ben burdayimda forum cok yavas msjlarim ulasmiyor,canim aglama kiymamam hersey cok güzel olucak bak görceksin saglikli bebisini kucagina alinca bu günleri unutacaksin usgde güzel cikmis,bidaki randevun nezman ?
kızlar bunu yazan aynen de umutbrc nin kendisidir bence...şüphe falan değil eminim ben...elbette ayıp etmiş bizleri küçümseyerek..burada her türlü insan var...eğitimli eğitimsiz...mesele bu değil.ortak bir paydada buluşabilmek..aynı endişeleri taşıyan aynı şeylerden heyecan duyan bir güruhuz...en azından bir süre böyleyiz...böyle olacağız...aslında yazısında bizim gibi insanların seviyesine düştüğünü de itiraf etmiş (kendi tabiriyle)...arkadaş pek bir alçakgönüllülük (!) etmiş doğrusu...
hiç alınmıyoruz yazdıklarını üzerimize..biz burada sevinçlerimiz endişelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz...ha bir de bu arada bu arkadaş ne iş yapar,bir işe yarar mı bilemem ama o çok takık olduğu imlasına benim imlamın 5 basacağını da iddia ederim...bu kadar basit düşünülüp değerlendirilyorsa insanlar ve topluluklar,bu değerlendirmeyi yapanın ne kadar basit olduğunu varın siz düşünün...
merhaba anneler okuldan geldim çoooooooook yoruldum.yemek yedim dahada agırlaştım
merhaba anneler okuldan geldim çoooooooook yoruldum.yemek yedim dahada agırlaştım
kızlar bunu yazan aynen de umutbrc nin kendisidir bence...şüphe falan değil eminim ben...elbette ayıp etmiş bizleri küçümseyerek..burada her türlü insan var...eğitimli eğitimsiz...mesele bu değil.ortak bir paydada buluşabilmek..aynı endişeleri taşıyan aynı şeylerden heyecan duyan bir güruhuz...en azından bir süre böyleyiz...böyle olacağız...aslında yazısında bizim gibi insanların seviyesine düştüğünü de itiraf etmiş (kendi tabiriyle)...arkadaş pek bir alçakgönüllülük (!) etmiş doğrusu...
hiç alınmıyoruz yazdıklarını üzerimize..biz burada sevinçlerimiz endişelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz...ha bir de bu arada bu arkadaş ne iş yapar,bir işe yarar mı bilemem ama o çok takık olduğu imlasına benim imlamın 5 basacağını da iddia ederim...bu kadar basit düşünülüp değerlendirilyorsa insanlar ve topluluklar,bu değerlendirmeyi yapanın ne kadar basit olduğunu varın siz düşünün...
bence bu kişinin yazdıkları tamamiyle şöhret(!) olmak ve de bir şeyler yazmış olmak için yazılmış sözler.yarası olan gocunur kızlar .ben şahsen üstüme alınmıyorum.demek ki arkadaşın bu konuda yarası varmış.madem öyle ne demeye yorumlar yazıyor ve sizi seviyorumlar falan..bu ikiyüzlülüğün ta kendisidir.çok da takmamak lazımkızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et
kızlar gulesram nıye darılmış.bırdaha gırmeyecegım buraya demiş.hay allah ne olduki cok uzuldum ben haberı olan varmı
Ayyyy sinir olduummmm ne kadar ikiyüzlü insanlar var burda sorununu paylaş dertleş sonra git başka siteye dedikodumuzu yapp galiba mali müşavirdi kendini bişey zannediyo buraya gelip okuyacak yorum yazacak yüzü olacakmı merak ediyorum......
Esracım facedede yazdım sana aynısını alıngan olma tatlım bizede oluyo ama yoğunluğa bağlıyorum benn gerii ddöönnn kızarım bakkk..
kızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et
gülesram senin yaşadığını ben buraya her yorum yazdığımda yaşıyorum.ben de bir kaç defa yazdıklarıma cevap gelmeyince çıkmayı ve bir daha buraya girmemeyi düşündüm.mesajlarıma en fazla 2-3 kişi cevap yazıyor ya da çoğu zaman gözden kaçıyor sonuçta şu aşamada birbirimize ihtiyacımız var bizi bizden başka kimse anlamaz ki.
Zonox yaaa kanka tam katlyrm sana bebeğeeemmmm takmıyılım ayyoolll ..Anlama kıtlığı çekyo arkidişş sorun bizde diilllll
Bundan sonra böyle yazalım kızlar hiç anlayamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?