dün 3lü testim vardı.sonuçları yarın alıcam.bu arada içim rahatladı..bizimkinin pipisi tastiklendi.babası gibi ağır abi takılıyordu,çok hareketli değildi bi ara kolunu 2 sefer kafasına götürdü,selam verdi galiba..bu arada ben 2 kilo almışım 1 ayda doktor yavaşşş gel dedi.tosun paşada gününden 1 hafta öndeymiş.bu arada doktora sigarayı tamamen bırakamadığımı söyledim..o da iççç ama az iç dedi..eğer bırakamayacak kadar tiryakiysen stres yapıp bebeğede zarar vereceksen arada bir içebilirsin.zorlama yak bi iki nefes çekip at dedi..bende öyle yapıyorum zaten çok sıkışırsam,sinirlenirsem falan yakıyorum 1-2 nefes çekip söndürüyorum..zaten 2 ay sonra mide şikayetlerin yüzünden ve zor nefes almaktan istesende içemezsin dedi.
günaydın canım ne zaman gideceksin.. inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım.. allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
bugun ıkı bucukta canım.kesın karar verılecek bugun allahım yardım etsın cok heyecanlıyım
herkese bollllll tekmeli günaydınlarrrrrrrrrrrrrr ya ben artık çok düzenli hissetmeye başladım kızlar çok heycanlanıyorumm
ogleden sonra randevum.aslında telefonla goruselım dedı doktorda ben dayanamam gıdecegım.ınsallah artık bende hamıleler lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum.çunku kendımı koyamadım bır turlu sızın aranıza
günaydın dorticim içim çok rahat bugün hayırlı haberle geleceksin bize bugün günlerden cuma en hayırlı gün bi yasin okuyup ta git rabbim yardımcın olur
günaydınnn
demek her sabah böyle uyanıyosunn
benim kızımm bana tekme atmıyor o yumuşak geçişler yapıyooo
kıyamıyo annesinee kurabiyem
Hepinize gunaydin guzel anneler ve dadlu bebekleriii
MUbarek cuma gunu herkeze hayirlar getirir insallah.
Dorticimm, senin icinde hayirlisi olsun insallah canim. Ben olumlu dusunmeni isterim, sen guven Rabbine, takdir O na kalsin.
dün 3lü testim vardı.sonuçları yarın alıcam.bu arada içim rahatladı..bizimkinin pipisi tastiklendi.babası gibi ağır abi takılıyordu,çok hareketli değildi bi ara kolunu 2 sefer kafasına götürdü,selam verdi galiba..bu arada ben 2 kilo almışım 1 ayda doktor yavaşşş gel dedi.tosun paşada gününden 1 hafta öndeymiş.bu arada doktora sigarayı tamamen bırakamadığımı söyledim..o da iççç ama az iç dedi..eğer bırakamayacak kadar tiryakiysen stres yapıp bebeğede zarar vereceksen arada bir içebilirsin.zorlama yak bi iki nefes çekip at dedi..bende öyle yapıyorum zaten çok sıkışırsam,sinirlenirsem falan yakıyorum 1-2 nefes çekip söndürüyorum..zaten 2 ay sonra mide şikayetlerin yüzünden ve zor nefes almaktan istesende içemezsin dedi.
ogleden sonra randevum.aslında telefonla goruselım dedı doktorda ben dayanamam gıdecegım.ınsallah artık bende hamıleler lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum.çunku kendımı koyamadım bır turlu sızın aranıza
:84:şu geçen ki hatun gibi bende başlıyacam şimdi ağlamaya...benle ilgilenseniz,cevap yazsanız ne olurduuuuuu
Hepinize gunaydin guzel anneler ve dadlu bebekleriii
MUbarek cuma gunu herkeze hayirlar getirir insallah.
Dorticimm, senin icinde hayirlisi olsun insallah canim. Ben olumlu dusunmeni isterim, sen guven Rabbine, takdir O na kalsin.
nazoo
prensine maşallahhhhayırlı olsun
2 kg normal değilmiki
aaa sen sigaramı içiyodunn
bu arada başka sigara içen varmı aramızda
ya buda başka bir dr işte
benim dr sigarayı hamileliğimin başında bırakmama rağmen söylemediği kalmamıştı bana
nerdeyse vicdan azabından kendimi parçalayacaktımmm
1 nesefide 10 nefeside aynı yapma nazooo bunu bebeğine yapmaya hakkın yokk
biliyorum çok zor ama
ilerde bebeişinde allah korusun bişey olsa inanki çok üzülürsünn
dorticannn merak etme bence herşey yolunda
herkese bollllll tekmeli günaydınlarrrrrrrrrrrrrr ya ben artık çok düzenli hissetmeye başladım kızlar çok heycanlanıyorumm
benim kurabiyem atıyo vallahahaha heralde ilerde bana çok çektiricek biz iletişime bile geçtik dün annecim bni duyuyomusun dedim sol tarafıma pat diye bir tekme yedim
benim kurabiyem atıyo vallahahaha heralde ilerde bana çok çektiricek biz iletişime bile geçtik dün annecim bni duyuyomusun dedim sol tarafıma pat diye bir tekme yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?