2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 3 kez 8-9 haftalıkken bebeklerimin kalbi durdu,kan pıhtılaşması ve rahimimde doğuştan anomali vardı 12.haftama kadarda kanamam vardı zaten..şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve temmuzdada rahimimi düzelttirdim histeroskopiyle bu günler tatlı bi hayaldi benim içinde ama hala rahatlayamadım her dr gittiğimde aynı korku oluyor hareketlerini hissedince alıcam bende,bi çok arkadaşta başlamamış alış verişe hep beraber alırız bizde

ooffff aşağı baktımda çok kalabalık
ya ne kadar çok yazıyorsunzu takip edemiyorum ben ama
yine geldim yine kilolardan bahsetmişsiniz..
size tavsiyem 20 ye kadar dikkat edebildiğiniz kadar edin 20. haftadan sonra istemediğiniz kadar alıyorsunuz..hele son 2 ay benimö berbattı..son aylarda almayanda var benim gibi coşanda...üstelik dikkat etmiştim..offf çok korkuyorum yine aynısı olacak diye:84:

bence sizler daha şirin duruyorsunuz ben uzun boylu sayılırım ama karnım benden ayrı gibi duruyor ...

bende tam tersi senin gibi..ince uzun olayım bir karnım olsun isterdim..ama şimdi..karnım..midem..kalçam..popom..bacaklarım..memelerim birbiriyle bütünleşti..

CANIM semaysemin dediği gibi bir çok sebep olabilr ben korkunç bir 3 yıl geçirdim eşimin ailesi yüzünden hala daha görüşmüyorum ama inan eğer sorun benden kaynaklı olsaydı eşimle evli kalmamız mümkün değildi hiçbir erkek ailesine laf söyletmez onların hatalarını gördü.. ama sen al karşına kavga çıkarmadan canımsın bitanemsin diyerek başla önce sensin ama böyle yaptığın zaman çok üzülüyorum desen şöyle olsa daha ii olmazmı desen belki sana açılır oda...ama anlamıyorum bu adamları benim ablamın eşide annem ev verdi oturuyor adamnerdeyse selam vermeyecek ya deli oluyorum bende... üzme kendini al karşına htta ben eşimi alıp güzel bi yere gidiyorum yani gidelim diyorum o ortamda açıyorum konuyu sohbet ediyoruz eve gelince sonuçlanmış oluyor..ben kendimi bi ara terapist psikolog gibi görüyordum çünkü ben evliliğimi böyle kurtardım.. aman ya neler yaşadığımı anlatsam valla herkes şok olur inanmazlar bana..

canım benim hayırlısı olsun bana bi erkek dedi sonra kız dedi ayy aman bunu yaşamada ...kaç haftalıksın?? sağlıklı olsun da inşallah canımm..

canım
bak erkekler biz bayanlara göre çok farklı yapılara sahipler..
biz duygualrımızı kolay dışa yansıtırız erkek öyle değiller
bence eşin bu yükün altında eziliyo o yüzden aksi davranıyor
eminim o kendi içinde mahçup olup acı çekip eziliyodur
ama sanada gurur yapıp farklı yansıtıyodur
erkekler hep böyle ama hepsi böyle

birde ailenin sana yardımcı olmak zorunda olmadığını ssana eşinin yardımcı olmak zorunda olduğunu bir şekilde belirt
gerekiyosa yüzünede vur canımm
kendi eksiklerini bilsin görsünn
birde bazen sana yapılanın yanlışını fark etmesi için onun ailesinede aynı şekilde davran aynı senin yaşadığın durumu bir kere yaşasın eminim ona yetecektir...

sen üzme kendini
hayat sadece eşlerimizin üzerine kurulu değill
bak bebişinde olacak ohhh senden iyisi yok
annen baban yanında ohhh ne güzel istediğin zaman görüşüyosunuz bundna daha güzel bşey yok
belki akşamalrı eşin geldiğinde sen evde yanlız olabilirsen sorunun ne olduğunu anlayabilirsinn

ben atlattım sayılmazkı.aslında aynı durum benımde basıma geldı.banada aılem cok yardım ettı.halada edıyorlar.bızım ankaraya tayın olmadan once hersey daha guzeldı.yanı aıle ılıskılerı.ama nasılkı ankaraya tayın olduk hersey degıstı.hem ıyı oldu hem kotu.ben ankaraya gelmeseydım babamı olmeden once goremeyecektım.ama aıleler yakın oldugu zaman mutlakakı eslerde boyle huzursuzluklar cıkıyor.ben esımı takmazdım eskıden.cahıllık vardı tabıkı.aılem ıcın esımı bıle sılerım derdım.ama ınsan sonradan olgunluga ulasıyor.annem ıcın tabıkı canımı verırım ama esımıde uzdugum ıcın onu aılem ıcın kırdıgım zamanlar ıcın ınan cok uzuluyorum.sımdı esım öl dese ölurum.cunku ondan baska kımseden hayır yok bana.allah korusun annen baban öldugunde kıme sıgınacaksın soylermısın.benımde babam vardı.bak toprak oldu gıttı.allah korusun anneme de bısey olsa ben ortada kalırım.ıkı tane ablam ıkı tanede sozde abım var.ablalara sıgınamassın kocaları var.abılerım desen karılarının agzına bakıyolar.allah kımseye muhtac etmesın.benki kucuk abımı ıntıhardan kurtardım.borclarını odedım.esımle beraber hep ben onlara destek oldum maddı manevı.daha cokda maddı tabıkı.ama ben hıcbırınden bır kere manevı destek goremedım.hep veren bız olduk.karsılıgında sadece sevgı ıstedım abılerımden destek ıstedım.anneme bıle bakmıyolar.kadın yanlız basına kaldı bızden baska gıdecegı yerı yok bılıyomusun.ıyıkı ben buradayım ama ben burdan tayın olup gıdınce anneme kım bakacak.yıne ben kosup gelecegım.aynı mahallede ıkı tane abım var.anneme uzaklıkları bes dakıka.ama kımse gıdıp bakmıyor bıle.yıne annemı sevmesede benım kocam kosuyor anneme.

selam

bu benimm dikkat eden halimle herkes ilk 3 ay kg verirken ben 3 kg aldımm:18:
toplamda 20.haftama kadar tüm dikkatlerime rağmen sanırım 4,yada 5 kg aldımm.:18:
inş.çok fazla almam
alırsamda çok üzülmiycemm
dr da ayda 1 kg al dedi bana
nasıl 1 kg alıyım
normalde bu haftalarda haftada 400 gr alınıyomuş 400x4 hafta 1,600 kg
ben nasıl olağanüstü bir yeteneğe sahibimki ayda 1 kg alıyımmm

dianacım cok zor bir durum..
ama ben olsam eşimle konusurdum..neden boyle yaptığını..sinirlenmeden sakin sakin.
o da kafasındakileri anlatsın..kavgaya donerse bırak ama uzatma..kendini strese sokma olur mu?

seni cok iyi anlıyorum benim de cok zor oldu bu ufaklık..bekliyorum heyecanla..Allah nasip etsin inşallahh

ben şansımı kaybettim o zaman valla.. artık dogum sonrası hareketi arttırcaz napalım

bende tam tersi senin gibi..ince uzun olayım bir karnım olsun isterdim..ama şimdi..karnım..midem..kalçam..popom..bacaklarım..memelerim birbiriyle bütünleşti..

olsun yaa napalım bebişler için katlanıcaz artık
sonra ayırırız onları birbirinden

inan düşünmek bile istemiyorum

kıslarrrr
biz burda yemek listesi tarifleri bilumum gıda sohbetleri yapmıyoruz bilginize
malum hepimiz hamileyiz çalışan var evde olan var canı isteyen var istemeyen var...
dışarı çıkan var çıkamayan var....
almaya gücü olan var olmayan var ....
bu sebeple bu tür sohbetleri yapmazsak daha iyi olur....
anlayışınıza sığınıyorummm

haklısın canım aynen oyle.bende aynı fıkırdeyım kızlar.çunku benım canım hersyı ıster oldu bu aralar

gayet mantıklı bir yaklaşımmm

belki akşamalrı eşin geldiğinde sen evde yanlız olabilirsen sorunun ne olduğunu anlayabilirsinn[/QUOT
annemler her gün her gün bizde değiller hadi öyle olsa rahatsız olsun genelde eşim yokken geliyorlar zaten bu durumun onlarda farkında babam senelerce çalıştı ablamada bana da ev aldı karşılığında hiçbişey istemedi bizden bi güleryüzden başka ben huzurum kaçmasın diye sustum ama akşamki sondu artık dediğin gibi yapıcam bende onun ailesine öyle davranıcam bakalım zaman bize neler göstericek.çok saol akşamdan beri içim içimi yiyordu biraz rahatladım şimdi.[/QUOTE]

üzme kendini
konuşunca düzelicek herşey merak etme

ınsallah ıyı olacak canım.bol bol dua et.ınsallah bızde sana duacıyız.ınsallah hepımız feraha cıkacagız

FDİLEK
hoşgeldinn
kötü bir gece geçirmişsinn
geç yatıp geç kalkıyosun sanırımm
erken yatamasanda bir gün sabah erken kalkarsan sanırım bu şekilde uykun düzene girer...
bundna sonraki uykularımız daha bir kıymetli olucak aman dikkat edelim
parmağın nasıl oldu ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…