bebişimde bende çok iyiyim öğle yemeğimi yedim şimdi fdilekçim kulaklarını çınlattım yemekte aşure vardı ama güzel annelerimizinki gibi değildi tadına baktım sadece şişmesin biyerim diye :) birde balıkhapından bahsetmişsiniz geçmişe pek bakamadım ama doktorum banada verdi balık hapı ben 3 günde bir içiyorum aslında doktorum hergün demişti bende haftada 2 gün balık yiyorum deyince ozaman 3 günde bir iç dedi balıkhaparı kilo aldırıyo diye duymuştum ondan çekimserdim birde tehlikeli falan diye sizin yazınızdada okuyunca hepten tedirgin kaldım acaba benim hapımın içeriği nasıldır ki
Selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
Şimdi hatırladıklarıma cevap yazıyım bakim...
acarasye canım benim ilk kaybına çok üzüldüm. RAbbim bu bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallahhhh.....
Nevracım afp sonucun güzel çıkmış çok sevindim....
KDilara sende bebişini görmüşün ne güzel gözün aydın ben 29 aralıkta görcem.
Cerenli yağmur sonucun 23 de çıkıyor demek Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahhh duacınım.
Baharnaz canım benim gittiğim endokronoloji uzmanı üsküdar devlet hastanesinde uğur bey öyle pek bi özelliği yok ama ben onunla devam ediyorum istersen bi git gör.....
F dilek canım geçmişler olsun ayağın için bence manikürcüden önce iyi bir cildiyeciye git derim ben malum hamileyiz canım yanlış bişi olmasın.....
Dorticim lütfen insanların aklını karıştırmasına izin verme.. Kararını Rabbine sığınıp ver....
Canlarım benim daha hatırlayamadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar valla aklımda kalan tüm arkadaşlarıma cevap yazmaya çalışıyorum... Dün gece bende uyuyamadım sabahı sabah ettim sonrada vurmuşum kafayı ancak 1 saat önce uyandım günümün içine ettim anlıcanız.... Hepinizi öptümmmmm
ozaman bian önce gelsin 29 aralık :)
bebişimde bende çok iyiyim öğle yemeğimi yedim şimdi fdilekçim kulaklarını çınlattım yemekte aşure vardı ama güzel annelerimizinki gibi değildi tadına baktım sadece şişmesin biyerim diye :) birde balıkhapından bahsetmişsiniz geçmişe pek bakamadım ama doktorum banada verdi balık hapı ben 3 günde bir içiyorum aslında doktorum hergün demişti bende haftada 2 gün balık yiyorum deyince ozaman 3 günde bir iç dedi balıkhaparı kilo aldırıyo diye duymuştum ondan çekimserdim birde tehlikeli falan diye sizin yazınızdada okuyunca hepten tedirgin kaldım acaba benim hapımın içeriği nasıldır ki
arkadaslar havalar soguyunca benım dudaklarım hemen çatlar ve yıne catladı ama bgn aynada kendımı tanıyamadım alt dudagım boydan boya yara olmus şişmiş çok kaşınıo ve sızlıobende bepanthen suruorum sadece umarım bı zararı olmaz
kızlar buarada kızım tam 21 haftalık olmuş bugün ve 412 grmmış
benim tahminime göre 20 hafta 4 günlük olması lazımdı ama 5. ayımıza girdik galiba nisan annesi olucam ama mayıs annelerinde kalmak istiyorum
arkadaslar havalar soguyunca benım dudaklarım hemen çatlar ve yıne catladı ama bgn aynada kendımı tanıyamadım alt dudagım boydan boya yara olmus şişmiş çok kaşınıo ve sızlıobende bepanthen suruorum sadece umarım bı zararı olmaz
Valla bende iple çekiyorum bol tekmemi yedin sen bakim dün bak hissediyosun demekki yavaş yavaşşşşş:))) sana linki vermiştim sticker için gördün mü o mesajı canım.....
Selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
Şimdi hatırladıklarıma cevap yazıyım bakim...
acarasye canım benim ilk kaybına çok üzüldüm. RAbbim bu bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallahhhh.....
Nevracım afp sonucun güzel çıkmış çok sevindim....
KDilara sende bebişini görmüşün ne güzel gözün aydın ben 29 aralıkta görcem.
Cerenli yağmur sonucun 23 de çıkıyor demek Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahhh duacınım.
Baharnaz canım benim gittiğim endokronoloji uzmanı üsküdar devlet hastanesinde uğur bey öyle pek bi özelliği yok ama ben onunla devam ediyorum istersen bi git gör.....
F dilek canım geçmişler olsun ayağın için bence manikürcüden önce iyi bir cildiyeciye git derim ben malum hamileyiz canım yanlış bişi olmasın.....
Dorticim lütfen insanların aklını karıştırmasına izin verme.. Kararını Rabbine sığınıp ver....
Canlarım benim daha hatırlayamadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar valla aklımda kalan tüm arkadaşlarıma cevap yazmaya çalışıyorum... Dün gece bende uyuyamadım sabahı sabah ettim sonrada vurmuşum kafayı ancak 1 saat önce uyandım günümün içine ettim anlıcanız.... Hepinizi öptümmmmm
gördüm ama hata veriyo hep bende sıkıldım vazgeçtim yapmaktan
hemde nasıl tekmeler yedimm anlatamam
GÜNAYDINNN
tünayydıınnn
hoşgelldiinnnn
ohhh çok güzel yaptın canım tam uyuyacak hava var dışarda
bizim yerimizede uyumuş ol
bişey olmaz yaa nolurki işlerin biraz gecikmiş olur ama olsun bugünlerin kıymetini bilmemiz lazımmış
kkimbilir bir daha ne zaman bu kadar deliksiz uyku yüzü görücezz
Ben sana yapıyim özelden mesajla atiyim istediğin bi renk falan varmı bide sat tarihinle doğum tarihini söle canım istersen tabi... bide istediğin bi not varsa yazarım üstüne...
GÜNAYDINNN
tünayydıınnn
hoşgelldiinnnn
ohhh çok güzel yaptın canım tam uyuyacak hava var dışarda
bizim yerimizede uyumuş ol
bişey olmaz yaa nolurki işlerin biraz gecikmiş olur ama olsun bugünlerin kıymetini bilmemiz lazımmış
kkimbilir bir daha ne zaman bu kadar deliksiz uyku yüzü görücezz
hosgeldın canım.nasılsın bakalım
kızlar bide nette gezinirkennnn bi yaı dikkatimi çekti bilgisayarın saçtığı dalgalar ve modemin yaydığı radyasyon bebeklerimize zarar verirmiş ondan pcden uzak durmak gerekiyomuş başka bir yazıda ise bilgisayar kullanmanın zarar vermediği yazıyor sadece uyurken modemi kapalı tutun yazıyor hangisine inanacağız şimdi:26:
iyiyim canım benim sen nasılsın bakalım bugün biraz daha iyi hissediyomusun kendini bak fazla kafna takma tamam mı bebişinle güzel bigün geçirinnnnnnn.....
Canım doğrudur ama masa başında tam göbeğine denk gelmiyo ya bilgisayar ordan yırtarız diye düşünüyorum belki birazcık olmaz mı....
Bence en masumu bepanthene antibiyotikte yok içinde ama çook geniş alanlara uygulamamak lazım yinedearkadaslar havalar soguyunca benım dudaklarım hemen çatlar ve yıne catladı ama bgn aynada kendımı tanıyamadım alt dudagım boydan boya yara olmus şişmiş çok kaşınıo ve sızlıobende bepanthen suruorum sadece umarım bı zararı olmaz
Bende nisan olcam büyük ihtimal ama burayı bırakmaaammm :))kızlar buarada kızım tam 21 haftalık olmuş bugün ve 412 grmmış
benim tahminime göre 20 hafta 4 günlük olması lazımdı ama 5. ayımıza girdik galiba nisan annesi olucam ama mayıs annelerinde kalmak istiyorum
iyiyim canım benim sen nasılsın bakalım bugün biraz daha iyi hissediyomusun kendini bak fazla kafna takma tamam mı bebişinle güzel bigün geçirinnnnnnn.....
Canım doğrudur ama masa başında tam göbeğine denk gelmiyo ya bilgisayar ordan yırtarız diye düşünüyorum belki birazcık olmaz mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?