2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox cikmadan yaziyim kafam karisti kiz gebeligin bazen benden önde bazen bende sonra geliyor benmi ynlis bakiyorum acaba hoscakalin simdilik

Şimdi bizi eleştiren kişinin mesajlarına baktım ay la başlayan cümleler ve buna benzer ve normal olan birsürü hatalar var tek farkı bolbol nokta virgül varr..bari bende kullanmadığım nokta virgülleri toptan yazayımm..
....................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Fena sinirim bozuldu ama zonoxsun dediği gibi prim vermeyelimm..Ve okadar insaflıyımki o insafsız yorumlara rağmen burayı okur ve hamile üzülür diyede düşünmeden duramıyorumm ...

Boşverelimm neysee..Derencim şimdi gördüm park yatağın aldıkların çok güzel güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun içinde oğluunn

Ben beceriksizim onun yazdığı mesajları bulamadım

Ben yemek yemeye gidiyorum kızlarrrrrrrr yiyip gelcemmmm..........

canım hoşgeldin benimde karnım son bir haftada çıktı.
canım çok güzel güle güle kullansın bebişin
deliiiiiiiiiiii
hoşgeldin canım afiyet olsun yarasın kuzuna
sagol teyzesi
hosgeldin ece afiyet olsun ben kac gündür istedim gibi yiyemiyorum cok az ve hafif yiyorum mide rahatsizlindan dolayi

canım benimde bebiş yukarı çıktı sanırım midem sıkışıyor yemek yiyince

hoşbulduk nevracım,ben 3.de iğne kullandım fakat rahimdede septum varmış bu kez onuda aldırdım zaten ilk defa bu haftaları gördüm 8-9 haftalık olunca kaybediyordum..inşallah sonucun tertemiz çıkar.4lü 16-20.haftalar arasında yapılıyormuş canım..
hoşbuldum canım şu 4lü normal çıksa dünyalar benim olucak..allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallahhh..
eylem59 hoşgeldin canım.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..
hoşbuldum canım amiiin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah..

senin bebişinede selamlar canım :))inşallah sonuçlarımız güzel çıkar..

ahahah

merhaba kızlar iyi akşamlar herkese
benim tüp bebek biliyorsunuz.
bugün merkezi aradım konuştum.detaylı ultrason ve tetanoz aşısı için.
bana sonuçlar normal gözüküyorsa detaylıya gerek yok dendi.birşey çıksa tam kesin olmaz zaten ultrasonda ve bebeği aldırırmısınız dedi?
aşı içinde vurulmayın dendi?????
napcam kafam çokkk karıştı.inanaın kendimi hiç düşünmüyorum herşey bebeğim için.
aşı olayından nedense çokk çekiniyorum.bebeğe birşey olurmu?olmaz deniyor ama etrafımdakilerede sordum çoğu kişi yaptırmamış.

Eylemm hoşgeldin aramıza kötü olaylar yaşamışsın geçmişte ama unutturur bu bebek hepsini inşallah...

Sedacım tetanoz olayında 2 ye bölünme var bebeğe bişey yapmaz bence o riske hangi dr. girerki???karar sana ve dr. kalmış ozamann..Detaylıyada bende giricem ama bebeğimi uzun uzun izliycem diye pozitif düşünüp yaptırıcamm

Canım ben aşıyı yaptırdım bu ayın sonunda ikinciyide yaptırcam. Aşıdan sonra doktora gittm bi problem olsa zaten dktor sölerdi neyse tabi senin kararın canım benim...Aynı şekilde ayrıntılı ultrasonda senin kararın. Bazı doktorlar yapmıyor zorunluluğu olan bişi değil yani....

zonox cikmadan yaziyim kafam karisti kiz gebeligin bazen benden önde bazen bende sonra geliyor benmi ynlis bakiyorum acaba hoscakalin simdilik

canım benim şu anki çizelgem SAT tarihime göre daha önce doktorun USG cihazına göre çizelgemi yapmıştım ama artık USG cihazını takip edemicem en iyisi SAT tarihim canım

Dilek ve Ece Çok Teşekkür Ederim Kızlar Daha İyileri Sizin Bebişlerinize Olsun İnşallah
:92:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar tetenoz aşısı konusunda tecrübemi anlatayım ben bundan önceki gebelikte çok doktora sordum kesin yaptırın dediler doğumda bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş çünkü göbek bağı kesindiğindenn herşey hişyen bile olsa göbek bağı kesimi var dediler tabi bende aşımı yaptırdım hatta aynı binada aynı zamanlarda hamile olan komşumuz vardı ikimiz beraber gittik ikimizde yaptırdık hemde devlet sağlık ocağına yaptırdık korkmayın hbiçbirşey olmuyor bebişe zarar yok tabi komşumuz doğurdu bebeğini ben kaybettim bebeğimi ama sakın yanlış düşünmeyin ben yedi aylıkkken kaybettim nedenni bilmiyoruz TEKRAR SÖYLÜYORUM AŞIYLA ALAKASI YOK YEDİ AYLIKTI BEN KAYBETTİĞİMDE şimdi inşallah mayıs annesi olucam aşıya şimdi gelince ben 3 dozaşı geçen sene tamamladım 5 sene koruduğu için şimdi gerek yok bu kadar bildiklerim

cnm benim çok üzüldüm. başın sağolsun.
Allah bebeğini bağışlasın, kucağına almayı nasip etsin inş.
dediğin gibi bencede tetanoz aşısıyla alakası yoktur. dr lar yaptırın bi sakıncası yok diyor. bende yaptırmayı düşünüyorum. malum doğumda ne kadar titiz davransalar da hijyen olduğuna emin olamıyorum.
herkese iyi geceler kızlar.

oooooo ona bakarsakl ben girdim gireli yazdıklarıma sadece sağolsunlar fdilek turko ve şimdi isimlerini hatırlayamadığım birkaç arkadaş cvp verdi başka kimse vermedi hatta birkaçgün önce biraz uzun bir yazı yazdım birkaç soru sordum kimse cvp vermedi hadi bunu geçtim o mesajımda hep beraber şöyle dua edelim dedim bir kişi bile amin demeye gerek görmedi bence muhabbet birkaç kişi arasında ben ve diğer arkadaşlara cvp gelmeyince tabi soğuk kalınıyor açıkcası ben oldan dolayı pek msj yamıyorum genelde okuyorum herkesi takip ediyorum ama yazmıyorum geçmiş olsun dediklerimin bile sağol dememeleri oluyor o yüzden yazmıyorum hergün okuyorum

iyi geceler güzel anneler .. çoğunuz mışılmışıl uyuyorsunuzdur ...
bugün sabahtan sonra girmedim .. forum ne kadar ilerlemiş ... zor okudum geçmişi valla .. hızlı hızlı .. atladığım olmuuştur .. atladığım önemli mesajlar olabilir çç kimse kusura bakmasın ...

test sonucu için doktora gideceğimi söylemiştim sabah öyle çıkmıştım ..merak eden vardır belkiii ..
afp sonucum iyi çıktı .. problem gözükmedi Allaha bin şükür ...

benimle aynı şeyleri yaşayan vardır belki .. doktora sordukalrımı yazayım
****arada çok aşağıda adet ağrısı gibi ağrılarımı sordu m : aşağıdan yukarı esniyormuş ,
****bazen göbekten kasığa ve yumurtalıklara birden ağrı kramp gibi giriyordu onu sordum : bebek bu haftalarda kordonla iyicene tanışır onu tutup çeker dedi ara ara .. onun acısıdır ..
***** burnumu sildiğimde mendile kan geliyordu : onun içinde endişelenme dedi ama kanama sıvı şekilde ve tekrarlamalar olursa ; kulak burun boğaza göndriyoruz dedi ...

Günaydın Arkadaşalarr

Bu Sabah Yatakta Oğlumun Hareketlerini Çok Net Bir Şekilde Hissettim
Üstelik Arka Arkaya Attı Pıtır Pıtır Çok Mutluyuuuuummm

oyyy oyy maşallah annesi ...

İnşallah çok iyi çıkar sonucun ... benimki 5 günde falan çıktı cnm

deren güle güle kullan cnm .. çok güzel aldıkların ... viskolex yatakta en sağlıklısı bildiğim kadarı ile

Kızlar kesin bu arkadaş sayfayı buldum linkide bu http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/381996-2011-mayis-anneleri-563.html ayıp yaptığı bence madem bizimle dalga geçiyorsun sen neden aynı şeyi yapıyorsun bizle muhabbete devam ediyorsun ben şahsen dalga geçtiğim insanlarla ve küçümsediğim insanlarla muhattap olmam ,bence sen ne yaptığını bilmiyorsun hamilelik sana iyi gelmemiş şimdide biz ve bebişlerimiz (fasulyelerimiz)sana.......mızla gülüyoruz bari nicini değiştir madem yazıyorsun ekşi sözlükte yakalanma, burda zavallı ,artık buraya da girmez napcak yanlız kaldı yazık

bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;

-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...

şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum

hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi" diyor hep.

inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
(umutburcak, 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
#20537477 paylaş şikayet et

dostlar sağolsun ben o zaman aşıyı 21 haftalıkk bitmişti 22 den gün alırken yaptırmıştım hani aradaki döllenme zamanı var diye komşumuzda aynen ben gibi 22 haftalıkta oldu aşıyı tekrar söylüyorum YANLIŞ ANLAYIP YADA OKUYAN OLMASIN DİYE KAYIBIN AŞIYLA ALAKASI YOK ben aşıyı beş aylıkken yaptırdım 7 aylıkken kaybettim bu arada doktorlara gittim ve kesinlikle herkes aşısını olsun çevremdeki herkes oldu birşey yok diyorum ya olay hişyenden çok kordon makasla kesiliyor bunu nasıl yapacaklar olmayı düşünmeyen arkadaşlar sorun burada işte kordon kesilmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…