evet canımm kızzzz :)))
bebeklerimizin bu haftalarda tüylenmeye baladığını biliyormusunuzrenksizmiş ama olsun sonuçta tüyleniyolar ayy kızlarda olmasa daha güzel ama
evet kagan kocatepenın bılgılerıne bakıyorum bende.onunkuler cok dogru cıkıyor.hepsıne bakmıyorum ben.kagan kocatepedaha saglıklı bılgıler verıyor
ben bi siteden gebeliğimi hafta hafta takip ediyorum ve orda söylenen ne varsa aynı haftalarda yaşadım belkide psikolojik bilmiyorum
senın son adet tarıhın neydı canım
28 temmuz olması lazım ama dün dr ultrasonla baktı 21 haftalık dedi tam 5 aylık olmuş dedi yani bugün tam 21+1 oldu kızım
hayırlı olsun allah tamamına erdırsın
kızlar ne olur bana dua edın.ben cıkıyorum ınsallah ıyı haberlerle donerım.bana dua edın.heyecan bastı yıne.ınsallah bebegımle mutlu bır sekılde donerız yanınıza.cok korkuyorum kızlar.allaha emanet olun.hoscakalın
kızlar ne olur bana dua edın.ben cıkıyorum ınsallah ıyı haberlerle donerım.bana dua edın.heyecan bastı yıne.ınsallah bebegımle mutlu bır sekılde donerız yanınıza.cok korkuyorum kızlar.allaha emanet olun.hoscakalın
iran önce gel ve güzel haberleri ver dorticim dualarımız seninle
hoscakalın kızlar.suan aglamaktan ustumu zor gıyındım.çıkıyorum ben bacaklarım tıtrıyor ıananın suan.hoscakalın.
hoscakalın kızlar.suan aglamaktan ustumu zor gıyındım.çıkıyorum ben bacaklarım tıtrıyor ıananın suan.hoscakalın.
aynen canım ben başka odada da olsam telefonu bana getiriyor sen aç diyorum açmıyor demekki bi tek benimki böyle değilmiş senin taktiğini bende uygulıcam bende açmıcam telefonu umarım senin eşin gibi benim eşimde anlar sonunda bu durumu.çok saol canım yaa
merhaba hoşgeldinn
hayırlı uğurlu olsunnn
allah güle güle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
allahım nasıl bir ay bu hepimiz kız bekliyoruz
Evet erkek annelerinide es geçmiyelim bizde mayıs annesiyiz ve bizde gururluyuz mutluyuz bizimde oğlumuz olacakcnm yalnız değilsiniz bu konuda, sanırım çoğu erkekte böyle. benim eşimde aynı sizlerinki gibi. telefona bakıyor eğerki bizimkiler arıyorsa bana uzatıyor. daha bir kere bile kendisinin açtığını görmedim. ama bende onun ailesi aradığında artık ona uzatıyorum. herşey karşılıklı napalım :)
semaysem ben kız beklemiyorumm. benim erkekim geliyor. arada erkekte şart yani değilmi
cnm yalnız değilsiniz bu konuda, sanırım çoğu erkekte böyle. benim eşimde aynı sizlerinki gibi. telefona bakıyor eğerki bizimkiler arıyorsa bana uzatıyor. daha bir kere bile kendisinin açtığını görmedim. ama bende onun ailesi aradığında artık ona uzatıyorum. herşey karşılıklı napalım :)
semaysem ben kız beklemiyorumm. benim erkekim geliyor. arada erkekte şart yani değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?