2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese bollllll tekmeli günaydınlarrrrrrrrrrrrrr ya ben artık çok düzenli hissetmeye başladım kızlar çok heycanlanıyorumm

nazoo
prensine maşallahhh hayırlı olsun
2 kg normal değilmiki
aaa sen sigaramı içiyodunn
bu arada başka sigara içen varmı aramızda
ya buda başka bir dr işte
benim dr sigarayı hamileliğimin başında bırakmama rağmen söylemediği kalmamıştı bana
nerdeyse vicdan azabından kendimi parçalayacaktımmm
1 nesefide 10 nefeside aynı yapma nazooo bunu bebeğine yapmaya hakkın yokk
biliyorum çok zor ama
ilerde bebeişinde allah korusun bişey olsa inanki çok üzülürsünn

günaydın canım ne zaman gideceksin.. inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım.. allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

ogleden sonra randevum.aslında telefonla goruselım dedı doktorda ben dayanamam gıdecegım.ınsallah artık bende hamıleler lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum.çunku kendımı koyamadım bır turlu sızın aranıza

:84:şu geçen ki hatun gibi bende başlıyacam şimdi ağlamaya...benle ilgilenseniz,cevap yazsanız ne olurduuuuuu

herkese bollllll tekmeli günaydınlarrrrrrrrrrrrrr ya ben artık çok düzenli hissetmeye başladım kızlar çok heycanlanıyorumm

günaydınnn
demek her sabah böyle uyanıyosunn
benim kızımm bana tekme atmıyor o yumuşak geçişler yapıyooo
kıyamıyo annesinee kurabiyem

Hepinize gunaydin guzel anneler ve dadlu bebekleriii
MUbarek cuma gunu herkeze hayirlar getirir insallah.

Dorticimm, senin icinde hayirlisi olsun insallah canim. Ben olumlu dusunmeni isterim, sen guven Rabbine, takdir O na kalsin.

tabi yüzyüze görüşmeniz daha iyi.
sen zaten listedesin ama nedense kendini oraya dahil görmüyosun

günaydın dorticim içim çok rahat bugün hayırlı haberle geleceksin bize bugün günlerden cuma en hayırlı gün bi yasin okuyup ta git rabbim yardımcın olur

sagol bırtanem allah hepınızden razı olsun.tabıkı okuyacagım.ınsallah artık bende hamıleyım dıye gezebılecegım ve ben hamıleleıgıme bugun baslayacagım.bende artık bebegıme tulumlar beşikler alacagım.bılıyormusun hala hamıle kıyafetım yok.alamadım bır turlu korkuyla yasadım hep ama ınsallah ıyı olacak hersey

günaydınnn
demek her sabah böyle uyanıyosunn
benim kızımm bana tekme atmıyor o yumuşak geçişler yapıyooo
kıyamıyo annesinee kurabiyem

benim kurabiyem atıyo valla hahaha heralde ilerde bana çok çektiricek biz iletişime bile geçtik dün annecim bni duyuyomusun dedim sol tarafıma pat diye bir tekme yedim

cerenli yagmur
mesajınız cok kısa dıye dıye delırttı benı sıstem yazdıgının uzerınden cvp veremedım bır turlu neden korkuyosun demıs cok tıksınıyorum cunku dusundukce cok ıgrenırım ben boyle seylerden tekrar tuvalete cıkana kadar rahat yok sımdı bana zından ederım kendıme gunlerı:)

hayırlı olsun oğluşun canım.. sigaraya gelince bende hamile kalınca bıraktım şimdiye kadar içmedim sende hiç içme dayanabilirsen bebek doğduğunda bronşit olabiliyor sırf anne karnında dumana maruz kaldığı için düşünsene o acı çekerken ne kadar çok üzüleceksinn. onun için yapma canım..

sakin ol canım allahın izniyle bişey çıkmayacak sen bebeğine inan rabbim doğumdan sonrada sana bi olumsuzluk yaşatmaz inşallah ... gelince bizi haberdar edersinn..

Hepinize gunaydin guzel anneler ve dadlu bebekleriii
MUbarek cuma gunu herkeze hayirlar getirir insallah.

Dorticimm, senin icinde hayirlisi olsun insallah canim. Ben olumlu dusunmeni isterim, sen guven Rabbine, takdir O na kalsin.

canım hosgedlın hayırlı cumalar.artık sızlerle bende besık almayı bebegıme tulumlar badıler almayı ıstıyorum.kendıme hamıle kıyafetı almak ıstıyorum.ınana varya okadar heveslıyım okadar heyecanlıyımkı anlatamam.rabbım banada bu sevıncı yasatmayı nasıp etsın.hepımızı rabbım bebeklerımıze sag salım kavustursun canım

haklısın canım çok kötü bir alışkanlık ama 15 senelik tiryakiyim bırakamadım tamamen malesef..Allah'a emanet bebişim.kilo olayına gelince ayda en fazla 1,600 alabilirmişim..fazlası bebeğe değilmiş,kendimize kiloymuş.

benim kurabiyem atıyo valla hahaha heralde ilerde bana çok çektiricek biz iletişime bile geçtik dün annecim bni duyuyomusun dedim sol tarafıma pat diye bir tekme yedim

Masallah bebegine masallah
Bol iletisimler annesi bebisle size:))

Bende kizimi 2-3 gundur hisediyorum...coook guzel bir duygu
Sadece gundurleri kiprasiyor..geceleri uyuyor bizim zilli, hic hissetmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…