2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar oysaki deterjan bölümleriçok dikkatimi çekerdi ama
bebeişlerinki çekmemiş demekki
çok teşk ederimmm
migrosa bi bakıyım
net ten bakıcam tabiiki

benim canımda aacayipp çikolata istiyor .. ama ben portakal yedim bastırsın die napıyım mahrumiyet bölgesindeyim şehre giden birinden istemem lazım oda akşam 5 demi gelir 6 da bilinmezzz.. eve gidince acısını çıkartıcam..

Selam Arkadaşlar bende şimdi dr. geldim 3 lü test için kan verdim sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış hayırlısıyla inşallah..

AFİYET OLSUNNN
allah yardım etsinnn
üüzldüm şimdi sana yawww

ben sadece 2 li testimi yaptırdım. hem kendi dr um olsun hem ayrıntılı usg ye bakan dr um olsun 3lüye ve 4lüye gerek yok dediler. ama şimdi kafam karıştı. 22 haftalık olunca detaylı usg var. onu bekliyorum.

Bütün anne adaylarına selamlar ......arkadaşlar ben yağlanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlar kakao yağı ve badem yağını öneriyor bilginiz olsun .....

kızlarr
benim bacaklarım mı şişiyor kilomu alıyorum bilemiyorum
ne oluyosa öğleden sonra oluyor
botlarımın fermuarı sabah tam çekiyorum
öğlen gibi baldırlarıma iniyor
sanırım bi kaç aysonra giyemiycemm
birde botalrım hem çok ağır geliyor hemde tam dizaltımda
kıştayız mart ayına kadar çalışıcam inş.sorun olmazsa
kendime geçici olarak bi bot daha almak istiyorumm
çok pahalı olmayan
2 ay giyeceğim
ben hani şu meşhur lastik botlar varya ismini yine hatırlayamadım onlardan alsam acaba nasıl olur
belki karda kaymaz diyorum
acaip korkuyorum buzda kaymaktan
hem bebekten dolayı hemde belim rahatsız
bikaç kere kaydım düşmedim ama belimi incittim
aranızda o tip kullanan varmı
sıcak tutarmı ?

Bütün anne adaylarına selamlar ......arkadaşlar ben yağlanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlar kakao yağı ve badem yağını öneriyor bilginiz olsun .....

ama canım onlarda kıllanma yapıyomuş diye duydum en güzeli vazelin ve bebek yağları bi tanede özel bi ürün aldımgünde bir kere onu sürüyorum akşam yatarkende bebek yağlarını

semacıgım ben ayakkabı sektorundeyım o cızmelerı kesınlıkle tavsıye etmem canım cok terletır ayaklarını..sedece yagmurda kullanıslı onlar...tabanı guzel kaymaz buzda ama ısyerınde degısttırırsen tekrar gıyebılırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…