2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah canım.hersey ıyı olacak merak etme.saglıklı olsunda bebegın kzı erkek hıc dusunme bence.ınsallah guzel haberlerle geleceksın yarın

Gunaydin Ececimm, hosgeldinn
Saolasin canimm, darisi tum tepik bekliyenlerin basina:)

Dilek canim, sanada gunaydin, hosgeldinn.
O bahsettigin videoyu acamadim canim, cokta merak etmistim ama daha sonra tekrar denicem.
Saol canim paylasimin icin, bu tur videolar cok enteresan oluyor

ben sölemiştim canım evet oturup öyle istediğimiz yöne dönelim kordon dolanması olabiliyomuş ben alıştım artık öyle dönmeye sürekli dönüyorum çünkü öyle yapmak zorundayım

Hoşgeldin canım heyecan dorukta demekki canım allah gönlünüzden geçeni versin inşallah ama kız erkek hiç fark etmiyor inan çünkü onlar bizim yavrumuz ve bizim bir parçamız. Dularımız seninle hayırlarla gelirsin inşallah

hiç bişey yapma canım..zamana bırak..o şimdi evinde senin annende olsa başka birini istemiyor olabilir..ama bak gör..bebek doğunca,ona bakmanın,işlere yetişmenin hiçde kolay olmadığını bir büyüğün yardımına mutlaka ihtiyaç olduğunu anlayacak ve inan annenin yanınızda olduğuna şükredecek..

CANIM
hiç farketmez canımm sorun ne olursa paylaşalım bence
bu duruma çok üzüldümm
benim aklıma gelen olabilcek sebepleri sayıyım mı ?
ailenle evlenmeden önce sorun yaşamış olabilir o yüzden mesafeli davranıyor olabilir
onun ailesinin uzakta olması sebebiyle belli etmesede bu durumu kıskanıyor olabilir
sen onun ailesine daha az zaman ayırıyor olabilirsin
seninle başbaşa az zaman geçiriyor olabilir
ailenden aranızdaki saygıdan mesafeden dolayı sıkılıyor olabilir

tabiiki konuşup sorunun ne olduğunu öğrnemelisin
ne olduğunu öğrenirsen şimdiden müdahele etmen daha kolay olur

bak benı dınlersen aılen ıcın kocanla sakın kotu olma.bende bır sure aynı seylerı yasadım.hep annemın tarafını tuttum.halada tutarım.asla annemı ezdırmem kımseye ama yınede kocanla sakınce guzellıkle konus canım.sakın kavga etme.sakın kocanla kotu olma canım.tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır.

Hopsgeldin Beste, yarin insallah guzel haberler alicaksin, gonlune gore olsun insallah sonuc:)

ben sölemiştim canım evet oturup öyle istediğimiz yöne dönelim kordon dolanması olabiliyomuş ben alıştım artık öyle dönmeye sürekli dönüyorum çünkü öyle yapmak zorundayım

Senmiydin canım ama çok zor değilmi o şekilde uykun paramparça oluyordur bende sürekli dönüyorum ama o şekilde dönmek zor geliyor bana ne kadarda olsa uyku mamurluğu oluyor üzerimde

video açılmyor ama bende netten bulmaya çalışıyorum

Senmiydin canım ama çok zor değilmi o şekilde uykun paramparça oluyordur bende sürekli dönüyorum ama o şekilde dönmek zor geliyor bana ne kadarda olsa uyku mamurluğu oluyor üzerimde

evet uykun biaz bölünüyo ama napalım bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda uyku bölünsün çok duydum çünk kordon dolanması yüzünden kötü sonuçlar korkuyorum bişey olur diye

akşamdan beri kendimi tutuyorum ama şimdi sen böle yazınca birden ağlamaya başladım.ilk başlarda böyle değildi sonralarda böle olmaya başladı.oturduğumuz ev babamların almışlardı daha önceden sonra evlenincede siz oturun dedi babam onun ailesi hiçbişey yapmadı düğünüde eşyalarıda hep biz kendimiz ödedik ne altınım ne bileziğim kaldı hiç sesimi çıkarmadım bi kere yüzüne vurmadım hala öyle bebeğe bir iğne almadılar daha ama annemler hep bize yardımcı olmaya çalışıyorlar bunları gördüğü halde kendi ailesine laf söyletmiyor ben onun ailesine hiç öyle davranmadım ama sanırım artık onun yaptığının aynısını yapıcam belki bu şekilde hatasını anlar çekip gitsem yeridir varya çok gücüme gidiyor böle davranması annemde babamda bize yardımcı olmak için hep yanımızda.eşim yapmaz babam gelir bana ev işlerinde yardım eder yaa

Evet çok haklısın bizim içinde farketmez eşim ve benim tek isteğimiz sağlıklı olması ama yinede heyecanlanıyoruz...bu duygular çok farklı hayattaki hiçbirşeye benzemiyor anlatılmasıda mümkün değil yaşayan bilir diyorum ...inş Allah bütün kadınlara annelik duygusunu taddırır...

evet uykun biaz bölünüyo ama napalım bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda uyku bölünsün çok duydum çünk kordon dolanması yüzünden kötü sonuçlar korkuyorum bişey olur diye

Evet haklısın canım onlar iyi olsun yeter bu akşamdan itibaren zorluyacam kendimi bu duruma alışamak için

amin hepimiz iyi olalaım canım
evet ben de cok hayal ettim..inşallahh sağlıkla alalım da

çılgın kızzz
sanırım hemen hemen hepimiz bu haldeyiz
hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorumm
bağırsaklarını çalıştırıcak gıdalar almaya özen gösterirsen belki faydası olur

valla cok yerim sebze, yeşi yapraklı filan ama..daha çok dikkat edicem canım

günaydın aralcım

ben de akşam 8 de evdeyim..sabah erkenden cıkıyorum..yürüyemediğimizden oluyor ki ben normalde düzenli spora gidiyordum bir de..şimdi aç geliyorum eve..
kıslar ben hepimizi geçmişim 7 kiloyu devirdim 8 e az kaldı..ve inanın doktorun diyet listesine harfiye uyuyorum..tatlı yemiyorum.. hem kullandığım hormonlardan hem de hareketsizlikten kesin.
benim boyum fena değil caktırmıyorum ama 20 yi mi bulucam nedir

bende kötü olmak istemiyorum hele ki şu dönemde bu bebeği öyle uzun zamandır bekliyorum ki öyle acılar yaşadım ki bu zamana kadar hamileliğimin tadını çıkarmak huzurlu bi hamilelik dönemi geçirmek istiyorum ama annem babam bunu haketmiyor ki bunuda kendime yediremiyorum koskoca insanlar üzülüp gidiyorlar.peki sen bu durumu nasıl atlattın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…