2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda ama kız annesi olmakta ayrı bir heycan verici bende kız annesi olucam onu biblo gibi süsleyip süsleyip durucam:90:

evet cnm öğrendiğimde içimden geçenler aynen öyle oldu elbiseler tokalar pembeler kırmızılarr eşim kız ben erkek istiyodum ama dediğin gibi hiç farketmiyomuş çok mutluyumm :))

bende çıkıyorım kızlar biraz kafamı dağıtayım arkadasımla öğlen yemeği yicez hemde biraz kendime gelirim.hepinizi öpüyorum kendinize bebeklerinize iyi bakın DORTİ aklım sende geldiğimde inşşş iyi haberler alırım senden görürşüz kızlar

slm suan 21. haftadayım inş öyle bişey yaşamam senin için stresli bir durum olmus ...yarın anlarız artık bi sağlık sorunu çıkmasında cinsiyeti önemli değil bizimki sadece güzel bir telaş

kızlar üc gundur kabak tatlısı yapayım dıye tencereye koyuyorum ıkı defa yaktım.ıkı tencerede kapkara oldu.az once yıne yakmısım.kafam daldı gıttı yıne.bundada bır hayır var galıba.bır turlu nasıp olmuyor kabak tatlısı yemek bana.ama bu nasıl bısey ınanılmaz yani.üc kere ustuste aynı sey olurmu hıc uc tane tenceremde yandı resmen

insallah canım bende heyecanla beklıyorum doktorumun ne dıyecegını.ınsallah ıyı haberler alacagım mubarek cuma gunu.rabbım yardımcımız olsun hepımızın

bende tam tersi senin gibi..ince uzun olayım bir karnım olsun isterdim..ama şimdi..karnım..midem..kalçam..popom..bacaklarım..memelerim birbiriyle bütünleşti..

Ya hayır inan çok samimyim hamilelik en size yakıyor bence çok tatlı sempatik duruyorsunuz...ben kilo dahi alamıyorum hamileyim diyorum herkes şaşırıyor ya hani bebek diolar ve ben üzülüyorum...

aslında çok çabuk geçiyo daha dün gibi testi yaptım ve çift çizgiyi görünce ağlamaya başladığım bak 5 aylık oldu kızım ama diyorum ya öyle hissediyorum kız senin ki

sen test yapınca ağlamısın ben testi yaptım ve kimseye söylemedim daha doğrusu söyleyemedim sonra gittim hemen hastanede test yaptırdım hamilesiniz deyince kendimi çok garip hissettim eşime söyledim eşimin gözleri doldu ve sarıldı ben hala şoktaydım::))) ama gerçekten zaman çabuk geçti ama bakalım kızmı olacak ....ya erkek olursa .....

yemek yapmaya ara verdimmm çünkü bu soğan kokusu beni alt üst ediyor canlarrrr bestecim erkekte olabilir tabi ama ne biliyim senin kızın olucak gibi geliyo bakalım yarın öğrenicez

Ya yasadıklarını okuyunca çok üzüldüm ama sen doğru olanı yapıyorsun anneler kadar kıymetli varlıklar yok elinden geldiği kadar anneni mutlu et zorluklar çıkar karşına ama her zorluğuda aşmanın mutlaka bir yolu vardır...bizlerde anne olucaz ve bu duyguyu daha iyi anlıyoruz abinlerde annenin kıymetini bigün anlar ama inş geç kalmazlar ...canım inan Yüce rabbim seninle...kalbini hiç bozma bu şekilde devam et...

kızlar yalnızlık ne kadar kotu bısey.rabbım kımseyı yalnız bırakmasın ınsallah

bızler cok sanslıyız kızlar.benım annem ne zorluklar cekmıs.onları dogurmus buyutmus.hepsının elıne mesleklerını vermıs.ama ıkı tane koskoca oglu var ıkısıde gıdıp anam nasılsın öldunmu kaldınmı demıyorlar.ınankı benım annemın onlara yaptıklarını bılsen.benım kayınvallıdem oyle cadı oyle kotudurkı.ama cocukları kadını el ustunde tutarlar.demekkı bu dunyada kotu olacaksın kıymete bınmek ıcın bumudur yani.ama onlarda evlat buyutuyor.karılarının agzına bakıyolar.bılmıyolarkı abılerıme bısey olsa benım içim yanacak.annem kahrolacak allah korusun.hanımları ıkı gun aglayacak oda yalandan sonra gıdıp evlenecekler.ah bır bılsen cok uzucu seyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…