cnm ben markette çalışıyordum, hamile olunca ayrıldım. dalinin bebekler için özel deterjanı oluyor. hatta hamile değilken bile markette gördüğüm zaman bebeğim olunca bende bunu kullanırım demiştim kendi kendime. ben dalinin sıvı deterjanını kullanmayı düşünüyorum. büyük marketlerde muhakkak vardır. sende araştır bi istersen. dikkatini çekmemiş olabilir.
benim canımda aacayipp çikolata istiyor .. ama ben portakal yedim bastırsın die napıyım mahrumiyet bölgesindeyim şehre giden birinden istemem lazım oda akşam 5 demi gelir 6 da bilinmezzz.. eve gidince acısını çıkartıcam..
Selam Arkadaşlar bende şimdi dr. geldim 3 lü test için kan verdim sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısıyla inşallah..
yaaa
ne kötüü
yapan olsa mutlaka dağıtır ama
sen en iyisi akşam eşinden iste
yada sanırım üşenmeyeceksinn
bi pastaneden canın ne istiyosa al
benim canımda aacayipp çikolata istiyor .. ama ben portakal yedim bastırsın die napıyım mahrumiyet bölgesindeyim şehre giden birinden istemem lazım oda akşam 5 demi gelir 6 da bilinmezzz.. eve gidince acısını çıkartıcam..
aradım şimdi eşimi akşam getiricek
Selam Arkadaşlar bende şimdi dr. geldim 3 lü test için kan verdim sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısıyla inşallah..
inş. eşin akşam erken gelir
malesef bu hafta akşam çalışıyo eşim 12yi beklemek zorundayım
Bütün anne adaylarına selamlar ......arkadaşlar ben yağlanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlar kakao yağı ve badem yağını öneriyor bilginiz olsun .....
Bütün anne adaylarına selamlar ......arkadaşlar ben yağlanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlar kakao yağı ve badem yağını öneriyor bilginiz olsun .....
malesef bu hafta akşam çalışıyo eşim 12yi beklemek zorundayım
hadi bee
e sen alsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?