2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet sorma sinir etti beni herkeslere oğlumuz olcak dedim 4 gün sonra tekrar arayıp kızmış bizim bebiş dedim çok komikti ve sinir bozucu umarım değişmez canım ya

herkese günaydıııınnnn:81:
mutlu sabahlar :97:
hayırlı cumalarrr
allah kalbinizden geçen bütün hayırlı dileklerinizi yaşamanızı nasip etsin :97:
alıntı yapmayı beceremediğim için isimleri tek tek söyleyemeden
dünkü sorularıma cvp veen arkadaşlarıma çok ama çokk teşk ederimmm:81:
ellerinize kollarınıza sağlıkk

gunaydın canlarım.dun bır turlu buraya gıremedım.önce bakım var yazısı vardı yarım saat sonra falan tekrar gırdım buseferde sayfaya gırıyorum ama mesajlarım gıtmıyordu.sureklı erorr yazdı sınır oldum:84:

canım prenses babasına naz yapıyo ilerdede kucagından inmez
inşallah canım o günleride görürüz...

hayırlı olsun tatlı anniş kızın....

Çok iyi yapmışsın hayatım...

Sağol canım ilerleyen haftalarda düzenli olarak hissedeceğiz inşallah
İnşallah canım ya...

Günaydın tatlım valla dünkü sorularına cevap veremedim çünkü cevaplarını bilmiyodum Ama sana KOCAMAN BİR GÜNAYDINNNNNNN DİYORUZ KIZIMLAAAAA

Günaydın Arkadaşlar.Hayırlı Cumalar.Çalışan Arkadaşlara Hayırlı işler

herkese günaydınlar kızlar,hayırlı cumalar..

GÜNAYDIN BAYANLARRRRR.... Ben bugün aranızda olmucam kayınvaldeme gidiyorum birazdan öpüyorum hepinizi....

bızdende selam soyle kayınvalıdeye canım.hayırlı cumalar

günaydın kızlar,

21 haftalık olduk bebeğim dolanıp duruyor karnımda,çok muhteşem bir duyguymuş sanırım hamileliğin tadı bundan sonra cıkacak

öncelikle herkese günaydın ... hayırlı cumalar...

canım hepimiz zaman zaman sorularımıza cevap alamıyoruz..dün sana yazmak için kendimi parçaladım ama site müsade etmedi( naptıysam hata verdi.. ben şuan bi taraftan fatura irsaliye dizerken diğer taraftan sizlere laf yetiştiriyorum düşün nekadar yoğunum hepimiz de böyleyiz zaten eğer cvp alamıyorsan lütfen tekrar tekrar sor..
gülesram hala girmedi siteye ne yapsakta görüşsek bilemedim şimdi.. canım eğer okuyorsan lütfen dön..

günaydın canım güzel dileklerin için.. bende dün naptıysam siteye giremedimm.. ayakkabı konusunda ben dolgu taban bi babet almayı düşünüyorum.yerden yüksek olursa soğuktan biraz daha koru sanıyorum bide ii bişey alıyım diyorum evet üşürüm mutlaka ama avantajım kapının önünden biniyorum kapının önünde iniyorum, çizmelere gelince evet giyerkende çıkarırkende çok zor önümüzdeki ayda hiç giyemem gibi geliyor düz taban çizmede aldım ama oda şimdiden sıkıyor sürekli masa başındayız şişiyor ayaklarımız.. zaten direk düztabamda rahatsız eder dedi çogu hamile biraz dolgu taban olsun diyolar..ayy çok konuştum hem sana yazıyom hemde faks gönderiyom:)))

rica ederimm canım
aa sen şanslısın servis kapının öznündne geçiyomuşş..
benim servis mesafem uzakk
birde çalıştığım yer maslak
maslak normalde kent merkezinden -5 C fark ediyor
hem ucuz olacak hem sıcak tutacak hem kaymayacak
sanırım ben çok fazla şey istiyorumm
en iyisi bu şekilde idare etmeye çalışmakkk

gunaydın kızlar
ya sabah sabah mıdenızı bulandırıcam belkı nolur kusura bakmayın ama sormak zorundayım ben normalde kabızım asla her gun tuvalete gıdemem hamılelıkte nasıl olduysa herkesın bozulurken benım duzelmıstı demır hapı bazen boyle de yapabılıyormus ama 1 haftadır fln yıne eskısı gıbı duzensızdı dun tuvalete cıktım cok ozur dılerım ama dıskımda beyaz bırseyler vardı sankı cıklet yutmusum gıbı bır goruntu cok tıksındım cunku en buyuk korkum hep kurt dusurmek flndır butun gece ruyama gırdı ıcım kalktı sabah esıme anlattım sence kurt muydu dıye sacmalama kurt fln olması ıcın ona gore beslenmen gerekır sındırememıssındır bırseyı dedı olmaz ole sacma sey hıc bosuna kafanı yorma dedı cok taktım kafama ben oyle bırseyse duser bayılırım yemın ederım mıdenızı bulandırdıysam cok ozur dılerım ama sormak zorundaydım hıc yasayan var mı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…