Herkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar
günaydın anneler hayırlı cumalar
canım ayrıntılı ultrasonda bakan doktorun söyledigi kesindir bence o heryerini inceliyo
canım dualarımız seninle
canım gözün aydın kuzun tepiklemeye başlamış
Hoşgeldin canım nasıl oldu ayağın getimi bende geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bir hal oluyorum hep uyuşmuş gibi olyor kalçam bacaklarım uzun bir süre yatınca bir tarafıma öyle oluyorum herhalde kasıyorum kendimi bebeğe zarar vermiyeyim diye bu yüzden uyuşuyor vücudum bir debir arkadaşımız sağdan sola dönerken oturn ondan sonra yönünüzü değiştirin dr um öyle dedi bebeğin kordonu dolanabiliyormuş demişti ben bu şekilde dönmüyorum normal yavaş yavaş dönüyorum ama bu durmu duyduğumdan beri kafama talımıyor değil of ne büyük sorumlulukmuş bu annelik.Allahım korusun bebeklerimizi
Hoşgeldin canım heyecan dorukta demekki canım allah gönlünüzden geçeni versin inşallah ama kız erkek hiç fark etmiyor inan çünkü onlar bizim yavrumuz ve bizim bir parçamız. Dularımız seninle hayırlarla gelirsin inşallahHerkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar
kızlar konuştuğunuz konularla hiç ilgisi yok ama bişey sorıcam sizlere benim akşam annemle babam bizde yemekteydi annemle evlerimiz çok yakın 5 dk uzaklıkta bana temizliğe gelmişti.benim eşim sanki rahatsız oluyor bu durumdan surat bi karış geliyor bi napıyorsunuz diyo o kadar hiç bir muhabbet yok sonra çay bile içmeden gittiler o kadar üzülüyorum ki defalarca konuşmaya çalıştım yok öle bişey sana öyle geliyor diyo çıkıyor işin içinden dahada uzatırsam kavga çıkıyor.akşam bişey demedim hiçde konuşmadım busefer yanaşmaya başladı bana ama böle gitmicek yarın öbür gün bebek olunca annem bi müddet bizde kalıcak.napmalıyım sizce nasıl konuşmalıyım kavga etmek istemiyorum bebeğimide üzmek istemiyorum.çok zor bi durumdayım
kızlar konuştuğunuz konularla hiç ilgisi yok ama bişey sorıcam sizlere benim akşam annemle babam bizde yemekteydi annemle evlerimiz çok yakın 5 dk uzaklıkta bana temizliğe gelmişti.benim eşim sanki rahatsız oluyor bu durumdan surat bi karış geliyor bi napıyorsunuz diyo o kadar hiç bir muhabbet yok sonra çay bile içmeden gittiler o kadar üzülüyorum ki defalarca konuşmaya çalıştım yok öle bişey sana öyle geliyor diyo çıkıyor işin içinden dahada uzatırsam kavga çıkıyor.akşam bişey demedim hiçde konuşmadım busefer yanaşmaya başladı bana ama böle gitmicek yarın öbür gün bebek olunca annem bi müddet bizde kalıcak.napmalıyım sizce nasıl konuşmalıyım kavga etmek istemiyorum bebeğimide üzmek istemiyorum.çok zor bi durumdayım
Herkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar
ben sölemiştim canım evet oturup öyle istediğimiz yöne dönelim kordon dolanması olabiliyomuş ben alıştım artık öyle dönmeye sürekli dönüyorum çünkü öyle yapmak zorundayım
Hoşgeldin canım nasıl oldu ayağın getimi bende geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bir hal oluyorum hep uyuşmuş gibi olyor kalçam bacaklarım uzun bir süre yatınca bir tarafıma öyle oluyorum herhalde kasıyorum kendimi bebeğe zarar vermiyeyim diye bu yüzden uyuşuyor vücudum bir debir arkadaşımız sağdan sola dönerken oturn ondan sonra yönünüzü değiştirin dr um öyle dedi bebeğin kordonu dolanabiliyormuş demişti ben bu şekilde dönmüyorum normal yavaş yavaş dönüyorum ama bu durmu duyduğumdan beri kafama talımıyor değil of ne büyük sorumlulukmuş bu annelik.Allahım korusun bebeklerimizi
Senmiydin canım ama çok zor değilmi o şekilde uykun paramparça oluyordur bende sürekli dönüyorum ama o şekilde dönmek zor geliyor bana ne kadarda olsa uyku mamurluğu oluyor üzerimde
teşekkür ederim inş herşey güzel olurrr..Hopsgeldin Beste, yarin insallah guzel haberler alicaksin, gonlune gore olsun insallah sonuc:)
hiç sorma canım şimdide kesin 61 oldum ben ya 56 ya kaldım ama sanıyorum 70 i geçicem ...
bende bendeeeee benim boyumda kısa ya valla yarım dünya olucam..
CANIM
hiç farketmez canımm sorun ne olursa paylaşalım bence
bu duruma çok üzüldümm
benim aklıma gelen olabilcek sebepleri sayıyım mı ?
ailenle evlenmeden önce sorun yaşamış olabilir o yüzden mesafeli davranıyor olabilir
onun ailesinin uzakta olması sebebiyle belli etmesede bu durumu kıskanıyor olabilir
sen onun ailesine daha az zaman ayırıyor olabilirsin
seninle başbaşa az zaman geçiriyor olabilir
ailenden aranızdaki saygıdan mesafeden dolayı sıkılıyor olabilir
tabiiki konuşup sorunun ne olduğunu öğrnemelisin
ne olduğunu öğrenirsen şimdiden müdahele etmen daha kolay olur
Hoşgeldin canım heyecan dorukta demekki canım allah gönlünüzden geçeni versin inşallah ama kız erkek hiç fark etmiyor inan çünkü onlar bizim yavrumuz ve bizim bir parçamız. Dularımız seninle hayırlarla gelirsin inşallah
evet uykun biaz bölünüyo ama napalım bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda uyku bölünsün çok duydum çünk kordon dolanması yüzünden kötü sonuçlar korkuyorum bişey olur diye
bence sizler daha şirin duruyorsunuz ben uzun boylu sayılırım ama karnım benden ayrı gibi duruyor ...
kız benimde kısa boyum...adile naşit gibi oldum şimdiden..
Allah iyilik versin canim, hep iyiol insallah, ufak tefek hastaliklari hastaliktan saymiyoruz biz zaten:))
Evet canimm,sen yolu yarisini gectin biraz, bense tam ortasindayim:)))
Bugunlere gelebilecegimi nekadar hayal ederdim bi bilsen..halbuki zaman cabuk gecmis bak yarilamisiz bile. Sukur bugunumuze
Sanirim diger annelerin dedigi gibi, bundna sonra zaman coook cabuk gecicek, yetisemicez bile yapmak istediklerimize
çılgın kızzz
sanırım hemen hemen hepimiz bu haldeyiz
hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorumm
bağırsaklarını çalıştırıcak gıdalar almaya özen gösterirsen belki faydası olur
GÜNAYDINLAR.............. dorti canım ben eminim güzel haberlerle geleceksin içini ferah tut kızın annesini bırakmıyacak. Nazo maşallah oğluna canım ne olursun sigara içme benim önimde sigara içip bebeğini dünyaya getiren arkadaşar vardı bebekleri çok çabuk hastalanıyordu çünkü bağışıklık sistemi zayıftı.hepimize hayırlı cumalar olsun...
bende deli oluyorum ben çok yemiyorum tek sorunum hareketsizlik eğer düzenli yürüyüşler yapan biri olsam varya eminim doğumu 12 kilo ile tamamlarım ama sanıyorum 4 ayda 4 kilo aldım bu çok fazla ya deli oluyorum oturmaktan oluyo ama vaktim yok yürümeye sabah 7 akşam 8 evdeyim ya napayım ben..
bak benı dınlersen aılen ıcın kocanla sakın kotu olma.bende bır sure aynı seylerı yasadım.hep annemın tarafını tuttum.halada tutarım.asla annemı ezdırmem kımseye ama yınede kocanla sakınce guzellıkle konus canım.sakın kavga etme.sakın kocanla kotu olma canım.tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?