herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?
ben vurulmadım aşıyı canım sağlık ocağıda birşey demedi drumda sen bilirsin ama gerek yok dedi
Günaydın kızlar
acarasye inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın canım
Nevraa komşum sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim
Deren ne güzel şeyler onlar hayırlı olsun
blue-sky annene gidiceksin sanırım canım nasılsın nasıl gidiyor?
nevra73 nerelerde uzun zamandır uğramıyor
semaysem sabah kuşu yağlanıyorsun hı öylemi hergün olması seni yorabilir canım 2günde birde yapabilirsin işyeri soğuksa akşam evde yap hem rahatlatır seni.
yağlananlara önerim ben sadece sızma zeytinyağı kullanıyorum 3 günde 1 filan çamaşırlarıma lekede yapmıyor bazen duştan sonra bazende duş yapmadan sürüyorum.
canımcımm günaydıınn
yok valla yorulmuyorumm
benim karnımı her gören 6 mı 7 aylık mı diye soruyor...ya ben hiç böyle olduğunun farkında değilim...
madem bu karnım bu kaddar kocccaaamaaann
çok çatlayacak endişesindeyim
bu çatlama korkusuyla günde 3 kere bile yağlanabilrimm
yaa ben evde akşamalrı bi türlü deneyemedim z.yağını belki hafta sonu denerim...
GÜNAYDINN
ceren hayırdır iyimisin
neden uyumadın gece
allah hepimiz için herşeyin hayırllısını versin
herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?
anne olmak gerçekten çok zormuş.iki gündür göğüslerim acımıyor karnımda hiç kıpırtı falan hissetmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor hamilelğimin başından beri bu endişelerimi atamadım bi türlü üstümden.etrafdanda çok müdahale edenler oluyor sürekli hissediyormusun diyorlar hyr deyince aaa ben şu zamanda hissettim şöyle oldu böyle oldu en iyisi evden çıkmamak sanırım.bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlesem mi acaba diyorum bi yandan da kurtul şu endişelerden otur oturduğun yerde diyorum...böyle işte kızlar paranoyak oldum ben!!!!!!
Günaydın kızlar
blue-sky annene gidiceksin sanırım canım nasılsın nasıl gidiyor?
anne olmak gerçekten çok zormuş.iki gündür göğüslerim acımıyor karnımda hiç kıpırtı falan hissetmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor hamilelğimin başından beri bu endişelerimi atamadım bi türlü üstümden.etrafdanda çok müdahale edenler oluyor sürekli hissediyormusun diyorlar hyr deyince aaa ben şu zamanda hissettim şöyle oldu böyle oldu en iyisi evden çıkmamak sanırım.bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlesem mi acaba diyorum bi yandan da kurtul şu endişelerden otur oturduğun yerde diyorum...böyle işte kızlar paranoyak oldum ben!!!!!!
canım dün akşam arkadaşlarla birlikteydik saat 1 de evde geldik uyuyana kadar 2 oldu hiç sorma ayakta duramıyorum..kuzucum enerjimi alıyor sanıyorum onun için bi daha uykusuz kalmıcam..
aaaaaa
o saate kadar AYAKTA kalınırmı
bebişine yazık yapma böyle üsme kuzucuğunu
Diana hayırlısı canım sağlıklı gelir ebişlerimiz inşallah
myts sana katılıyorum cevap verilmedi diye alınganlık yapmayalım bencede belki gülseram o an çok hassastı olabilir bizimde bazen hassaslıklarımız oluyor önemli konuysa ısrarla yazabiliriz mesajı yada güncelleyebiliriz
gulesram sana sesleniyorum dön lütfen canım
semaysem canım ben 9 aylık gibi oluyorum akşamları çorabımı filan hep eşim giydirir bazen sabahlarıda gazdan şiş oluyorum ayakkabılarımı giydirir yani anlıycan
yırtılan karın yırtılır yırtılmayanda yıtılmaz bakalım inşallah o günlere sağlıkla geliriz.
ohhhh maşallahhh yani sanada
yaa evet akacak kan damarda durmaz misali
amin inş.sağlıkla mutlulukla o günleri görücez...
as konusunda karar verdin mi
dün akşam bi arkadaşla dortiyi konuşuyodum
arkadaşta bir tanıdığını anlattı
hamile bayan 38 yaşında 2 ve 4 lü testlerde sorun görmüşler
as yapılmış sorun yok
kızcağız stresten sadece 9 kg almışş
hamileliğinden bişey anlamamış stres üzüntüden
yeni doğum yapmışşş
bebek sapasağlammm
bu bahsi geçen kişinin ileri yaş olduğu için risk oranı fazlaymış
annede bebekte sapasağlam
şuanda testleri yaptırdığı çok için pişmanmış boşu boşuna bu kadar stres yaptım demiş..
baharnaz inş.hakkında hayırlısı ne ise o olurrr
baharnaz canım as olmanı eğer her iki doktorunda önerdiyse yaptırıp içini rahatlat derim ben ama yinede sana kalmış allahın izniyle bişey çıkmaz zaten yaştan dolayı tüm doktorlar öneriyorr artık..
diana007 teşekkür ederim canım inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar...
semaysem canım benimde 6 aylık gibi ya bende vazelin sürüyorum bebeyağı sürüyorumm.. bağdem yağıyla kakao yağını karıştırdım kokusundan bi sabah çok kötü oldum şimdi süremiyorum:)))
ohhh beee
valla sevindim şimdi desem kızarmısın bana
kızma kızmaa
offf bu kokular ömür boyumu devam edecek acaba
sadece bebe yağı sürsen olmazmı
gunaydın kızlar.aksam moralımı bozdular benım.benım yerımde olsalarmış bebegı hemen aldırırlarmış.boyle bır rapor elımdeyken şansım yokmuş.zaten yarın son karar gunum.cok kotuyum kızlar.yarın doktorla gorusmem var zaten
Kızlaarrr 1 haftadır ayak baş parmağım sızlıyoduu hayatım boyunca tırnak batması diye bi olay yaşamadımm..Sabah bi baktım iltihap çıkmış
Öylesine aklıma geldi acaba hamileliktenmidir dedim ,inanmayarak googleye yazdım bi baktım hamilelikte ayak şişermiş falan artarmış bu olay...Ne yapmam gerekiyoo kuzenimde olmuşitu hatırlıyorum feci bişeydii
gunaydın kızlar.aksam moralımı bozdular benım.benım yerımde olsalarmış bebegı hemen aldırırlarmış.boyle bır rapor elımdeyken şansım yokmuş.zaten yarın son karar gunum.cok kotuyum kızlar.yarın doktorla gorusmem var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?