canım hoşgeldin benimde karnım son bir haftada çıktı.şuan iş yerindeyim ve devamlı birşeyler yiyorum bazen abartıyormuyum die düşünüyorum ama elimde değil....ya bu arada benim bebişim 4 ay 1 hafta oldu ama karnım hala büyümedi normal mi aceba arkadaşlar 4 aylıkmı hiç belli değil diolar bende düşünmeye başladım ....sizce normalmi
canım çok güzel güle güle kullansın bebişinSelam Kızlarrrr
Az Önce Bebeğimin Park Beşiğini
Ortapedik Yatağını
Uyku Setini
Birde Johnson´s Baby Hediye Setini Aldım
Toplam 320.00 Tl Ödedim
2. Bebeğimiz Kız Olursa Oda Faydalansın Diye Bu Renkleri Tercih Ettik
Almak İsteyen Arkadaşlara Fikir Olabilir :87:
deliiiiiiiiiiiikızlar ekşi sözlükte bakın arkadaşlarınızdan biri hamilelik başlığı altında sizin hakkınızda neler yazmış.kopyaladım linkte atarım isteyene özelden
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et
sagol teyzesihoşgeldin canım afiyet olsun yarasın kuzuna
hosgeldin ece afiyet olsun ben kac gündür istedim gibi yiyemiyorum cok az ve hafif yiyorum mide rahatsizlindan dolayi
hoşbulduk nevracım,ben 3.de iğne kullandım fakat rahimdede septum varmış bu kez onuda aldırdım zaten ilk defa bu haftaları gördüm 8-9 haftalık olunca kaybediyordum..inşallah sonucun tertemiz çıkar.4lü 16-20.haftalar arasında yapılıyormuş canım..aramıza hoşgeldin ..geçmiş olsun .. bendede kan pıhtılaşma probl . var .. iğne oluyorum ..daha önceki kayıplarında bu yüzdenmiydi ?. 4lü yaptırmadım .. daha bugüm 3lünün sonucunu alıcam .... 4lünün zamanı ne zaman bilmiyorumda
hoşbuldum canım şu 4lü normal çıksa dünyalar benim olucak..allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallahhh..Canım hoşgeldin aramıza allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu canım bendede pıhtılaşma var hergün iğne vuruluyorum bende senin gibi başlarda okuyordum sadece topiği korkudan yazamıyordum seni çok iyi an lıyorum 3 lü normal çıkmış canım çok pimpiriklenme allah korusun allaha emanet yavrularımız 4 lünde güzel çıkar inşallah
hoşbuldum canım amiiin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah..eylem59 hoşgeldin canım.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..
Canım geçmişler olsun ama bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.......
sağol canım inşallah rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine............
Kızlar siteye sinir oldum yaklaşık bir saattir giremedim ya bakım var yazıyo artık düzeltsinler bu siteyiiiiiiiii. Zaten çok yavaş...
Meraba hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun inş çok şirin bebeğin olur....benim gördügüm kadarıyla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 li testi yaptırdım bu hafta sonuda 3 lü testi yaptırıcam inş hersey yolunda gider ....bebişinede slmlar
Kızlar lütfen boşverin şu arkadaşı. Konu uzadıkça prim veriyorsunuz. açıkcası kimsenin imla kuralları ile uğraşmasını bekleyemem(kimimiz çalışıyor, kimimiz çocuk bakıyor...vs) hem bunun dışında herkesin imla kuralları ile arası haşır neşir olamayabilir. zaten söz konusu arkadaş takıldığı imla kuralları ile de hayatta bayağı bi zorluk çekmiştir sosyal ortamlara katılma konusunda :) bu nedenle buraya (aramıza) girememiş ve çok içerlemiş anlaşılan.Kendi adıma imla kuralsızda sizleri anlayabiliyorum :) Bu da diğer arkadaşın anlama kapasitesi ile ilgili doğru orantılı
Şimdi bizi eleştiren kişinin mesajlarına baktım ay la başlayan cümleler ve buna benzer ve normal olan birsürü hatalar var tek farkı bolbol nokta virgül varr..bari bende kullanmadığım nokta virgülleri toptan yazayımm..
....................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
merhaba kızlar iyi akşamlar herkese
benim tüp bebek biliyorsunuz.
bugün merkezi aradım konuştum.detaylı ultrason ve tetanoz aşısı için.
bana sonuçlar normal gözüküyorsa detaylıya gerek yok dendi.birşey çıksa tam kesin olmaz zaten ultrasonda ve bebeği aldırırmısınız dedi?
aşı içinde vurulmayın dendi?????
napcam kafam çokkk karıştı.inanaın kendimi hiç düşünmüyorum herşey bebeğim için.
aşı olayından nedense çokk çekiniyorum.bebeğe birşey olurmu?olmaz deniyor ama etrafımdakilerede sordum çoğu kişi yaptırmamış.
zonox cikmadan yaziyim kafam karisti kiz gebeligin bazen benden önde bazen bende sonra geliyor benmi ynlis bakiyorum acabahoscakalin simdilik
merhaba arkadaşlar tetenoz aşısı konusunda tecrübemi anlatayım ben bundan önceki gebelikte çok doktora sordum kesin yaptırın dediler doğumda bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş çünkü göbek bağı kesindiğindenn herşey hişyen bile olsa göbek bağı kesimi var dediler tabi bende aşımı yaptırdım hatta aynı binada aynı zamanlarda hamile olan komşumuz vardı ikimiz beraber gittik ikimizde yaptırdık hemde devlet sağlık ocağına yaptırdık korkmayın hbiçbirşey olmuyor bebişe zarar yok tabi komşumuz doğurdu bebeğini ben kaybettim bebeğimi ama sakın yanlış düşünmeyin ben yedi aylıkkken kaybettim nedenni bilmiyoruz TEKRAR SÖYLÜYORUM AŞIYLA ALAKASI YOK YEDİ AYLIKTI BEN KAYBETTİĞİMDE şimdi inşallah mayıs annesi olucam aşıya şimdi gelince ben 3 dozaşı geçen sene tamamladım 5 sene koruduğu için şimdi gerek yok bu kadar bildiklerim
Günaydın Arkadaşalarr
Bu Sabah Yatakta Oğlumun Hareketlerini Çok Net Bir Şekilde Hissettim
Üstelik Arka Arkaya Attı Pıtır Pıtır Çok Mutluyuuuuummm
Yarın benimde 3 lü testim yapılacak şimdiden heyecan başladı bende inşallah Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bu test sonucu kaç günde çıkıyor arkadaşlar hemen çıkıyormu??
burnunu açmak için az tuzlu suyla ara ara burnunu açmaya çalış canım, çünkü ağızdan nefes aldıkça bu sefer de boğaz tahriş oluyor. bir de kızlar yeri gelmişken bana doktorum grip aşısı olabilirsin hiç bir mahsuru yok dedi, çok nadir grip olduğum için ben yaptırmayı düşünmüyorum ama her sene ağır grip geçirenler varsa aşı olabilirlermiş.
cnm benim çok üzüldüm. başın sağolsun.
Allah bebeğini bağışlasın, kucağına almayı nasip etsin inş.
dediğin gibi bencede tetanoz aşısıyla alakası yoktur. dr lar yaptırın bi sakıncası yok diyor. bende yaptırmayı düşünüyorum. malum doğumda ne kadar titiz davransalar da hijyen olduğuna emin olamıyorum.
herkese iyi geceler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?