2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerimizin bu haftalarda tüylenmeye baladığını biliyormusunuz renksizmiş ama olsun sonuçta tüyleniyolar ayy kızlarda olmasa daha güzel ama

bebeklerimizin bu haftalarda tüylenmeye baladığını biliyormusunuz renksizmiş ama olsun sonuçta tüyleniyolar ayy kızlarda olmasa daha güzel ama

evet kagan kocatepenın bılgılerıne bakıyorum bende.onunkuler cok dogru cıkıyor.hepsıne bakmıyorum ben.kagan kocatepedaha saglıklı bılgıler verıyor

evet kagan kocatepenın bılgılerıne bakıyorum bende.onunkuler cok dogru cıkıyor.hepsıne bakmıyorum ben.kagan kocatepedaha saglıklı bılgıler verıyor

ben bi siteden gebeliğimi hafta hafta takip ediyorum ve orda söylenen ne varsa aynı haftalarda yaşadım belkide psikolojik bilmiyorum

kızlar ne olur bana dua edın.ben cıkıyorum ınsallah ıyı haberlerle donerım.bana dua edın.heyecan bastı yıne.ınsallah bebegımle mutlu bır sekılde donerız yanınıza.cok korkuyorum kızlar.allaha emanet olun.hoscakalın

iran önce gel ve güzel haberleri ver dorticim dualarımız seninle

hoscakalın kızlar.suan aglamaktan ustumu zor gıyındım.çıkıyorum ben bacaklarım tıtrıyor ıananın suan.hoscakalın.

dortı allah yardımcın olsun bebeğinle gule oynaya dönün eve inşallah

Beste38 kayserlimisin biz daha önce kayseride oturmuştuk orayı ve insanlarını çok severim

cnm inşallah güzel haberlerle dönersin. ve çektiğin üzüntüler alına geldikçe gülersin niye kendimi bu kadar üzdüm diye. dualarımız sninle çok güzel haberlele dön inşallah

cnm yalnız değilsiniz bu konuda, sanırım çoğu erkekte böyle. benim eşimde aynı sizlerinki gibi. telefona bakıyor eğerki bizimkiler arıyorsa bana uzatıyor. daha bir kere bile kendisinin açtığını görmedim. ama bende onun ailesi aradığında artık ona uzatıyorum. herşey karşılıklı napalım :)

merhaba hoşgeldinn
hayırlı uğurlu olsunnn
allah güle güle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
allahım nasıl bir ay bu hepimiz kız bekliyoruz

semaysem ben kız beklemiyorumm. benim erkekim geliyor. arada erkekte şart yani değilmi

Evet erkek annelerinide es geçmiyelim bizde mayıs annesiyiz ve bizde gururluyuz mutluyuz bizimde oğlumuz olacak

tamam ne güzel işte
ortaya birkaç erkek koyalım yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…