2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın dilekcim..videoyu izleyemedim ama açmıyo bi türlü..bu arada ne çabuk geçiyo zaman 20.haftan geçmiş seninde..
Açılmıyo yaa ben izlemiştimm sıkkullanılanlarımdaydıı ama arıycam başka yerde bulup paylaşırımm..Evet 21. haftamdayım geri sayım başladıııı

Çok heyecanlı oluyoo Allah sağlıklı ve gönlündekini versin

Ayağım bugün ağrısız iltihapta yok devam etmez inşallah.Ben ayaklarıma yer bulamıyorum yatarkenn dönüp duruyoruumm offff hatta dün bebek olsa gece kalkarım rahat rahat uyanık olsamda sebebim olur dedim :))
Video kaldırılmış galiba başka yerde bulursam eklerim 1 saatlik bi belgeseldii çok etkilenmiştiimm

3-4 gecedir böyleyim artık sabah uyumuycamm ki sabahta 9.30 10 arası kalkıyorum ama uyumuycammm ..Ayağım iyi çok şükürr sağol canımm

Allah bağışlasın bebeğiniiii

kızlar dün 2010 mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum. okadar heyecanlı ve duygusalki anlatamam. 6-7 tane okudum içlerinden sadece 1 tanesi normal doğum yapmış, diğer herkes epidural.
ya ben doğumdan korkmuyorum.henüz içimde bi korku falan yok. acaba daha erken diye mi böyle geliyor bana. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. kimler nasıl doğum düşünüyor.

AY AY - HAFTA HAFTA GEBELİK TAKİBİ
HAFTA HAFTA HAMİLELİK

1Aylık Gebelik
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (12-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)

10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)

Ben açıkcası normal doğumdan korkuyorum zaten benim bebişim tüp bebiş olduğu için sezeryan olucam büyük ihtimalle en güzeli tabiki normal doğum olması

Baharnaz turko gülesram zonox sedasem kızlar nerelerdesiniz eksikliğiniz çok belli oluyor..

canım ben okumadım 2011 mayıs anneleri doğum hikayeleri die ayrı bir linki varmı? bende normal doğum istiyorum allahım inşallah rabbim nasip eder.. tabi herşeyin hayırlısı olsun ...

ben olmayıncamı burası çok sesszi oluyo
yoksa banamı öyle geliyor

evet canım sen sessiz kalınca hepimize bişeyler oluyor semaysemmmmm konuş bacım konuşş sensiz olmuyor..

amin canımm herkezinkini :))

cerencim 2010 mayıs annelerinin hikayeleri link vereyim bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/358004-2010-mayis-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
bende normal doğum diye düşünüyorum. ama şartlar neyi gerektirir bilinmez. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Allah kurtarsın hepimizi inş.

BEN İŞLERİMLE MEŞGULUM
arada yazıyorum
ama cvp gelmeyincede sohbet ilerlemiyor

BEN İŞLERİMLE MEŞGULUM
arada yazıyorum
ama cvp gelmeyincede sohbet ilerlemiyor

yok canım benim biliyorum zaten işyerindesin ee mutlaka zaman buldukça yazıyorsun ... çünkü bene senin gibiyim bir irsaliye bir fatura bir de forma koşturuyorum.. evet cvp alınmadığında ilerlemiyor..

yok canım benim biliyorum zaten işyerindesin ee mutlaka zaman buldukça yazıyorsun ... çünkü bene senin gibiyim bir irsaliye bir fatura bir de forma koşturuyorum.. evet cvp alınmadığında ilerlemiyor..

ben birde müşterilerle ilgileniyorum
ve fırsat buldukça burdayım işte
doğumdan sonra çalışacakmısın

Özlemcim hoşgeldin canım nasılsın as oldunmu hastanedemisin canım sana bir sorum olacak ben bu servikal yetmezlik olayından tedirginim dr lar pek bu durumu kontrol etmiyorlar ben ilk senden duyduğum zamnlarad dr ma kntrol ettirmiştim o da gayet iyi böyle bir sıkıntınız yok demişti sorum şu bu durum başalrda iyi olup sonradan servikal yetezlik olmuş olabilirmi yani her muayende kontrol ettirmelimiyim bu durumu

Canlarım selammmmmm

Baharnaz turko gülesram zonox sedasem kızlar nerelerdesiniz eksikliğiniz çok belli oluyor..
geldim kuzum geldimmmm arada bakabiliyorum artık bir de yazılanları okumaktan bişi yazamıorumm heheheeh

BALCI, kabızlık sorunum var demiş. tatlım bi dışkı tahlili ver eğer dışkın sümüklü ise. ihmal etme. geçmiş olsun

yahu diğer arkadaşlarımında yazdıklarını okudum yalnız o kadar yoğun oluyorum ki hatırlayamıyorum kim ne yazdı diye:26:

Hoşgeldin canım idrar yolu için dr a gidecektin naptın gittin mi ,kayınvalidendemisin nasıl oldu teyze oğluşun nasıl tekmeliyormu annesini

selam kızlar hepınıze..
hosbuldum canım...ıyıyım cok sukur hastanedeyım daha as salıya gun verdıler salıyı beklıyorum...
evet dr bu konuda cok da ılgılı deyıller aslında normal gebelıkde her seferınde servıks uzunlugu olculmelı ama atlıyorlar bebekle ılgılenıyorlar olcum yaparken genelde..sonra bedelı cok agır oluyo...benımde baslarda gayet ıyı gorunuyo ama bı anda acılıyo...bazılarınında hafıf agrıyla oluyormus benden sanada butun arkadaslarada tavsıyem her muayenede mutlaka olcturum servıks uzunlugunuzu...bu tanıyı koymadan genelde malesef kı bebek kayıpları yasanıyo...

Canım çok sağol çok değerli bir bilgi verdin bize bundan sonra dr ma her giitiğimde bu durumu kontrol ettirecem
iyi olmanıza çok sevindim inşallah as yide güzel bir şekilde atlatıp iyi sonuçlar alırsın biz kendimiz bu yemezliğin oluştuğunu fiziksel olarak anlıyabilirmiyiz

kızlar biz yemeğimizi yapıp yedik etrafı toparladık bıcıbıcımızı yaptık yağlandık geldikkk :)) dorti henüz gelmedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…