2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar güzel anneler ; gecedenberi giremedim ..evde değilim .. geçmi,şi okumaya çalışıyorum ..umarım hepiniz iyisinizdir .
bizde iyiyiz kızımla .. bugün biraz kızıma alışveriş yaptım .. birkaç ufak tefek .. anladımı nedir ..doktorun dediği gibi ani ağrılar.. yaptı kordonu çekip duruyormuş bizimki .:))))))

fdilek acarasye duncan zoox ve baharnazcım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ..

Son düzenleme:

nevracım aldığın cicileri güzel günlerde kullansın bebişin inş. ben daha bişey almaya başlamadım. henüz araştırma aşamasındayım. en yakın zamanda bende oğluma kıyafetler almak istiyorum.
cnm yatak konusunda kararsızım hangi marka alsam diye düşünüp duruyorum. siz karar verdiniz mi

saol paylaştığın için .. Ben hep unuturum yaaa:))
çook sevindim ... düğün bayram vardır evlerinde .. Allah kucağında nasip etsin ...

real markette ROXY bebe deterjanı var .fiyatı 8TL. misler gibi kokuyor .. çok güzel yıkıyor .. tüm dolaplar bebek kokuyor. yeni doğan yeğenimin herşeyini yıkadık oradan biliyorum

bize odayı babam alacak .. bende genç odası aldırıcam bazalı genç yataklı ..bidaha bidaha oda takımı alamam . çocukalr 6-7 yaşında okula gidince bebek odasında yatmak istemiyorlarmı ş... kendimde yanıma park yatak alıcam . biraz büyüsün odasına geçecek inş..

kızlarrr bi uyumuşum bi uyumuşum ohhh sonra bi tekme yedim uyandım meğerse bizimki susamış yani uyandığımda acyip bir su isteğiyle uyandım

canım geçmiş olsun. benimde enfeksiyonum var sanırım. doktorun zararı var derken neden bahsetti?
ben sadece 2 li testimi yaptırdım. hem kendi dr um olsun hem ayrıntılı usg ye bakan dr um olsun 3lüye ve 4lüye gerek yok dediler. ama şimdi kafam karıştı. 22 haftalık olunca detaylı usg var. onu bekliyorum.
canım ben de 3lü yaptırmadım yalnızca 4lü yaptırdım. 3lü için gereksiz dedi ben detaylı ultrasonada giricem 4 hafta sonra.
Bütün anne adaylarına selamlar ......arkadaşlar ben yağlanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlar kakao yağı ve badem yağını öneriyor bilginiz olsun .....
hoşgeldin :) ben de yağlanıyorum. kakao,badem,susam,kayısı,gliserin karıştırıp sürüyorum (tabi aklıma gelirse)
ben ugg aldım çok memnunum sıcacık tutuyor.
ayyy bu arada selam kızlar pat dıye gırdım topıge...
hoşgeldin hayatım

ben de içiyorum ama açık tabiki. ama onun yerine ıhlamur ya da kuşburnu içsen daha güzel olur.

valla tatlım ben de yaşıyorum bunu çoğu kez :) mesela bugün uzun bir alıntı yaptım 7 8 sayfa önce. başlığınada "canlarım selammmmmm" yazdım ne selamımı alan oldu ne birşey bazen olur öyle şeyler

****simgesel 3lü testinin sonucu inşallah güzel çıkar arkadaşım ,,

******bu arada Dalin bebe deterjanı KİLER Markette vardı görmüştüm ...bilginizee....

*******sabun tozları elde yıkama için daha uygunmuş .. çamaşır makinelerinde zamanla içi sabun bağlanıp tıkanmasına sebep oluyormuş ..diye duymuştum

amin canım ... iyi dileklerine katılıyorum .. birde ben akşam kim açık diye bakmadan yazdım ... sonra gözlerim kapandı .. kapatıp uyudum hemen seni görmedim. selam verirdim ...

dilekçim çok geçmiş olsun ... tırnağının batığını temiz bir törpü ile hafifçe kaldır. çok minik vazelinli pamuk koy.. hergün değiştir. tırnakla et temas etmez ... batık ayrı olarak uzar ..sonra kesersin .. annem kuafördü ... hep böyle yaparak kaç kişinin batığını ilaçsı geçirdi

ben çıkıyorum annecikler ..... hepinizi öpüyorumm ... kardeşimdeyim .. içerde yalnız bıraktım herkesi ... kendinize iyi bakın ..yeğenlerimedeee

Benim arkadaşlar dalan roxy sabun tozuyla yıkıyolar onlar zaten yumuşacık yapıyo yumuşatıcı koymuyo bide ekstra durulama yapmak iyi oluyomuş canımm ben öyle yapıcamm..

Benim dr. muayenesinde not yazıyo muayeneden önce mesaneniz boş olsun diye..Sıkışık ilk başlarda kese küçükken falan iyi oluyomuş ama şimdi boş gitmek lazım burdan duyurmuş olalımm sayendee :))

Eminim bütün markalar öyledir yıkamak lazım kullanmadan önce hatta kendi kıyafetlerimizi bilee yıkamalıyızz

huhuuu kızlar nerelerdesiniz :79::79:

Burdayyııımmmm beenn :))
Aldıklarının resimleirni istersen fiyatlarını falan mayız bebekleri cicileri bölümüne koysana fikir olur bizlerede..Güle güle kullansın bebişiinnn

ben de içiyorum ama açık tabiki. ama onun yerine ıhlamur ya da kuşburnu içsen daha güzel olur.
Buaralar gece 3-5 nöbeti gibi uykusuz kalıyorum bildiğin uyku yapan çay varmı zonoxcum papatya nasıl acabaa ??

Ya bugün pamuk koydum ama tam yerleştiremedimkii kaldıramıyoruumm korkudan (Pamuğu kremledim yapışmasın diye. vazelin yapayım bundan sonra hem suluda tutmaz vazelinn sağol canım inşallah geçer benimkide...
Ayrıca sabun tozu elde ve matik diye ayrıda satılıyoo ben beyazlarımı sabun tozuyla yıkıyorum daha temiz oluyo diyee

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar zonox dr birşey demedi idrar yolu enfeksiyonu için ama ben bir çok sitede okudum böyle bir durumda ihmal edilmeden tedavi olmak gerekirmiş bende kronikleşmişti bu yüzden bebeğime zarar vermesin diye sıkı takibe alıyorum yarın kültürüm çıksın dr ma sorucam sana da geçmiş olsun canım ihmal etme ilerlemeden önlemini al ilaç kullan canım

Hoşgeldin canım geçmiş olsun bende bu mesanenin boş olması olayını daha bugün öğrendim şimdiye kadar hep idrara sıkışık gidiyordum dr da sağolsun hiçbirşey demiyordu bugün farklı bir dr a gitmenin yararını bunu öğrenerek gördüm

kızlar biraz önce süper birşey oldu kızımla konuşuyodum annecim beni duyuyomusun dedim ve sol tarafımda süper bir tekme hissettim inanılmaz bişeydi birden okadar tuhaf oldum ki anlatamam demekki artık hissetmeye başladı:18:

canım ben oğlumda bütün kıyafetlerini sabuntozu ile makinede yıkamıştım.yumuşacık ve güzel oldu.yalnız bi sorun oluyordu bizimkilerle bebişinkileri ayrı atınca makine dolmadan açamıyorsun iki çamaşır için makine çalıştırmak olmuyor ...o yüzden bol kıyafeti olması lazım.
kızlar bulgur pilavı yiyin bol bol sütt yaparmışşş
bence çok da abartmadan yemek lazım:)
kızlarrr
bol bol yemeyiinnn
geçen gün bir arkadaşımız kimdi hatırlayamadım
bulgur pilavından sonra fenalaşmıştıı
kimse açıklasın bize durumu:81:

yiyelimmi yemeyelimmi
bendim canım.yalnız ben istemeden yemiştim yani canım almadığı için de dokunmuş olabilir.yine de bir tabaktan fazlası zararlı olur dedi doktorum

benim kız da babasına tepki veriyor canım bana tık yok.ama babası konuşmaya başlayınca coşuyor resmen.oğlumda da aynısı olmuştu ve oğlum doğduktan sonra bir tek babasının omzunda susuyordu.sanırım bu da babacı olcak(

aaa :) henüz babaya bi tepki vermiyo bu

merhaba anneler

canım maşallah bebişine benimkide geçen gece babası öptükçe tekme atmıştı çok heyecanlamıştık

Buaralar gece 3-5 nöbeti gibi uykusuz kalıyorum bildiğin uyku yapan çay varmı zonoxcum papatya nasıl acabaa ??

tatlım uyku getiren çayları önermiyor doktorlar. içindeki afrodizyaklar olumsuz yönde etkiliyormuş. en güzeli 1 bardak ılık süt ve yatmadan önce ılık duş

yarın ilk işim doktora gitmek olucak. çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…