günaydınnnn arkadaşlarım hayırlı cumalar
bu arada ilgilenen olursa markafoni de ugg botlarda yarıdan fazla indirim var 300tlden 99a dusmus uzun olanlarda 120
öncelikle herkese günaydın ... hayırlı cumalar...
canım hepimiz zaman zaman sorularımıza cevap alamıyoruz..dün sana yazmak için kendimi parçaladım ama site müsade etmedi( naptıysam hata verdi.. ben şuan bi taraftan fatura irsaliye dizerken diğer taraftan sizlere laf yetiştiriyorum düşün nekadar yoğunum hepimiz de böyleyiz zaten eğer cvp alamıyorsan lütfen tekrar tekrar sor..
gülesram hala girmedi siteye ne yapsakta görüşsek bilemedim şimdi.. canım eğer okuyorsan lütfen dön..
günaydın canım güzel dileklerin için.. bende dün naptıysam siteye giremedimm.. ayakkabı konusunda ben dolgu taban bi babet almayı düşünüyorum.yerden yüksek olursa soğuktan biraz daha koru sanıyorum bide ii bişey alıyım diyorum evet üşürüm mutlaka ama avantajım kapının önünden biniyorum kapının önünde iniyorum, çizmelere gelince evet giyerkende çıkarırkende çok zor önümüzdeki ayda hiç giyemem gibi geliyor düz taban çizmede aldım ama oda şimdiden sıkıyor sürekli masa başındayız şişiyor ayaklarımız.. zaten direk düztabamda rahatsız eder dedi çogu hamile biraz dolgu taban olsun diyolar..ayy çok konuştum hem sana yazıyom hemde faks gönderiyom:)))
gunaydın kızlar
ya sabah sabah mıdenızı bulandırıcam belkı nolur kusura bakmayın ama sormak zorundayım ben normalde kabızım asla her gun tuvalete gıdemem hamılelıkte nasıl olduysa herkesın bozulurken benım duzelmıstı demır hapı bazen boyle de yapabılıyormus ama 1 haftadır fln yıne eskısı gıbı duzensızdı dun tuvalete cıktım cok ozur dılerım ama dıskımda beyaz bırseyler vardı sankı cıklet yutmusum gıbı bır goruntu cok tıksındım cunku en buyuk korkum hep kurt dusurmek flndır butun gece ruyama gırdı ıcım kalktı sabah esıme anlattım sence kurt muydu dıye sacmalama kurt fln olması ıcın ona gore beslenmen gerekır sındırememıssındır bırseyı dedı olmaz ole sacma sey hıc bosuna kafanı yorma dedı cok taktım kafama ben oyle bırseyse duser bayılırım yemın ederım mıdenızı bulandırdıysam cok ozur dılerım ama sormak zorundaydım hıc yasayan var mı bunu
gunaydın kızlar
ya sabah sabah mıdenızı bulandırıcam belkı nolur kusura bakmayın ama sormak zorundayım ben normalde kabızım asla her gun tuvalete gıdemem hamılelıkte nasıl olduysa herkesın bozulurken benım duzelmıstı demır hapı bazen boyle de yapabılıyormus ama 1 haftadır fln yıne eskısı gıbı duzensızdı dun tuvalete cıktım cok ozur dılerım ama dıskımda beyaz bırseyler vardı sankı cıklet yutmusum gıbı bır goruntu cok tıksındım cunku en buyuk korkum hep kurt dusurmek flndır butun gece ruyama gırdı ıcım kalktı sabah esıme anlattım sence kurt muydu dıye sacmalama kurt fln olması ıcın ona gore beslenmen gerekır sındırememıssındır bırseyı dedı olmaz ole sacma sey hıc bosuna kafanı yorma dedı cok taktım kafama ben oyle bırseyse duser bayılırım yemın ederım mıdenızı bulandırdıysam cok ozur dılerım ama sormak zorundaydım hıc yasayan var mı bunu
herkese gunaydıııııııııııın hayırlı cumalar.hadı bakalım ınsallah doktorumdan guzel haberı alırım bugun ınsallah kızlar.dualarınızı beklıyorum canlarım
herkese günaydın kızlar,hayırlı cumalar umarım herkes iyidir.biz kızımla çok acıktık kahvaltı yapalım hemen
herkese günaydın..hayırlı cumalar..dualarımız seninle dorticim..içini ferah tut...güzel haberlerle dönüceksin inşaallah..
herkese gunaydıııııııııııın hayırlı cumalar.hadı bakalım ınsallah doktorumdan guzel haberı alırım bugun ınsallah kızlar.dualarınızı beklıyorum canlarım
günaydınnnn arkadaşlarım hayırlı cumalar
gumaydın canım hayırlı cumalar:90:
herkese günaydın kızlar,hayırlı cumalar umarım herkes iyidir.biz kızımla çok acıktık kahvaltı yapalım hemen
GÜNAYDINN
ben kendi adıma hiç bulanmadım..
bende normalde kabızlık şikayetim var
demir +vitaminlere başladıktan sonra şişkinlik ve kabızlık arttıı
bu sebeple sürekli wc de takip ederimm dışkı miktarımı rengini vs.
bu çok normal değilmi
son 2 gündür yediklerini bir düşünürmüsün
mutlaka o yediklerinden biridir
takma kafana üzme kendini
kurt vs olsa farklı şikayetlerin olur
gunaydın hayırlı cumalar canım
günaydın canım... afiyet bal şeker olsun... ben hersabah saat 7 gibi yapıyorum ve çıkıyorum o zaman iş yerinde daha rahat oluyorum 10,30 da da meyvemi yiyorum... bebişin için şimdi bol kalsiyumlu bi kahvaltı yap canım..
dorti
dr kaçta randevun
canımm güzel haber önce sende sonra dr.da bunu unutma tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?