2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr
bol bol yemeyiinnn
geçen gün bir arkadaşımız kimdi hatırlayamadım
bulgur pilavından sonra fenalaşmıştıı
kimse açıklasın bize durumu:81:

yiyelimmi yemeyelimmi

canım evet bulgur rahatsız eder kimisini ama ben bol bol yiyorum maşallah hiçbişey olmuyor hem bulgurun inanılmaz faydaları var ... ben çok da seviyorum et suyula tavuk suyula yapıyorumsonrada koca bi tabak yiyorum.. durum bu göbek dermişim haaahhaha

Canım çok sağol senin bebeğinde çok iyidir annesi sıkma kendini sende benim gibi kendini çok dinliyorsun pimpirilisin rahat olmak lazım denesi kolay ama öyle olmalıyız benim 2 lim iyidi aslında tüp bebek dr um 3 lü 4lü yaptırmana gerek yok dedi ama beni takip eden dr yapalım dedi bizde yaptırdık bu yüzden aslında şart değil sen kendini daha iyi hissedeceksen buhafta yaptırabilirsin daha

Cerencim inşallah senin de güzel haberlerini yakında alıcaz canım dr kağan kocatepe ye göre 17. haftada yani 16+0-16+6 arası 17. hafta kabul ediliyor ve bu hafta 5, ayın başlangıcı sayılıyor her yerde farklı yorumlanıtor bu ay hesaplaması

gördüm ama hata veriyo hep bende sıkıldım vazgeçtim yapmaktan
hemde nasıl tekmeler yedimm anlatamam

keşke azcıkda ben tekme yesem arada biliorum kıpırdıo donuo bu hafta hıssetmeye basladım ama cok güçlü deil...şu yazımı okuyan beni piskopat sancak tekmelenecegım gunlerı ıple cekıorum

ayyy beni bulgur pilavı mahvetmıstı gecen hafta resmen kıvrandırdı çok abartmadan yıyın ben bıraz fazla yemıstım galıba

keşke azcıkda ben tekme yesem arada biliorum kıpırdıo donuo bu hafta hıssetmeye basladım ama cok güçlü deil...şu yazımı okuyan beni piskopat sancak tekmelenecegım gunlerı ıple cekıorum

hahaha bende öleydim tekme yemek için dua ediyodum benimkide çok güçlü değil ama bu aralar sayı olarak fazlalaştı

cnm ben markette çalışıyordum, hamile olunca ayrıldım. dalinin bebekler için özel deterjanı oluyor. hatta hamile değilken bile markette gördüğüm zaman bebeğim olunca bende bunu kullanırım demiştim kendi kendime. ben dalinin sıvı deterjanını kullanmayı düşünüyorum. büyük marketlerde muhakkak vardır. sende araştır bi istersen. dikkatini çekmemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…