2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ilgilenen olursa markafoni de ugg botlarda yarıdan fazla indirim var 300tlden 99a dusmus uzun olanlarda 120

gunaydın hayırlı cumalar:90:

GÜNAYDINN
ben kendi adıma hiç bulanmadım..
bende normalde kabızlık şikayetim var
demir +vitaminlere başladıktan sonra şişkinlik ve kabızlık arttıı
bu sebeple sürekli wc de takip ederimm dışkı miktarımı rengini vs.
bu çok normal değilmi
son 2 gündür yediklerini bir düşünürmüsün
mutlaka o yediklerinden biridir

takma kafana üzme kendini
kurt vs olsa farklı şikayetlerin olur

geçmiş olsun öncelikle canım.. bende asla düzenli tuvalete çıkamam hatta benimki kabızlıktan ziyade midem bozulsa dahi onu normal şekilde çıkaramam bağırsaklarım öyle sancı verirki tuvalette kaç defa bayılacak gibi oldum çıkar ama beni öldürür. hatta soğuk terler boşalır sanıyorum benim bağırsaklarımda sorun var .. inanılmaz ama bende hamileliğimden beri kan hapı sayesinde hatta binkere dicem çünkü çoook çektiğim için çıkabiliyorum tuvalete yanlız rengini tahmin edersin tabi yine gelipde beni rahatsız ettiği nadir her sabah ben 6 da kalkar gider tuvalete otururum en az 20 dakika yarım saat ayyy bende özür dilerim yaptığım muhabbet için.... senin yaşadığın inan o hapların yan etkileri olabilir ya da çok korktuysan git doktora bi gaita tahlili ver ayrıca kurtsa bile nden korkuyosun içinden çıkması çok ii bi durum canım... bence kurt değildir de insan vücudu canım inanılmaz korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum..

herkese gunaydıııııııııııın hayırlı cumalar.hadı bakalım ınsallah doktorumdan guzel haberı alırım bugun ınsallah kızlar.dualarınızı beklıyorum canlarım

herkese günaydın..hayırlı cumalar..dualarımız seninle dorticim..içini ferah tut...güzel haberlerle dönüceksin inşaallah..

herkese günaydın..hayırlı cumalar..dualarımız seninle dorticim..içini ferah tut...güzel haberlerle dönüceksin inşaallah..

allah razı olsun canım sagol ınsallah artık ıyıce rahatlarım bugun.ogleden sonra karar verılecek ınsallah ıyı olacak hersey.

herkese gunaydıııııııııııın hayırlı cumalar.hadı bakalım ınsallah doktorumdan guzel haberı alırım bugun ınsallah kızlar.dualarınızı beklıyorum canlarım

günaydın dorticim içim çok rahat bugün hayırlı haberle geleceksin bize bugün günlerden cuma en hayırlı gün bi yasin okuyup ta git rabbim yardımcın olur

dün 3lü testim vardı.sonuçları yarın alıcam.bu arada içim rahatladı..bizimkinin pipisi tastiklendi.babası gibi ağır abi takılıyordu,çok hareketli değildi bi ara kolunu 2 sefer kafasına götürdü,selam verdi galiba..bu arada ben 2 kilo almışım 1 ayda doktor yavaşşş gel dedi.tosun paşada gününden 1 hafta öndeymiş.bu arada doktora sigarayı tamamen bırakamadığımı söyledim..o da iççç ama az iç dedi..eğer bırakamayacak kadar tiryakiysen stres yapıp bebeğede zarar vereceksen arada bir içebilirsin.zorlama yak bi iki nefes çekip at dedi..bende öyle yapıyorum zaten çok sıkışırsam,sinirlenirsem falan yakıyorum 1-2 nefes çekip söndürüyorum..zaten 2 ay sonra mide şikayetlerin yüzünden ve zor nefes almaktan istesende içemezsin dedi.

dorti
dr kaçta randevun
canımm güzel haber önce sende sonra dr.da bunu unutma tamam mı

herkese günaydın kızlar,hayırlı cumalar umarım herkes iyidir.biz kızımla çok acıktık kahvaltı yapalım hemen

günaydın canım... afiyet bal şeker olsun... ben hersabah saat 7 gibi yapıyorum ve çıkıyorum o zaman iş yerinde daha rahat oluyorum 10,30 da da meyvemi yiyorum... bebişin için şimdi bol kalsiyumlu bi kahvaltı yap canım..

sağol cnm cevap verdıgın ıcın ne gıbı sıkayetlerım olur bılmıyorum ama zaman zaman bende makatta kasınma oluyor ama sebebı var bende mantar olmustu o egzamaya cevırdı bazen tekrarlıyor of kıl kurdu şerit fln gıbı ıgrenc seyler okudum ınternette ınsallah degıldır

aslında en güzelini yapıyosun sen tatlım..ama beni kesseler sabahın 7 sinde kahvaltı edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…