amin inş haberleri alır almaz yazıcam sizlere....zamada geçmiyorkiiiınsallah canım.hersey ıyı olacak merak etme.saglıklı olsunda bebegın kzı erkek hıc dusunme bence.ınsallah guzel haberlerle geleceksın yarın
sagol canım.herseyın hayırlısı allahtan.sen neden almıyosun bebegıne bıseyler.bır sorunmu var canım.ben bılmedıgım ıcın.o besık alan arkadas derendı canım.ama bana sorarasanız ben ınternetten almam.cunku alısverısmerkezlerınde ve bebek magazalarında hersey var.hem ındırımde yapıyolar.
amin inş haberleri alır almaz yazıcam sizlere....zamada geçmiyorkiii
bence sizler daha şirin duruyorsunuz ben uzun boylu sayılırım ama karnım benden ayrı gibi duruyor ...
kızlar konuştuğunuz konularla hiç ilgisi yok ama bişey sorıcam sizlere benim akşam annemle babam bizde yemekteydi annemle evlerimiz çok yakın 5 dk uzaklıkta bana temizliğe gelmişti.benim eşim sanki rahatsız oluyor bu durumdan surat bi karış geliyor bi napıyorsunuz diyo o kadar hiç bir muhabbet yok sonra çay bile içmeden gittiler o kadar üzülüyorum ki defalarca konuşmaya çalıştım yok öle bişey sana öyle geliyor diyo çıkıyor işin içinden dahada uzatırsam kavga çıkıyor.akşam bişey demedim hiçde konuşmadım busefer yanaşmaya başladı bana ama böle gitmicek yarın öbür gün bebek olunca annem bi müddet bizde kalıcak.napmalıyım sizce nasıl konuşmalıyım kavga etmek istemiyorum bebeğimide üzmek istemiyorum.çok zor bi durumdayım
Herkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar
akşamdan beri kendimi tutuyorum ama şimdi sen böle yazınca birden ağlamaya başladım.ilk başlarda böyle değildi sonralarda böle olmaya başladı.oturduğumuz ev babamların almışlardı daha önceden sonra evlenincede siz oturun dedi babam onun ailesi hiçbişey yapmadı düğünüde eşyalarıda hep biz kendimiz ödedik ne altınım ne bileziğim kaldı hiç sesimi çıkarmadım bi kere yüzüne vurmadım hala öyle bebeğe bir iğne almadılar daha ama annemler hep bize yardımcı olmaya çalışıyorlar bunları gördüğü halde kendi ailesine laf söyletmiyor ben onun ailesine hiç öyle davranmadım ama sanırım artık onun yaptığının aynısını yapıcam belki bu şekilde hatasını anlar çekip gitsem yeridir varya çok gücüme gidiyor böle davranması annemde babamda bize yardımcı olmak için hep yanımızda.eşim yapmaz babam gelir bana ev işlerinde yardım eder yaa
bende kötü olmak istemiyorum hele ki şu dönemde bu bebeği öyle uzun zamandır bekliyorum ki öyle acılar yaşadım ki bu zamana kadar hamileliğimin tadını çıkarmak huzurlu bi hamilelik dönemi geçirmek istiyorum ama annem babam bunu haketmiyor ki bunuda kendime yediremiyorum koskoca insanlar üzülüp gidiyorlar.peki sen bu durumu nasıl atlattın canım?
kızlarr bugün akşam yemeği için neler yapacaksınız hadi paylaşalım benim gibi fikri olmayanlarda kopya çeksin
ooffff aşağı baktımda çok kalabalık
ya ne kadar çok yazıyorsunzu takip edemiyorum ben ama
yine geldim yine kilolardan bahsetmişsiniz..
size tavsiyem 20 ye kadar dikkat edebildiğiniz kadar edin 20. haftadan sonra istemediğiniz kadar alıyorsunuz..hele son 2 ay benimö berbattı..son aylarda almayanda var benim gibi coşanda...üstelik dikkat etmiştim..offf çok korkuyorum yine aynısı olacak diye:84:
bende kötü olmak istemiyorum hele ki şu dönemde bu bebeği öyle uzun zamandır bekliyorum ki öyle acılar yaşadım ki bu zamana kadar hamileliğimin tadını çıkarmak huzurlu bi hamilelik dönemi geçirmek istiyorum ama annem babam bunu haketmiyor ki bunuda kendime yediremiyorum koskoca insanlar üzülüp gidiyorlar.peki sen bu durumu nasıl atlattın canım?
canım ben 3 kez 8-9 haftalıkken bebeklerimin kalbi durdu,kan pıhtılaşması ve rahimimde doğuştan anomali vardı 12.haftama kadarda kanamam vardı zaten..şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve temmuzdada rahimimi düzelttirdim histeroskopiyle bu günler tatlı bi hayaldi benim içinde ama hala rahatlayamadım her dr gittiğimde aynı korku oluyor hareketlerini hissedince alıcam bende,bi çok arkadaşta başlamamış alış verişe hep beraber alırız bizde
ooffff aşağı baktımda çok kalabalık
ya ne kadar çok yazıyorsunzu takip edemiyorum ben ama
yine geldim yine kilolardan bahsetmişsiniz..
size tavsiyem 20 ye kadar dikkat edebildiğiniz kadar edin 20. haftadan sonra istemediğiniz kadar alıyorsunuz..hele son 2 ay benimö berbattı..son aylarda almayanda var benim gibi coşanda...üstelik dikkat etmiştim..offf çok korkuyorum yine aynısı olacak diye:84:
bende tam tersi senin gibi..ince uzun olayım bir karnım olsun isterdim..ama şimdi..karnım..midem..kalçam..popom..bacaklarım..memelerim birbiriyle bütünleşti..
canım
bak erkekler biz bayanlara göre çok farklı yapılara sahipler..
biz duygualrımızı kolay dışa yansıtırız erkek öyle değiller
bence eşin bu yükün altında eziliyo o yüzden aksi davranıyor
eminim o kendi içinde mahçup olup acı çekip eziliyodur
ama sanada gurur yapıp farklı yansıtıyodur
erkekler hep böyle ama hepsi böyle
birde ailenin sana yardımcı olmak zorunda olmadığını ssana eşinin yardımcı olmak zorunda olduğunu bir şekilde belirt
gerekiyosa yüzünede vur canımm
kendi eksiklerini bilsin görsünn
birde bazen sana yapılanın yanlışını fark etmesi için onun ailesinede aynı şekilde davran aynı senin yaşadığın durumu bir kere yaşasın eminim ona yetecektir...
sen üzme kendini
hayat sadece eşlerimizin üzerine kurulu değill
bak bebişinde olacak ohhh senden iyisi yok
annen baban yanında ohhh ne güzel istediğin zaman görüşüyosunuz bundna daha güzel bşey yok
belki akşamalrı eşin geldiğinde sen evde yanlız olabilirsen sorunun ne olduğunu anlayabilirsinn[/QUOT
annemler her gün her gün bizde değiller hadi öyle olsa rahatsız olsun genelde eşim yokken geliyorlar zaten bu durumun onlarda farkında babam senelerce çalıştı ablamada bana da ev aldı karşılığında hiçbişey istemedi bizden bi güleryüzden başka ben huzurum kaçmasın diye sustum ama akşamki sondu artık dediğin gibi yapıcam bende onun ailesine öyle davranıcam bakalım zaman bize neler göstericek.çok saol akşamdan beri içim içimi yiyordu biraz rahatladım şimdi.
inan düşünmek bile istemiyorum
kıslarrrr
biz burda yemek listesi tarifleri bilumum gıda sohbetleri yapmıyoruz bilginize
malum hepimiz hamileyiz çalışan var evde olan var canı isteyen var istemeyen var...
dışarı çıkan var çıkamayan var....
almaya gücü olan var olmayan var ....
bu sebeple bu tür sohbetleri yapmazsak daha iyi olur....
anlayışınıza sığınıyorummm
kıslarrrr
biz burda yemek listesi tarifleri bilumum gıda sohbetleri yapmıyoruz bilginize
malum hepimiz hamileyiz çalışan var evde olan var canı isteyen var istemeyen var...
dışarı çıkan var çıkamayan var....
almaya gücü olan var olmayan var ....
bu sebeple bu tür sohbetleri yapmazsak daha iyi olur....
anlayışınıza sığınıyorummm
canım ben 3 kez 8-9 haftalıkken bebeklerimin kalbi durdu,kan pıhtılaşması ve rahimimde doğuştan anomali vardı 12.haftama kadarda kanamam vardı zaten..şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve temmuzdada rahimimi düzelttirdim histeroskopiyle bu günler tatlı bi hayaldi benim içinde ama hala rahatlayamadım her dr gittiğimde aynı korku oluyor hareketlerini hissedince alıcam bende,bi çok arkadaşta başlamamış alış verişe hep beraber alırız bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?