bende deli oluyorum ben çok yemiyorum tek sorunum hareketsizlik eğer düzenli yürüyüşler yapan biri olsam varya eminim doğumu 12 kilo ile tamamlarım ama sanıyorum 4 ayda 4 kilo aldım bu çok fazla ya deli oluyorum oturmaktan oluyo ama vaktim yok yürümeye sabah 7 akşam 8 evdeyim ya napayım ben..
Hemde ne uyku problemii her saat başını takip ediyorumm..Benimki wcden değil bilmiyorum sebep ne uykusuz kalıyoruummdilekcim sendedemi uyku problemi var bende çok sıkıntılıyım bu konuda aslında uykuya çok düşkünüm ama sürekli tuvaletim geliyo sabaha kadar tuvalete gitmekten helak oluyorum tabi birde karnımın üstüne yatmıycam diye mücadele veriyorum.napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda çekicez artık
Test sonuçların için çok sevindim canımmkaç gündür mailimle ilgili bir sorun yüzünden siteye yorum yazamıyorum okuyorum okuyorum çıkıyorum
düzeldi de hemen geldimmm benim doktorum ayrıntılı ultrasona baktı ve 3lü testim yapıldı Allaha şükür hiç bir sorunumuz yokmuş testleri devlette yaptırdım cinsiyet diye sordum erkek kesin pipisini gördüm dedi 4 gün sonra da kendi doktoruma gittim tam yarım saat baktı yok öyle bir ihtimal kız bu ben hiç yanılmadım dedi tabii kendi doktoruma inanıyorum yarım saat uğraştı bizim tatlı bıdık da hep ellerini kapatmış yüzüne hiç annesine çekmemiş bi foto çekemedik utangaç şey :)
hareketlerini çok net olmasa da hissetmeye başladım sanırım çok küçücük ama :)
sizi de özledim bu arada mayısın en güzel anneleri vee en tatlı bebişşşşleriiii
Kullandığın ilaçların prospektüsüne baktınmı canım onlarınmı yan etkisi acaba ??gunaydın kızlar
ya sabah sabah mıdenızı bulandırıcam belkı nolur kusura bakmayın ama sormak zorundayım ben normalde kabızım asla her gun tuvalete gıdemem hamılelıkte nasıl olduysa herkesın bozulurken benım duzelmıstı demır hapı bazen boyle de yapabılıyormus ama 1 haftadır fln yıne eskısı gıbı duzensızdı dun tuvalete cıktım cok ozur dılerım ama dıskımda beyaz bırseyler vardı sankı cıklet yutmusum gıbı bır goruntu cok tıksındım cunku en buyuk korkum hep kurt dusurmek flndır butun gece ruyama gırdı ıcım kalktı sabah esıme anlattım sence kurt muydu dıye sacmalama kurt fln olması ıcın ona gore beslenmen gerekır sındırememıssındır bırseyı dedı olmaz ole sacma sey hıc bosuna kafanı yorma dedı cok taktım kafama ben oyle bırseyse duser bayılırım yemın ederım mıdenızı bulandırdıysam cok ozur dılerım ama sormak zorundaydım hıc yasayan var mı bunu
NAZOO
kaç kg ile hamile kaldınnn
GÜNAYDINLAR.............. dorti canım ben eminim güzel haberlerle geleceksin içini ferah tut kızın annesini bırakmıyacak. Nazo maşallah oğluna canım ne olursun sigara içme benim önimde sigara içip bebeğini dünyaya getiren arkadaşar vardı bebekleri çok çabuk hastalanıyordu çünkü bağışıklık sistemi zayıftı.hepimize hayırlı cumalar olsun...
kızlar bende 5 aylık hamileyim 5 ayda 6 kilo aldım off of nasıl vericez bu kiloları
61 kg la hamişliğim başladı şu an 66,5 kg.yum..aldım başımı gidiyom...
Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrr
Hemde ne uyku problemii her saat başını takip ediyorumm..Benimki wcden değil bilmiyorum sebep ne uykusuz kalıyoruumm( Sabah 1-2 saat iyi uyuyorum sabah erken kalkıcam gece daha çok uyumak içinn
Test sonuçların için çok sevindim canımm
Kullandığın ilaçların prospektüsüne baktınmı canım onlarınmı yan etkisi acaba ??
demir hapı ve elevit kullanıyorum daha önce bakmıstım ama unuttum tekrar bakıcam cnm sagol
61 kg la hamişliğim başladı şu an 66,5 kg.yum..aldım başımı gidiyom...
Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrr
Hemde ne uyku problemii her saat başını takip ediyorumm..Benimki wcden değil bilmiyorum sebep ne uykusuz kalıyoruumm( Sabah 1-2 saat iyi uyuyorum sabah erken kalkıcam gece daha çok uyumak içinn
Kullandığın ilaçların prospektüsüne baktınmı canım onlarınmı yan etkisi acaba ??
Nazooo sigara olayında en güzel örnek ben ve kardeşimm..Annem içmiş ben 2 kilo kardeşim 1 kilo doğmuş doğum sonrası iyi bakmış annecim şuan sağlıklıyım çok şükür bağışıklığımda güçlüdür ama astım ve akciğer hastalığı riskim 20 kat fazla diğer insanlardan..Ayrıca hala olmuş anneme sitem ediyorum nasıl kıydın diyee..Bebeklerimizi herşeyden koruyan plasenta o dumanı süzemiyoo ve bebek okadar rahatsız oluyoki bi belgeselde izlemiştimm
İşte o belgesel izleyin çok duygusalll
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli, video, gebelik
insallah tatlım.bakalım ıste heyecanla beklıyorum.ınsallah doktorum benı unutmamıstır.hacettepede konusacaktı bazı kısılerle cunku benımle ılgılı.az once sekreterı aradım hatırlattım.vallahı bu doktorlarda bır alem.ne yapsın onlarda dunyanın ınsanıyla ugrasıyolar tabıkı.ama benım durumum cok cıddı
canım hosgedlın hayırlı cumalar.artık sızlerle bende besık almayı bebegıme tulumlar badıler almayı ıstıyorum.kendıme hamıle kıyafetı almak ıstıyorum.ınana varya okadar heveslıyım okadar heyecanlıyımkı anlatamam.rabbım banada bu sevıncı yasatmayı nasıp etsın.hepımızı rabbım bebeklerımıze sag salım kavustursun canım
rica ederimmm
belki yediklerin içtiklerinle alakalıdır
ayrıca bu bahsettiğin şikayetler yakın zamandamı oluyo kaşınma vs
hem kurt olsada bunda korkacak ne varkii
herşeyin bir tedavisi var stres yapma
int.herşey yazıyor ama bunların hepsinin sende olma ihtimali biraz zayıf değilmi ?
sen bir süre daha kendini izle sonra kesin bi sonuca varırsın
olmadı bir dr gidersin
üzme kendini
bak insanlar nelerle uğraşıyor
seninkide sorunmu yaniii
ben böyle moral vermeye çalıştım amma sakın yanlış anlama beni
hiç sorma canım şimdide kesin 61 oldum ben ya 56 ya kaldım ama sanıyorum 70 i geçicem ...
bende bendeeeee benim boyumda kısa ya valla yarım dünya olucam..
Canım hayırlı haberlerle geleceksin inşallah ve gerçek anlamda huzura ereceksin inşallah hamileliğin keyfini çıkartısın bundan sonra
dorticim inşallah güzel haberlerle döneceksin üzülme,dualarım seninle..buarada bende korkudan henüz bişey almadım ne kendime ne bebeğime hayırlısıyla 20.haftayıda görürsem alıcam yavaş yavaş..geçen bi arkadaş bi yatak resmi ekledi netten almış bayıldım ona daha tam tanıyamadığım için ismini unuttum hangi siteden olduğunu yazarsa bende bakmak istiyorum..
Hoşgeldin canım nasıl oldu ayağın getimi bende geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bir hal oluyorum hep uyuşmuş gibi olyor kalçam bacaklarım uzun bir süre yatınca bir tarafıma öyle oluyorum herhalde kasıyorum kendimi bebeğe zarar vermiyeyim diye bu yüzden uyuşuyor vücudum bir debir arkadaşımız sağdan sola dönerken oturn ondan sonra yönünüzü değiştirin dr um öyle dedi bebeğin kordonu dolanabiliyormuş demişti ben bu şekilde dönmüyorum normal yavaş yavaş dönüyorum ama bu durmu duyduğumdan beri kafama talımıyor değil of ne büyük sorumlulukmuş bu annelik.Allahım korusun bebeklerimiziGünaydın kızlaarrrrrrrrrrrrr
Nazooo sigara olayında en güzel örnek ben ve kardeşimm..Annem içmiş ben 2 kilo kardeşim 1 kilo doğmuş doğum sonrası iyi bakmış annecim şuan sağlıklıyım çok şükür bağışıklığımda güçlüdür ama astım ve akciğer hastalığı riskim 20 kat fazla diğer insanlardan..Ayrıca hala olmuş anneme sitem ediyorum nasıl kıydın diyee..Bebeklerimizi herşeyden koruyan plasenta o dumanı süzemiyoo ve bebek okadar rahatsız oluyoki bi belgeselde izlemiştimm
İşte o belgesel izleyin çok duygusalll
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli, video, gebelik
Herkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar
NAZOO
seni sigara konusunda az daha linç edicektik ama maşallah sana bebeğine iyi bakmışsın
61 kg ile kalmışsın bence bu aldıklarında normal bundan sonra daha çok dikkat edersinn
bol su az şeker dikkatli beslenme çok az ...... ile sağlıkla tamamlarsın hamişliğini inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?