2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh beee
valla sevindim şimdi desem kızarmısın bana
kızma kızmaa
offf bu kokular ömür boyumu devam edecek acaba
sadece bebe yağı sürsen olmazmı [/QUOTE]

canım ya ben çatlıcağıma o kadar inanıyorumki canım anacımı görünce ayyy anne bende senin gibimi olcam dedimm.. bu yüzden ne var ne yok sürüyorum bu arada size hiç bahsetmedim hangisi alerji yaptıysa heryerim kızardı benek benek hala geçmedi şimdi tek tek sürüyorum bulacam ama hangisi bana bu kalleşliği yaptı.. eee o kadar karıştırısan olacağı bu diyorsun demi... ama karnım kocaman yaaaaaaaa 9.ayımı düşünemiyorum..

bu arada bende genelde hıc cevap almıyorum yazdıklarıma ama alınmıyorum kımse bana yazmak sorunda degıl ayrıca bazı arkadasların bazılarıyla daha koyu sohbetı olabılır bu da gayet dogal bence gulesram bıraz hassastı belkı canı baska seye sıkkındı bız de tuz bıber olduk mutlaka donecektır merak etmeyın maratonu beraber tamamlayalım kımse kusmesınnnn:)

yaa niye uyumadın arkadaşımmm
haydi git yat uyu
bu halinle yola falan çıkılmaz..yazık bebişte dinlenememiş desene
allah korusun yolda başına bişey gelir
haydi hemen git yat
en azından 1 saatta olsa uyursun

gunaydın canım.dıkkat et kendıne.uykusuz kalma.bende sorunlarımdan dolayı uyuyamadım.aksam moralımı bozdular.yok bebegı aldır yok pısman olursun aldırmassan falan işte.moralım cok bozuldu yıne

ohhh beee
kızma kızmaa
sadece bebe yağı sürsen olmazmı

canım ya ben çatlıcağıma o kadar inanıyorumki canım anacımı görünce ayyy anne bende senin gibimi olcam dedimm.. bu yüzden ne var ne yok sürüyorum bu arada size hiç bahsetmedim hangisi alerji yaptıysa heryerim kızardı benek benek hala geçmedi şimdi tek tek sürüyorum bulacam ama hangisi bana bu kalleşliği yaptı.. eee o kadar karıştırısan olacağı bu diyorsun demi... ama karnım kocaman yaaaaaaaa 9.ayımı düşünemiyorum..[/QUOTE]

cerencım gunaydın.senın sonuclar ne zaman cıkacaktı.

ohhh beee
kızma kızmaa
sadece bebe yağı sürsen olmazmı

canım ya ben çatlıcağıma o kadar inanıyorumki canım anacımı görünce ayyy anne bende senin gibimi olcam dedimm.. bu yüzden ne var ne yok sürüyorum bu arada size hiç bahsetmedim hangisi alerji yaptıysa heryerim kızardı benek benek hala geçmedi şimdi tek tek sürüyorum bulacam ama hangisi bana bu kalleşliği yaptı.. eee o kadar karıştırısan olacağı bu diyorsun demi... ama karnım kocaman yaaaaaaaa 9.ayımı düşünemiyorum..[/QUOTE]

öyle deme öyle demee
çatlamıycan çatlamıycann
tabii anlatmassın ilk benden fırça yerdin
bilmediğin şeyleri nasıl karıştırarak kullandın sen derdim ama şimdi demiyorummmm

amman boşver yawww
kızımız geniş geniş döncek içimizde değmesinler kızımızın keyfine
teselliye bakarmısın

semacım kafam zaten allak bullakdı.ıyıce benı strese soktular.aldırmassam pısman olurmusum.sonuclarım ıyı degılmıs falan fılan.çıldıracagım vallahı

merak etme canım annemle evlerımızın arası 5 dk agabeyımın kız arkadası gelecek gıtmezsem ayıp olur sımdı bu arada o kadar dıkkat edıyorum ama bogazım agrıcak gıbı ya hıssedıyorum bır de bende hamılelıkten alerjı oldu yanı ztn ole bır bunyem vardı hamılelık tetıkledı devamlı agzım burnum tıkalı hapsırıyorum cok sıkıcııııı

dorti sana bunu söyleyenleri bi elime geçirsem varya ya takmaonları boşver bence kızın sağlıklı böyle düşün ve ona göre karar ver

semacım kafam zaten allak bullakdı.ıyıce benı strese soktular.aldırmassam pısman olurmusum.sonuclarım ıyı degılmıs falan fılan.çıldıracagım vallahı

canımcımm
önemli olan senin ve eşinin ne düşündüğü
diğerleri bizler vs hepimiz dış kapı mandalıyız
aksi olursa ne yapıcaksın onu düşündün mü peki

balcııı
ammannn 5 dak mı
hay allah
hastalık ve sağlık benim hayatımda herzamn ilk plandadır

geçmiş olsun canım.. bende normalde olurdu 1-2 defa pedikür yaptırdım sonra kesmeme dikkat ettim ve en önemlisi rahat ayakkabı giydim hatta 3-4 çift aldım hergün farklı giydim öylece geçti çok şükür..

günaydın canım .. bende uykusuzum ama madem evdesin git saat 21,30 kadar uyusana canım kur saatini onlar geldiğinde kalkarsın..bu arada atıl beye gerçekten gitmeyi çok isterdim keşke istanbulda yaşasaydım..sen niçin gidiyordun canım kusura bakma neolur unutuyorum çoğu şeyii..

öyle deme öyle demee
çatlamıycan çatlamıycann
tabii anlatmassın ilk benden fırça yerdin
bilmediğin şeyleri nasıl karıştırarak kullandın sen derdim ama şimdi demiyorummmm

amman boşver yawww
kızımız geniş geniş döncek içimizde değmesinler kızımızın keyfine
teselliye bakarmısın [/QUOTE]

aynen öyle düşünüyorum tur tasın içimde turrrrr...

Cerencim tırnak batması hariç iyi sayılırım sen nasılsın canımm..Pedikürede güvenemiyorum iltihaplı enfeksiyon falan almayayımm kesmeye dikkat etmeliyim galibaa
Şimdilik bepanthene sürdüm semacım ,netten baktım araya pamuk koyun yazıyo ama uğraşmıycam belki kendiliğinden geçer geçmezse bitkisel şeyleri denerim sağoll
Bu hamilelik nasıl bişey yaa bütün dengemizi altüst ediyo.Artık ne olursa hamileliktendir diycem tencerede yemeğimmi yandı hamileliktenndiirr canımmm

Son düzenleme:
gunaydın canım.dıkkat et kendıne.uykusuz kalma.bende sorunlarımdan dolayı uyuyamadım.aksam moralımı bozdular.yok bebegı aldır yok pısman olursun aldırmassan falan işte.moralım cok bozuldu yıne

dısardan konusmak kolay tabı ama durum da cok can sıkıcı sende haklısın bence yarını bekle ve mutlaka sunu sor doktoruna detaylı ultrasona mı guvenmelıyım genetık sonucuna mı yanı gebetık sonucu cok anlam tasımaz dıyosa ztn canını bosa sıkma aslında keske benım doktoruma bır gorunsen ya pahalı mahalı ama ınanılmaz seker cok pozıtıf bır adam cok da bılgılı ınan kı mutlaka dogru yolu gosterırdı

ahı ahı ahıııı
aynennn öyle
tekrar geçmiş olsun

o bir ara bende de vardı canım ya korkunctur acısı bılırım ınsanın beynıne beynıne gıder ufacık yer nasıl ol kadar acıyor ınanılmaz ınsallah kısa surede gecer pedıkur yaptırsan da rahatlarsın bıraz o araya dolan tırnakları temızlıyolar cunku batma gecıyor yoksa tırnak ıce etıne dogru uzamaya devam edıyor

kızlar ben bugn bebeğimi gördüm resmen gülüyodu ya elin başının altına koyuyyo çenesine götürüyo el sallar gibi elini kaldırdı bna yüzünü dönerek çok duyglandım :2:

günaydın canım .. bende uykusuzum ama madem evdesin git saat 21,30 kadar uyusana canım kur saatini onlar geldiğinde kalkarsın..bu arada atıl beye gerçekten gitmeyi çok isterdim keşke istanbulda yaşasaydım..sen niçin gidiyordun canım kusura bakma neolur unutuyorum çoğu şeyii..

allaha sukur testlerım ıyı cıktı canım ama benım hamıle arkadaslarım onceden sorunları olmasa da hep gıttıler bana da tavsıye etmıslerdı acıkcası tedbırlı olmak adına gıdıyorum ztn kendı doktorum benı hastanede detaylıya sokacaktı ama atıl beye randevu aldıgımı soyleyınce o da sevındı ztn ıyı yapmıssın dedı cevap verdıgı kısı sendın sanırım atıl beyın gıdınce tebrık edıcem kendısını bu konuda cok etkılenmıstım ben bu tavrından oturu cunku numara fln bırakmadıgın halde sanırım senı bulmuslardı ugrasıp

Şuan acısı yok denecek kadar az canım eğer ilerlerse batıklarda uzman bi pedikürcü aramam lazımm sağol canımm..

Dilara maşallah bebeğinee canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…