ceren senın sonucların cıktımı canım.
şimdi gördüm mesajını canım kusura bakma hayır daha çıkmadı.. 1 hafta 10 gün kadar beklicem daha..
kızlar hadi bakalım kalkınnnn bir kase yoğurt yeme zamanı bebeklerimize kalsiyum şart yemezsek valla saçlarımız dişlerimiz dökülürrr yoğurtlar yensin lütfennn
Kdilara özelden mesaj attım sana canım çizelgeni hadi koy bakalımmmmmm
Allah'ın izniyle hepimiz burdayız canım benimmmmmmm....kızlar dogumdan sonrada bırbırımızı bırakmayalım ne olur.bu dostluklar devam etsın
şimdi gördüm mesajını canım kusura bakma hayır daha çıkmadı.. 1 hafta 10 gün kadar beklicem daha..
Bak iyi oldu bu canım istedi kalkıp yiyeyim ama içine bal katıp yiycem benn kaşık kaşık yiyemiyorum yoksa...
Dilara bende cep telefonunda uyarayım eşim turkcelde çalışıyo ve eğitimlere çok gidiyo..Sar değeri 6 kilodan aşağı bebeklere çok zararlıymış bize etkisi çok olmazmış ama bebeklere zararlı..Ben uzun konuşmam gerekirse kulaklıkla konuşuyorum bide çaldığı an açın ve hemen kulağınıza götürmeyinn o anda radyasyon çok geliyoo
kızlar ben şimdi 19 haftalık oldum 4 ay doldumu buğün itibariyle yoksa daha 1 haftamı var?? ya gülmeyin bana hafta hesabını bi türlü aya çeviremiyomyani hangi haftadan sonra 5. aydan gün alıcam ya da ben çok acelemi ediyom
Allah'ın izniyle hepimiz burdayız canım benimmmmmmm....
TAtlım 23 ünde çıkıcak sonucun dimi Rabbimin izniyle tertemiz çıkıcak inşallahhhhhhhhh..............
Kızlaarr şimdi bi haber aldımm amcamın kızı 15 yıllık evliydi bebeği olmuyoduu ve şuan hamileymiş 2 aylıkk..Nasıl çığlık attımm kendimden çok sevindim yaaa dua ediyorum sağlıklı bi şekilde geçirir inşallahh..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Bu yardımcı olur canım sana 5. ayına girmişin gözün aydınnnnnn
Kızlaarr şimdi bi haber aldımm amcamın kızı 15 yıllık evliydi bebeği olmuyoduu ve şuan hamileymiş 2 aylıkk..Nasıl çığlık attımm kendimden çok sevindim yaaa dua ediyorum sağlıklı bi şekilde geçirir inşallahh..
oleyyyyy
gülmeyin karnıma baktıkça 4. aylık demek küçük geliyodaneyse çok şükür demekki 4 bitti 5 den gün alıyorum... teşekkür ederim canım arkadaşım bilgilendirdiğin için..
kızlarr ben tıkınmaya kaçar ve ev temizliği bide taşınma olayları var tabi biraz kolileme yapıcam hadin bakalım tatlı sohbetler akşama görüşmek üzereeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?