2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dogumdan sonrada bırbırımızı bırakmayalım ne olur.bu dostluklar devam etsın

kızlar hadi bakalım kalkınnnn bir kase yoğurt yeme zamanı bebeklerimize kalsiyum şart yemezsek valla saçlarımız dişlerimiz dökülürrr yoğurtlar yensin lütfennn

kızlar hadi bakalım kalkınnnn bir kase yoğurt yeme zamanı bebeklerimize kalsiyum şart yemezsek valla saçlarımız dişlerimiz dökülürrr yoğurtlar yensin lütfennn

Bak iyi oldu bu canım istedi kalkıp yiyeyim ama içine bal katıp yiycem benn kaşık kaşık yiyemiyorum yoksa...
Dilara bende cep telefonunda uyarayım eşim turkcelde çalışıyo ve eğitimlere çok gidiyo..Sar değeri 6 kilodan aşağı bebeklere çok zararlıymış bize etkisi çok olmazmış ama bebeklere zararlı..Ben uzun konuşmam gerekirse kulaklıkla konuşuyorum bide çaldığı an açın ve hemen kulağınıza götürmeyinn o anda radyasyon çok geliyoo

kızlar dogumdan sonrada bırbırımızı bırakmayalım ne olur.bu dostluklar devam etsın
Allah'ın izniyle hepimiz burdayız canım benimmmmmmm....

şimdi gördüm mesajını canım kusura bakma hayır daha çıkmadı.. 1 hafta 10 gün kadar beklicem daha..

TAtlım 23 ünde çıkıcak sonucun dimi Rabbimin izniyle tertemiz çıkıcak inşallahhhhhhhhh..............

sağol canım öle valla uzak duralım bu aralar

kızlar ben şimdi 19 haftalık oldum 4 ay doldumu buğün itibariyle yoksa daha 1 haftamı var?? ya gülmeyin bana hafta hesabını bi türlü aya çeviremiyom yani hangi haftadan sonra 5. aydan gün alıcam ya da ben çok acelemi ediyom

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Bu yardımcı olur canım sana 5. ayına girmişin gözün aydınnnnnn

Allah'ın izniyle hepimiz burdayız canım benimmmmmmm....

TAtlım 23 ünde çıkıcak sonucun dimi Rabbimin izniyle tertemiz çıkıcak inşallahhhhhhhhh..............

canım benim çook teşekkür ederim.. inşallah bende öyle umut ediyorum.. dualarınız bana güç veriyor tekrar teşekürler.

Kızlaarr şimdi bi haber aldımm amcamın kızı 15 yıllık evliydi bebeği olmuyoduu ve şuan hamileymiş 2 aylıkk..Nasıl çığlık attımm kendimden çok sevindim yaaa dua ediyorum sağlıklı bi şekilde geçirir inşallahh..

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Bu yardımcı olur canım sana 5. ayına girmişin gözün aydınnnnnn

oleyyyyy

gülmeyin karnıma baktıkça 4. aylık demek küçük geliyoda neyse çok şükür demekki 4 bitti 5 den gün alıyorum... teşekkür ederim canım arkadaşım bilgilendirdiğin için..

Yavrum ya inanmıyorum asıl o ne haldedir şimdi Rabbim kimselere aratmasın çok zor birşey diye düşünüyorummm... İnşallah sağlıkla kucağına alırrrrrrr.............

kızlarr ben tıkınmaya kaçar ve ev temizliği bide taşınma olayları var tabi biraz kolileme yapıcam hadin bakalım tatlı sohbetler akşama görüşmek üzereeeeeee

hayırlı olsun canım gözunuz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…