Hayirli olsun canim kizin:)) saglikla kucagina alsin insallah.
Doktorlar nasilda ikilemde birakiyor dimi insani..biri kiz diyordigeri erkek...napicaz biz simdi:26:
Bizde 16 ci haftamizda ogrenmistik kizimiz oluckmis...pazartesi ayrintili ultrasonumuz var..bizimkiz oglana donusurse sasar kalirim herhalde
Sizlerin yazilarini okudukca icime suphede dusmuyor degil hani:)))
İncidestan Hayırlı Olsun Kızın Canım :92:
ben hiçbir yerde görmedim
acaba heryerde bulunmaz mı ?
herkese günaydınlar kızlar,hayırlı cumalar..
gunaydın canlarım.dun bır turlu buraya gıremedım.önce bakım var yazısı vardı yarım saat sonra falan tekrar gırdım buseferde sayfaya gırıyorum ama mesajlarım gıtmıyordu.sureklı erorr yazdı sınır oldum:84:[/QU
GÜNAYDINN
nasılsın
evet ya bu onarım bakım işine bende sinir oldumm
Günaydın Arkadaşlar.Hayırlı Cumalar.Çalışan Arkadaşlara Hayırlı işler
günaydıınnn
teşk ederimmm
amiiinn allah hepimzie kolaylık versinnn
günaydıınnn
amiinn
sanada hayırlı cumalar
inşallah canım o günleride görürüz...canım prenses babasına naz yapıyo ilerdede kucagından inmez
hayırlı olsun tatlı anniş kızın....kaç gündür mailimle ilgili bir sorun yüzünden siteye yorum yazamıyorum okuyorum okuyorum çıkıyorum
düzeldi de hemen geldimmm benim doktorum ayrıntılı ultrasona baktı ve 3lü testim yapıldı Allaha şükür hiç bir sorunumuz yokmuş testleri devlette yaptırdım cinsiyet diye sordum erkek kesin pipisini gördüm dedi 4 gün sonra da kendi doktoruma gittim tam yarım saat baktı yok öyle bir ihtimal kız bu ben hiç yanılmadım dedi tabii kendi doktoruma inanıyorum yarım saat uğraştı bizim tatlı bıdık da hep ellerini kapatmış yüzüne hiç annesine çekmemiş bi foto çekemedik utangaç şey :)
hareketlerini çok net olmasa da hissetmeye başladım sanırım çok küçücük ama :)
sizi de özledim bu arada mayısın en güzel anneleri vee en tatlı bebişşşşleriiii
nasıl yanılıyor doktor inanamıyorum.bide kesin demese bari dimi insanı yanıltıyor
bu arada 2010 mayıs annelerinden tavsiye istedim kızlar.konuyu açtım bakalım umarım güzel şeyler yazarlar.iyi yapmışmıyım
İnşallah canım ya...Sağol canım ilerleyen haftalarda düzenli olarak hissedeceğiz inşallah
herkese günaydıııınnnn:81:
mutlu sabahlar :97:
hayırlı cumalarrr
allah kalbinizden geçen bütün hayırlı dileklerinizi yaşamanızı nasip etsin :97:
alıntı yapmayı beceremediğim için isimleri tek tek söyleyemeden
dünkü sorularıma cvp veen arkadaşlarıma çok ama çokk teşk ederimmm:81:
ellerinize kollarınıza sağlıkk
gunaydın canlarım.dun bır turlu buraya gıremedım.önce bakım var yazısı vardı yarım saat sonra falan tekrar gırdım buseferde sayfaya gırıyorum ama mesajlarım gıtmıyordu.sureklı erorr yazdı sınır oldum:84:
Günaydın Arkadaşlar.Hayırlı Cumalar.Çalışan Arkadaşlara Hayırlı işler
inşallah canım o günleride görürüz...
hayırlı olsun tatlı anniş kızın....
Çok iyi yapmışsın hayatım...
İnşallah canım ya...
Günaydın tatlım valla dünkü sorularına cevap veremedim çünkü cevaplarını bilmiyodumAma sana KOCAMAN BİR GÜNAYDINNNNNNN DİYORUZ KIZIMLAAAAA
GÜNAYDIN BAYANLARRRRR.... Ben bugün aranızda olmucam kayınvaldeme gidiyorum birazdan öpüyorum hepinizi....
günaydınn
canımm ben sanada teşk ettimm
güle güle iyi vakit geçirirsin inş.
kızlar gerçekten insan yazdığı bişeye karşılık alamayınca kendini fazlalık gibi hissediyor. belki görmeyenlerde oluyordur ama insan kendini garip hissediyor. bendede hep böyle oluyor. genelde yazdıklarıma cvp gelmiyor. bazen yazıyorum karşılık alamayınca bi daha girmicem diye kapatıyorum. bikaç saat geçiyor yine giriyorum. o yüzden yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum ben.
halbuki buraya en çok takılanlardan biri benimdir ama çoğunuz beni tanımıyor bile.
herkese günaydıııınnnn:81:
mutlu sabahlar :97:
hayırlı cumalarrr
allah kalbinizden geçen bütün hayırlı dileklerinizi yaşamanızı nasip etsin :97:
alıntı yapmayı beceremediğim için isimleri tek tek söyleyemeden
dünkü sorularıma cvp veen arkadaşlarıma çok ama çokk teşk ederimmm:81:
ellerinize kollarınıza sağlıkk
öncelikle herkese günaydın ... hayırlı cumalar...
günaydın canım güzel dileklerin için.. bende dün naptıysam siteye giremedimm.. ayakkabı konusunda ben dolgu taban bi babet almayı düşünüyorum.yerden yüksek olursa soğuktan biraz daha koru sanıyorum bide ii bişey alıyım diyorum evet üşürüm mutlaka ama avantajım kapının önünden biniyorum kapının önünde iniyorum, çizmelere gelince evet giyerkende çıkarırkende çok zor önümüzdeki ayda hiç giyemem gibi geliyor düz taban çizmede aldım ama oda şimdiden sıkıyor sürekli masa başındayız şişiyor ayaklarımız.. zaten direk düztabamda rahatsız eder dedi çogu hamile biraz dolgu taban olsun diyolar..ayy çok konuştum hem sana yazıyom hemde faks gönderiyom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?