Cerencim tırnak batması hariç iyi sayılırım sen nasılsın canımm..Pedikürede güvenemiyorum iltihaplı enfeksiyon falan almayayımm kesmeye dikkat etmeliyim galibaa
Şimdilik bepanthene sürdüm semacım ,netten baktım araya pamuk koyun yazıyo ama uğraşmıycam belki kendiliğinden geçer geçmezse bitkisel şeyleri denerim sağoll
Bu hamilelik nasıl bişey yaa bütün dengemizi altüst ediyo.Artık ne olursa hamileliktendir diycem tencerede yemeğimmi yandı hamileliktenndiirr canımmm
kızlar ben bugn bebeğimi gördüm resmen gülüyodu ya elin başının altına koyuyyo çenesine götürüyo el sallar gibi elini kaldırdı bna yüzünü dönerek çok duyglandım :2:
balcııı
ammannn 5 dak mı
hay allah
hastalık ve sağlık benim hayatımda herzamn ilk plandadır[/QUOT
ne demek istedin cnm hastalık saglık hayatımda ılk plandadır derken salaklıgım ustumde.)
aşkolsun rica ederim bende karışık yazdım sorun bende
ben hasta oluyor olsam yada uykusuz sıkıntılı olsam önce kendimi iyileştirmeye bakarım
önce kendim iyi olmalıyımki etrafımdakilere faydam olsun
malum hamilleikte hastalık tedavi süresi uzun ilaç alamadığımız için çok daha zor
o yüzden ben bu konuda çok hassasımmm
Şuan acısı yok denecek kadar az canım eğer ilerlerse batıklarda uzman bi pedikürcü aramam lazımm sağol canımm..
Dilara maşallah bebeğinee canımm
kızlar ben bugn bebeğimi gördüm resmen gülüyodu ya elin başının altına koyuyyo çenesine götürüyo el sallar gibi elini kaldırdı bna yüzünü dönerek çok duyglandım :2:
iyiyim canım bende çok şükür iş güç koşturmacayla geçiyor hayat evet iltaplı haklısın zaten öncelikle iltahbını kurutmak lazım.. eczaneye sorsan onlar sana antibiotik bi krem verirler ve daha çabuk geçer sonrada pedikür yaptırabilirsin ben aletlerin hepsini aldıgım için kendi aletlerimle gidiyorum...ayrıca kesinlikle herşeyi bende hamileliğe bağlıyorum ...
oyy oyy ne güzel bende 23.nde kısmetse hem sonucumu alcam hemde görücem allahın izniyle....
aşkolsun rica ederim bende karışık yazdım sorun bende
ben hasta oluyor olsam yada uykusuz sıkıntılı olsam önce kendimi iyileştirmeye bakarım
önce kendim iyi olmalıyımki etrafımdakilere faydam olsun
malum hamilleikte hastalık tedavi süresi uzun ilaç alamadığımız için çok daha zor
o yüzden ben bu konuda çok hassasımmm
çok haklısın cnm ama o kadar kotu degılım bır de muhtemelen bu kızla evlenecek agabeyım gercekten ayıp olur sımdı 15 gun once fln bır sıkıntılı surec oldu cunku sımdı tavır gıbı olmasın bır de annem yazık dun bıseyler aldı kız gelecek dıye kırmıyım onu da oturur yerız beraber bır de annem damadını cok sevıyor bugun de esımın ızın gunu mutlu olur:) gıdersek ztn her gun gıdıyorum orda da uyurum kız gıdınce problem degıl
ayy ne güzel ne mutlu sana
hatta şuanda belki dünyanın en mutlu annesi sensin
darısı başımıza inş...
çok haklısın cnm ama o kadar kotu degılım bır de muhtemelen bu kızla evlenecek agabeyım gercekten ayıp olur sımdı 15 gun once fln bır sıkıntılı surec oldu cunku sımdı tavır gıbı olmasın bır de annem yazık dun bıseyler aldı kız gelecek dıye kırmıyım onu da oturur yerız beraber bır de annem damadını cok sevıyor bugun de esımın ızın gunu mutlu olur:) gıdersek ztn her gun gıdıyorum orda da uyurum kız gıdınce problem degıl
o zmana proble değil biraz daha idare edersin
hımm anlıyorumm özel konular var
eee ağbiyede anlayış göstermek yardım etmek lazımmmm:97:
en büyük torpili annen hakediyor
Ben marmaristeyim burda böyle merkez olacağını çok zannetmiyorum ama araştırıcamm teşekkürler canımmsırf batık uzerıne uzmanlasmız ayak bakım merkezlerı oluyor oyle bır yere de gıdebılırsın canım ya da dedıgın gıbı gercekten cok ıyı bır pedıkurcuye tekrar gecmıs olsun:)
rdakızlar ben bugn bebeğimi gördüm resmen gülüyodu ya elin başının altına koyuyyo çenesine götürüyo el sallar gibi elini kaldırdı bna yüzünü dönerek çok duyglandım :2:
ben çıkıyorum kızlar biraz gözlerimi dinlendireyim bari yine gelirim sonra öptüm hepinizi
iyiyim canım bende çok şükür iş güç koşturmacayla geçiyor hayat evet iltaplı haklısın zaten öncelikle iltahbını kurutmak lazım.. eczaneye sorsan onlar sana antibiotik bi krem verirler ve daha çabuk geçer sonrada pedikür yaptırabilirsin ben aletlerin hepsini aldıgım için kendi aletlerimle gidiyorum...ayrıca kesinlikle herşeyi bende hamileliğe bağlıyorum ...
oyy oyy ne güzel bende 23.nde kısmetse hem sonucumu alcam hemde görücem allahın izniyle....
rda
canım benım.gozunaydın ne guzel bebegını gormussun.prensesın guluyomuydu.benımkıde guluyodu.cok tatlıydı yavrum.bebegın dvd sını verdılermı sana canım.ben hergun ızlıyorum onu.ayrıntılı ultrasondakı goruntulerını kaydedeıp verıyolar
Günaydın güzel anneler: Umarım hepimiz için mutlu bir gün olur. Kızla bugün 1 de dr kontrolüm vardı hastaneden aradılar dr un işi çıktı diye yokmuş pzt ye kadar diğer bayan dr dan randevu verdiler yaaa ama ben kendimi çok şartlandırmıştım dr ma ona soracaklarım vardı şimd emaneten bakıyormuş gibi hissedicem bu dr u bu arada k dilara maşallah prensesine
günaydınnn tünayyydııınnnn
amiin amiiin inş...
acelen yoksa kendi dr bekle çok bişey yok pazartesiye
Günaydın güzel anneler: Umarım hepimiz için mutlu bir gün olur. Kızla bugün 1 de dr kontrolüm vardı hastaneden aradılar dr un işi çıktı diye yokmuş pzt ye kadar diğer bayan dr dan randevu verdiler yaaa ama ben kendimi çok şartlandırmıştım dr ma ona soracaklarım vardı şimd emaneten bakıyormuş gibi hissedicem bu dr u bu arada k dilara maşallah prensesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?