2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

anne olmak gerçekten çok zormuş.iki gündür göğüslerim acımıyor karnımda hiç kıpırtı falan hissetmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor hamilelğimin başından beri bu endişelerimi atamadım bi türlü üstümden.etrafdanda çok müdahale edenler oluyor sürekli hissediyormusun diyorlar hyr deyince aaa ben şu zamanda hissettim şöyle oldu böyle oldu en iyisi evden çıkmamak sanırım.bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlesem mi acaba diyorum bi yandan da kurtul şu endişelerden otur oturduğun yerde diyorum...böyle işte kızlar paranoyak oldum ben!!!!!!

herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?

aşı konusunu ben de doktoruma sordum o da gerek yok dedı ama abimin eşi doktor o da vurdur diyor bilmiyorum ben de cok kararsızım bu konuda doktorlar benim hastanem hijenik burda birsey olma diyorlar ama bilmiyorum güvenmelimi ancak yengmde kendisi doğumdan once yaptırmamaıs bısey de olmadı ona yaptırmadı diye bilmiyorum aslında aşıda bir nevi mıkrop vucuduma neden alayım dıyede dusunuyorum yanı ben de cok kararsızım bu konuda.

Buarada eksı sözlük konusuna bu kadar takılmayın arkadaslar o sitenın uslubu o dur ben bır konuda bırsey merak edince hemen orayı okurum kı bu mesajı en az ıkı ay once okudum ve sadece guldum hamılenın halınden sadece hamıle anlar onu anlatmaya calısmıs arkadas bıraz elestırının dozu kacmıs ama cok ta takmamak lazım
daha cocuklar dogsun bakalım neler konusulcak burada emınımkı tuvaletlerınden kusmuklarına kadar gunduz gelıp ısımızı yapcaz ama aksam belkıde gun boyu onlarım bu meselelerıne kafa yorcaz annelık bu zaten onceden basıt buldugumuz bırsuru konuyu konusuyor olcaz bırde bakmısız:))))

bır de burda hrkes bırbırıne cevap vermelımı bılmıyorum ama takmak sacma bence eger benım de konususlan konuda sorunum varsa yazarım yoksa yazmam kımsede kımseye bu konuda kırılamaz
bu da sanal alemın en degısmeyen kuralıdır:))))

ben vurulmadım aşıyı canım sağlık ocağıda birşey demedi drumda sen bilirsin ama gerek yok dedi

saol canım cevabın için.bence sende AS yaptır derim ben çünkü böyle aklında kalıcak hep endişeli olursun aslında zor bi karar ama bana sorarsan ben yaptırırdım eşinle falan konuş beraber karar verin allah yardımcın olsun canım yaa inşşş güzel sonuçlar alırsın.bende 15 gün sonra ayrıntılıya giricem 3lü yaptırmadım 2li iyi çıkınca ama burda okuyunca acaba yaptırmalımıyım diye düşünüyorum.ayrıntılıdan sonra karar vericem sanırım.rabbim senin dortinin crenli yağmurun ve sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürür inşşş

Son düzenleme:

Diana hayırlısı canım sağlıklı gelir ebişlerimiz inşallah

myts sana katılıyorum cevap verilmedi diye alınganlık yapmayalım bencede belki gülseram o an çok hassastı olabilir bizimde bazen hassaslıklarımız oluyor önemli konuysa ısrarla yazabiliriz mesajı yada güncelleyebiliriz

gulesram sana sesleniyorum dön lütfen canım

semaysem canım ben 9 aylık gibi oluyorum akşamları çorabımı filan hep eşim giydirir bazen sabahlarıda gazdan şiş oluyorum ayakkabılarımı giydirir yani anlıycan
yırtılan karın yırtılır yırtılmayanda yıtılmaz bakalım inşallah o günlere sağlıkla geliriz.

kızlar endokrinoloğa nereye gideyim?
kalp için bugün kalp hastanesine gidicem

GÜNAYDINN
ceren hayırdır iyimisin
neden uyumadın gece

allah hepimiz için herşeyin hayırllısını versin

canım dün akşam arkadaşlarla birlikteydik saat 1 de evde geldik uyuyana kadar 2 oldu hiç sorma ayakta duramıyorum..kuzucum enerjimi alıyor sanıyorum onun için bi daha uykusuz kalmıcam..

herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?

bende kararsızım buğün doktorumu arayıp sorucam bakalım o ne dicek??

canım tam olarak kaç haftalıksın ben sata göre 18 +1 ama ultrasona göre 19 haftalık oldum .. ve hala hissetmedim inan hiç kafama takmıyorum çünkü 20. haftaya kadar normal dedi doktorum ve kişiden kişiye değiştiğini söyledi..üzme kendini lütfen..

Günaydın kızlar

blue-sky annene gidiceksin sanırım canım nasılsın nasıl gidiyor?

evet baharcım...annemin babamın yanına gidip rahatlamak istiyorum biraz..çok uzun değil gerçi...3 gün sadece..pztsi döncem nasipse...bakalım...biz iyiyiz kızımla çok şükür...siz nasılsınız oğluşunla?öpüyorum...

Günayydınnn
ANNELİK ASLINDA HEM ÇOK ZOR HEMDE ÇOK KEYİFLİ
diana hep sıkıntılı olan kısımalrı düşünme mutlu anlarınıda düşün...
ayrıca etrafına hiiçç kulak asma
banada etrafımdaki deneyimli annelerden bir sürü şey söyleniyor
hiiçç umrumda bile değil
çünküüü
hepimizin bünyesi yapısı karekteri çok farklı
hepimiz aynı anda aynı şeyleri hissedip yaşayamayız böyle birşe yyookkk
sen ilaçlarını vitaminlerini alıyomusun
dr tavsiyelerine uyuyomuusn
kendine beslenmene dikkat ediyomusun
hepsine cevabın evetse
o zaman sorunun yoktur
hiç sıkıntı yapma
göğüsler bilirsin adet dönemi biraz daha hassas olurlar sonra normale dönerler
bu konuda korkmamanı tavsiye ederim
ayrıca kötü şeyler düşünüp benim minişimide üzmeee

Günaydın kızlaarrrrrrrr..
Acarasye kaubına üzüldüm aşıyı bende yaptırmayı düşünüyorummm..
Nevracım test sonucun iyi çıkmış sevindim ve bilgiler için sağoll...
Baharnazcım senin tavrına sabrına hayranım okadar sorunun varken herzaman bu tavrını farkını hissettirdin inan okadar yürekten diliyorumki bebeğinde bi sorun olmamasını...

baharnaz canım as olmanı eğer her iki doktorunda önerdiyse yaptırıp içini rahatlat derim ben ama yinede sana kalmış allahın izniyle bişey çıkmaz zaten yaştan dolayı tüm doktorlar öneriyorr artık..

diana007 teşekkür ederim canım inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar...

semaysem canım benimde 6 aylık gibi ya bende vazelin sürüyorum bebeyağı sürüyorumm.. bağdem yağıyla kakao yağını karıştırdım kokusundan bi sabah çok kötü oldum şimdi süremiyorum:)))

blue_sky ne güzel ailenin yanına gidiyorsun yolun açık olsun tadını çıkar 3 günde olsa çok güzel ahhh keşke bende gidebilsem..

özlem483 günaydım canım sağlıklı günler olsun hepimize

fdilek güanydın nasılsın güzelim..

gunaydın kızlar.aksam moralımı bozdular benım.benım yerımde olsalarmış bebegı hemen aldırırlarmış.boyle bır rapor elımdeyken şansım yokmuş.zaten yarın son karar gunum.cok kotuyum kızlar.yarın doktorla gorusmem var zaten

Kızlaarrr 1 haftadır ayak baş parmağım sızlıyoduu hayatım boyunca tırnak batması diye bi olay yaşamadımm..Sabah bi baktım iltihap çıkmış
Öylesine aklıma geldi acaba hamileliktenmidir dedim ,inanmayarak googleye yazdım bi baktım hamilelikte ayak şişermiş falan artarmış bu olay...Ne yapmam gerekiyoo kuzenimde olmuşitu hatırlıyorum feci bişeydii

Son düzenleme:

dortii günaydınnn
yawww kim sana bunalrı söyleyenelr dr mu ...prof mu kim bunalr ?
annemi bunalrı söyleyenelr

hay allahım yawww
ne kolay git aldır demesi
yani resmen cinayete teşvik bu

canımmm
bak bu çok ciddi bir olay
kararını vermelisin artık
bu kararsızlık bebişinide üzüyor benide hatta burdaki tüm arkadaşlarıda

ben olsam önce alemlerin rabbine ve daha sonra dr. ma güvenir
bebeğime kavuşmak için gün sayardımmm

hepinize gunaydın arkadaslar
bende dun 1 saat mı ne uyudum cok yorgunum uykusuzum ama saat 13.00de de eve alarm takmak ıcın kesıfe gelecekler uyumamam lazım ögleden sonra da anneme gıtmem lazım falan fılan.. bebegımı ozledım ben haftaya bugun (23 aralık) insallah gıdıcez doktora 27sınde de atıl beye gıdıyorum detaylı ultrasona ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız

günaydınn
çok geçmiş olsunn
oyy oyyy oyyyy
desene ilerleyen aylarda bizlerinde başına gelecek bu
dilek
marankinin yada diğerinin adını hatırlayamadım hani şu meşhur beyaz lahana kürünü yaptıran dr vardıya
onların int sitesinde bu batmalar için bitkisel bişeyler vardı
bi bak istersen

dorti sana böyle söyleyenleri takma bence doktorunun bir bildiği vardır boşuna okumamış dimi onca yıl hem bu testlerde hata payı olabiliyor bence bebeğin sağlıklı böyle düşün ve ona göre kararını ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…