2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende 5 aylık hamileyim 5 ayda 6 kilo aldım off of nasıl vericez bu kiloları

Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrr
Hemde ne uyku problemii her saat başını takip ediyorumm..Benimki wcden değil bilmiyorum sebep ne uykusuz kalıyoruumm( Sabah 1-2 saat iyi uyuyorum sabah erken kalkıcam gece daha çok uyumak içinn

Test sonuçların için çok sevindim canımm

Kullandığın ilaçların prospektüsüne baktınmı canım onlarınmı yan etkisi acaba ??

Nazooo sigara olayında en güzel örnek ben ve kardeşimm..Annem içmiş ben 2 kilo kardeşim 1 kilo doğmuş doğum sonrası iyi bakmış annecim şuan sağlıklıyım çok şükür bağışıklığımda güçlüdür ama astım ve akciğer hastalığı riskim 20 kat fazla diğer insanlardan..Ayrıca hala olmuş anneme sitem ediyorum nasıl kıydın diyee..Bebeklerimizi herşeyden koruyan plasenta o dumanı süzemiyoo ve bebek okadar rahatsız oluyoki bi belgeselde izlemiştimm

İşte o belgesel izleyin çok duygusalll
Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli, video, gebelik

insallah tatlım.bakalım ıste heyecanla beklıyorum.ınsallah doktorum benı unutmamıstır.hacettepede konusacaktı bazı kısılerle cunku benımle ılgılı.az once sekreterı aradım hatırlattım.vallahı bu doktorlarda bır alem.ne yapsın onlarda dunyanın ınsanıyla ugrasıyolar tabıkı.ama benım durumum cok cıddı

kızlar bende 5 aylık hamileyim 5 ayda 6 kilo aldım off of nasıl vericez bu kiloları

hiç sorma canım şimdide kesin 61 oldum ben ya 56 ya kaldım ama sanıyorum 70 i geçicem ...

61 kg la hamişliğim başladı şu an 66,5 kg.yum..aldım başımı gidiyom...

bende bendeeeee benim boyumda kısa ya valla yarım dünya olucam..

61 kg la hamişliğim başladı şu an 66,5 kg.yum..aldım başımı gidiyom...

NAZOO
seni sigara konusunda az daha linç edicektik ama maşallah sana bebeğine iyi bakmışsın
61 kg ile kalmışsın bence bu aldıklarında normal bundan sonra daha çok dikkat edersinn
bol su az şeker dikkatli beslenme çok az ...... ile sağlıkla tamamlarsın hamişliğini inş..

acılmıyo vıdeo benımkınde

haklısın dilekcim..videoyu izleyemedim ama açmıyo bi türlü..bu arada ne çabuk geçiyo zaman 20.haftan geçmiş seninde..

Canım hayırlı haberlerle geleceksin inşallah ve gerçek anlamda huzura ereceksin inşallah hamileliğin keyfini çıkartısın bundan sonra

kızlar konuştuğunuz konularla hiç ilgisi yok ama bişey sorıcam sizlere benim akşam annemle babam bizde yemekteydi annemle evlerimiz çok yakın 5 dk uzaklıkta bana temizliğe gelmişti.benim eşim sanki rahatsız oluyor bu durumdan surat bi karış geliyor bi napıyorsunuz diyo o kadar hiç bir muhabbet yok sonra çay bile içmeden gittiler o kadar üzülüyorum ki defalarca konuşmaya çalıştım yok öle bişey sana öyle geliyor diyo çıkıyor işin içinden dahada uzatırsam kavga çıkıyor.akşam bişey demedim hiçde konuşmadım busefer yanaşmaya başladı bana ama böle gitmicek yarın öbür gün bebek olunca annem bi müddet bizde kalıcak.napmalıyım sizce nasıl konuşmalıyım kavga etmek istemiyorum bebeğimide üzmek istemiyorum.çok zor bi durumdayım

dorticim inşallah güzel haberlerle döneceksin üzülme,dualarım seninle..buarada bende korkudan henüz bişey almadım ne kendime ne bebeğime hayırlısıyla 20.haftayıda görürsem alıcam yavaş yavaş..geçen bi arkadaş bi yatak resmi ekledi netten almış bayıldım ona daha tam tanıyamadığım için ismini unuttum hangi siteden olduğunu yazarsa bende bakmak istiyorum..

yok canım yanlıs anlamam mrk etme sagol ılgılendın yazdın sımdı sımarıklık gıbı oldu bıraz benımkı ama ınan cok tıksınırım ben bocekten kıldan tuyden ıcımde kurt mu var dıye dusununce ıcım kalkıyo neyse kapatayım artık konuyu:)

hiç sorma canım şimdide kesin 61 oldum ben ya 56 ya kaldım ama sanıyorum 70 i geçicem ...

bende bendeeeee benim boyumda kısa ya valla yarım dünya olucam..

yok yok olmazsınız yani benim bütün kilolarım sadece karnımda toplandı o yönden çok şanslıyım onun için yarım dünya gibi görünmüyorum hala eski pantalonlarımı giyebiliyorum inş doğumdan sonra biran önce veririz bu kiloları

:90:
Canım hayırlı haberlerle geleceksin inşallah ve gerçek anlamda huzura ereceksin inşallah hamileliğin keyfini çıkartısın bundan sonra

ınsallah canım.artık bebek kıyafetlerı hamılelık cıcılerı almamın zamanı geldı degılmı benımde:90:

Herkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar

sagol canım.herseyın hayırlısı allahtan.sen neden almıyosun bebegıne bıseyler.bır sorunmu var canım.ben bılmedıgım ıcın.o besık alan arkadas derendı canım.ama bana sorarasanız ben ınternetten almam.cunku alısverısmerkezlerınde ve bebek magazalarında hersey var.hem ındırımde yapıyolar.

Hoşgeldin canım nasıl oldu ayağın getimi bende geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bir hal oluyorum hep uyuşmuş gibi olyor kalçam bacaklarım uzun bir süre yatınca bir tarafıma öyle oluyorum herhalde kasıyorum kendimi bebeğe zarar vermiyeyim diye bu yüzden uyuşuyor vücudum bir debir arkadaşımız sağdan sola dönerken oturn ondan sonra yönünüzü değiştirin dr um öyle dedi bebeğin kordonu dolanabiliyormuş demişti ben bu şekilde dönmüyorum normal yavaş yavaş dönüyorum ama bu durmu duyduğumdan beri kafama talımıyor değil of ne büyük sorumlulukmuş bu annelik.Allahım korusun bebeklerimizi

kız gelicek kız

evet valla..linç ettiniz..ama iyide ettiniz..gerçi gerçekleri bilecek kadar büyüğüm ama çabuk unutacak kadar da yaşlıyım galiba..haa birde kızlar doktorum dediki..anne karnındaki en önemli ve hayati şey içinde bulunduğu sıvıdır..o yüzden bol bol bol su içeceksin dedi..su bebişin en önemli besini dedi..ve bana sen suyu çok içtiğin için bebişinde çok şanslı dedi...suu için kızlar..hatta yanınıza şişe alın..için..için...bol wc ye gidin..yine için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…