla kuralları ile arası haşır neşir olamayabilir. zaten söz konusu arkadaş takıldığı imla kuralları ile de hayatta bayağı bi zorluk çekmiştir sosyal ortamlara katılma konusunda :) bu nedenle buraya (aramıza) girememiş ve çok içerlemiş anlaşılan. Kendi adıma imla kuralsızda sizleri anlayabiliyorum :) Bu da diğer arkadaşın anlama kapasitesi ile ilgili doğru orantılı

bence bu kişinin yazdıkları tamamiyle şöhret(!) olmak ve de bir şeyler yazmış olmak için yazılmış sözler.yarası olan gocunur kızlar .ben şahsen üstüme alınmıyorum.demek ki arkadaşın bu konuda yarası varmış.madem öyle ne demeye yorumlar yazıyor ve sizi seviyorumlar falan..bu ikiyüzlülüğün ta kendisidir.çok da takmamak lazım
kızlar gulesram nıye darılmış.bırdaha gırmeyecegım buraya demiş.hay allah ne olduki cok uzuldum ben haberı olan varmı

gülesram senin yaşadığını ben buraya her yorum yazdığımda yaşıyorum.ben de bir kaç defa yazdıklarıma cevap gelmeyince çıkmayı ve bir daha buraya girmemeyi düşündüm.mesajlarıma en fazla 2-3 kişi cevap yazıyor ya da çoğu zaman gözden kaçıyor sonuçta şu aşamada birbirimize ihtiyacımız var bizi bizden başka kimse anlamaz ki.

Zonox yaaa kanka tam katlyrm sana bebeğeeemmmm takmıyılım ayyoolll ..Anlama kıtlığı çekyo arkidişş sorun bizde diilllll

Bundan sonra böyle yazalım kızlar hiç anlayamasın

Son düzenleme:

o siteye yazmış olduğu örnekler ya da konuşmlar bu topikte ben rastlamadım
yani imla hatası her topikte olur zaten ama bu kadar takip ediyorum bu topikteki hanımlar öyle argo kelimeler kullanmamış..biraz atmasyon yapmış heralde..bu kadar insanın hakkına girmeye de sebep olmuş yazık!

Son düzenleme:

Acaba bu arkadaşa cevabı hangi düzgün imla kurallarıyla yazsam bilemedim ki şimdi. Anlayamadığım burda arkadaşın eğitim seviyesi ne kadar yüksekmiş ki maşallah burdaki bütün insanları küçümsemiş. Alındığım bir diğer noktada bazı olaylar can sıkıcı olsada ben bi tarafımla gülerim diyo aman aman. Rabbim aynı sıkıntıları umarım ona vermez...Yinede neyse gıcık oldum vesselam......

Gulesram Canım Aynı Şeyleri Zaman Zaman Bizlerde Yaşıyoruz
Benim Başımada Çok Geldi Ama Ne Kırıldım Nede Darıldım Kimseye
Biliyorum Bizlere Çok Değer Verdiğin İçin Bu Kadar Çabuk Kırlıyosun
Bizler Seni Çok Seviyoruz Lütfen Dön Aramıza

gülesram bunun icinmi darilmis ozman benim coktan darilmam lazimdi hic ugramam lazim cünkü cok az cvb aldim yada hic almadim :))

ben görmediniz diye yorumladim hep kafamda ve kirilmadim cünkü su an hepimiz hamisiz sorunlarimiz var rahatsizliklarimiz var olabilir yani

ben cikiyorum kizlar ALLAHA emanetsiniz

GÜLESRAM inan canım çoğu zaman aynı şey banada oluyor bazen kafalar başka yerde insanlar başka yerlere odaklanmış olabiliyor. Benimde bir sürü yazıma cevap gelmiyor napalım. Kırılma sakın olur mu...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…