iyi geceler güzel anneler .. çoğunuz mışılmışıl uyuyorsunuzdur ...
bugün sabahtan sonra girmedim .. forum ne kadar ilerlemiş ... zor okudum geçmişi valla .. hızlı hızlı .. atladığım olmuuştur .. atladığım önemli mesajlar olabilir çç kimse kusura bakmasın ...
test sonucu için doktora gideceğimi söylemiştim sabah öyle çıkmıştım ..merak eden vardır belkiii ..
afp sonucum iyi çıktı .. problem gözükmedi Allaha bin şükür ...
benimle aynı şeyleri yaşayan vardır belki .. doktora sordukalrımı yazayım
****arada çok aşağıda adet ağrısı gibi ağrılarımı sordu m : aşağıdan yukarı esniyormuş ,
****bazen göbekten kasığa ve yumurtalıklara birden ağrı kramp gibi giriyordu onu sordum : bebek bu haftalarda kordonla iyicene tanışır onu tutup çeker dedi ara ara .. onun acısıdır ..
***** burnumu sildiğimde mendile kan geliyordu : onun içinde endişelenme dedi ama kanama sıvı şekilde ve tekrarlamalar olursa ; kulak burun boğaza göndriyoruz dedi ...
oooooo ona bakarsakl ben girdim gireli yazdıklarıma sadece sağolsunlar fdilek turko ve şimdi isimlerini hatırlayamadığım birkaç arkadaş cvp verdi başka kimse vermedi hatta birkaçgün önce biraz uzun bir yazı yazdım birkaç soru sordum kimse cvp vermedi hadi bunu geçtim o mesajımda hep beraber şöyle dua edelim dedim bir kişi bile amin demeye gerek görmedi bence muhabbet birkaç kişi arasında ben ve diğer arkadaşlara cvp gelmeyince tabi soğuk kalınıyor açıkcası ben oldan dolayı pek msj yamıyorum genelde okuyorum herkesi takip ediyorum ama yazmıyorum geçmiş olsun dediklerimin bile sağol dememeleri oluyor o yüzden yazmıyorum hergün okuyorum
canım bebeğin için başın saolsun .. böyle bir kayıp rabbim yaşatmasın sanada hiçibirimize inş.
benim de bazı sorunlarım olmuştı bir ara yazmıştımçsana dönmemek gibi bir ayıp yaptırsam kusura bakama..sen yazınca ister istemez kendimi sorguladım..
yinede birbirimizin iyi niyetli olduğunu her zaman bilelim..
sen kaç haftalıksın cinsiyet bellimi ? doğal gebelikmi?
ben 18+5 oldum oğluşum paşam geliyor teyzesi..
merhaba kızlar iyi akşamlar herkese
benim tüp bebek biliyorsunuz.
bugün merkezi aradım konuştum.detaylı ultrason ve tetanoz aşısı için.
bana sonuçlar normal gözüküyorsa detaylıya gerek yok dendi.birşey çıksa tam kesin olmaz zaten ultrasonda ve bebeği aldırırmısınız dedi?
aşı içinde vurulmayın dendi?????
napcam kafam çokkk karıştı.inanaın kendimi hiç düşünmüyorum herşey bebeğim için.
aşı olayından nedense çokk çekiniyorum.bebeğe birşey olurmu?olmaz deniyor ama etrafımdakilerede sordum çoğu kişi yaptırmamış.
nevra arkadaşımız güzel haberlere sevindim doktora gidip bu bilgikleri paylaşan sen ve bütün arkadaşlara teşekkürler resmen benim sorunlarıma cvp gelmiş oldu bence herkes bu şekilde paylaşmanı
bu arada şu hakkımızda konuşan arkadaşa hiç değilmiyorum bence sizlerde değinmeyin söz gümüşse sukunet altındır bizler nevraa arkadaşımız gibi böyle bilgili muhabbetlere devam edelim
deren arkadaşımız var listeyi inceledim yaşımız aynı sat aynı kilo aynı cinsiyet aynı bundan dolay bir soru sorayım bebek hareketlerin düzenlimi hissediyormusun bende bazı günler tık yok zahetn dinleyince çok az hissediyorum bazende tık olmuyor mesela bjugün senin nasıl
ayrıntılı ultrosona gelince ben 29 yaptıracam yaptırma taraftarıyım çünkü bir sorun varsa şimdide tedaviye başlayabilirler yada doğduktan sonra hemen başlarlar bundan dolayı baktıracam ama sırf bunun için çünkü nedden tıbbın nimetlerinden yararlanmayayım tabi ben 3 lü 4 lü yaptırmadım 2 li yaptırdım güzel çıktı birde ayrıntılı tahliller zahten aylık gidiyorum doktor başka testler istemedi şu ana kadar
Semaysem, gunaydin fistik, yazdilarina aynen katiliyorum canim.
Suan uzun uzadiya yazamiyorum emen evden cikmak zorundayim, Kizimla ise gidiyoruz yine teyzesi.
Kolay gelsin sizlere..hayirli, guzel bir gun olsun insallah hepimiz icin.
Kalin saglicakla
canlarım herkese gunaydın.sayfayı ılk ben acayım dedım bugun.guzel bır gun olsun hepımız için inşallah guzel arkadaslarım
günaydın ve kolay gelsin zonnet...Semaysem, gunaydin fistik, yazdilarina aynen katiliyorum canim.
Suan uzun uzadiya yazamiyorum emen evden cikmak zorundayim, Kizimla ise gidiyoruz yine teyzesi.
Kolay gelsin sizlere..hayirli, guzel bir gun olsun insallah hepimiz icin.
Kalin saglicakla
günaydın dorti...
günaydın ve kolay gelsin zonnet...
Semacannn günaydın...kolay gelsin...
Herkese güzel bir gün diliyorum inş....
dostlar sağolsun ben asla kimse için art niyetli olduğunu düşünmedim çünkü burda menfaat üzerine birşey yok Kİ KUSUR DİYE birşey yok estağfurullah kayıp bebeğim aşılamaydı bu doğal gebelik 19+2 günlük erkek teyzesi bu arada bebişini ALLAH BAĞIŞLASIN tabi bütün herkesinki,ni hayırlı sağlıklı olsunlar ben bebeğime hiçbirşey almadım 8 aya kadar almıycam diğerinde annemler beşiğibi almışlardı annemlerde kurulu duruyordu bakıp hayaller kuruyordum daha sonra ona baktığımda dünyanın altında kalmıştım o yüzden şimdi hiçbirşey almıyorum ALLAH KORUSUN alanlar oluyor birşey olsa dayanılmıyor onlara bakınca acıdan inliyor insan bırak eşyalarına bakıp dayanmayı hayal kurduğun yere bile bakınca acı çekiyorsun işte böyle 8 aya kadar almaycamm tabi bu durumda zor bebeğine birşeyler alamamak ne yapalım kaybımın nednine gelince ALLAH biliyor tahliller temiz otopsi dediler kabul etmedim kıyamadım yavruma onu kesicekler dahada canı yanmasın toprağına gitsin diye yaptırmadım melek olldu kızım isimde düşünmedim kızıma elif koyae caktım melek oldu bunda bütün duygularımı bastırmaya çalışıyorum 8 aya gelince toptan hepsini düşünürüm çünkü ben deprasyon ilaçlarıyla durdum hala terapiye devam ediyoruz ilaçları bıraktık bebek için şimdi terapiyle devam ,işte böyle duygularımı yok saymak zorundayım bundada kötü birşey olursa ben bakırköylük olurum diye hamileliğin bütün güzelliklerinden uzak kalıp duygularıma fırsat vermemem gerek donuk soğuk tabi çok acı bebeğine birşey alamamk hayal kuramamak heran dakika aynı kaybetme korkusunu yaşamak bu deme biliyormusunuz yşarken ölmek ama herşey bebeğim için o sağlıklı gelsinde ben herşeye dyanırım nedn böyle olması lazım çünkü geçmilşi unutmak üzülmemek moralli olmak için ay çok gevezelik yaptım
öncelikle herkese günaydın... güzel bir gün olsun hepimiz için.. ben çok uykusuzum benim için zor bir gün olacak galiba..:18::18:
dünkü ekşi sözlük olayına benimde çok canım sıkıldı.. allah herkesin kalbine göre versin diyorum başka da bişey demiyorum..
gülesram canım bütün arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar gerçekten buraya o kadar zor şartlarda girip yazıyorumki sizlere ama bana da cvp gelmiyor çogu zaman olsun diyorum o esnada başka ve koyu muhabbet oluyor .. lütfen böyle şeyler için üzme kendini..
canım yazdıklarını okudum daha önceki hamileliğinde bebeğini kaybetmişsin başın sağolsun, inan çok üzüldüm işte nedendir bilmem bende çok korkuyorum bişey olacak die daha bir çöp almadım bide biliyorsundur as sonucumu bekliyorum sonuç çıkmadan da bişey almak istemiyorumm.. allahım nasıl nasip etmişse öyle olur..
herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?
herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?