Açılmıyo yaa ben izlemiştimm sıkkullanılanlarımdaydıı ama arıycam başka yerde bulup paylaşırımm..Evet 21. haftamdayım geri sayım başladııııhaklısın dilekcim..videoyu izleyemedim ama açmıyo bi türlü..bu arada ne çabuk geçiyo zaman 20.haftan geçmiş seninde..
Çok heyecanlı oluyoo Allah sağlıklı ve gönlündekini versinHerkese merabalar ben geldim işlerim yeni bitti ve hemen geldim.....arkadaşlar yarın bebişimin cinsiyeti belli olacak çok heyecanlıyım suan kadar hiç merak etmiyordum ama zaman yaklaşınca çok heyecanlandım yarın hayırlı haberlerle gelicem inş......Dua edin benim için inş herşey yolunda çıkar
Ayağım bugün ağrısız iltihapta yok devam etmez inşallah.Ben ayaklarıma yer bulamıyorum yatarkenn dönüp duruyoruumm offff hatta dün bebek olsa gece kalkarım rahat rahat uyanık olsamda sebebim olur dedim :))Hoşgeldin canım nasıl oldu ayağın getimi bende geceleri rahat uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bir hal oluyorum hep uyuşmuş gibi olyor kalçam bacaklarım uzun bir süre yatınca bir tarafıma öyle oluyorum herhalde kasıyorum kendimi bebeğe zarar vermiyeyim diye bu yüzden uyuşuyor vücudum bir debir arkadaşımız sağdan sola dönerken oturn ondan sonra yönünüzü değiştirin dr um öyle dedi bebeğin kordonu dolanabiliyormuş demişti ben bu şekilde dönmüyorum normal yavaş yavaş dönüyorum ama bu durmu duyduğumdan beri kafama talımıyor değil of ne büyük sorumlulukmuş bu annelik.Allahım korusun bebeklerimizi
Video kaldırılmış galiba başka yerde bulursam eklerim 1 saatlik bi belgeseldii çok etkilenmiştiimmGunaydin Ececimm, hosgeldinn
Saolasin canimm, darisi tum tepik bekliyenlerin basina:)
Dilek canim, sanada gunaydin, hosgeldinn.
O bahsettigin videoyu acamadim canim, cokta merak etmistim ama daha sonra tekrar denicem.
Saol canim paylasimin icin, bu tur videolar cok enteresan oluyor
3-4 gecedir böyleyim artık sabah uyumuycamm ki sabahta 9.30 10 arası kalkıyorum ama uyumuycammm ..Ayağım iyi çok şükürr sağol canımmFDİLEK
hoşgeldinn
kötü bir gece geçirmişsinn
geç yatıp geç kalkıyosun sanırımm
erken yatamasanda bir gün sabah erken kalkarsan sanırım bu şekilde uykun düzene girer...
bundna sonraki uykularımız daha bir kıymetli olucak aman dikkat edelim
parmağın nasıl oldu ne yaptın
kızlarrrr çok uzun zamandır katılamadım aranıza çalıştığım için zor oluyo eve gidincede pestilim çıkmış oluyoo umarım herkes iyidir :) bebişler anneler sağlıklıdır.. cinsiyetler belirlenmiş baktığım kadarıyla benim bebişimde kızzzzz allah herkesin bebişlerini sağlıklı sıhatli kucaklarına almayı nasip etsinn..
Ben açıkcası normal doğumdan korkuyorum zaten benim bebişim tüp bebiş olduğu için sezeryan olucam büyük ihtimalle en güzeli tabiki normal doğum olmasıkızlar dün 2010 mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum. okadar heyecanlı ve duygusalki anlatamam. 6-7 tane okudum içlerinden sadece 1 tanesi normal doğum yapmış, diğer herkes epidural.
ya ben doğumdan korkmuyorum.henüz içimde bi korku falan yok. acaba daha erken diye mi böyle geliyor bana. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. kimler nasıl doğum düşünüyor.
kızlar dün 2010 mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum. okadar heyecanlı ve duygusalki anlatamam. 6-7 tane okudum içlerinden sadece 1 tanesi normal doğum yapmış, diğer herkes epidural.
ya ben doğumdan korkmuyorum.henüz içimde bi korku falan yok. acaba daha erken diye mi böyle geliyor bana. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. kimler nasıl doğum düşünüyor.
ben olmayıncamı burası çok sesszi oluyo
yoksa banamı öyle geliyor
Açılmıyo yaa ben izlemiştimm sıkkullanılanlarımdaydıı ama arıycam başka yerde bulup paylaşırımm..Evet 21. haftamdayım geri sayım başladıııı
Çok heyecanlı oluyoo Allah sağlıklı ve gönlündekini versin
Ayağım bugün ağrısız iltihapta yok devam etmez inşallah.Ben ayaklarıma yer bulamıyorum yatarkenn dönüp duruyoruumm offff hatta dün bebek olsa gece kalkarım rahat rahat uyanık olsamda sebebim olur dedim :))
Video kaldırılmış galiba başka yerde bulursam eklerim 1 saatlik bi belgeseldii çok etkilenmiştiimm
3-4 gecedir böyleyim artık sabah uyumuycamm ki sabahta 9.30 10 arası kalkıyorum ama uyumuycammm ..Ayağım iyi çok şükürr sağol canımm
Allah bağışlasın bebeğiniiii
canım ben okumadım 2011 mayıs anneleri doğum hikayeleri die ayrı bir linki varmı? bende normal doğum istiyorum allahım inşallah rabbim nasip eder.. tabi herşeyin hayırlısı olsun ...
evet canım sen sessiz kalınca hepimize bişeyler oluyor semaysemmmmm konuş bacım konuşş sensiz olmuyor..
canım ben okumadım 2011 mayıs anneleri doğum hikayeleri die ayrı bir linki varmı? bende normal doğum istiyorum allahım inşallah rabbim nasip eder.. tabi herşeyin hayırlısı olsun ...
evet canım sen sessiz kalınca hepimize bişeyler oluyor semaysemmmmm konuş bacım konuşş sensiz olmuyor..
BEN İŞLERİMLE MEŞGULUM
arada yazıyorum
ama cvp gelmeyincede sohbet ilerlemiyor
yok canım benim biliyorum zaten işyerindesin ee mutlaka zaman buldukça yazıyorsun ... çünkü bene senin gibiyim bir irsaliye bir fatura bir de formakoşturuyorum.. evet cvp alınmadığında ilerlemiyor..
geldim kuzum geldimmmmBaharnaz turko gülesram zonox sedasem kızlar nerelerdesiniz eksikliğiniz çok belli oluyor..
Hoşgeldin canım idrar yolu için dr a gidecektin naptın gittin mi ,kayınvalidendemisin nasıl oldu teyze oğluşun nasıl tekmeliyormu annesini
Canlarım selammmmmm
geldim kuzum geldimmmmarada bakabiliyorum artık bir de yazılanları okumaktan bişi yazamıorumm heheheeh
BALCI, kabızlık sorunum var demiş. tatlım bi dışkı tahlili ver eğer dışkın sümüklü ise. ihmal etme. geçmiş olsun
yahu diğer arkadaşlarımında yazdıklarını okudum yalnız o kadar yoğun oluyorum ki hatırlayamıyorum kim ne yazdı diye:26:
selam kızlar hepınıze..Özlemcim hoşgeldin canım nasılsın as oldunmu hastanedemisin canım sana bir sorum olacak ben bu servikal yetmezlik olayından tedirginim dr lar pek bu durumu kontrol etmiyorlar ben ilk senden duyduğum zamnlarad dr ma kntrol ettirmiştim o da gayet iyi böyle bir sıkıntınız yok demişti sorum şu bu durum başalrda iyi olup sonradan servikal yetezlik olmuş olabilirmi yani her muayende kontrol ettirmelimiyim bu durumu
Canım çok sağol çok değerli bir bilgi verdin bize bundan sonra dr ma her giitiğimde bu durumu kontrol ettirecemselam kızlar hepınıze..
hosbuldum canım...ıyıyım cok sukur hastanedeyım daha as salıya gun verdıler salıyı beklıyorum...
evet dr bu konuda cok da ılgılı deyıller aslında normal gebelıkde her seferınde servıks uzunlugu olculmelı ama atlıyorlar bebekle ılgılenıyorlar olcum yaparken genelde..sonra bedelı cok agır oluyo...benımde baslarda gayet ıyı gorunuyo ama bı anda acılıyo...bazılarınında hafıf agrıyla oluyormus benden sanada butun arkadaslarada tavsıyem her muayenede mutlaka olcturum servıks uzunlugunuzu...bu tanıyı koymadan genelde malesef kı bebek kayıpları yasanıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?