2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlarr mucize iştee vazgeçmişlerdi artıkk ama ALlahım nelere kadir..

Duncan dinlenerek yap çok yorma kendini kolay gelsin canımm

Buarada ben ay hesabında kafam karışıyo diye bende sata göre ay hesabı yapıyorum..Mesela 29 temmuzya 29 aralıkta 5 biticek diyorumm şuan 4 buçuk

Son düzenleme:

canım o zaman ben de tam 4 buçuk aylık hamileyim. sat 11 agustos yani 15 gün sonra tam 5 ay olacak ama mayıs 15 gibi beklenen doğum tabi ya ocak şubat mart nisan 4 ay olacak 15 günde mayıstan alınca 4,5 .. ammada hesap yaptım demi.. hahahaa valla deli olacaktım ya neyse ben 4,5 diyim bari aralık 30 oldumu 5 derim..

Selam Canlarımmmmm
Kötü haberler yok çok şükür. Kayınvalidemde olduğum için çok bakamıyorum sizlere

başın saolsun cidden çok üzücü yaşadığın Allah bir daha yaşatmasın tetanoz ile ilgili hala kararsızım canım ben:2:
Nevracım haberler güzelmiş çok şükür atlattın üzülmeden
verdiğin bilgiler sorularıma cevap oldu inan, özellikle göbeğimdeki acı meselesine canım benim teşekkür ederim paylaşımın için.
herkese günaydın kızlarr umarım herkes iyidir ben iyi sayılırım işte şu aşı konusu kafamı karıştırdı doktorum vurunman gerek dedi siz vurundunuz mu arkadaşlar ?
tatlım, aynen ben de kararsızım 20. haftadayım doktoruma danışıp son kararımı vericem. doktoruma sorduktan sonra size yazarım
canım geçmiş olsun. bu haftalarda ayak şişmesi erken ama... tuzlu yeme hayatım. farkında olmadan tuzlu yiyorsundur.
dilara, ben de doktoruma sordum cevabı "Kanıtlanmış bir zararı yok, herşeyden kendimizi uzak tutamayız. Devr, teknoloji devri mecburuz." dedi. Ama tabi pc'den 50 cm uzakta durmamı önerdi ve çok uzun telefon konuşmaları yapmamamıda önerdi.
benimde ykınımın olmuyor. senn haberi duyunca bi anda onlar aklıma geldi. size hayırlı olsun ALlah benim tanıdıklarımada nasip etsin.

Baharnaz, senin sabrına, duruşuna, cesaretine hayranım. Nazar değmesin. açıkcası a.s konusunda, yaptırmandan yanayım canım belki çaresi olan birşeyler çıkarsa anne karnındada müdahale edilebilir. tab, gönlümüzden geçen hiçbirşeyin çıkmaması.

şu haftaları da saydıkça bu 40 hafta hiç bitmeyecek gibi geliyor...saymasak daha iyi sanırım

sayma sayma
böyle iyi
bazen sabahları sabah dediğim sbaha karşı 4 de falan alt komşumun bebeğinin sesi geliyor ağlama sesi
içim cız ediyor sonra kendi halimi düşünüyorum
yat kızım boşver şimdi bunları
sende aynısı belkide daha kötüsü olacaksın yat uyu diyorum
yani canomm acele etme sayılı gün çabucak geçiyor

şimdi sıkı dur günün sorusu geliyor benden size
hani 20.haftalarda rahim göbek deliği hizasına çıkıcakmış yaa
hımmm
peki o zaman bizim bağırsaklarımız nerede bilen varmı arkadaşlar
ben benimkinin yerinden emin değilimm

günün 2.sorusu

ben bebeğimle ilgli herşeyi kafamdan düşündüm tasarladımmm
bir konuda bilgim olmadığını fark ederek tabiikide sizlere danışmak istedimm

efendiimmm
bebeklerimizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıycaz :86:
ayrıca yumuşatıcı kullanıcaz ama hangi markaları kullanıcaz
benim bildiğim bir marka var ve onunda kokusu heeççç hoşuma gitmiyor...
hamilelikte tüm kokulara hassasiyetim aşırı arttı hatta bulanıyorumm
ben ne edicem bilemiyorummm

Selam kızlar ben geldim kuzumu net göremedim idrara sıkışık gitmi,ştim bu şekilde daha net görünür diye aslında artık boş mesaneyle daha net görünürmüş bebiş birde bu dr un cihazı pek iyi değildi net doya doya göremedim oğlumu neyse amaç 4 lü testti zaten birde idrar tahlili ve idrar kültürü verdim kızlar ben bu durumu çok önemsiyorum çünkü gebelikte idrar yolu enfeksiyonları çok sık oluyor ve bu durumda müdahale edilmezse allah korusun bebek açısından riskler içeriyor 4 lüm haftaya perşembe çıkacak bu dr a da tetenoz aşısını sordum o da ben bu aşıda ısrarcı değilimdir dedi kendi dr um vurul dedi şimdi birde 25 inde ayrıntılı yapıcak hocaya sorucam pek vurulmakta istemiyorum açıkcası birde bebek hareketlerini her gün hissedimiyebilirsin daha çok küçük 22. haftadan sonra düzenli hissedilmesi gerekliymiş ve bol su içmeliymişiz kızlar bzim ve bebeğimiz için en önemli baş gıdamız suymuş bebeğim iyiydi çok şükür ama doyamadım kuzuma neyse hafta cmt detaylıda doyarım inşallah bu arada fdilek canım amcanın kızı için çok sevindim allah kucağıma almayı nasip etsin inşallah

HOŞGELDİNNN
haydi gözünaydınnn
ne mutlu sana kısada olsa görmüşsün tosuncuğunu
bebişin iyiymiş ya önemli olan o
ama boy kilo vs sormadınmı
bilgileri paylaştığın için teşk.lerrr

özel bebek deterjanları var canım arielin falan

kızlarrr
bol bol yemeyiinnn
geçen gün bir arkadaşımız kimdi hatırlayamadım
bulgur pilavından sonra fenalaşmıştıı
kimse açıklasın bize durumu:81:

yiyelimmi yemeyelimmi

diyenet işlerine sormak lazım hahaha yok be bence ona dokunmuştur şuanda yiyorum gayette iyiyim

canım annem yiğenimki için sabun tozu aldı sanıyorum ama bi sorayım ona hangi marka die bide deneyimli arkadaşlara.... ve aldığı kıyafetlerin hepsini yıkayıp ütüleyip öyle giydirdiler .. şöyle söyliyim ben battaniye fabrikasında çalışıyorum işletmenin içini gezdiğimde gözlerime inanamamıştım tozun içinde pisliğin içinde sonra tabi harika ambalajlanıyor ve alıp onları örtüyoruz düşünün kıyafetlerde öyle olabilir die düşünüyorum... hijyen açısından daha ii olur..

canım olsun bi dahaki sefere net görürsün inşallah .. ayrıca testin güzel çıksında sorun yok.. bende tetonoz aşısı konusunda kararsızım benim doktorumda yaptır dedi..evet su çok önemli ben günde mutlaka 12 bardak içiyorum..

Son düzenleme:

gözünaydın canım çok şanslısın bebeğini gördüğün için.banada doktorum vurun dedi tetnozu alt komşum ebe o da vurunma dedi bende çok kararsızım canım bişey sorıcam 4lü neden yaptırıyorsun burdaki herkese bunu soruyorum ben 2li test yaptırdım sonucun güzel dedi 3lüye 4lüye gerek görmedi senin 2li test sonucun nasıldı ? 17.haftamdayım ben 20.haftaya kadar karar vermem lazım o zamandan sonra 3lü yapılmıyormuş.

benim bildiğimde sabun tozu ve sıvı dtj var
birde netten bakayım taktım şimdi buna ben
ayy evet kimbilir ne halde kıyafetlerimizzzzz

ben hiçbir yerde görmedim
acaba heryerde bulunmaz mı ?

bende görmedim canım ama sabun tozları var bebekler için yazıyor zaten üstünde benimde hiç dikkatimi çekmemişti bugüne kadar :) anneannemiz almış bi tane bize bakalım onu denicez ama yumuşatıcı iyi markalarda olsa kullanmayın diyorlar makina en son yumuşatıcıyı alıyor ya çok iyi durulanmıyormuş.

HOŞGELDİNNN
haydi gözünaydınnn
ne mutlu sana kısada olsa görmüşsün tosuncuğunu
bebişin iyiymiş ya önemli olan o
ama boy kilo vs sormadınmı
bilgileri paylaştığın için teşk.lerrr

Evet canım çok şükür iyidi oğlum Allahım tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin ve bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…