kızlarrr
bol bol yemeyiinnn
geçen gün bir arkadaşımız kimdi hatırlayamadım
bulgur pilavından sonra fenalaşmıştıı
kimse açıklasın bize durumu:81:
yiyelimmi yemeyelimmi
diyenet işlerine sormak lazım hahaha yok be bence ona dokunmuştur şuanda yiyorum gayette iyiyim
Canım çok sağol senin bebeğinde çok iyidir annesi sıkma kendini sende benim gibi kendini çok dinliyorsun pimpirilisin rahat olmak lazım denesi kolay ama öyle olmalıyız benim 2 lim iyidi aslında tüp bebek dr um 3 lü 4lü yaptırmana gerek yok dedi ama beni takip eden dr yapalım dedi bizde yaptırdık bu yüzden aslında şart değil sen kendini daha iyi hissedeceksen buhafta yaptırabilirsin dahagözünaydın canım çok şanslısın bebeğini gördüğün için.banada doktorum vurun dedi tetnozu alt komşum ebe o da vurunma dedi bende çok kararsızım canım bişey sorıcam 4lü neden yaptırıyorsun burdaki herkese bunu soruyorum ben 2li test yaptırdım sonucun güzel dedi 3lüye 4lüye gerek görmedi senin 2li test sonucun nasıldı ? 17.haftamdayım ben 20.haftaya kadar karar vermem lazım o zamandan sonra 3lü yapılmıyormuş.
kdilara
ulema toplanmış malum hayırlı bir gün
arada bizim soruyuda cevaplamışlar
bulgur su alınca şişiyo sanırım o yüzden abartmadan yemek lazımmışş
canım annem yiğenimki için sabun tozu aldı sanıyorum ama bi sorayım ona hangi marka die bide deneyimli arkadaşlara.... ve aldığı kıyafetlerin hepsini yıkayıp ütüleyip öyle giydirdiler .. şöyle söyliyim ben battaniye fabrikasında çalışıyorum işletmenin içini gezdiğimde gözlerime inanamamıştım tozun içinde pisliğin içinde sonra tabi harika ambalajlanıyor ve alıp onları örtüyoruz düşünün kıyafetlerde öyle olabilir die düşünüyorum... hijyen açısından daha ii olur..
canım olsun bi dahaki sefere net görürsün inşallah .. ayrıca testin güzel çıksında sorun yok.. bende tetonoz aşısı konusunda kararsızım benim doktorumda yaptır dedi..evet su çok önemli ben günde mutlaka 12 bardak içiyorum..
e bebekte buldum dalin yapmış özel sıvı deterjan 19 lira
süpersin bende bakıyım müsait olunca
sağolsunlardoğrur ben çok seviyorum belkide ondan rahatsız olmuyorum
gördüm ama hata veriyo hep bende sıkıldım vazgeçtim yapmaktan
hemde nasıl tekmeler yedimm anlatamam
şaka bir yana
ben fazla yiyince galiba fazla şişkinlik yapıyo
birde ben onu sade yiyemiyorummm yoğurt yada cacıkla yerim
o yüzden sanırım rahatsız oluyorumm
yiyebilenlere afiyet olsunnn
canım evet bulgur rahatsız eder kimisini ama ben bol bol yiyorum maşallah hiçbişey olmuyor hem bulgurun inanılmaz faydaları var ... ben çok da seviyorum et suyula tavuk suyula yapıyorumsonrada koca bi tabak yiyorum.. durum bu göbek dermişim haaahhaha
keşke azcıkda ben tekme yesemarada biliorum kıpırdıo donuo bu hafta hıssetmeye basladım ama cok güçlü deil...şu yazımı okuyan beni piskopat sancak tekmelenecegım gunlerı ıple cekıorum
bende bol yoğurtlu yiyorum bir tabak kadarcnm acayip tatlı istiyo yaaaa
Aaaaa:26:
hayırdır acaba neden tatlı istiyor:26:
bir çikolata ye bari
günün 2.sorusu
ben bebeğimle ilgli herşeyi kafamdan düşündüm tasarladımmm
bir konuda bilgim olmadığını fark ederek tabiikide sizlere danışmak istedimm
efendiimmm
bebeklerimizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıycaz :86:
ayrıca yumuşatıcı kullanıcaz ama hangi markaları kullanıcaz
benim bildiğim bir marka var ve onunda kokusu heeççç hoşuma gitmiyor...
hamilelikte tüm kokulara hassasiyetim aşırı arttı hatta bulanıyorumm
ben ne edicem bilemiyorummm
yok ya o kesmez şerbetli bişeyler çok ilginç ilk defa canım bişeyi bu kadar istiyo :))
komşuların aşure yapmadılarmı
bekle birazdan getirirlerrr
bizim burda pek komuşuluk yok malesef kim var kim yok bilmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?