2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım bende çok şükür iş güç koşturmacayla geçiyor hayat evet iltaplı haklısın zaten öncelikle iltahbını kurutmak lazım.. eczaneye sorsan onlar sana antibiotik bi krem verirler ve daha çabuk geçer sonrada pedikür yaptırabilirsin ben aletlerin hepsini aldıgım için kendi aletlerimle gidiyorum... ayrıca kesinlikle herşeyi bende hamileliğe bağlıyorum ...

kızlar ben bugn bebeğimi gördüm resmen gülüyodu ya elin başının altına koyuyyo çenesine götürüyo el sallar gibi elini kaldırdı bna yüzünü dönerek çok duyglandım :2:

oyy oyy ne güzel bende 23.nde kısmetse hem sonucumu alcam hemde görücem allahın izniyle....

Şuan acısı yok denecek kadar az canım eğer ilerlerse batıklarda uzman bi pedikürcü aramam lazımm sağol canımm..

Dilara maşallah bebeğinee canımm

sırf batık uzerıne uzmanlasmız ayak bakım merkezlerı oluyor oyle bır yere de gıdebılırsın canım ya da dedıgın gıbı gercekten cok ıyı bır pedıkurcuye tekrar gecmıs olsun:)

kızlar ben bugn bebeğimi gördüm resmen gülüyodu ya elin başının altına koyuyyo çenesine götürüyo el sallar gibi elini kaldırdı bna yüzünü dönerek çok duyglandım :2:

ayy ne güzel ne mutlu sana
hatta şuanda belki dünyanın en mutlu annesi sensin
darısı başımıza inş...

allaha sukur testlerım ıyı cıktı canım ama benım hamıle arkadaslarım onceden sorunları olmasa da hep gıttıler bana da tavsıye etmıslerdı acıkcası tedbırlı olmak adına gıdıyorum ztn kendı doktorum benı hastanede detaylıya sokacaktı ama atıl beye randevu aldıgımı soyleyınce o da sevındı ztn ıyı yapmıssın dedı cevap verdıgı kısı sendın sanırım atıl beyın gıdınce tebrık edıcem kendısını bu konuda cok etkılenmıstım ben bu tavrından oturu cunku numara fln bırakmadıgın halde sanırım senı bulmuslardı ugrasıp[/QUOTE]

evet canım bendim inan bana şuan elimde olsa hiç durmaz gelirim rabbim kötüsünü yaşatmasın ama sorun çıkarsa ki inşallah çıkmaz mutlaka gitmeyi düşünüyorum.. konuşması beni öyle rahatlatmıştıki anlatamam en iyisini yapıyorsun güzelimm.. gidip geldiğinde burda olmasamda bana özelden msj at neolur neler dicek çok merak ediyorum.. kendine ii bak canım sorun olmadığına çok sevindim allahım yaşatmasın inşallah..

inşallah temiz sonuçlar alırsın canım

evet canım bendim inan bana şuan elimde olsa hiç durmaz gelirim rabbim kötüsünü yaşatmasın ama sorun çıkarsa ki inşallah çıkmaz mutlaka gitmeyi düşünüyorum.. konuşması beni öyle rahatlatmıştıki anlatamam en iyisini yapıyorsun güzelimm.. gidip geldiğinde burda olmasamda bana özelden msj at neolur neler dicek çok merak ediyorum.. kendine ii bak canım sorun olmadığına çok sevindim allahım yaşatmasın inşallah..[/QUOTE]

amin hiçbirimize yaşatmasın inşallah mutlaka mesaj atarım sana cnm merak etme sen de ıyı sonuclar alırsın ınsallah

sırf batık uzerıne uzmanlasmız ayak bakım merkezlerı oluyor oyle bır yere de gıdebılırsın canım ya da dedıgın gıbı gercekten cok ıyı bır pedıkurcuye tekrar gecmıs olsun:)
Ben marmaristeyim burda böyle merkez olacağını çok zannetmiyorum ama araştırıcamm teşekkürler canımm

rda

canım benım.gozunaydın ne guzel bebegını gormussun.prensesın guluyomuydu.benımkıde guluyodu.cok tatlıydı yavrum.bebegın dvd sını verdılermı sana canım.ben hergun ızlıyorum onu.ayrıntılı ultrasondakı goruntulerını kaydedeıp verıyolar

ceren senın sonucların cıktımı canım.

yok dorticim bu normal kontrolümde 4 ocakta ayrıntılı usg benim heralde ozaman verirler elime bir cd ama bi kaçtane resmini verdi dr onlara bakıyorum ve oturup ağlıyorum nasıl bi mucize diye

Günaydın güzel anneler: Umarım hepimiz için mutlu bir gün olur. Kızla bugün 1 de dr kontrolüm vardı hastaneden aradılar dr un işi çıktı diye yokmuş pzt ye kadar diğer bayan dr dan randevu verdiler yaaa ama ben kendimi çok şartlandırmıştım dr ma ona soracaklarım vardı şimd emaneten bakıyormuş gibi hissedicem bu dr u bu arada k dilara maşallah prensesine

günaydınnn tünayyydııınnnn
amiin amiiin inş...
acelen yoksa kendi dr bekle çok bişey yok pazartesiye

günaydınnn tünayyydııınnnn
amiin amiiin inş...
acelen yoksa kendi dr bekle çok bişey yok pazartesiye

Canım 4 lü yaptıracaktım bu gün benim tahliller ankara ya düzen labaratuvarına gidiyor o yüzden sonucum geç geliyor ve haftaya cumt ayrıntılıya ist la gelicem elimde tahlillerle gelmek istiyorum o yüzden bugün yaptırmalıyım anca gelir sonucum

Canım iyi tarafından bak olaya. başka doktora görünmek başka bakış açısıdır ..Eğer beğenmezsen kendi dr. gelince onlada görüşürsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…