ben öksürük oldum bilee..herkes hastaydı etrafımda.neyseki halsizlik yok. idare ediyorum..
kıslar tuvalet sorununuz var mı? benim hayatım boyunca hiç olmadı ama bu aralar düzeni bozulmaya başladı
bir de ben diyetime o kadar dikkat etmeme rağmen fazla gidiyorum kiloda yaa..moralim bozuluyor.
hormonlardan mı hala bilmiyorum
günaydın kızlarrrr,
nasılsınız??
dorticim nasılsın?
kızlar sık giremiyorum..umarım haberler iyidir. sayfalar da o kadar cabuk ilerliyorki..giremeyince okuyamıyor insan..
ben de daha bişi alamadım..sürekli bakınıyorum..içim gidiyor ama:)
bıraksalar ortalığı dağıtıcam
kim tutuyor derseniz kimse de işte:)
nazooo
aşkolsunnn ben sana yazdımmm görmüyosunki anacımmmm
gecmıs olsun canım.hastamısın ne oldu ıyımısın
Selam canim, sanda gunaydinn
Bizler iyiyiz, seni sormali?
Burasi sitedeki srunlara ragmen cok hizli ilerliyor evet,
yetisebilmek ne mumkun:90:
Alirsin dahs bebisine canim bisiyler, zamani anca anca geliyor zaten
bundan sonra ister istemez hizlaniriz biraz alisveris konusunda.
Dun aksam bizde konustuk esimle,
simdiden sonra haftasonlarini magazalari gezerek degerlendiricez, bebek odasi icin
Hayirlisi olsun bakalim, saglikla gelselerde bir...
görüyorum canlarım..sağolun..ben size takılıyorum..
nazocum sen bır sıgarayı bırakamıyomusun.bak ben dort senedır cok agır panık atak hastasıyım.zanaks dıye bır uyusturucu hap vardır mutlaka duyan vardır bu hapı.ıste ben onu ıcmeden dısarıya bıle ıkamazdım.sakınlestırıcılerımı ve gunluk ılaclarımı ıcmeden oturamazdım bıle.okadar agırdım yani.sıgra zaten bırını sondurur bırını yakardım.bak bana hamıle oldugumu ogrenınce butun bu ılaclara uyusturuculara,herseyı goze alarak veda ettım.buyuk bır rısk aldım yani.cunku benım yasadıgım panık atak krızlerını allah dusmanımın basına vermesın.dusunsene o krızı yasarken oan ölmek ıstıyo ınsan.bak ben bes aylık hamıleyım.rabbıme bınlerce kere sukurler olsun daha agzıma bır tane sıgara bıle almadım.dualarla rabbıme sıgınarak bu ıllet hastalıgıda yenıyorum ınsallah.sen bır sıgarayımı bırakamayacaksın canım
ogleden sonra randevum.aslında telefonla goruselım dedı doktorda ben dayanamam gıdecegım.ınsallah artık bende hamıleler lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum.çunku kendımı koyamadım bır turlu sızın aranıza
ben öksürük oldum bilee..herkes hastaydı etrafımda.neyseki halsizlik yok. idare ediyorum..
kıslar tuvalet sorununuz var mı? benim hayatım boyunca hiç olmadı ama bu aralar düzeni bozulmaya başladı
bir de ben diyetime o kadar dikkat etmeme rağmen fazla gidiyorum kiloda yaa..moralim bozuluyor.
hormonlardan mı hala bilmiyorum
:78:
kendimden utanıyorum..
öksürük olmusum canım..gece uyuyamaıdm oksurukten
onemli değil geçer...sen nasılsın? sürekli aklımdasın valla..hani cok giremiyorum, çok konuşamıyoruz belki ama ..inşallahh güzel haberlerin gelecek..
çok şükürü iyiyim ben de canım..evet bebek odası için aslında yavas yavas bakmalı değil mi?
ben izmirdeyim..izmirdeki arkadaslardan önerilere açığım.
zonnetjecim biz yakın haftalardayız..yarıyı geçtik sanki di mi..inanası gelmiyor insanın
hadi dortı bize süper haberlerle döneceksın bılıoruz ve burda partı yapıcazallah yardımcınız olsun dualarımız senınle bu hayırlı cuma gunu
hayır oyle soyleme ben sana sadece benım bıle bu kadar ırade gosterdıgımı anlaman ıcın yazdım.bende cok zorlandım ınankı.bazen o sıgaraya okadar ıhtıyac duyuyorumkı bır tane ıcsem ne olurkı dıyorum.ama bebegımı dusunuyorum ve kendımı hemen frenlıyorum.hersey bebeklerımız ıcın.bak ben ıkı aydır neler yasıyorum.ınsallah bu sıkıntılarıda atlatacagım bende sızlerle bebekler hakkında konusacagım.heepımız mutlu olacagız canım.senı cok sevıyorum.buradakı kımseyı tanımıyorum ama sankı yıllardır tanıyorum gıbı hepsını tek tek sevıyorum.
ya hangi arkadaştı hatırlayamadım şimdi..2 kiloyu şimdiye kadarmı aldın diye sormuş ya...cevap vereyim..2 kiloyu 1 ayda almışım.4 ayda 5 kilo aldım canım..o yüzden doktor yavaş git dedi..zaten bu aydan sonra bebişlerimiz daha hızlı büyüyeceklermiş,bizde daha çok kilo alacakmışız.
canım ayrıntılı ultrasonda bakan doktorun söyledigi kesindir bence o heryerini inceliyokaç gündür mailimle ilgili bir sorun yüzünden siteye yorum yazamıyorum okuyorum okuyorum çıkıyorum
düzeldi de hemen geldimmm benim doktorum ayrıntılı ultrasona baktı ve 3lü testim yapıldı Allaha şükür hiç bir sorunumuz yokmuş testleri devlette yaptırdım cinsiyet diye sordum erkek kesin pipisini gördüm dedi 4 gün sonra da kendi doktoruma gittim tam yarım saat baktı yok öyle bir ihtimal kız bu ben hiç yanılmadım dedi tabii kendi doktoruma inanıyorum yarım saat uğraştı bizim tatlı bıdık da hep ellerini kapatmış yüzüne hiç annesine çekmemiş bi foto çekemedik utangaç şey :)
hareketlerini çok net olmasa da hissetmeye başladım sanırım çok küçücük ama :)
sizi de özledim bu arada mayısın en güzel anneleri vee en tatlı bebişşşşleriiii
canım dualarımız seninleherkese gunaydıııııııııııın hayırlı cumalar.hadı bakalım ınsallah doktorumdan guzel haberı alırım bugun ınsallah kızlar.dualarınızı beklıyorum canlarım
Masallah bebegine masallah
Bol iletisimler annesi bebisle size:))
Bende kizimi 2-3 gundur hisediyorum...coook guzel bir duygu
Sadece gundurleri kiprasiyor..geceleri uyuyor bizim zilli, hic hissetmiyorum:)
ya hangi arkadaştı hatırlayamadım şimdi..2 kiloyu şimdiye kadarmı aldın diye sormuş ya...cevap vereyim..2 kiloyu 1 ayda almışım.4 ayda 5 kilo aldım canım..o yüzden doktor yavaş git dedi..zaten bu aydan sonra bebişlerimiz daha hızlı büyüyeceklermiş,bizde daha çok kilo alacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?