2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dorticimm...bu saydiklariniinsallah teker teker gerceklestiriceksin canimm. Bak bende henuz hicbirsey almadim bebegime, hic bakinmadimm. Ama simdiden snra yavas yavas yapmak lazim herbiseyii. Hep tedirginlikle gecmez zaman, bizlerde senin gibi tedirginlikler yasiyoruz canim, acaba hersey yolundami diye...ki seninde boyle dusumen normal ama artik aksiyon zamani:))Sende guzel dusun guzel olsun, guven bebegine...

rica ederimmm
belki yediklerin içtiklerinle alakalıdır
ayrıca bu bahsettiğin şikayetler yakın zamandamı oluyo kaşınma vs
hem kurt olsada bunda korkacak ne varkii
herşeyin bir tedavisi var stres yapma
int.herşey yazıyor ama bunların hepsinin sende olma ihtimali biraz zayıf değilmi ?
sen bir süre daha kendini izle sonra kesin bi sonuca varırsın
olmadı bir dr gidersin
üzme kendini
bak insanlar nelerle uğraşıyor
seninkide sorunmu yaniii
ben böyle moral vermeye çalıştım amma sakın yanlış anlama beni

nazocum sen bır sıgarayı bırakamıyomusun.bak ben dort senedır cok agır panık atak hastasıyım.zanaks dıye bır uyusturucu hap vardır mutlaka duyan vardır bu hapı.ıste ben onu ıcmeden dısarıya bıle ıkamazdım.sakınlestırıcılerımı ve gunluk ılaclarımı ıcmeden oturamazdım bıle.okadar agırdım yani.sıgra zaten bırını sondurur bırını yakardım.bak bana hamıle oldugumu ogrenınce butun bu ılaclara uyusturuculara,herseyı goze alarak veda ettım.buyuk bır rısk aldım yani.cunku benım yasadıgım panık atak krızlerını allah dusmanımın basına vermesın.dusunsene o krızı yasarken oan ölmek ıstıyo ınsan.bak ben bes aylık hamıleyım.rabbıme bınlerce kere sukurler olsun daha agzıma bır tane sıgara bıle almadım.dualarla rabbıme sıgınarak bu ıllet hastalıgıda yenıyorum ınsallah.sen bır sıgarayımı bırakamayacaksın canım

saol canım yaptık valla ben çok peynir yiyorum umarım bebeğime faydası olur ama yumurtadan aceyip tiksindim zorla yersem bütün gün midem bulanıyor o yüzden yemiyorum bende doktorum zorlama kendini dedi peynir,süt idare ediyoruz.sana da kolay gelsin canım çalışan arkadaşlar üşütmeyin kendinizi işyerlerinizdeee

günaydın kızlarrrr,

nasılsınız??
dorticim nasılsın?

kızlar sık giremiyorum..umarım haberler iyidir. sayfalar da o kadar cabuk ilerliyorki..giremeyince okuyamıyor insan..

ben de daha bişi alamadım..sürekli bakınıyorum..içim gidiyor ama:)
bıraksalar ortalığı dağıtıcam
kim tutuyor derseniz kimse de işte:)

afiyet olsunn

ÇALIŞAN anneler teşk ediyolar sana
malum çok zor şartlar altındayız dışarda kar tipi soğuk fırtına varr
ama biz annişler sımsıcak bedenimizde bebişlerimizi sıcak tutmaya çalışıyoruz

günaydınnn
ben iyiyim kurabiyemde iyi sana el sallıyo teyzesi
evet sayfalar çok çabuk ilerliyooo biz bile kaçırıyoruz arada yazılanalrı
sende alırsın canım merak etme bir başlayınca devamı geliyorrr
ondan sonra durdurabilene helal olsun...

gunaydın canım hayırlı cumalar

ben öksürük oldum bilee..herkes hastaydı etrafımda.neyseki halsizlik yok. idare ediyorum..

kıslar tuvalet sorununuz var mı? benim hayatım boyunca hiç olmadı ama bu aralar düzeni bozulmaya başladı
bir de ben diyetime o kadar dikkat etmeme rağmen fazla gidiyorum kiloda yaa..moralim bozuluyor.
hormonlardan mı hala bilmiyorum

yerim ben senin kurabiyeni..maşallahh ona..

sanırım dediğin gibi olacak..sonra yetişemicez bişi değil:)
vakit de yok tüm gün çalışıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…