2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım benim....Ben 22 Haftama giricem nerdeyse ama düzenli hissetmiyorum daha ara ara hissediyorum....
merhaba anneler

canım maşallah bebişine benimkide geçen gece babası öptükçe tekme atmıştı çok heyecanlamıştık

merhaba canım benim çok şirinmiş benim kızda babasına tepki vermiyo adam göbeğime bakmaktan sıkıldı valla. Bak aşkım tekmeledi diyorum tam atlıyo koyuyo elini bi hareket yok

canım prenses babasına naz yapıyo ilerdede kucagından inmez

Teşekkür ederim canım ılık sütü deniyeyim yatmadan öncee

dilekcim sendedemi uyku problemi var bende çok sıkıntılıyım bu konuda aslında uykuya çok düşkünüm ama sürekli tuvaletim geliyo sabaha kadar tuvalete gitmekten helak oluyorum tabi birde karnımın üstüne yatmıycam diye mücadele veriyorum.napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda çekicez artık

kaç gündür mailimle ilgili bir sorun yüzünden siteye yorum yazamıyorum okuyorum okuyorum çıkıyorum
düzeldi de hemen geldimmm benim doktorum ayrıntılı ultrasona baktı ve 3lü testim yapıldı Allaha şükür hiç bir sorunumuz yokmuş testleri devlette yaptırdım cinsiyet diye sordum erkek kesin pipisini gördüm dedi 4 gün sonra da kendi doktoruma gittim tam yarım saat baktı yok öyle bir ihtimal kız bu ben hiç yanılmadım dedi tabii kendi doktoruma inanıyorum yarım saat uğraştı bizim tatlı bıdık da hep ellerini kapatmış yüzüne hiç annesine çekmemiş bi foto çekemedik utangaç şey :)
hareketlerini çok net olmasa da hissetmeye başladım sanırım çok küçücük ama :)

sizi de özledim bu arada mayısın en güzel anneleri vee en tatlı bebişşşşleriiii

nasıl yanılıyor doktor inanamıyorum.bide kesin demese bari dimi insanı yanıltıyor
bu arada 2010 mayıs annelerinden tavsiye istedim kızlar.konuyu açtım bakalım umarım güzel şeyler yazarlar.iyi yapmışmıyım

Sağol canım ilerleyen haftalarda düzenli olarak hissedeceğiz inşallah

süper yapmışsıııınnnnn ya bugün çok tuhafım ben kolumu kıpırdatmak istemiyorum

merhaba canım süpersin çok iyi fikir tecrübeli annelerimize takıldığımız konularda sorlarımızı sorarız

evet bi de pipisini gördüm dedi nasıl da inandım oğluşum dedim kızıma 4 gün kızmamıştır umarım bana :) artık diyorum diğer randevumda yine erkek derlerse hiiç şaşırmıycam

canım prensesin hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin

evet bi de pipisini gördüm dedi nasıl da inandım oğluşum dedim kızıma 4 gün kızmamıştır umarım bana :) artık diyorum diğer randevumda yine erkek derlerse hiiç şaşırmıycam

Hayirli olsun canim kizin:)) saglikla kucagina alsin insallah.

Doktorlar nasilda ikilemde birakiyor dimi insani..biri kiz diyordigeri erkek...napicaz biz simdi:26:

Bizde 16 ci haftamizda ogrenmistik kizimiz oluckmis...pazartesi ayrintili ultrasonumuz var..bizimkiz oglana donusurse sasar kalirim herhalde
Sizlerin yazilarini okudukca icime suphede dusmuyor degil hani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…