kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsundaama kız annesi olmakta ayrı bir heycan verici bende kız annesi olucam onu biblo gibi süsleyip süsleyip durucam:90:
merhaba hoşgeldinn
hayırlı uğurlu olsunnn
allah güle güle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
allahım nasıl bir ay bu hepimiz kız bekliyoruz
kıslar yemeğe cıkıyorum..gorusmek üzereeee
kıslar yemeğe cıkıyorum..gorusmek üzereeee
hadi bakalım ben kaçar yemek falan yapıcam sonra görüşürüz
CANIM semaysemin dediği gibi bir çok sebep olabilr ben korkunç bir 3 yıl geçirdim eşimin ailesi yüzünden hala daha görüşmüyorum ama inan eğer sorun benden kaynaklı olsaydı eşimle evli kalmamız mümkün değildi hiçbir erkek ailesine laf söyletmez onların hatalarını gördü.. ama sen al karşına kavga çıkarmadan canımsın bitanemsin diyerek başla önce sensin ama böyle yaptığın zaman çok üzülüyorum desen şöyle olsa daha ii olmazmı desen belki sana açılır oda...ama anlamıyorum bu adamları benim ablamın eşide annem ev verdi oturuyor adamnerdeyse selam vermeyecek ya deli oluyorum bende... üzme kendini al karşına htta ben eşimi alıp güzel bi yere gidiyorum yani gidelim diyorum o ortamda açıyorum konuyu sohbet ediyoruz eve gelince sonuçlanmış oluyor..ben kendimi bi ara terapist psikolog gibi görüyordum çünkü ben evliliğimi böyle kurtardım.. aman ya neler yaşadığımı anlatsam valla herkes şok olur inanmazlar bana..
canım benim hayırlısı olsun bana bi erkek dedi sonra kız dedi ayy aman bunu yaşamada ...kaç haftalıksın?? sağlıklı olsun da inşallah canımm..
bende çıkıyorım kızlar biraz kafamı dağıtayım arkadasımla öğlen yemeği yicez hemde biraz kendime gelirim.hepinizi öpüyorum kendinize bebeklerinize iyi bakın DORTİ aklım sende geldiğimde inşşş iyi haberler alırım senden görürşüz kızlar
bende tam tersi senin gibi..ince uzun olayım bir karnım olsun isterdim..ama şimdi..karnım..midem..kalçam..popom..bacaklarım..memelerim birbiriyle bütünleşti..
aslında çok çabuk geçiyo daha dün gibi testi yaptım ve çift çizgiyi görünce ağlamaya başladığım bak 5 aylık oldu kızım ama diyorum ya öyle hissediyorum kız senin ki
Ya yasadıklarını okuyunca çok üzüldüm ama sen doğru olanı yapıyorsun anneler kadar kıymetli varlıklar yok elinden geldiği kadar anneni mutlu et zorluklar çıkar karşına ama her zorluğuda aşmanın mutlaka bir yolu vardır...bizlerde anne olucaz ve bu duyguyu daha iyi anlıyoruz abinlerde annenin kıymetini bigün anlar ama inş geç kalmazlar ...canım inan Yüce rabbim seninle...kalbini hiç bozma bu şekilde devam et...ben atlattım sayılmazkı.aslında aynı durum benımde basıma geldı.banada aılem cok yardım ettı.halada edıyorlar.bızım ankaraya tayın olmadan once hersey daha guzeldı.yanı aıle ılıskılerı.ama nasılkı ankaraya tayın olduk hersey degıstı.hem ıyı oldu hem kotu.ben ankaraya gelmeseydım babamı olmeden once goremeyecektım.ama aıleler yakın oldugu zaman mutlakakı eslerde boyle huzursuzluklar cıkıyor.ben esımı takmazdım eskıden.cahıllık vardı tabıkı.aılem ıcın esımı bıle sılerım derdım.ama ınsan sonradan olgunluga ulasıyor.annem ıcın tabıkı canımı verırım ama esımıde uzdugum ıcın onu aılem ıcın kırdıgım zamanlar ıcın ınan cok uzuluyorum.sımdı esım öl dese ölurum.cunku ondan baska kımseden hayır yok bana.allah korusun annen baban öldugunde kıme sıgınacaksın soylermısın.benımde babam vardı.bak toprak oldu gıttı.allah korusun anneme de bısey olsa ben ortada kalırım.ıkı tane ablam ıkı tanede sozde abım var.ablalara sıgınamassın kocaları var.abılerım desen karılarının agzına bakıyolar.allah kımseye muhtac etmesın.benki kucuk abımı ıntıhardan kurtardım.borclarını odedım.esımle beraber hep ben onlara destek oldum maddı manevı.daha cokda maddı tabıkı.ama ben hıcbırınden bır kere manevı destek goremedım.hep veren bız olduk.karsılıgında sadece sevgı ıstedım abılerımden destek ıstedım.anneme bıle bakmıyolar.kadın yanlız basına kaldı bızden baska gıdecegı yerı yok bılıyomusun.ıyıkı ben buradayım ama ben burdan tayın olup gıdınce anneme kım bakacak.yıne ben kosup gelecegım.aynı mahallede ıkı tane abım var.anneme uzaklıkları bes dakıka.ama kımse gıdıp bakmıyor bıle.yıne annemı sevmesede benım kocam kosuyor anneme.
Ya yasadıklarını okuyunca çok üzüldüm ama sen doğru olanı yapıyorsun anneler kadar kıymetli varlıklar yok elinden geldiği kadar anneni mutlu et zorluklar çıkar karşına ama her zorluğuda aşmanın mutlaka bir yolu vardır...bizlerde anne olucaz ve bu duyguyu daha iyi anlıyoruz abinlerde annenin kıymetini bigün anlar ama inş geç kalmazlar ...canım inan Yüce rabbim seninle...kalbini hiç bozma bu şekilde devam et...
bızler cok sanslıyız kızlar.benım annem ne zorluklar cekmıs.onları dogurmus buyutmus.hepsının elıne mesleklerını vermıs.ama ıkı tane koskoca oglu var ıkısıde gıdıp anam nasılsın öldunmu kaldınmı demıyorlar.ınankı benım annemın onlara yaptıklarını bılsen.benım kayınvallıdem oyle cadı oyle kotudurkı.ama cocukları kadını el ustunde tutarlar.demekkı bu dunyada kotu olacaksın kıymete bınmek ıcın bumudur yani.ama onlarda evlat buyutuyor.karılarının agzına bakıyolar.bılmıyolarkı abılerıme bısey olsa benım içim yanacak.annem kahrolacak allah korusun.hanımları ıkı gun aglayacak oda yalandan sonra gıdıp evlenecekler.ah bır bılsen cok uzucu seyler bunlar[/QUOTE
Anlıyorum seni haklısında ama yerinde olsam abinlerle iyi olmaya çalış devamlı ara eve davet et küçüklüğünüzden bahset annenin size fedakarlıklar yaptığını felan ama bunları açık şekilde değilde sohbet havası içinde anlat sonuçta kızsanda kırılsanda onlar senin abin canın onlarla bi şekilde diyalog içine girmeye çalış sonuçta erkeklere bişeyleri anlatmazsan kendileri anlamaz bi bu şekilde davranmaya çalış...sende abinlere uzak durursan birbirinizden iyice koparsınız
evet cnm öğrendiğimde içimden geçenler aynen öyle oldu elbiseler tokalar pembeler kırmızılarr eşim kız ben erkek istiyodum ama dediğin gibi hiç farketmiyomuş çok mutluyumm :))
kızınmı olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?