selam birbirinden güzell annelerrr
hayırlı cumalarınız olsun
bu cuma bütün dualarımız dorti ve onun gibi mutlu haber bekleyen annelereolsun
sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allah
öpüyoruuum çookkk
öpüyoruuum çookkk
öpüyoruuum çookkk
bugünkü yoklamadaki eksik arkadaşlarımızı sayıyorummm
1 baharnaz
2 zonox
3 blue-sky
4 nevra
5 sedasem
6 turko
aklıma gelmeyen başka kimler yok bugünn
kimlerin dr kontrolü vardı bugün bilen varmı ?
bugünkü yoklamadaki eksik arkadaşlarımızı sayıyorummm
1 baharnaz
2 zonox
3 blue-sky
4 nevra
5 sedasem
6 turko
aklıma gelmeyen başka kimler yok bugünn
kimlerin dr kontrolü vardı bugün bilen varmı ?
ne yapsak tek ayak üstünde durma cezasımı versek :86: ya ben daha dün kontroldeydim hastaneden nefret eden ben şimdi hergün gidip bebeğimi görmek istiyorum
diana çok zor bir durum ama tatlı dille halletmeye bak yada nabza göre şerbet şeklinde davran..eşim mesela aileme karşı çok saygılıdır,hiç bir saygısızlığını görmedim.ama telefonla konuşma özürlüdür..kendi ailesini bile aramaz..ben dışında kimseyi aramak aklına gelmez heleki ailesi..hep onlar arıyor alışmışlar böyle gidiyor.benim ailem arıyorsa eğer ev telden görünüyor kimin aradığı bana veriyor..açıpta nasılsınz demiyor..o kadar çok taktım ki buna neden böyle yapıyor diye..ben her seferinde onunailesi arayınca ben yakınsam açıyordum..sonra bende onun gibi yapmaya başladım.
eğer arayan onlarsa eşime uzattım
ilk bir kaç sefer şaşırdı..bende onun yaptığı gibi konuşmadım
artık bana uzatmaya başladı bak hilal de konuşacakmış diye emir vaki yani.
sonra bana dedi sen neden açmıyorsunda bana uzatıyorsun..
bende sen öyle yaptığın için olmasın ? dedim.
senin yöntemlerini uyguluyorum dedim.ben öylemi yapıyorum dedi sanki farkında değil..evet konuşmuyor ve bana veriyorsun dedim bende artık aynısını yapacağım arayan seninkilerse açar sen konuşursun dedim.
şimdi artık konuşuyor bizimkilerlede..
aslında ilk başlarda babam alınmıştı neden aramıyor sormuyor diye..bende anlattım o babasını annesini bile aramıyor hep ben uyarıyorum tel kullanma özürlü dedim o yüzden hiç alınma,kendi ailesi bile zor duyuyor sesini dedim.
ama eşim dediğim gibi saygılıdır..annem ilk doğumdada geldi..bu hamilleiğimin başında babamla birlikte geldiler,bulantı zamanımda..iyi davranmasa surat yapsa eşim,gelemezlerdi.sağolsun iyidir o yönden.ama ben biraz cadıyım galiba kayınvalidem gelsin istemiyorum doğuma..ilkine geldi stres sinir yaşadım durdum lohusalıkta o varken..kadının varlığı yetti ağzını açmasa bile..bu sfere 40 ım çıksın kendimi toplayayım sonra gelsin istiyorum nasılsa annem olacak..onun bir yardımıda dokunmuyoır
kızlarrrr çok uzun zamandır katılamadım aranıza çalıştığım için zor oluyo eve gidincede pestilim çıkmış oluyoo umarım herkes iyidir :) bebişler anneler sağlıklıdır.. cinsiyetler belirlenmiş baktığım kadarıyla benim bebişimde kızzzzz allah herkesin bebişlerini sağlıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsinn..
kızlarrrr çok uzun zamandır katılamadım aranıza çalıştığım için zor oluyo eve gidincede pestilim çıkmış oluyoo umarım herkes iyidir :) bebişler anneler sağlıklıdır.. cinsiyetler belirlenmiş baktığım kadarıyla benim bebişimde kızzzzz allah herkesin bebişlerini sağlıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsinn..
DİLARA
tek ayak üstünde durmak
bu cezayı ilerleyen haftalarda veririz
malum göbekler dahada şişicezk
kikolar artıcakk
ya sorma bende çok özledim bebeğimi
hergün görsem hayır demem...
27.12.2010 kızımla buluşma tarihimm
en son bayramdan önce görmüştümm
bu nassıl bi işkence oyyy kızımı çokk özlediimmm
bende benimde 4 ocak buluşma tarihimmi yok yok kavuşma tarihim uçar adım giderim heralde
aa sen erken gidiyosun neden ?
kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsundaama kız annesi olmakta ayrı bir heycan verici bende kız annesi olucam onu biblo gibi süsleyip süsleyip durucam:90:
ayyy canım benım.şimdıden heyecan bastı hepımıze.ne guzel oyuncak bebek gıbı suslerız bebeklerımızı ınsallah canım.bende hayırlı haberımı alayım bugun ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?