2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun canım.hastamısın ne oldu ıyımısın

Selam canim, sanda gunaydinn

Bizler iyiyiz, seni sormali?

Burasi sitedeki srunlara ragmen cok hizli ilerliyor evet,
yetisebilmek ne mumkun:90:

Alirsin dahs bebisine canim bisiyler, zamani anca anca geliyor zaten
bundan sonra ister istemez hizlaniriz biraz alisveris konusunda.
Dun aksam bizde konustuk esimle,
simdiden sonra haftasonlarini magazalari gezerek degerlendiricez, bebek odasi icin
Hayirlisi olsun bakalim, saglikla gelselerde bir...

gecmıs olsun canım.hastamısın ne oldu ıyımısın

öksürük olmusum canım..gece uyuyamaıdm oksurukten
onemli değil geçer...sen nasılsın? sürekli aklımdasın valla..hani cok giremiyorum, çok konuşamıyoruz belki ama ..inşallahh güzel haberlerin gelecek..

çok şükürü iyiyim ben de canım..evet bebek odası için aslında yavas yavas bakmalı değil mi?
ben izmirdeyim..izmirdeki arkadaslardan önerilere açığım.

zonnetjecim biz yakın haftalardayız..yarıyı geçtik sanki di mi..inanası gelmiyor insanın

:78:
kendimden utanıyorum..

hadi dortı bize süper haberlerle döneceksın bılıoruz ve burda partı yapıcaz allah yardımcınız olsun dualarımız senınle bu hayırlı cuma gunu

çılgın kızzz
sanırım hemen hemen hepimiz bu haldeyiz
hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorumm
bağırsaklarını çalıştırıcak gıdalar almaya özen gösterirsen belki faydası olur

:78:

kendimden utanıyorum..

hayır oyle soyleme ben sana sadece benım bıle bu kadar ırade gosterdıgımı anlaman ıcın yazdım.bende cok zorlandım ınankı.bazen o sıgaraya okadar ıhtıyac duyuyorumkı bır tane ıcsem ne olurkı dıyorum.ama bebegımı dusunuyorum ve kendımı hemen frenlıyorum.hersey bebeklerımız ıcın.bak ben ıkı aydır neler yasıyorum.ınsallah bu sıkıntılarıda atlatacagım bende sızlerle bebekler hakkında konusacagım.heepımız mutlu olacagız canım.senı cok sevıyorum.buradakı kımseyı tanımıyorum ama sankı yıllardır tanıyorum gıbı hepsını tek tek sevıyorum.

Allah iyilik versin canim, hep iyiol insallah, ufak tefek hastaliklari hastaliktan saymiyoruz biz zaten:))

Evet canimm,sen yolu yarisini gectin biraz, bense tam ortasindayim:)))
Bugunlere gelebilecegimi nekadar hayal ederdim bi bilsen..halbuki zaman cabuk gecmis bak yarilamisiz bile. Sukur bugunumuze
Sanirim diger annelerin dedigi gibi, bundna sonra zaman coook cabuk gecicek, yetisemicez bile yapmak istediklerimize

ya hangi arkadaştı hatırlayamadım şimdi..2 kiloyu şimdiye kadarmı aldın diye sormuş ya...cevap vereyim..2 kiloyu 1 ayda almışım.4 ayda 5 kilo aldım canım..o yüzden doktor yavaş git dedi..zaten bu aydan sonra bebişlerimiz daha hızlı büyüyeceklermiş,bizde daha çok kilo alacakmışız.

hadi dortı bize süper haberlerle döneceksın bılıoruz ve burda partı yapıcaz allah yardımcınız olsun dualarımız senınle bu hayırlı cuma gunu

canım cok cok sagol.allah razı olsun.ınsallah mutlu haberı burada paylasacagım.ınsallah artık feraha cıkacagım.sızlerınde duaları ve destegı sayesınde hersey ıyı olacak.hepımız ınsallah hep mutlu olacagız

gençliğin kıymetını yaşlılar bılır,saglıgın kıymetını hastalar bılır,hayatın kıymetını ölüler bilir

Allah razı olsun canım..çok çok haklısın ama demek ki bende irade çok zayıf.etrafımdaki herkes azaltmama bile hayret ediyo..günde 2 paket içerken,şimdi 5-6 ya düştüm canım.kızımdada içmiştim,çok şükür sağlıklı oldu ama tabiki zarar zarar zarar sonuçta..inşaallah tez zamanda tiksinirim şu illetten..
bu arada kendini en baş hamile olarak gör artık..bunca sıkıntıdan sonra sağ salim bir bebiş doğuracaksın...

GÜNAYDINLAR.............. dorti canım ben eminim güzel haberlerle geleceksin içini ferah tut kızın annesini bırakmıyacak. Nazo maşallah oğluna canım ne olursun sigara içme benim önimde sigara içip bebeğini dünyaya getiren arkadaşar vardı bebekleri çok çabuk hastalanıyordu çünkü bağışıklık sistemi zayıftı.hepimize hayırlı cumalar olsun...

NAZOO
kaç kg ile hamile kaldınnn

günaydın anneler hayırlı cumalar
canım ayrıntılı ultrasonda bakan doktorun söyledigi kesindir bence o heryerini inceliyo
herkese gunaydıııııııııııın hayırlı cumalar.hadı bakalım ınsallah doktorumdan guzel haberı alırım bugun ınsallah kızlar.dualarınızı beklıyorum canlarım
canım dualarımız seninle
Masallah bebegine masallah
Bol iletisimler annesi bebisle size:))

Bende kizimi 2-3 gundur hisediyorum...coook guzel bir duygu
Sadece gundurleri kiprasiyor..geceleri uyuyor bizim zilli, hic hissetmiyorum:)

canım gözün aydın kuzun tepiklemeye başlamış

bende deli oluyorum ben çok yemiyorum tek sorunum hareketsizlik eğer düzenli yürüyüşler yapan biri olsam varya eminim doğumu 12 kilo ile tamamlarım ama sanıyorum 4 ayda 4 kilo aldım bu çok fazla ya deli oluyorum oturmaktan oluyo ama vaktim yok yürümeye sabah 7 akşam 8 evdeyim ya napayım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…