sagol canım.sende ıyıkı aramıza katılmıssın.cok tatlı cok ıyı bır ınsansın.buradakı herkes okadar ıyıkı rabbım hepımızın yuzunu guldursun hepınızı cok sevıyorum.:90:
HAY MAŞALLAHHH
yaw biraz vahşilikmi var senin kızında bune şiddet bu celalll
Masallah bebegine masallah
Bol iletisimler annesi bebisle size:))
Bende kizimi 2-3 gundur hisediyorum...coook guzel bir duygu
Sadece gundurleri kiprasiyor..geceleri uyuyor bizim zilli, hic hissetmiyorum:)
canım hosgedlın hayırlı cumalar.artık sızlerle bende besık almayı bebegıme tulumlar badıler almayı ıstıyorum.kendıme hamıle kıyafetı almak ıstıyorum.ınana varya okadar heveslıyım okadar heyecanlıyımkı anlatamam.rabbım banada bu sevıncı yasatmayı nasıp etsın.hepımızı rabbım bebeklerımıze sag salım kavustursun canım
sağol cnm cevap verdıgın ıcın ne gıbı sıkayetlerım olur bılmıyorum ama zaman zaman bende makatta kasınma oluyor ama sebebı var bende mantar olmustu o egzamaya cevırdı bazen tekrarlıyor of kıl kurdu şerit fln gıbı ıgrenc seyler okudum ınternette ınsallah degıldır
haklısın canım çok kötü bir alışkanlık ama 15 senelik tiryakiyim bırakamadım tamamen malesef..Allah'a emanet bebişim.kilo olayına gelince ayda en fazla 1,600 alabilirmişim..fazlası bebeğe değilmiş,kendimize kiloymuş.
aman anası gibi uysal omasın vahşi olsun
günaydın canım... afiyet bal şeker olsun... ben hersabah saat 7 gibi yapıyorum ve çıkıyorum o zaman iş yerinde daha rahat oluyorum 10,30 da da meyvemi yiyorum... bebişin için şimdi bol kalsiyumlu bi kahvaltı yap canım..
saol canım yaptık valla ben çok peynir yiyorum umarım bebeğime faydası olur ama yumurtadan aceyip tiksindim zorla yersem bütün gün midem bulanıyor o yüzden yemiyorum bende doktorum zorlama kendini dedi peynir,süt idare ediyoruz.sana da kolay gelsin canım çalışan arkadaşlar üşütmeyin kendinizi işyerlerinizdeee
günaydın kızlarrrr,
nasılsınız??
dorticim nasılsın?
kızlar sık giremiyorum..umarım haberler iyidir. sayfalar da o kadar cabuk ilerliyorki..giremeyince okuyamıyor insan..
ben de daha bişi alamadım..sürekli bakınıyorum..içim gidiyor ama:)
bıraksalar ortalığı dağıtıcam
kim tutuyor derseniz kimse de işte:)
dün 3lü testim vardı.sonuçları yarın alıcam.bu arada içim rahatladı..bizimkinin pipisi tastiklendi.babası gibi ağır abi takılıyordu,çok hareketli değildi bi ara kolunu 2 sefer kafasına götürdü,selam verdi galiba..bu arada ben 2 kilo almışım 1 ayda doktor yavaşşş gel dedi.tosun paşada gününden 1 hafta öndeymiş.bu arada doktora sigarayı tamamen bırakamadığımı söyledim..o da iççç ama az iç dedi..eğer bırakamayacak kadar tiryakiysen stres yapıp bebeğede zarar vereceksen arada bir içebilirsin.zorlama yak bi iki nefes çekip at dedi..bende öyle yapıyorum zaten çok sıkışırsam,sinirlenirsem falan yakıyorum 1-2 nefes çekip söndürüyorum..zaten 2 ay sonra mide şikayetlerin yüzünden ve zor nefes almaktan istesende içemezsin dedi.
nazocum şimdi okudum çok kızdım sanabende çok sigara içerdim ama öğrendiğim anda kestim kıyamadım bebeğime doktoruma sormuştum bazen çok özeniyorum 1 tane içsem canım çekince dedim asla dedi asla 1 ide 2 side aynı . Bana ya senin bebeğini olumsz etkilerse ya sana denk gelirse bu dedi o anda evet dedim sonradan pişmanlık duyacaksam neden yapayım çok aklıma geldiği zamanlar oluyo ama ahtım var bebeğimi sağlıkla doğurayım kahve ve sigaramı içeceğim evime gelince :) en azından bebeğim doğmuş olacak ama şimdilik asla sende bırak lütfen bu arad bişey soracağım 2 kilo aldım demişsin şu zaman kadarmı 2 kilo yoksa 1 aydamı onu anlamadım eğer şu zamana kadarsa çok iyi ben tam 4 ayda 3,5 kilo almışım
saol canım yaptık valla ben çok peynir yiyorum umarım bebeğime faydası olur ama yumurtadan aceyip tiksindim zorla yersem bütün gün midem bulanıyor o yüzden yemiyorum bende doktorum zorlama kendini dedi peynir,süt idare ediyoruz.sana da kolay gelsin canım çalışan arkadaşlar üşütmeyin kendinizi işyerlerinizdeee
afiyet olsunn
ÇALIŞAN anneler teşk ediyolar sana
malum çok zor şartlar altındayız dışarda kar tipi soğuk fırtına varr
ama biz annişler sımsıcak bedenimizde bebişlerimizi sıcak tutmaya çalışıyoruz
kızlar ben kahvaltı etmeye kaçıyorum bebeiş acıktı fazla ilerlemeyin heee yetişiyim size
dün 3lü testim vardı.sonuçları yarın alıcam.bu arada içim rahatladı..bizimkinin pipisi tastiklendi.babası gibi ağır abi takılıyordu,çok hareketli değildi bi ara kolunu 2 sefer kafasına götürdü,selam verdi galiba..bu arada ben 2 kilo almışım 1 ayda doktor yavaşşş gel dedi.tosun paşada gününden 1 hafta öndeymiş.bu arada doktora sigarayı tamamen bırakamadığımı söyledim..o da iççç ama az iç dedi..eğer bırakamayacak kadar tiryakiysen stres yapıp bebeğede zarar vereceksen arada bir içebilirsin.zorlama yak bi iki nefes çekip at dedi..bende öyle yapıyorum zaten çok sıkışırsam,sinirlenirsem falan yakıyorum 1-2 nefes çekip söndürüyorum..zaten 2 ay sonra mide şikayetlerin yüzünden ve zor nefes almaktan istesende içemezsin dedi.
nazocum şimdi okudum çok kızdım sanabende çok sigara içerdim ama öğrendiğim anda kestim kıyamadım bebeğime doktoruma sormuştum bazen çok özeniyorum 1 tane içsem canım çekince dedim asla dedi asla 1 ide 2 side aynı . Bana ya senin bebeğini olumsz etkilerse ya sana denk gelirse bu dedi o anda evet dedim sonradan pişmanlık duyacaksam neden yapayım çok aklıma geldiği zamanlar oluyo ama ahtım var bebeğimi sağlıkla doğurayım kahve ve sigaramı içeceğim evime gelince :) en azından bebeğim doğmuş olacak ama şimdilik asla sende bırak lütfen bu arad bişey soracağım 2 kilo aldım demişsin şu zaman kadarmı 2 kilo yoksa 1 aydamı onu anlamadım eğer şu zamana kadarsa çok iyi ben tam 4 ayda 3,5 kilo almışım
canım tekrar tekrar tekrar gunaydın
günaydınnn
ben iyiyim kurabiyemde iyi sana el sallıyo teyzesi
evet sayfalar çok çabuk ilerliyooo biz bile kaçırıyoruz arada yazılanalrı
sende alırsın canım merak etme bir başlayınca devamı geliyorrr
ondan sonra durdurabilene helal olsun...
DORTİ canım hayırlı haberlerle gel arkadaşım bizi habersiz bırakma ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?