hepinize gunaydın arkadaslar
bende dun 1 saat mı ne uyudum cok yorgunum uykusuzum ama saat 13.00de de eve alarm takmak ıcın kesıfe gelecekler uyumamam lazım ögleden sonra da anneme gıtmem lazım falan fılan.. bebegımı ozledım ben haftaya bugun (23 aralık) insallah gıdıcez doktora 27sınde de atıl beye gıdıyorum detaylı ultrasona ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız
bende dun 1 saat mı ne uyudum cok yorgunum uykusuzum ama saat 13.00de de eve alarm takmak ıcın kesıfe gelecekler uyumamam lazım ögleden sonra da anneme gıtmem lazım falan fılan.. bebegımı ozledım ben haftaya bugun (23 aralık) insallah gıdıcez doktora 27sınde de atıl beye gıdıyorum detaylı ultrasona ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız
ohhh beee
valla sevindim şimdi desem kızarmısın bana
kızma kızmaa
offf bu kokular ömür boyumu devam edecek acaba
sadece bebe yağı sürsen olmazmı
ohhh beee
valla sevindim şimdi desem kızarmısın bana
kızma kızmaa
offf bu kokular ömür boyumu devam edecek acaba
sadece bebe yağı sürsen olmazmı
yaa niye uyumadın arkadaşımmm
haydi git yat uyu
bu halinle yola falan çıkılmaz..yazık bebişte dinlenememiş desene
allah korusun yolda başına bişey gelir
haydi hemen git yat
en azından 1 saatta olsa uyursun
gunaydın kızlar.aksam moralımı bozdular benım.benım yerımde olsalarmış bebegı hemen aldırırlarmış.boyle bır rapor elımdeyken şansım yokmuş.zaten yarın son karar gunum.cok kotuyum kızlar.yarın doktorla gorusmem var zaten
semacım kafam zaten allak bullakdı.ıyıce benı strese soktular.aldırmassam pısman olurmusum.sonuclarım ıyı degılmıs falan fılan.çıldıracagım vallahı
merak etme canım annemle evlerımızın arası 5 dk agabeyımın kız arkadası gelecek gıtmezsem ayıp olur sımdı bu arada o kadar dıkkat edıyorum ama bogazım agrıcak gıbı ya hıssedıyorumbır de bende hamılelıkten alerjı oldu yanı ztn ole bır bunyem vardı hamılelık tetıkledı devamlı agzım burnum tıkalı hapsırıyorum cok sıkıcııııı
Kızlaarrr 1 haftadır ayak baş parmağım sızlıyoduu hayatım boyunca tırnak batması diye bi olay yaşamadımm..Sabah bi baktım iltihap çıkmış
Öylesine aklıma geldi acaba hamileliktenmidir dedim ,inanmayarak googleye yazdım bi baktım hamilelikte ayak şişermiş falan artarmış bu olay...Ne yapmam gerekiyoo kuzenimde olmuşitu hatırlıyorum feci bişeydii
gunaydın canım.dıkkat et kendıne.uykusuz kalma.bende sorunlarımdan dolayı uyuyamadım.aksam moralımı bozdular.yok bebegı aldır yok pısman olursun aldırmassan falan işte.moralım cok bozuldu yıne
Cerencim tırnak batması hariç iyi sayılırım sen nasılsın canımm
Şimdilik bepanthene sürdüm canım netten baktım araya pamuk koyun yazıyo ama uğraşmıycam belki kendiliğinden geçer geçmezse bitkisel şeyleri denerim sağoll
Bu hamilelik nasıl bişey yaa bütün dengemizi altüst ediyo.Artık ne olursa hamileliktendir diycem tencerede yemeğimmi yandı hamileliktenndiirr canımmm
Cerencim tırnak batması hariç iyi sayılırım sen nasılsın canımm..Pedikürede güvenemiyorum iltihaplı enfeksiyon falan almayayımm kesmeye dikkat etmeliyim galibaa
Şimdilik bepanthene sürdüm canım netten baktım araya pamuk koyun yazıyo ama uğraşmıycam belki kendiliğinden geçer geçmezse bitkisel şeyleri denerim sağoll
Bu hamilelik nasıl bişey yaa bütün dengemizi altüst ediyo.Artık ne olursa hamileliktendir diycem tencerede yemeğimmi yandı hamileliktenndiirr canımmm
balcııı
ammannn 5 dak mı
hay allah
hastalık ve sağlık benim hayatımda herzamn ilk plandadır[/QUOT
ne demek istedin cnm hastalık saglık hayatımda ılk plandadır derken salaklıgım ustumde.)
o bir ara bende de vardı canım ya korkunctur acısı bılırım ınsanın beynıne beynıne gıder ufacık yer nasıl ol kadar acıyor ınanılmaz ınsallah kısa surede gecer pedıkur yaptırsan da rahatlarsın bıraz o araya dolan tırnakları temızlıyolar cunku batma gecıyor yoksa tırnak ıce etıne dogru uzamaya devam edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?