ama canım onlarda kıllanma yapıyomuş diye duydum en güzeli vazelin ve bebek yağları bi tanede özel bi ürün aldımgünde bir kere onu sürüyorum akşam yatarkende bebek yağlarını[/QUOT
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnundu...inş kimsede kıllanma olmaz
semacıgım ben ayakkabı sektorundeyım o cızmelerı kesınlıkle tavsıye etmem canım cok terletır ayaklarını..sedece yagmurda kullanıslı onlar...tabanı guzel kaymaz buzda ama ısyerınde degısttırırsen tekrar gıyebılırsın...
sema ben hep bağcıklı bot giyiyorum.ama artık bağcıklarını bağlamak zor olmaya başladı...çok rahatlar ama giyerken problem...o bahsettiğin çizmelerden giymedim hiç...fikrim yok...
ben günde 1 kere bebe yağı kullanıyorum...acaba yetmez mi çatlakları önlemeye...??
bence yeter günde bi kere sürmek
ama çatlama başladıysa istersen sayıyı 2 ye çıkartt
hayırlısı olur inş..
bebişinini görmedinmi
bişey bahsetmedin
inş temiz sonuçlar alırsın canım
arkadaşlar aranızda çay kahve tüketen varmı ve günde ne kadar tüketiyorsunuz....Ben çay ve kahve içiyorum malum iş yerinde bişeyler tüketmeden durmak mümkün değil ama içimde rahat değil üzülüyorumda ..offf yaaa ne yapmam gerekiyor..
kızlar gerçekten insan yazdığı bişeye karşılık alamayınca kendini fazlalık gibi hissediyor. belki görmeyenlerde oluyordur ama insan kendini garip hissediyor. bendede hep böyle oluyor. genelde yazdıklarıma cvp gelmiyor. bazen yazıyorum karşılık alamayınca bi daha girmicem diye kapatıyorum. bikaç saat geçiyor yine giriyorum. o yüzden yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum ben.
halbuki buraya en çok takılanlardan biri benimdir ama çoğunuz beni tanımıyor bile.
Ben günde 2 bardak çay içiyorum sadece kahve hiç içmedim.
su periii biz yine neyi kaçırdık ben farkında değilimm
cvp alamayınca bir daha sor
o anda gözümüzden kaçmış olabilir
yada hepimiz başka yerlere adapte olmuşuszdur o yzüden gözümüzden kaçmıştır
bak mesela ben bugün kıslara 3 soru sordum 2 cvp aldım 1 tanesine alamadım
bunun için alınmıyorum çünkü biliyorum herkes nette başka şeyleri takip ediyor
ekranda en son ne varsa ona bakıyodur
kimsenin kasti bişey yaptığını sanmıyorum
yanılıyomuyum arkadaşlarr
bızde 60 tl 90 tl 120tl arasında degısıyo canım...desenlısı var sadesı var ama desenlıler cok hos gorunuyo ama yazdıgım gıbı ısyerınde mutlaka bır ayakkabın daha olması lazım yedek aksama kadar durunca ayaklarının cok terletıyo
cnm kasıtlı olduğunu bende düşünmedim zaten. burda kimse kimseyi şahsi olarak tanımıyor. ben sadece cvp gelmediği zaman ne hissettiğimi dile getirdim. kimseyi yargılamadım. bazen gözden kaçmış olabilir diye de belirttim zaten. ama genelde gözden kaçınca insan kendini garip hissediyor dedim. sadece bu.
tabii haklısın bişey demiyorum anlıyorum seni
hem bak ben sana şakır şakır yazıyorum
Ben günde 2 bardak çay içiyorum sadece kahve hiç içmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?